بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

Madridista

کاربر فعال
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

وقتی میپرسن خوندی؟ یعنی یا خوندی نظرتو بگو یا نخوندی بخون بعد نظرتو بگو.....
نمیفهمم معنی "کدوم؟" چیه الان دقیقا!!! خوندی که میدونی نخوندیم پرسیدن نداره سرچ میکنی میخونی...

تاپیک رپ رو با اسم شاهین نجفی الوده کردین.....

به چی اعتقاد داری رو به شاهین تقدیم نکرد، یه تودهنی بود بیشتر...
منظورش این بود که هرکسی اعتقاد خودشو داره خودتو نخود اش نکن به اعتقادات بقیه توهین نکن...

و اینکه انتقادی و اجتماعی نمیخونه.... تخریبی میخونه... واقعن معلوم نیست با این وضع خوندنش با خودش چندچنده....

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Golden :
وقتی میپرسن خوندی؟ یعنی یا خوندی نظرتو بگو یا نخوندی بخون بعد نظرتو بگو.....
نمیفهمم معنی "کدوم؟" چیه الان دقیقا!!! خوندی که میدونی نخوندیم پرسیدن نداره سرچ میکنی میخونی...

تاپیک رپ رو با اسم شاهین نجفی الوده کردین.....

به چی اعتقاد داری رو به شاهین تقدیم نکرد، یه تودهنی بود بیشتر...
منظورش این بود که هرکسی اعتقاد خودشو داره خودتو نخود اش نکن به اعتقادات بقیه توهین نکن...

و اینکه انتقادی و اجتماعی نمیخونه.... تخریبی میخونه... واقعن معلوم نیست با این وضع خوندنش با خودش چندچنده....
داداش برو یه لیوان اب سرد بخور بیا :D
اعصاب نداریا
ما اینجا به شخصیت خواننده کاری نداریم به اهنگاش کار داریم :)
در مورد خوندی یا نخوندی
داداش شاهین 50 تا مصاحبه داره من از کجا بفهمم اخریش کدومه؟ :-w
حد اقل بگین با کدوم شبکه یا کجا ادم بفهمه
و در مورد به چی اعتقاد داری باید بگم که بهرام توی متن داره میگه:
یه چیزی که دستُ پای مارو بسته / اون سنّتِ که هنوز روبه‌روی ماهاست
تو رو به هرچی اعتقاد داری / تو رو به هرکی که بهش اعتماد داری
قسم، ناراحت نشو ازم / فقط، آزاد باش، مهم نیست که به چی اعتقاد داری
منتظر نباش که مرگِ تو کی میاد / آزاد باش مثل من، مثل خیلیا
حتی اگه کسی سمتِ تو نمیاد / آزاد باش مثل من، مثل خیلیا
حتی اگه می‌بینی که کسی حرفتُ نمی‌خواد / آزاد باش مثل من، مثل خیلیا
آه... مثل من، مثل خیلیا / آزاد باش مثل من، مثل خیلیا
و.......
این کجاش تو دهنیه ؟؟ :-\ بیشتر نصیحته و تشویق
چرا تعصبی با قضیه روبرو میشی؟ اگه شما از شاهین خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بقیه دربارش بحث نکنن
و در مورد انتقادی خوندن و.... به نظر شما داره چه چیزی رو تخریب میکنه؟

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

این کجاش تو دهنیه ؟؟ بیشتر نصیحته و تشویق
می تونم بِپُرسم که توی فرهنگ کلمات شما نصیحت و تشویق چی معنی شُدَن؟ :O

توی تکست "به چی اعتقاد داری؟" بهرام اومده گفته آزاد باش.حالا کی گفته که الان شا-هین آزاده؟؟ ~X(
آخه چطوری میشه که کسی بدون برنامه ریزی قبلی آهنگ ضد(-باورهای-) ایران فعلی(سلامی)بده بیرون بعدشم جوری که هیچ احدی(منظورم برادران وزارت اط-لاع-ات هستش)نتونسته پیداش کنه ،بعدش اونوقت بدو بدو بی بی س-ی رفته باهاش ویدیویی تماس گرفته :-\. خنده داره به خدا.
بنظرم اینم مث خیلی چیزای دیگه ازقبل برنامه ریزی شده بوده ویعنی الان دیگه باید تا آخر عمر به انگلیس و آمریکا بچسبه و ازشون بره بالا :))
پس یعنی دیگه تا آخر عمرش نمی تونه آزاد باشه،پس معنی آزادی در جامعه از کلمه ی "آزادی"که توی تکست اومده،ازش گرفته میشه ومیشه همون معنی ای که گُلدن گفت یعنی برو خونتون عموجون(خودتو نخود هرآشی نکن.)
در مورد انتقادی خوندن و.... به نظر شما داره چه چیزی رو تخریب میکنه؟
چه چیزی رو تخریب نکرده؟ باورهای مردم مگه کم چیزیه؟؟همین الانش هم نگاه نکن 4تا بی منطق میان چرت میگنُ میرن اگه اشکال به اسلام واقعی وارد بود توی این هزار و خورده ای سال هیچی ازش نمی موند.پس اون داستانایی که خیلی ها در رابطه با مفهوم آهنگ آخر شا-هین گفتن(با اینکه خیلی هاش چرته)به خود اسلام نمی تونه ضربه بزنه.یعنی اشتباه های بعضی از افرادن.
اگر کسی می خواد نظرشُ بِگِه ،با منطق ودلیل میاد ومردم رو به اون راهی که خودش فکر میکنه بهتره دعوت میکنه.نه اینکه بیای بدبختی های مردمُ به کثافت کاری های چند نفر ربطشون بدی.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از mahdad :
می تونم بِپُرسم که توی فرهنگ کلمات شما نصیحت و تشویق چی معنی شُدَن؟ :O

توی تکست "به چی اعتقاد داری؟" بهرام اومده گفته آزاد باش.حالا کی گفته که الان شا-هین آزاده؟؟ ~X(
آخه چطوری میشه که کسی بدون برنامه ریزی قبلی آهنگ ضد(-باورهای-) ایران فعلی(سلامی)بده بیرون بعدشم جوری که هیچ احدی(منظورم برادران وزارت اط-لاع-ات هستش)نتونسته پیداش کنه ،بعدش اونوقت بدو بدو بی بی س-ی رفته باهاش ویدیویی تماس گرفته :-\. خنده داره به خدا.
بنظرم اینم مث خیلی چیزای دیگه ازقبل برنامه ریزی شده بوده ویعنی الان دیگه باید تا آخر عمر به انگلیس و آمریکا بچسبه و ازشون بره بالا :))
پس یعنی دیگه تا آخر عمرش نمی تونه آزاد باشه،پس معنی آزادی در جامعه از کلمه ی "آزادی"که توی تکست اومده،ازش گرفته میشه ومیشه همون معنی ای که گُلدن گفت یعنی برو خونتون عموجون(خودتو نخود هرآشی نکن.)چه چیزی رو تخریب نکرده؟ باورهای مردم مگه کم چیزیه؟؟همین الانش هم نگاه نکن 4تا بی منطق میان چرت میگنُ میرن اگه اشکال به اسلام واقعی وارد بود توی این هزار و خورده ای سال هیچی ازش نمی موند.پس اون داستانایی که خیلی ها در رابطه با مفهوم آهنگ آخر شا-هین گفتن(با اینکه خیلی هاش چرته)به خود اسلام نمی تونه ضربه بزنه.یعنی اشتباه های بعضی از افرادن.
اگر کسی می خواد نظرشُ بِگِه ،با منطق ودلیل میاد ومردم رو به اون راهی که خودش فکر میکنه بهتره دعوت میکنه.نه اینکه بیای بدبختی های مردمُ به کثافت کاری های چند نفر ربطشون بدی.
داداش شاهین اگر ازاد نبود که نقی و ایستاده مردن و... رو نمیخوند :D
بعدشم این اهنگ یک سال قبل از اهنگ نقی اومده پس بهرام هم از این برنامه ریزی با خبر بود :-w
چرا قضیه رو مال خولیایی میکنین؟ :) بابا کسی از اعتیاد فقر مشکلات ج-ن-س-ی و..... میخونه باید خیییلی مریض باشه که بیاد از عمد به اعتقادات مردم توهین بکنه
به نظر من اینا همش سو استفاده است برای تلافی اهنگ هک و ما اخر ختیم و.... :D
اگه تا حالا دست برادرا بهش نرسیده دلیلش اینکه توی المان زندگی میکنه :D
شما توی هر مصاحبه ای که ازش شنیده باشین گفته که من قصد توهین نداشتم (برین مصاحبش با رادیو فردا رو ببینین که مطمینم خدا هم بیاد روی زمین شما باور نمیکنین چون نمیخواین)
شما کار های این خواننده رو درک نمیکنین چون نمیخواین
بابا شاهین داره میگه دیگه وقتشه یکی (حالا امام نقی (ع) یا حضرت مهدی) بیاد ملتو از این کثافت نجات بده
شاهین خودش توی همه ی مصاحبه هاش گفته که من به هیچی اعتقاد ندارم پس چطور میشه ملتو به هیچی دعوت کرد؟ :-w
و در ضمن هیچ ادم مریضی نمیاد برای اعتقادات مذهبی مردم (اونم مردم ایران ) برنامه ریزی کنه چون خودتون مشاهده نمودین که ملت ایران چقدر روی اعتقادات خودشون پایدارن :-"
اگه الان یکی بیاد بهت بگه ماست سفیده باور نمیکنی چون خیییییلییی ذهنتو درگیر این چیزا میکنی و فکر میکنی طرف برای این حرفش برنامه ریزی وهدفی داره :D
کرم از خودمونه نه از بقیه

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

داداش م ن از شاهین بکشید بیرون چون فایده نداره .

ولی درباره ی بهرام ، منظورش حمایت بوده وگرنه وقتی ملت رفتن فیس بوکش یه عده فحش دادن که چرا از شاهین حمایت میکنی یه عده تشکر کردن که حمایت میکنه میزد تو پر همشون خودش یه کامنت میذاشت که حمایت نکردم .
حالا خیلی مسئله مهمیه که شما دارید دربارش بحث میکنید منظورش حمایت بوده یا نه ؟

Gunter Grass از شاهین حمایت کرده این واس من جالب بود :D

دهن منم بازنکنید .

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از BrainDamage :

ولی درباره ی بهرام ، منظورش حمایت بوده وگرنه وقتی ملت رفتن فیس بوکش یه عده فحش دادن که چرا از شاهین حمایت میکنی یه عده تشکر کردن که حمایت میکنه میزد تو پر همشون خودش یه کامنت میذاشت که حمایت نکردم .
حالا خیلی مسئله مهمیه که شما دارید دربارش بحث میکنید منظورش حمایت بوده یا نه ؟

Gunter Grass از شاهین حمایت کرده این واس من جالب بود :D

دهن منم بازنکنید .
در مورد حمایت باید بگم که من اون زمان درس داشتم و نمیتونستم بحثا رو دنبال کنم :((
راستی داریوش اهنگ مصلوبشو برای حمایت از شاهین تقدیم کرد /m\

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

بابا شاهین داره میگه دیگه وقتشه یکی (حالا امام نقی (ع) یا حضرت مهدی) بیاد ملتو از این کثافت نجات بده
دقیقا کجا؟؟
اگه الان یکی بیاد بهت بگه ماست سفیده باور نمیکنی چون خیییییلییی ذهنتو درگیر این چیزا میکنی و فکر میکنی طرف برای این حرفش برنامه ریزی وهدفی داره
چه ربطی داشت؟؟من میگم کسی که الان آهنگ میده و وزارت ایران نمی تونه پیداش کنه ولی بی بی سی میتونه یعنی از قبل برنامه و هماهنگی داشته.
اگه تا حالا دست برادرا بهش نرسیده دلیلش اینکه توی المان زندگی میکنه
در مورد چیزی که نممی دونی چیزی نگو؟؟خُب؟؟ =))اول برو قضایای سلمان رشدیُ بخون هر وقت خوندی و فهمیدی که ایرانی ها و حتی بعضی آفریقایی هاکه به واسطه ی مرتد شدن اون می خواستن بکشنش تا کجاها پیشرفتن بعد بیا حرف بزن :-$
کرم از خودمونه نه از بقیه
لطفا کمی ادب رو رعایت کنومگه کسی اینجا به کس دیگه ای حرف نامربوط زده؟؟
بعدشم این اهنگ یک سال قبل از اهنگ نقی اومده پس بهرام هم از این برنامه ریزی با خبر بود
سفسطه نکن.این هماهنگی نیست،هماهنگی همونیه که گفتم.در ضمن برای هماهنگی شواهد لازمه نه از روی هوا حرف زدن.
شواهد هماهنگی bb-cبا شا-هین:
1.bb-cتوی همون قضایایی که گفتم سابقه داره اونم چقدر درخشان.از سلمان وخاوری وشاهین بگیر تا اون دختره که توی 88 کشتنش(فک کنم88 بود.)
2. هر دوتاشون یه چیزُ هدف گرفتن اونم اسلامی(حتی به اسم)بودن ایران.(در ضمن من خودمم آیت الله وپاک نیستم که فک کنی...)

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از mahdad :
دقیقا کجا؟؟چه ربطی داشت؟؟من میگم کسی که الان آهنگ میده و وزارت ایران نمی تونه پیداش کنه ولی بی بی سی میتونه یعنی از قبل برنامه و هماهنگی داشته.در مورد چیزی که نممی دونی چیزی نگو؟؟خُب؟؟ =))اول برو قضایای سلمان رشدیُ بخون هر وقت خوندی و فهمیدی که ایرانی ها و حتی بعضی آفریقایی هاکه به واسطه ی مرتد شدن اون می خواستن بکشنش تا کجاها پیشرفتن بعد بیا حرف بزن :-$لطفا کمی ادب رو رعایت کنومگه کسی اینجا به کس دیگه ای حرف نامربوط زده؟؟سفسطه نکن.این هماهنگی نیست،هماهنگی همونیه که گفتم.در ضمن برای هماهنگی شواهد لازمه نه از روی هوا حرف زدن.
شواهد هماهنگی bb-cبا شا-هین:
1.bb-cتوی همون قضایایی که گفتم سابقه داره اونم چقدر درخشان.از سلمان وخاوری وشاهین بگیر تا اون دختره که توی 88 کشتنش(فک کنم88 بود.)
2. هر دوتاشون یه چیزُ هدف گرفتن اونم اسلامی(حتی به اسم)بودن ایران.(در ضمن من خودمم آیت الله وپاک نیستم که فک کنی...)
از جایی نه از همه ی چیزایی که توی اهنگ گفت
بابا فیس-------بوک ایمیل و... رو واسه چی اختراع کردن؟ برای ارتباط دیگه همون بی --بی--سی از طریق همینا ارتباط برقرار میکنه(بهش که فکر کنی اصلا پیچیده نیست :) )
داداش من نفهمم ولی جان من قضیه ی سلمان رشدی کجا این کجا؟ این قضیه چیزی نیست که ملت خودشونو بخاطرش تیکه تیکه کنن :D
منظور منو نفهمیدی من دارم میگم ما خودمون داریم قضیه رو بزرگ میکنیم (خودمون دوس داریم کشش بدیم)
به نقل از Death Angel :
حرف بسیار متینیه!!!!
خواهشآ از شاهین بکشین بیرون که آخرش دعوا میشه اینجا و به هیچ نتیجه‌ای هم نخواهیم رسید
منم میگم
هی نمیخوام بحث سی---سی کنم نمیذارن :D :-"

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از BrainDamage :
حرف بسیار متینیه!!!!
خواهشآ از شاهین بکشین بیرون که آخرش دعوا میشه اینجا و به هیچ نتیجه‌ای هم نخواهیم رسید

• لایک
امتیازات: namak

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

مهداد حرف دهنتو بفهم . شاهین به یه جایی ولی درباره ی ندا درست بحرف ,ابجیت نیست که میگی سابقه ی بی بی سی با اون دختره تو سال 88 خرابه .

شرر داداش تو ام نمیخواد با وضع از شاهین دفاع کنی، شاهینم شرمندت میشه .

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از BrainDamage :
مهداد حرف دهنتو بفهم . شاهین به یه جایی ولی درباره ی ندا درست بحرف ,ابجیت نیست که میگی سابقه ی بی بی سی با اون دختره تو سال 88 خرابه .

شرر داداش تو ام نمیخواد با وضع از شاهین دفاع کنی، شاهینو شرمندت میشه .
دادا شاهین به گردن ما خیلی حق داره این کمترین کاریه که براش میتونم بکنم
بچه ها به نظرتون از خانه تا گور عرفان چطور بود؟
به نقل از Golden :
فک کنم روشن شده باشه برای همه که رپ و شاهین اصلا به هم نمیخورن....
داداش گلم بیخیال شو عزیزم اگه یکم دیگه حرف بزنیم هردومونو بن میکنن

Madridista

کاربر فعال

فک کنم روشن شده باشه برای همه که رپ و شاهین اصلا به هم نمیخورن....

روی بیت رپ داره مزخرف میخونه و اسمشو رپ میگه.....

به قول امیرخلوت که درمورد تیک تاک گفت

منم بگم که خیلیا مث ایشون هستن امثال ساسی مانکن که کار عامه پسند میکنن... طرفداراش همه عامّه ای هستن که چششونو رو خیلی چیزا بستن...

واضح بود

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

شاهین به یه جایی ولی درباره ی ندا درست بحرف ,ابجیت نیست که میگی سابقه ی بی بی سی با اون دختره تو سال 88 خرابه .
نمیدونم که چا کاریه که وقتی نمی فهمیم ،نفهمی رو به دیگران نسبت میدیم. X-(
من میگم دقیقا مث اون اون دختره توی88 که 2روز بعد از مرگش،نامزدش رفت توی bb-cو داستان حسین کرد گفت.که بعدشم ایران اومد به کل قضیه رو نقض کردُ اینا. h-:
مشکلت اینه که هرچی بقیه می گن رو اول از همه از لحاظ جن--سیش میبینی(شرمنده که مجبور شدم بگم.)
داداش من نفهمم ولی جان من قضیه ی سلمان رشدی کجا این کجا؟ این قضیه چیزی نیست که ملت خودشونو بخاطرش تیکه تیکه کنن
من نگفتم که نفهمی.در ضمن هردوتاشون مرتد هستن.همین الانشم اگه جاشُ پیدا کنن ظرف 10ساعت کارش ساختست.بنظرم فقط برای مشخص نبودن مکانش تا حالا نتونستن چون توی bb-cگفتش که نمی خواید که مکانتون فاش بشه برای ایجاد موج و...
چرا قضیه رو مال خولیایی میکنین؟ بابا کسی از اعتیاد فقر مشکلات ج-ن-س-ی و..... میخونه باید خیییلی مریض باشه که بیاد از عمد به اعتقادات مردم توهین بکنه
من بودم که کاور اهنگ رو شبیه.......داده بودم طراحی کنن.من بودم که توی bb-cگفتم که دیر یا زود باید چیزایی توی اهنگ گفته شد(کوبیدن افکار واعتقادات عمومی)،گفته میشد.که .رفیق فک کنم قضیه، قضیه ی کبک و برفه. :-"
ببین چقدر شا-هین و امثالهم بیچاره شدن که یه فرد ... مثل پیشرو باید بیاد نصیحتش کنه. =)) :D

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

ندا خدای من و شاید افراد دیگه ای باشه . به اون جام که به شاهین چی میگی ولی توهین به ندا شدیدآ پاسخ داده میشه پس دربارش نه حرف جمهوری اسلامیم که دهنش بو خون میده جا اینکه گوش کنی بو کن .
کلی بود
امروزم سالشه روحش شاد ...

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

ندا خدای من و شاید افراد دیگه ای باشه . به اون جام که به شاهین چی میگی ولی توهین به ندا شدیدآ پاسخ داده میشه پس دربارش نه حرف جمهوری اسلامیم که دهنش بو خون میده جا اینکه گوش کنی بو کن .
کلی بود
امروزم سالشه روحش شاد ...
واقعیته.می تونی ثابت کن که حرف های نامزد خدات درست بوده.پس چرت نگو.برو بپرستش من به پرستشت کاری ندارم (موسی به دین خود،عیسی به دین خود)
من نگفتم حرف اینا کاملا درسته ونه حرف های چرت اون نامزدش(من با خودش کار نداشتم)
درضمن برای مراسم سال و هفت و...باید بری مسجد یا امامزاده نه توی تایپک رپ.
احترامتم نگه دار.

***-لطفااین پست و پست ها (-ی مربوط به این بحث دونفره-)پاک شوند بازم عذرخواهی میکنم که....

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از mahdad :
واقعیته.می تونی ثابت کن که حرف های نامزد خدات درست بوده.پس چرت نگو.برو بپرستشمن به پرستشت کاری ندارم (موسی به دین خود،عیسی به دین خود)
من نگفتم حرف اینا کاملا درسته ونه حرف های چرت اون نامزدش(من با خودش کار نداشتم)
درضمن برای مراسم سال و هفت و...باید بری مسجد یا امامزاده نه توی تایپک رپ.
احترامتم نگه دار.

***-لطفااین پست پاک شود.
ببین داداشم شما بحثشو وسط این تاپیک کشیدی وسط . من بحثشو ادامه میدم . نیازیم نمیبینم برای امثال تو حتی ثابت کنم چیزی رو چون حتی اگه قبول هم بکنید فایده ای نداره چون بی فایده ای . بازم میگم این بحثو ادامه بدی ادامش میدم . پس معزرت خواهی کن درباره ی همچین چیزی حرف زدی و بیخیال شو .

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

ببین داداشم شما بحثشو وسط این تاپیک کشیدی وسط
بحی که من وسط کشیدم فوکوسش رویbb-cبود نه اون دختره ولی بحث تو دقیقا هدفش اون دختره بود واز اولشم خودن کج فهمیدی. :-$ #-o
نمیبینم برای امثال تو حتی ثابت کنم چیزی رو چون حتی اگه قبول هم بکنید فایده ای نداره چون بی فایده ای
دقیقا این یه رابطه دوطرفه هستش . :-"
پس معزرت خواهی کن درباره ی همچین چیزی حرف زدی و بیخیال شو .
شما اول برو کلماتُ یاد بگیر و دردشونُ تحمل کن بعد بیا. :D
فقط برای اینکه دیگران وارد این مسائل نشن و تایپک به حاشیه کشیده نشه میگم معزرت میخوام. (< =))

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

آفرین
راستی آقا شرمنده شما به دردکشیدگی خودت ببخش که هر روز و هر شب کارته .

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی &quot;شهید هوابرد&quot;)

سعی کنین برین دردکلماتُ تحمل کنین/ نه اینکه واسه حمایت از -َ-ِه هاتون تجمع کنین.(حتمالا گوشه ای از تکست آهنگ -ا-ال نامه O0 (< )
دیگه خودت برو بفهم که درد کشیدن بهتر از.....هستش. ~X( :D حَلِه؟ :-$ h-:؟
خلاصه اینکه قضیه ی چش وچالِه.
نمی خواستم بگم ولی کسی که شعورُ تربیت نداره کاریش نمی شه کرد. (< :-"
شرمنده از همگی :-[

Madridista

کاربر فعال

ریده شد به تاپیک، جمعا از اول تاپیک 2-3نفری بیشتر نبودن که سواد رپ و کلا هیپ هاپ داشتن....

همون بهتر چارتا اهنگ شنیدن اکثرا واسه من فیلسوف شدن و میان اینجا تز میدن.....

فعلا که خبری نیست... اگه بحث رپی درست حسابی دوتا ادم رپباز راه انداختن حتما شرکت میکنم.....

:)

بالا