پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
نمیشه گفت کی شاخه کی نیست. شاخ بودن رو به چی میدونی؟
به لایک فیس بوک؟ که به این نیست. حتی اگه باشه زدبازی لایک هاش بیشتره!
به تکست و بیت؟ خُب، اینم که نظر شخصیه هر کسه. تو از یه تکست رضا خوشت میاد من خوشم نمیاد، من از تکست ام جی خوشم میاد تو نمیاد!
من از بیت های جی جی و مهراد خوشم میاد تو نمیاد، تو از بیت های رضا خوشت میاد من نمیاد!
پس نمیشه گفت کی شاخه کی نیست ؛ من شخصا همه موزیکای زدبازی + بعضی از موزیکای رضا + همه موزیکای یاس و هیچکس رو دوست دارم و فقط همینا رو گوش میدم. بعضی وقتها حالا شاید A2 هم گوش کنم ؛ اونم هم بخاطر تکستش هم بخاطر این که بیتاشو مهراد میسازه ؛ و دیگر هیچ!
بعد یه چی دیگهبه نقل از LEGEND :ببین حاجی ام جی رو الکی شاخ نکن دیگه!
میری رو مخ! باو ام جی هیچی نداره صرفا فقط تکستاش خوبه! نه صداش خیلی خوبه نه فلو هاش و استایلش!
نمیشه گفت کی شاخه کی نیست. شاخ بودن رو به چی میدونی؟
به لایک فیس بوک؟ که به این نیست. حتی اگه باشه زدبازی لایک هاش بیشتره!
به تکست و بیت؟ خُب، اینم که نظر شخصیه هر کسه. تو از یه تکست رضا خوشت میاد من خوشم نمیاد، من از تکست ام جی خوشم میاد تو نمیاد!
من از بیت های جی جی و مهراد خوشم میاد تو نمیاد، تو از بیت های رضا خوشت میاد من نمیاد!
پس نمیشه گفت کی شاخه کی نیست ؛ من شخصا همه موزیکای زدبازی + بعضی از موزیکای رضا + همه موزیکای یاس و هیچکس رو دوست دارم و فقط همینا رو گوش میدم. بعضی وقتها حالا شاید A2 هم گوش کنم ؛ اونم هم بخاطر تکستش هم بخاطر این که بیتاشو مهراد میسازه ؛ و دیگر هیچ!
خُب، همین دیگه! بعد بیا بگو جی جی و ام جی صدا ندارن !! خُب این که نه بیت داره، نه صدا داره نه تکست!به نقل از LEGEND :پسر خوب برو اول یکم تحقیق کن بفهمی نیموش کیه!
اصلا زدبازی گوش کردی؟به نقل از LEGEND :ام جی میتونه بشکنه فلو و ریتمو؟ من چند تا آهنگ از نیموش دیدم که بسیار زیبا ریتمو میشکنه و عوض میکنه! فستو یهو کند میکنه! میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟