stevendeljoo
داماد مسعودی
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- مدال المپیاد
- ندارم
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
اون موقعا در حد تهی بود تو ترک رقص اندام هم سطح بودن ولی من به خاطر ورس تهی گوش میدادم"کوفت نخند اون موقعا تهی خالتور نبود"
رپ فارس 4 پایه ست تنها کار قابل قبول حسین تو کارای قدیمشه
لایکبه نقل از Golden :چرا گفتم بسه دیگه؟ چون این ادم اومده تو اینترویوش تو رادیوجوان گفته که من واسه این اینجوری میخونم ملت بفهمن دود و دم بده و مثله ما نشن!!!!
توی کاراش چیزی از منع دود و دم میبینید شما؟؟؟
پدررپ سروش؟ هه... پدر رپ از نظر من بهمن دیوه.... جدیدا" کارای اشتباهی کرده ولی دیو سلطانه....
ب نظر من اوایل اصلا شاخ نبود ب هیچ وجه هم در حد هیچکس نبود مثلا آهنگ تو مستی ببین از لحاظ تکست و تکنیک چقدر از هیچکس ضعیف تره؟به نقل از mahdad :در مورد خوب خوندنش موافقم، ولی در مورد "بسه دیگه..." هر کس ناراحته می تونه گوش نده چون 50 درصد رپرا از دود ودم می خونن.
خُب درسته که حسین پیشرفت کرده ولی از همون اول از خیلیا سَر بوده.
اهنگ های "کتری رو گاز" و "رپ فارس چار پایس"غول بودن و هنوزم هستن.اهنگ" کَل بسه" تهی رو گوش کنین تا بگیرین که شاخ بودن یعنی چی.(شاخیت این حسین به اون حسین)
نباید یادمون بره که حسین از مشهد اومد بالا وسروش از تهران.من حتی سروشُ به عنوام پدر رپ فارس قبول ندارم و بنظرم حسین از اول بوده.اگر هم حسین ادعایی نداره بنظرم برای اینه که اصلا توی این فازا نیست که بخواد بگه من کی بودمُ و...
خیلی ها آهنگ "خلیج فارس"حسین رو برای بد بودن کاراش مثال می زنن که به نظرم شاهکاره.
اون موقعا در حد تهی بود تو ترک رقص اندام هم سطح بودن ولی من به خاطر ورس تهی گوش میدادم"کوفت نخند اون موقعا تهی خالتور نبود"
رپ فارس 4 پایه ست تنها کار قابل قبول حسین تو کارای قدیمشه