پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
بخاطر "اسم" کسی موزیکاشو گوش میدی؟
به نقل از پوریا عابدی :ام جی بدک نیست ولی اسمش...!!
بخاطر "اسم" کسی موزیکاشو گوش میدی؟
به نقل از پوریا عابدی :ام جی بدک نیست ولی اسمش...!!
نه ولی ی نفر هم صداش آشغال باشه هم چیزی برای ارائه نداشته باشه حتی حاضرم ب بهانه ای ب نام اسم خوب ب آهنگاش گوش بدم!!...این آقا همینم نداره ب سلامتی...به نقل از Ehem_Ehem :بخاطر "اسم" کسی موزیکاشو گوش میدی؟
داداش به طور کورکورانه داره از Mj (مخفف....!)بدت میاد!به نقل از پوریا عابدی :نه ولی ی نفر هم صداش آشغال باشه هم چیزی برای ارائه نداشته باشه حتی حاضرم ب بهانه ای ب نام اسم خوب ب آهنگاش گوش بدم!!...این آقا همینم نداره ب سلامتی...
در مورد زدبازی حرفامو زدم...نیازی ب ادامه نیست...
ی سوال...گروه پایدار از چ سالی تاسیس شده؟...جدیدن؟...آخه کلا توی آهنگاشون روی اینک گروهشون جدیده مانور میدن...
خب مخفف محمد جواد نیست ک!!...مخفف چ چیز دیگه ای میتونه باشه؟...مثلا میلاد جون؟!...یا مثلا مش جواد!؟...خیلی ضایعست خب...به نقل از FoOol GeNiUs :داداش به طور کورکورانه داره از Mj (مخفف....!)بدت میاد!
خعلی تعصبی عمل میکنی پوریا جان!(اینو از بیشتر کامنت هایی که گذاشتی فهمیدم!)
به نقل از پوریا عابدی :خب مخفف محمد جواد نیست ک!!...مخفف چ چیز دیگه ای میتونه باشه؟...مثلا میلاد جون؟!...یا مثلا مش جواد!؟...خیلی ضایعست خب...
گفتم زدبازی لاوهاش خداست...واقعا خداست...دیس شاخ هم ازش شنیدم...چند تا آهنگ خوب دیگه هم شنیدم ازش...
کلا همین...
هیچوقت شاخ نبوده ب نظرم...
در هر حال...
یکی بیاد درباره ی این پایدار اطلاعات بده دارم شدیدا میرم تو کفشون!...
مخفف مایکل جکسون هم میتونه باشه.. فازت چیه؟خب مخفف محمد جواد نیست ک!!...مخفف چ چیز دیگه ای میتونه باشه؟...مثلا میلاد جون؟!...یا مثلا مش جواد!؟...خیلی ضایعست خب...
من عاشق TM BAX هستم،خعلی با مزن!جالب میخونن!مثال های زیبا،آهنگ خوب و خعلی چیز های دیگه که باعث میشه از دیگر گروه ها متمایز شناخته بشه!به نقل از Raha storm :نمیدونم مطرح کردن این حرف اینجا درسته یا نه ولی حالا من میگم
من از گروه tm bax خوشم میاد ولی یکم کوچه بازارین(ب قول بچه های قدیم)نه؟
ولی صدای اعضای گروهشون و اهنگاشون باحاله.مثلا اهنگ تهرانشون خیلیی باحاله. =P~
اینو من شنیدم ضد پیشرو خوندنبه نقل از Mr.Mamareza :طرف دارای زدبازی اکثرا انتظار یه کار قوی تر رو داشتم به عنوان اولین آلبوم... .
اما به نظرم اینکه هیچکس هم باهاشون خونده یه قضایایی داره... .
به نقل از Black Death :بچه ها تنبه10 کاری چیزی ندارن/نمیخوان بدن جدیدآ؟ دلمون لک زد واسه یه آهنگ خفن
داداش شبیه ارتش چیه؟به نقل از MohaMMad RaPeR :فعلا دارن استعداد یابی میکنن ... یه آهنگی میخوان شبیه ارتش تنبه10 بدن که استعداد ها بخونن.. رو آلبوم هم دارن کار میکنن.
تلفات جنگ رو دوباره گوش کنبه نقل از LEGEND :دادا کل حرفت چرته!
طرف بیت میدوزده یعنی کاور کرده و آهنگ و یه ترک کامل حساب نمیشه!پس تز نده!تو 2 تا ترکشو بگو که امینم بیت دزدیده! یعنی داکتر دره که آهنگسازه امینمه انقدر خودشو میاره پایین بیت دزدی بده؟ طرف 65 سالشه! رپو شروع کرده از ان ساله پیش! بعد بیت دزدی؟؟؟؟
بیت دزدیه؟؟؟؟به نقل از Ehem_Ehem :تلفات جنگ رو دوباره گوش کن
شما یه بار دیگه گوش کن کاریت نباشهبه نقل از LEGEND :بیت دزدیه؟؟؟؟
داداش عزیز برادر! مطمئن باش! هیچکس بیت دزدی یا رو یه بیت دیگه نمیخونه! اگه بخونه برا خودش میخونه پخشش نمیکنه! چون بهش میگن کاور! چرا نمیگیری حرفمو؟
کاور آهنگ طرف محسوب نمیشه! اگه میبینی خیلی ها از این کاورا پخش شده دزدیه!
به نقل از LEGEND :داداش شبیه ارتش چیه؟
خود ارتشه! هرسال برگزار میکنند! همین موقع ها هم هست معمولا! یکم دیر شده به خاطر حجم ارسال های کارهاست! این سومین سال این کار هست! هرکی هم توی این 10 برگزیده کارش درست باشه میره زیر لیبل میشناسی مارو که درست کردن و الآن فعلا فقط جاستینا عضوشه!
امسال هم همین استعداد یابی ها هم هست ولی از نظر آهنگسازی هم برگزار کردن! فعلا 1 مرحلش اعلام نتایج شده! تا مراحل بعدی و اعلام نتایج ببینیم کی اول میشه!
رو اولین موزیک ویدئو هم دارن کار میکنند! حالا معلوم نیست کی میاد! اما آلبومشون که به گفته بعضی ها خیلی ایده توشه! در اواخر پاییز و اوایل زمستان میاد احتمالا!
به نقل از Han!eh :طرف از مامانش قهر میکنه میره 2تا بیت شعر سپید که هیچکدوم از بیتاش با هم ارتباط ندارن میگه اسمشم میذاره رپ!!!!!!! همه که نمیرن یاس بشن رپشون اجتماعی باشه اکثرن فقط چرت و پرت میگن!