بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

به نقل از LEGEND :
ببین حاجی ام جی رو الکی شاخ نکن دیگه!

میری رو مخ! باو ام جی هیچی نداره صرفا فقط تکستاش خوبه! نه صداش خیلی خوبه نه فلو هاش و استایلش!
بعد یه چی دیگه

نمیشه گفت کی شاخه کی نیست. شاخ بودن رو به چی میدونی؟

به لایک فیس بوک؟ که به این نیست. حتی اگه باشه زدبازی لایک هاش بیشتره!

به تکست و بیت؟ خُب، اینم که نظر شخصیه هر کسه. تو از یه تکست رضا خوشت میاد من خوشم نمیاد، من از تکست ام جی خوشم میاد تو نمیاد!

من از بیت های جی جی و مهراد خوشم میاد تو نمیاد، تو از بیت های رضا خوشت میاد من نمیاد!

پس نمیشه گفت کی شاخه کی نیست ؛ من شخصا همه موزیکای زدبازی + بعضی از موزیکای رضا + همه موزیکای یاس و هیچکس رو دوست دارم و فقط همینا رو گوش میدم. بعضی وقتها حالا شاید A2 هم گوش کنم ؛ اونم هم بخاطر تکستش هم بخاطر این که بیتاشو مهراد میسازه ؛ و دیگر هیچ!

به نقل از LEGEND :
پسر خوب برو اول یکم تحقیق کن بفهمی نیموش کیه! (;
خُب، همین دیگه! بعد بیا بگو جی جی و ام جی صدا ندارن !! خُب این که نه بیت داره، نه صدا داره نه تکست!
به نقل از LEGEND :
ام جی میتونه بشکنه فلو و ریتمو؟ من چند تا آهنگ از نیموش دیدم که بسیار زیبا ریتمو میشکنه و عوض میکنه! فستو یهو کند میکنه! میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا زدبازی گوش کردی؟ :D

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

@LEGEND: در مورد آلبوم رضا.. فیت با عرفان، تتلو، اوج قطعیه..
با بهرام، یاس، سروش قطعی بود که بهرام و یاس رو خودش گفت نیستن و آهنگ سروشم گفت قسمت سروششو علی تکست گفته اون میخونه..
با سورنا، تهی، استپس، سوگند، حصین، امید قدر داداشش هم هنوز تایید نشده ولی امکانش هست!
1. در مورد مهراد : تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که! در ضمن، تحقیر نکرد. کل حرفش به تتلو بود نه به رفیقش. دقت کنی : "الکی فشار نیار زاخاز ... " که کاملا مال امیر تتلو بود. امیر تتلو هم که جوابشو داد
حاجی تو باغی؟؟ تتلو اصلن دستگیریش ماله همین چندهفته پیشه اونموقع اژدر که رضا تو استودیو پایتخت میخوند و میکس بعضی کارا رضا رو میکرد بازداشت بود!
+ اون قسمتم مربوط به فلو های گنگ رضا و علی اوجه که انگار دارن به خودشون فشار میارن و میخونن!
اصن تتلو که تو گنگ بازی نیست سبکش یه چیز دیگس ربط نده به هم!
یعنی تو به حسام استپس میگی گنده ی رپ؟!؟! :))
دقت کنی گفتم قدیم.. بهرام به تنها کسی که پول فیت داده استپسه محض اطلاع.. شما یادتون نمیاد ولی خیلیا یادشونه بهرام سوار موشک شد با اون آهنگ مافیای مخفی! همون آهنگ کلی یهو گندش کرد!
بهرام...سروش...علی سورنا...یاس...حسین...صادق...خلوت...مهراد...کل گروه جادوگران...(یادم رفت کسی رو؟!....)
امیرعلی، پیشرو، حصین، بهرام، قاف.. همینا گـُنده ی واقعی ئن!
خوبم زیاده! فدایی، نیموش، ساچمه، فربد ولچر، تن به 10، سرکش و ...
× یاس که.. ((:
× سورنا کارش خوبه ولی گـُنده حساب نمیشه!
× امیر کارش خوبه ولی عالی نبوده هیچوقت!
× صادق ُ قبلا راجع بش توضیح دادم..
× ببین، صرف قدیمی بودن دیو دلیل نمیشه شاخ باشه، پدر رپه بش میگن امام دیو احترام داره درست، ولی کارش الان متوسطه!
× سروش هیچکس رو به شخصه خوشم نمیاد ازش، ولی خب مثله اینکه عامه قوی قبولش دارن، حرفی هم نداریم.
× زدبازی ئم که :D

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

آها یکی تو این تاپیک برگشت گفت حالا خوبه رضا با جم تی وی مصاحبه کرد! زدبازی که اونم نکرد!

در جواب

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

به نقل از مـُبیــن :
@LEGEND: در مورد آلبوم رضا.. فیت با عرفان، تتلو، اوج قطعیه..
با بهرام، یاس، سروش قطعی بود که بهرام و یاس رو خودش گفت نیستن و آهنگ سروشم گفت قسمت سروششو علی تکست گفته اون میخونه..
با سورنا، تهی، استپس، سوگند، حصین، امید قدر داداشش هم هنوز تایید نشده ولی امکانش هست!حاجی تو باغی؟؟ تتلو اصلن دستگیریش ماله همین چندهفته پیشه اونموقع اژدر که رضا تو استودیو پایتخت میخوند و میکس بعضی کارا رضا رو میکرد بازداشت بود!
+ اون قسمتم مربوط به فلو های گنگ رضا و علی اوجه که انگار دارن به خودشون فشار میارن و میخونن!
اصن تتلو که تو گنگ بازی نیست سبکش یه چیز دیگس ربط نده به هم!دقت کنی گفتم قدیم.. بهرام به تنها کسی که پول فیت داده استپسه محض اطلاع.. شما یادتون نمیاد ولی خیلیا یادشونه بهرام سوار موشک شد با اون آهنگ مافیای مخفی! همون آهنگ کلی یهو گندش کرد!امیرعلی، پیشرو، حصین، بهرام، قاف.. همینا گـُنده ی واقعی ئن!
خوبم زیاده! فدایی، نیموش، ساچمه، فربد ولچر، تن به 10، سرکش و ...
× یاس که.. ((:
× سورنا کارش خوبه ولی گـُنده حساب نمیشه!
× امیر کارش خوبه ولی عالی نبوده هیچوقت!
× صادق ُ قبلا راجع بش توضیح دادم..
× ببین، صرف قدیمی بودن دیو دلیل نمیشه شاخ باشه، پدر رپه بش میگن امام دیو احترام داره درست، ولی کارش الان متوسطه! متوسط؟به نظر من که هنوزم تو اوجه (البته به جز وقتی مینویسمش)آهنگ عرفان باقالیه از بهتررین دیسایی بود که شنیدم از هرنظرم بگی هم از پیشرو سره هم تیغه هم از قاف
× سروش هیچکس رو به شخصه خوشم نمیاد ازش، ولی خب مثله اینکه عامه قوی قبولش دارن، حرفی هم نداریم.
× زدبازی ئم که :D
:)) :)) :)) :))

مرد حسابی ولچر رسما خالتوره ترک خالتورم میگن داره ولی من نشنیدم اگه رو دوسه تا کار آخرش میگی ک خب [-( مردک خودشیفته وب سایتشو دیدین؟ :-&

برنامه ی جم تی وی رو کی ملاک قرار داده آخه؟؟همین جم تی وی یه مدت قبل ورداشت با علیشمس مصاحبه کرد کلی هم هندونه داد زیر بقلشو اینا که حتما درجریانین
بعدشم با زدبازی از خداشون بود مصاحبه بگیرن ولی سر اون برنامه شون (همون دیگه) زدبازی ر.....د به هیکل مجری و برنامه و همه جا فحش داد بهش که بعدش این یارو واسه لج و لجبازی رفت از پیشرو مصاحبه گرفت

بعدشم اینا که نام میبری ینی میخوای بگی ما خیلیارو میشناسیمو اینا؟خب ساچمه متوسطم نیست میای میگی خوبه بعد دیوو میگی متوسط

واقعنا... همتون ..... اصن حزب باد
ینی 10 20صفحه ی قبلو یکی نگاه کنه با الانتون بذاره کنار هم اینجوری میشه =))

اون برادری ک من گفتم ایرانی جماعت از دیس و تخریب شخصیت خوشش میاد بهش برخوردم بیاد چن صفه ی اخیرو بخونه
تو بحثای قبلی میان زدبازی رو میبرن بالا بعد که دوتا دیس میگیره ....
از نظر منم
ام جی عالیه هم تکست هم استایل هم تکنیک
هیدن صدای خوبی داره
جی جی هرچند صداش تخمیه ولی هم تو بیت قبولش دارم(همینه که هست از بهترین کارای تنبه دهه) هم تکست
درمورد نسیم و سیجلم هیچی نمیگم

ولی یه کم ثبات رای داشته باشین خوب نیست

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

خداییش من یه جا دیدم نوشته نقد زاخار نامه! گفتم زاخار نامه مگه نقد هم داره! همه چیش مشخصه دیگه! بعد خوندم شاخ در آوردم اصلا !!
http://z1.zed-bazi.in/naghd-baresi/zakharnameh/naghd.htm
http://z1.zed-bazi.in/naghd-baresi/zakharnameh/naghd2.htm
دوتاشم بخونین

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از داماد مسعودی :
واقعنا... همتون ..... اصن حزب باد
ینی 10 20صفحه ی قبلو یکی نگاه کنه با الانتون بذاره کنار هم اینجوری میشه =))

ولی یه کم ثبات رای داشته باشین خوب نیست
راست میگیا :D دقت نکرده بودم :D
به نقل از مـُبیــن :
مث ِ اینکه.. داره میشه..!

تیشرت آبیه سامانه، اونی که پـُشت به دوربینه مهراده، از راست به چپم: سیجل، جی جی، ویلسون، ام جی

آخرین باری که اینجوری دور ِ هم بودن فک میکـُنم برمیگرده به ضبط 'بی حس' و 'تابستون کوتاهه'

کاش برگرده 8->
اینجا dream about zbazi
به نقل از مـُبیــن :
داریا خودش نخواست که دیگه نخوند، فینچر همین یک ماه پیش با نرگال آلبوم داد! قبلشم خیلی سینگل داده بود!
آجیلی گروهی نبود که بمونه، 4تا دختر فنچ بودن!

راجع به جی جی و سیجل که :D چیزی نگم بهتره! آهنگ سوسولیها گویای همه چیز هست..!
سامان، خوب خوند چنتا کاری که بود ُ، تو مایه های A2، با کارای کم خودشو گنده کرد اما با ورس افتضاحش تو تابستون کوتاهه خدافظی کرد..!
مهراد، شخصا" بدم نمیومد ازش، اما بیتی که راجع به دستگیری اژدر توی چرا بدی گفت واقعا خودش ُ پیش من یه شخصیت منفور کرد!
× دشمنته که باشه، انسان باشی از دستگیری کسی خوشحال نمیشی و تحقیرش نمیکنی، به خاطر مملکت مزخرفته که دستگیر شده باید تاسف بخوری!
ام جی ـم که.. قافیه بازیاش خوبه ولی هیچی نیست تو استایل و صدا! صرفا" خوب تکست میگه..!

جریان اثر منفی هم دقیقا" همونی بود که رضا تو کلد اسپری گفت، والسلام.

داداش خیلی شرمنده اینو میگم ولی یه نقل قول از زاخار افغانی باید برات بکنم که.. از رپ هیچی نمیدونی تز نده الکی..!

عزت زیاد.
اینجا دیس زدبازی ؟ :))

تفریح یعنی

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

در مورد حرفی که درمورد سامان زدم، من عاشقشم و دوست دارم برگرده اما نمیتونه با همون استیل شاخش باشه بعد از چندسال سکوت!
سامان، خوب خوند چنتا کاری که بود ُ، تو مایه های A2، با کارای کم خودشو گنده کرد اما با ورس افتضاحش تو تابستون کوتاهه خدافظی کرد..!
اصلا متناقض نیست، گفتم مثل A2 با استیل خیلی خوب خودش ُ گنده کرد، ضمن اینکه کار آخرش افتضاح بود.
مرد حسابی ولچر رسما خالتوره ترک خالتورم میگن داره ولی من نشنیدم اگه رو دوسه تا کار آخرش میگی ک خب [-( مردک خودشیفته وب سایتشو دیدین؟ :-&
ولچر رو من فول همه چیشو گوش دادم آهنگ تو فاز چت بازی و مسخره بازی داره ولی خالطور نبوده هیچوقت! تکست و فلو ش عالیه، تو ژانر خودش!
بعدشم اینا که نام میبری ینی میخوای بگی ما خیلیارو میشناسیمو اینا؟خب ساچمه متوسطم نیست میای میگی خوبه بعد دیوو میگی متوسط
آلبوم اجبار علی ساچمه رو شنیدی؟ پس بدو؟ فیتاش با بچه های دیوار و تن به 10؟ تز نده دوست عزیز

دیو جز این آهنگ باقالی عرفانه کار در حد خوب داشته تو چندوقت اخیر؟ جز اینه که توی همون جادوگرانشم فقط بخاطر چنگیز بود که کاراش شنیده میشد و الان که چنگیز رفته دارن دست و پا میزنن؟
دیو خوب بود چون raghib نداشت، واقعا حرفی برای زدن نداره توی بزرگای رپ! صرفا اولین بوده ُ پایه گذار! کارش متوسطه! خیلی کار کرده اسمشم میمونه دمش گرم!

× اورآل یه کم لحنتو درست کن و ادب داشته باش، من میتونم خیلی تندتر و زننده تر از تو حرف حق ُ بکوبونم به جای اینکه تفهیم کنم، که اگه ادامه پیدا کنه همینطور هم خواهد شد.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@مبین:کلا حرفات قبول اما راستش ب نظر من جادوگران از معدود گروه های رپ فارس هستن ک قشنگ فلسفی میخونن...
نظرت چیه؟...
یعنی ب جز مواقع معدودی تو فاز این دیس و این بچه بازیا نیستن...
@اهم اهم:توهین نکن...جز زدبازی چیزی هم گوش میدی؟ :|

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

تنها گروه رپ فارس هستن که فازشون اینه، میدونی من شخصا" از این ژانر خوشم نمیاد ولی از این دید نگاه نمیکنم بهش،
تکست قوی موضوع قوی ولی دیو بعد از این همه کار خیلی وقتا رو بیت سوار نمیشه فلو ش! عقب میمونه جلو میره فالش میخونه الانم که آهنگسازشون عوض شده محسوس تره!
چنگیر واقعا قوی بود از همه نظر ولی خب از جادوگران جدا شده و متاسفم از این بابت!
اما این اعضای جدید، نوین و اوین دیگه نوبرن! اوین اصلا نه صدا داره و نه فلو درست حسابی میره! نوین هم واقعا مبتدیه!
اما اگه این دور و بریای دیو، khalse و تسلا و آدم و اینا رو بتونه بیاره توی جادوگران اونا کارشون خوبه و راه پیشرفتشون هموار تر میشه..

دیو راجع به رپ سان بچه بازی دراورد، اون اولش که ورژن جدید راه افتاد خب اعضای پایدار پیجاشونو شیر کردن و رفتن توی تاپ لیست رپسان!
رضا طرفدار پایدار هست ولی اصلن سیستم سایتش طوری نیست که بتونه دستکاری کنه آمار رو!
همین الانم اگه یه سر به رپسان بزنید میبینید بعد از چندهفته تاپ لیستش کاملن منطقیه و دیگه 10تا عکس عرفان و پایداریا نیست!
دلیل دیسش همین بچه بازی بود ولی دیس واقعا به جایی بود همه ی حرفایی ئم که توش گفته شد و متلک ها جای تقدیر داشت!
× از معدود مواقعی هم بود که فلو ش قوی بود!

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

آقا حرف زیاد شد واسه زد!
اول اینکه به عنوان یه گروه خوب تو رپ مردونه باید قبولشون داشت! اینم واس خاطر این میگم که از موقعی که یادمه گوش دادم آهنگاشونُ و با خیلیاشون حال کردم!
با این حال نمیشه گفت بهترین هستن! یکی از بزرگترین دلایلشون هم نبود سامانه که یه جورایی مثه "نقص فنی" میمونه واسشون!
مهراد صداش خیلی خفنه و در کل استایل شاخی داره و توی قاطی کردن سبک اصلیش ینی راک با رپ فارسی واقعآ استادیه واسه خودش!
سامان هم که هر حرفی بزنم دربارش میشه تکرار حرفای مبین. فقط حیف که نیس :|
سهراب هم تا حالا تکستاش قوی ترین چیزی بوده که داشته و چیز دیگه نداره به اون صورت.
سیجل و جی جی که فقط جنبه‌ی فان دارن. اما از لحاظ آهنگ سازی جی جی خدایی شاخه و نمیشه اینُ انکار کرد.
نسیم هم که قاطی این کل کل و ... نمیکنیم اما به عنوان یه هنرمند واقعآ کارش عالی بوده و یکی از مهم ترین فاکتورای پرطرفدار بودن آهنگایی مثه زندگی منه ، تابستون کوناهه و... هستش. و به قول خودشون تا حالا هر کاری توش بوده تمام و کمال انجام داده ×××نظر شخصی[nb]صداش یه جورایی مکمل صدای مهراده حتی 8->[/nb]
این همه نوشتم که بگم، با اینکه فَن پرو پا قرص این گروهم و خیلی حال میکنم باهاشون اما هنوزم میگم نمیشه گفت بهترین‌ـَن! الکی هم دلیل نیارید که فقط دفاع کنید.

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

ولی مهراد، بعد از سامان، زدبازی رو کشید سمت علاقه ی خودش. یعنی دیس بازی رو خیلی قاطی زدبازی نمی کنه و قاطی دیس بازی نمیشه. به نظرم دلیل افت نسبی زدبازی همینه. فکر نمیکنم بی سامان، دیگه آهنگی مثل خزر تا خلیج فارس بده زدبازی. بعلاوه نمیشه انکار کرد بعضی از آهنگای زدبازی خاصن. خیلی خاصن لامصبا ! مثل زندگی منه، کوکولی کو و ... .

البته برادر یکی از دوستای من دیزاینر کاور آهنگای زدبازیه، میگفت احتمال برگشت سامان تو امسال هست

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

اصلا قبول ندارم...
شاید شخص مهراد دنبال دیس دادن نباشه...
اما حرفای سامان تو اثر منفی رو دقت کنید"ببین...من نه اصلا میخوام با تو آهنگ بدم نه چیزی...بکش از ما بیرون..."
این آدمی نیست ک دنبال دیس دادن باشه...
اتفاقا من معتقدم با رفتن سامان بود ک زدبازی شروع کرد ب دیس دادن...دلیل افتش هم همین میدونم...
مثل دیس اخیر جی جی و ام جی

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

اعتقادی نیست که بابا !! سامان مادرش فوت شده بود!

دیس زدبازی که فقط به پیشرو نبوده! بشین همه دیس های زدبازی رو گوش کن، ببین مهراد از نظر دیس بازی ریده به زدبازی!

اگر هم قرار باشه سامان برگرده و به پیشرو دیس بده، نمیاد با مهراد بخونه که !! مهراد سبکش راکه ، راکی که با رپ قاطیه. یعنی اگه یه روز سامان برگرده، دیسی که میده فیت با ام جی و شاید جی جی باشه. که احتمال 99% فقط سامان و ام جی هستن

باید صبر کنیم پیشرو بیاد یه دیس بده که فرصت باشه برای جواب دادن تا ببینیم سامان چه تصمیمی میگیره. مهراد اصلا کارش دیس نیست. خودشم میگه "مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه " یعنی اصلا من با شما ها کاری ندارم

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

اعتقادی نیست که بابا !! سامان مادرش فوت شده بود!
داداش جواب ـا رُ خوندی؟؟برو یکم تحقیق
گر هم قرار باشه سامان برگرده و به پیشرو دیس بده، نمیاد با مهراد بخونه که !! مهراد سبکش راکه ، راکی که با رپ قاطیه. یعنی اگه یه روز سامان برگرده، دیسی که میده فیت با ام جی و شاید جی جی باشه. که احتمال 99% فقط سامان و ام جی هستن
ببین مشکلت اینه که فک می کنی هرکس اثر فردی داره ولی غلطه چون رو جمع و افراد دیگه هم تاثیر میزاره خصوصا توی موسیقی و خصوصا توی هیپ هاپ.
اگه سامان بیاد یهو دیدی که مهراد شد همون قدیمیه.در ضمن اگه واقعا توی این چندسال خداحافظی کرده باشه ویا رپُ به طور کامل کنار گذاشته باشه،حالا حالا ها باید تمرین کنه تا یه جایگاه خوب بتونه گیر بیاره.
بعضی از آهنگای زدبازی خاصن. خیلی خاصن لامصبا ! مثل زندگی منه، کوکولی کو و ... .
اینو خوب اومدی دادا :)) حالا واقعا کوکولی کو؟؟

سیم هم که قاطی این کل کل و ... نمیکنیم اما به عنوان یه هنرمند واقعآ کارش عالی بوده و یکی از مهم ترین فاکتورای پرطرفدار بودن آهنگایی مثه زندگی منه ، تابستون کوناهه و... هستش. و به قول خودشون تا حالا هر کاری توش بوده تمام و کمال انجام داده ×××نظر شخصی
تعداد فان اصلا اهمیت نداره. تازه اگه واقعی باشه.رپفا*ک رو که کلا بیخیال، واسه فیسبوکم یه سایتی بود پول میدادی واست لایک برای کامنت و پیج اصلی می گرفت(من تو سایت رپسانگ آدرسشُ دیدم) بستگی داره کارُ چی تعریف کنیم تمـــامُ کمال میگیری که؟ :-"

دلیل دیسش همین بچه بازی بود ولی دیس واقعا به جایی بود همه ی حرفایی ئم که توش گفته شد و متلک ها جای تقدیر داشت!
لایک شدید

بعدشم با زدبازی از خداشون بود مصاحبه بگیرن ولی سر اون برنامه شون (همون دیگه) زدبازی ر.....د به هیکل مجری و برنامه و همه جا فحش داد بهش که بعدش این یارو واسه لج و لجبازی رفت از پیشرو مصاحبه گرفت
واقعا حاجی؟؟ مدرک داری؟ :))

ولی از حق نگذریم سهراب تکست خیلی خوبی توی آهنگ دروغ تعطیل داشت ولی بازم اگه رضا واقعا بخواد دیس کنه.هیچی واسه گفتن نداره.ببینید شخصیت رضا خیل عجیب غریب و خاصه.دیدین بعد از این که نیموش ر...د بهش بازم میخواست رفاقتشون ادامه پیدا کنه با اینکه اونم چیزی در برابر رضا نیس.رضا کسیه که میاد با بیگی و قدر کار میده یعنی میخواد بالا بکشه اینا رُ(بالاتر) اما تا حالا یه گروهی مث زد بازی این کارُ کرده؟ اصن از هرکسی که یه آشناییت نسبتا خوبی با رپ فارس داشته باشه میفهمه که صامتی ـــا واقعا بامرام بودن.که الان رضا تقریبا همونجوری مونده ولی هیچکس نه(همون تیکه رضا که گفت:رفیقامون برق دنیا رُ دیدنُ کور شد و...)

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از mahdad :
ببینید شخصیت رضا خیل عجیب غریب و خاصه.دیدین بعد از این که نیموش ر...د بهش بازم میخواست رفاقتشون ادامه پیدا کنه با اینکه اونم چیزی در برابر رضا نیس
فرقش با زدبازی همینه دیگه! داره تلاش میکنه طرفداراشو ( به قول مهراد طرفتار :D ) از طریق هماهنگ کردن رپر ها با خودش زیاد کنه. اما زدبازی خط خودشو داره و به تعداد فن ها و دشمناش کاری نداره ؛

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@مبین:حرفت درسته رفیق اما اگه یادت باشه دلیل گیرهای اولیه ی من ب زدبازی هم این بود ک چرا مفهوم نداره...آهنگسازی زدبازی خیلی قویه ها...ولی من واقعا مفهومی نمیبینم توش...
ولی مثلا جادوگران...قبول دارم ک آهنگاش برای"فاز گرفتن"و مثلا چندین بار گوشیدن ب اون شکل خوب نیست...در واقع مثل کتابیه ک خیلی میتونه تو رو وادار ب فکریدن کنه اما خیلی کشش نداره...
اما خب بازم من از این بیشتر از زدبازی خوشم میاد مثلا...
حالا مثلا یکی م3 حسین و صادق خب آهنگاشون هم مفهوم داره هم قالب موسیقیش خیلی شاخه...اون مسلما ارجحه...
اما در کل چادوگران >:D<
مثلا"چرا چگونه"رو گوشیدین؟...ی سوال...من اسم اینا رو نمیدونم...مثلا تو چرا چگونه اولین ورس مال کیه دومی مال کیه؟ :-?

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اهم اهم!

همین رو بهت بگم دواش که هیچی از نیموش نمیفهمی!

صداش از ام جی خیلی بهتره! استایلشم که عالی! یعنی نیموش رو بگیریم 100 ام جی 50 هم نمیشه!

بعد که دواش من کل آهنگای زدبازی رو گوش دادم نه آهنگ های اونا رو بلکه هرکی رو که اینجا اسم میبرم! فلو و ریتم شکستن میدونی چیه؟ تو کجا ام جی ریتم مثلا فستش رو شکسته و اسلو کرده؟ مطمئنی همه آهنگ های زد رو گوش دادی؟ =))

زدبازی بعد سامان چنگی به دل نزد! توی آلبومشون کلا 3 تا آهنگشون خوب بود!

به نظر من رضا هنوز بچست! عشق کل کل و سریع تصمیم گرفتن! این خصلت رو بزار کنار چنین کدورت هایی مث نیموش و ... به وجود نمیاد!

مهراد توی دیس بد بوده؟ دواش من واقعا اگه تو کل کاراشون رو اینطوری گوش دادی واقعا برات متاسفم!

قسمت مقایست هم خیلی خنده بود! دمت گرم! تکست رو یکی میپسنده یکی نمیپسنده پس در نتیجه نمیشه گفت کی شاخ تره! =)) عزیز من همیشه تو مقایسه ها توی مثلا سبک گنگ میان اول به تکست نگاه میکنند! بعد به فلو که چقدر رو بیت سواره بعد استایل و صدا و ....! بعد تو میگی سلیقه ایه؟ تکست به رو بیت بودن ه و قافیه داشتن و ...! :))

آاگه همین طوری بخوای الکی رو هوا حرف بزنی دیگه من یکی حال جواب دادن سوالات رو ندارم!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

لایک صدرا...
میشه گفت زدبازی توی دیس فقط مهراده...
تو چرا بدی ورس اول بد نبود...اما اصل قضیه باز ورس شاخ مهراد بود...
بعدم ی عزیزی گفت وقتی مهراد میگه"مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه"یعنی اینک مهراد تو کار دیس نیست =)) =)) =))
عزیز من...اینا همون گنده گ... های رپر هاست...مثلا امیرخلوت(چاکرشم :-")میاد میگه"تبصره:خیابونا مال کیه؟! امیر خلوت!" مثلا این دلیل میشه کل خیابونای تهران مال امیر باشه؟ =))...
یسری بلوف و این چرت و پرتاست...
مهراد میشه گفت ته دیس زدبازیه...دیس جدید زدبازی جز همون تیکه ای ک ب یاشار انداخت چیزی نداشت ب نظر من :-?

ببین زدبازی آهنگ خوب داره...مثلا تو همین آلبوم من خودم از سیگار صورتی و تهران مال منه و چرا بدی مهد کودک خوب بود...واقعا اینا رو قبول دارم...
اما زدبازی رو دیگه گنده نکنین...
زدبازی بدون مهراد و سامان=ام جی مخفف... =)) =))
:D

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

امروز قراره نیموش یه تیزر بده یه سری حقایق ُ روشن کنه! ببینیم چی میشه تـــَش..!

البته نیموش چندماه پیشم اومده بود فــُش ُ کشیده بود به اوج و پیشرو و حصین تو فیثبوک! که دیدیم با اوج 2-3هفته پیش آهنگ داد :-?
× با تی دی ـم که میکس کارای حصین ُ میکـُنه که رفاقت داره!

نمیدونم درکـُل قضیه خیلی مسخرس..!

× همین الان یکی از کاراش با علی ساچمه یادم اومد که جزو بهترین گنگ های فان فارسیه ((: "پس بدو" رو حتما" گوش کـُنید!
به نظر من رضا هنوز بچست! عشق کل کل و سریع تصمیم گرفتن! این خصلت رو بزار کنار چنین کدورت هایی مث نیموش و ... به وجود نمیاد!
به جز کدورتش با سروش که تا حد زیادی تقصیر خودش بوده کدورتای دیگه مثل A2 و زدبازی و نیموش اصلا تقصیر رضا نبوده..

پس نمیتونی بگی که اون بچه بازی دراورده..

بالا