- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- البرز-کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 89
- دانشگاه
- خوارزمی (کرج)
- رشته دانشگاه
- زبان و ادبیات انگلیسی
پاسخ : آندرویدیها
xperia x10i
xperia x10i
ﺍﻭﻫﻮﻡ ﺩﺍﺭﻩ.ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ!به نقل از محمّد :خب از اونجایی که چنین اپلیکیشنی همیشه در حال کار کردنه حتما باطری مصرف میکنه حسابی. بهتره حذفش کنید.
برای تنظیم نور صفحه هم برنامه لازم نیست. توی تنظیمات برید قسمت display بعدش brightness. اونجا تیک automatic birghtness رو بزنید تا خود آندروید اتوماتیک تنظیم کنه (نمیدونم چنین آپشنی داره گوشی شما یا نه )
آب و هوای اصفهان رو باید توی SETTING مشخص کنی !به نقل از انتارس_نیک :سلام منhtc sensation xl دارم تازه خریدم ورژن اندرویدشم:
Android OS, v2.3 (Gingerbread)
چندتا مشکل دارم باش :
1.برای وضعیت هوا اصفهان رو نمیشناسه و یکی از شهرستانایه نزدیک میشناستش
2.شارژش زود تموم میشه
3.خود اپ اندروید مارکتش نمیره تو سایت
مبارکه. گوشی خیلی خوبیه.به نقل از انتارس_نیک :سلام منhtc sensation xl دارم تازه خریدم ورژن اندرویدشم:
Android OS, v2.3 (Gingerbread)
چندتا مشکل دارم باش :
1.برای وضعیت هوا اصفهان رو نمیشناسه و یکی از شهرستانایه نزدیک میشناستش
2.شارژش زود تموم میشه
3.خود اپ اندروید مارکتش نمیره تو سایت
تو SETTING بش دادم ولی بازم نشناخت فقطم گوشیه من اینطور نیست چندتا دوستایه دیگم هم همینطوره بعضی وقتا درست میشه ولی باز...به نقل از VITON Virangar :آب و هوای اصفهان رو باید توی SETTING مشخص کنی !
و اگه نشد یه برنامه مثل همون براش بگیر
مرسیبه نقل از محمّد :مبارکه. گوشی خیلی خوبیه.
۱. تغییر شهر رو که بلد هستی؟ توی قسمت سرچش بنویس Esfahan . من الان سرچ کردم و آورد !
۲. برنامه زیاد نصب کردی روش؟
۳. خب آندروید مارکت گوگل برای ایران بسته ست ! بری توش بیرون میاد کار نمیکنه. مارکت ایرانی نصب کن مثل : http://getbazaar.com/fa
اگه از خود اپرا آپدیت کنی خراب میشهبه نقل از Sheyda76 :ﺑﻌﺪ ﻳﻪ ﭼﻲ ﺩﻳﮕﻪ!ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺍﺯ ﭼﻪ ﺑﺮﺍﻭﺯﺭﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﻧﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ؟ﺁﺧﻪ ﺍﭘﺮﺍ ﻣﻴﻨﻲ ﺭﻭ ﮔﻮﺷﻲ ﻣﻦ ﺍﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ ﻭﺭﮊﻥ ﭘﻨﺠﺶ
فایرفاکس ! برای موبایل ورژن مخصوص داره خیلی هم خوبه. واقعا عالیه.به نقل از Sheyda76 :ﺑﻌﺪ ﻳﻪ ﭼﻲ ﺩﻳﮕﻪ!ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺍﺯ ﭼﻪ ﺑﺮﺍﻭﺯﺭﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﻧﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ؟ﺁﺧﻪ ﺍﭘﺮﺍ ﻣﻴﻨﻲ ﺭﻭ ﮔﻮﺷﻲ ﻣﻦ ﺍﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ ﻭﺭﮊﻥ ﭘﻨﺠﺶ