بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

به نقل از آینـــاز :
بهرام که از اول کارای پخش اصلیش خوب بود بابا :D
ولی در کل منظورم این بود که اینقدر کلی نگیم بهتره ! اصلا کاری به سابقه و اینا ندارم، کلی حرف زدی، گفتم جزئیش کنیم بهتره
خب مسلما وقتی گفته میشه کارای حسین و صادق مقصود کارای گروهیشونه دیگه :) :-"
بهرام از اول خوب بود؟ :))فکر کنم اولا به جای آزادی ذهن موضوع آهنگاش داف هاش بوده ها ;))...حتی توی همین 24 ساعت میشه به آهنگ 24 ساعت اشاره کرد

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

بهرام از همون اول آهنگاش عالى بودن
اصن بهرام معروفه به اينكه از اول عالى بوده!
آدم خوبه با اطلاعات ِ كامل صحبت كنه
اينكه سابقه ى كار يه رپر ُ ببينى ُ آهنگاى قديميش ُ گوش بدى ربطى به اعتقاد نداره كه!
هر رپرى با سابقه اش همراهه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

در مورد شخص بهرام...
آهنگایی ازش شنیدم که توی یه گروه سه تایی بوده...خیلی سنش کم بوده البته اون موقع...
ولی متن آهنگاشون خود چرت بوده...ولی همه متفق القول بودند و هستند که بهرام همون موقع هم با دو نفر دیگه کاملا متفاوت بوده...
پیشرفت بهرام از 24ساعت به سکوت رو کسی نمیتونه انکار بکنه...
خود طرفدارای بهرام از آهنگایی مثل 24ساعت دفاع نمیکنن...

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از پوریا عابدی :
در مورد شخص بهرام...
آهنگایی ازش شنیدم که توی یه گروه سه تایی بوده...خیلی سنش کم بوده البته اون موقع...
ولی متن آهنگاشون خود چرت بوده...ولی همه متفق القول بودند و هستند که بهرام همون موقع هم با دو نفر دیگه کاملا متفاوت بوده...
اتفاقا" به نظر من 24ساعت (کل آلبوم) نسبت به زمانی که ساخت و امکاناتی که داشت محشر بود!!!! البته آهنگ سازیش در حد سکوت نبود ولی تکستش فوق العاده بودش!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از پوریا عابدی :
در مورد شخص بهرام...
همه ی خواننده ها که از همون اول شاخ نیستن مثلا همین یاس اهنگای اولشو اگه بشنوی اینطوری میشی :-&

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از age :
همه ی خواننده ها که از همون اول شاخ نیستن مثلا همین یاس اهنگای اولشو اگه بشنوی اینطوری میشی :-&
خب منم همینو میگم دیگه...میگم این که قبلا حسین چنین آهنگایی داشته نباید روی تصور الانمون ازش تاثیری بذاره...

• لایک
امتیازات: namak

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از آینـــاز :
چند ساله رپ گوش میدی ؟
بسیار اندک...نهایتا شاید دو سال...و کلا هم با نظم گوش نمیدم...مثلا یه مدت که طرفدار شدید یاس بودم هنوز درکم کن رو گوش نداده بودم...
اما نکته اصلی...شاید آهنگی گوش نداده باشم...اما میشه بر مبنای آنهایی که گوش داده ای قضاوت کنی :)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از آینـــاز :
اصولا روی رپ بحثی نمیکنم و ترجیح میدم هیپ هاپ در نظرش بگیرم که بتونم از فرهنگ هیپ هاپ هم مثالی بیارم ! از این سبک چی میخوای بشنوی ؟ چن جا دیگه ـَم پُستات ُ دیدم در این زمینه، به نظرم صرفا آهنگی که اجتماعی باشه و یکمم تو همون ژانرای حسین و صادق اینا باشه ُ رپ یا هیپ هاپ میدونی، که در اینصورت یه قسمت اعظمی از هیپ هاپ رو حذف کردی ! هوم ؟
هیچوقت دوست ندارم قاعده ای تببین کنم...با ژانرها نیز به اون شکل سر و کاری ندارم...در این حد که بعضا تعریفی از بسیاری از ژانرهای موسیفی ندارم!...
آهنگی که بتونه منو به فکر واداره رو دارای ارزش گوش دادن میدونم...
اشتباه نکن...آهنگایی که من رو وادار به فکر نکنن هم رپ میدونم...اما ازشون خوشم نمیاد....ولی در رپ بودنشون بحثی نیس...

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از پوریا عابدی :
در مورد شخص بهرام...
شما دقيقا با چنتا از طرفدارا صحبت كردين؟
پيشرفت كردن دليل بر بى خود بودن كاراى قبلى نميشه!
پيشرفت كه قطعا بوده از ٢٤ ساعت تا سكوت اما ٢٤ ساعت هم خودش خيلى خوب بوده.

در ضمن اينكه شما تو آهنگاى زدبازى چيزى نميبينى دليل بر بد بودن كاراشون نميشه.
كاملا يه چيز ِ سليقه ايه!

Madridista

کاربر فعال

قبل از من کسی تو این تاپیک جرات انتقاد از زدبازی رو نداشت، انتقادیم که من کردم به تکستاشون بود نه کل کاراشون بقیه دور نگیرید
بیتای زد از همون اول که شروع کردن بهترین بیتا بوده، جی جی با اینکه هیچی از رپ کردن حالیش نیست اما بیتاش واقعا حرفه ایه........
بیت چرا بدی منو یاد بیتای احسان آتور انداخت این واقعا پیشرفت جی جی رو نشون میده!

و همونقدر که شاهین نجفی به رپ ضربه زده کمتر ضربه نزده یاس!!!!!!
دوستیم که تازه داری رپ گوش میدی راجع به عالم و ادم نیا نظر بده، گوش کن، بشناس، فکر کن، همه جوانب کارو درنظر بگیر، اونموقع نظرت کارشناسی میشه نه از رو شیکم سیری!!!

حسین ابلیس خوب هست، معنیش این نیست که خوب بوده.....
صادقم که خوب میخونه و استیل خوبی داره اما همش از نعشگیو دودو سیگارو اینچیزا میگه.... بسه دیگه.....

تکستا و استیل بهرام تو 24ساعت شاهکار بود و خیلی بهتر از سکوت
نقطه قوت سکوت احسان آتور بود...... خود بهرام اون بهرام قدیمی نبود.....

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

صادقم که خوب میخونه و استیل خوبی داره اما همش از نعشگیو دودو سیگارو اینچیزا میگه.... بسه دیگه.....
در مورد خوب خوندنش موافقم، ولی در مورد "بسه دیگه..." هر کس ناراحته می تونه گوش نده چون 50 درصد رپرا از دود ودم می خونن.

خُب درسته که حسین پیشرفت کرده ولی از همون اول از خیلیا سَر بوده.
اهنگ های "کتری رو گاز" و "رپ فارس چار پایس"غول بودن و هنوزم هستن.اهنگ" کَل بسه" تهی رو گوش کنین تا بگیرین که شاخ بودن یعنی چی.(شاخیت این حسین به اون حسین)
نباید یادمون بره که حسین از مشهد اومد بالا وسروش از تهران.من حتی سروشُ به عنوام پدر رپ فارس قبول ندارم و بنظرم حسین از اول بوده.اگر هم حسین ادعایی نداره بنظرم برای اینه که اصلا توی این فازا نیست که بخواد بگه من کی بودمُ و...
خیلی ها آهنگ "خلیج فارس"حسین رو برای بد بودن کاراش مثال می زنن که به نظرم شاهکاره.

Madridista

کاربر فعال

چرا گفتم بسه دیگه؟ چون این ادم اومده تو اینترویوش تو رادیوجوان گفته که من واسه این اینجوری میخونم ملت بفهمن دود و دم بده و مثله ما نشن!!!!
توی کاراش چیزی از منع دود و دم میبینید شما؟؟؟

پدررپ سروش؟ هه... پدر رپ از نظر من بهمن دیوه.... جدیدا" کارای اشتباهی کرده ولی دیو سلطانه....

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
re

اون قديم نديما يه دختره بود پاني كه با قيامت اينا ميخوند. هستش هنوز؟ اصن ميشناسيدش؟ حدود ٦،٧سال پيش!

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

این ادم اومده تو اینترویوش تو رادیوجوان گفته که من واسه این اینجوری میخونم ملت بفهمن دود و دم بده و مثله ما نشن!!!!
دقیقا کجا گفته؟منظورت همون مصاحبه تصویریه هستش؟ :-?
دقیقا حرفاش اینا بودن(اونایی که من یادمه)
من بیشتر با چالش های فردی کار دارم تا اجتماعی-توی هر خانوداه حداقل یک نفر هستش که درگیر موادمخدر باشه-ما میایم می گیم که این حالُ روز بعدشه یعنی اگه مشکل داری یا زندگیت سخته،اگه معتاد هم بشی مشککلات مواد هم به مشکلاتت اضافه میشه- من اومدم از زبون همون مرد معتاد دارم شعر می گم یعنی نه چی ضد خلاف می گم و نه موافق خلاف ;))
حالا مشکل این حرفا چی هستش؟؟؟
اینم یه حرف باحال از خود صادق(تو کلیپ وfb) واسِ کسایی که همش با اینا مشکل دارن:آهنگامون سنگینَن برای این که باید سنگین باشن،چون ترجیح می دیم شنونده های آهنگامون( صادق و حسین)با سواد و درس خونده باشن و از یه دیدگاه مختلف (خاص)به جامعه نگاه کنن.ترجیح می دم کَسایی که آهنگامونُ می شنون درکمون کنن نه این که فقط صرفا گوش بدن. /m\ h-:
حرف آخر: کاری موندگار میشه که یه سری حرفای نو و جدید داشته باشه،این یه قانونه.----->مثل سنگین،شبا،ردپا،تنهایی،جفت کفش و... (< B-)

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

به نقل از Death Angel :
اون قديم نديما يه دختره بود پاني كه با قيامت اينا ميخوند. هستش هنوز؟ اصن ميشناسيدش؟ حدود ٦،٧سال پيش!
و @ golden:
اينا كين باو؟هرمي قهر ميكنه با والدينش رپ ميخونه،دنبال پدر رپ ميگردي ك چي بشه،رپ واقعيو هيچكس و دور و برياش و بهرام ميخونن كه جنبه اعتراضي دارن و واقعن با پول باباشون به اينجا نرسيدن،بقيه رپو واسه تفريح ميخونن يا واسه معروف شدن،من خودم زدبازيو دوس دارم،ولي اونام پولشون زيادي كرده بود كه آهنگ دادن بيرون
@پوريا خلوت :)) :ميگم ميخواي به جاي گفتن سليقه خودت دليل واسه اين حرفات بياري؟
@آيناز:كاملن موافقم باهات

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Immortal :
و @ golden:
اينا كين باو؟هرمي قهر ميكنه با والدينش رپ ميخونه،دنبال پدر رپ ميگردي ك چي بشه،رپ واقعيو هيچكس و دور و برياش و بهرام ميخونن كه جنبه اعتراضي دارن و واقعن با پول باباشون به اينجا نرسيدن،بقيه رپو واسه تفريح ميخونن يا واسه معروف شدن،من خودم زدبازيو دوس دارم،ولي اونام پولشون زيادي كرده بود كه آهنگ دادن بيرون
@پوريا خلوت :)) :ميگم ميخواي به جاي گفتن سليقه خودت دليل واسه اين حرفات بياري؟
@آيناز:كاملن موافقم باهات
مگه من گفتم کارش شاخه و اینا؟!!! فقط گفتم کسی میشناسه یا نه

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی &quot;شهید هوابرد&quot;)

تو همون ژانر ِ شمرون ِ خودشونن دمشونم گرم واقعا کم کمک نکردن به هیپ هاپ !
دقیقا چه کمکی؟؟می تونی توضیح بدی؟؟اگه منظور از کمک اینه که راکُ قاطیِ رپ کنی یا به جای تکست،کلمه بازی راه بندازی باهات موافقم :O
اگه تجربه ی حسین نبود 1 دهم ِ الان کارش نگرفته بود
خُب اگه با حسین کا نمی کرد،1سال بیشتر طول می کشید تا معروف بشه.تکست هاش که دیگه عوض نمی شدن.(در ضمن درباره ی اتفاقی که توی قبل افتاده نمی شه آینده ایی رو نظر گرفت)
انصافا از بهرام (برای مثال) هنوز مستندی نیست بعد از 2سال فعالیت از ایشون مستند اومد بیرون ! چه فازیه خب همونُ اگه با تایتل ِ مصاحبه میدادن بیرون کاملا پایه بودم اما آخه مستند ؟
در مورد اسم موافقم خُب اینم کار اشتباهی نیس،منم 2سال برای کاری زحمت بکشم و موفق بشم همینکارُ می کنم.منظورم اینه که برای همه رپکُن ها (نه رپکَن ها)ی معروف مستند ساخته بشه نه این که برای هیچکی هیچی ساخته نشه. X_X
خب قطعا سرمایه ی مالیشون بی تاثیر نبوده، ولی همه چی هم بسته به پولشون نبوده ! خودشونم کم زحمت نکشیدن ! یعنی حس کردم داریم یکم نامردی میکنیم در حقشون
دقیقا
رپ واقعيو هيچكس و دور و برياش و بهرام ميخونن كه جنبه اعتراضي دارن و واقعن با پول باباشون به اينجا نرسيد
بستگی داره که واقعیَتُ چی تعریف کنی؟؟؟ :))یعنی هرکسی غیر از سروش ورفیقاش وبهرام،همه با پول باباشون اومدن بالا؟؟ [-(
هیچکسی و دورُبریاش خوب می خونن ولیبا بیت مهدیار.مثلا سروش می تونه با دیوا یا او-زی بخونه؟؟؟ =))

Madridista

کاربر فعال

هیچکسی و دورُبریاش خوب می خونن ولیبا بیت مهدیار.مثلا سروش می تونه با دیوا یا او-زی بخونه؟؟؟ =))
مغلطه میکنی! دیوا از کی تاحالا پرودوسر شده؟
رو بیت او زی میتونه بخونه سروش..
رپ واقعی بهرامه فقط...... ابلیس و پیشرو هم!!!! moer, a2, satrap, sorena هم خوبن...

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از mahdad :
دقیقا چه کمکی؟؟می تونی توضیح بدی؟؟اگه منظور از کمک اینه که راکُ قاطیِ رپ کنی یا به جای تکست،کلمه بازی راه بندازی باهات موافقم
خب به نظر ِ شما تكست فقط بدبختى ُ درموندگيه؟
سيگار ُ فاز ِ سنگين ُ خودكشى ُ نا اميدى؟
به هر حال هركى يه روندى ُ داره ميره نميشه كه همه تو خط ِ اجتماعى باشن
كار ِ صادق خوبه واقعا اما اون خط ِ خودش زدبازى خط ِ خودش
نمى تونى بگى كار ِ زدبازى بيخوده كه
واقعا بيتاشون قويه تكستاشونم خوبه!
بستگى داره دنبال ِ چى باشى.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از کیــمیا :
خب به نظر ِ شما تكست فقط بدبختى ُ درموندگيه؟
سيگار ُ فاز ِ سنگين ُ خودكشى ُ نا اميدى؟
به هر حال هركى يه روندى ُ داره ميره نميشه كه همه تو خط ِ اجتماعى باشن
كار ِ صادق خوبه واقعا اما اون خط ِ خودش زدبازى خط ِ خودش
نمى تونى بگى كار ِ زدبازى بيخوده كه
واقعا بيتاشون قويه تكستاشونم خوبه!
بستگى داره دنبال ِ چى باشى.
زدبازی دنبال چیه؟...شاید یه بار برای همیشه جواب این سوال رو بگیرم

بالا