خیر برنامه ای وجود ندارهبه نقل از انتارس_نیک :یه سوال دیگ برنامه ای هست که بشه باش اپ هارو دسته بندی کرد ؟
مارکت که کلا وضعش برای ایران خرابهبه نقل از Sheyda76 :یه سوال دیگه. بهترین ویدیو پلیر که فورمت Mvi رو هم ساپورت کنه چیه؟؟
آخه از بازار هر چیزی که دانلود میکنم نیاز به دانلود یه چیز ذیگه ای داره که من دقیقا نمیدونم چیه! اون وقت دانلود اونو از توی مارکت میاره.که مارکت واسه من وا نمیشه!
چی کار کنم؟
به نقل از انتارس_نیک :یه سوال دیگ برنامه ای هست که بشه باش اپ هارو دسته بندی کرد ؟
محدودیت region نداره ؟به نقل از ندا مکرم :خیلی خوبه! اگه گوشیتون ساپورت می کنه، حتماً آپدیتش کنین. برای Desire S هم همون حدود 220 Mb بود.
کلا ویروس های کامپیوتر به موبایل ربطی ندارن و توی اسمارت فون ها هیچ ویروسی نمیتونه فعالیت کنهبه نقل از Mr.Mamareza :ببخشید...یه سوال... .
ویروس هایی که تو کامیوتر هست توی گوشی ها آندرویدی فعالیت میکنن... .
وصل کردن این گوشی ها به کامپیوتر ممکنه باعث ویروسی شدن گوشی بشه؟
کلا وضعیت ویروس و آنتی ویروس تو گوشی های آندرویدی چطوریه؟
این برنامه که معرفی کردی مخصوص آندرویده؟به نقل از Ali Nazarian :کلا ویروس های کامپیوتر به موبایل ربطی ندارن و توی اسمارت فون ها هیچ ویروسی نمیتونه فعالیت کنه
ویروسی من تا به حال برای آندروید ندیدم و مطمئن باش نیست
ولی برای اطمینان که گوشی اصلا ویروس نگیره ، برنامه Free Antivirus رو نصب کن ... عالیه اصــاً
نه ظاهراً، نوتیف داد که آپدیتش در دسترسه برای شما، می خوای بیا آپدیت کن، منم کردم :دبه نقل از یـاشــــــــار :محدودیت region نداره ؟
یعنی دستی Update کردین ؟
مشکلی برطرف شده ؟ ارزش داره ؟
میخوای چیکار روت کردی؟ روت خطرناکه. امنیت سیستم رو پایین میاره. تازه یکم کار تخصصیه و دردسر داره.به نقل از -)+Sheyda+(- :ﭼﺠﻮﺭﻱ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﻭﺕ ﺑﺸﻪ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ؟
settings > security > change screen lockبه نقل از Gemini17 :چه جوری میشه به galaxy gio پسورد داد ؟