بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

به نقل از mahdad :
تیکه اَول لایک ولی دومی آنلایک.مثلا کجا؟ کی خَبَر داره؟؟

mjهم که هم خوبه ولی نباید زیاد شاخ بشه.اون تیکه رضا هم واقعا برازندشه.
اون که قضیه ــش معلوم شد،در ضمن حساب سامان و مهراد با بقیه اینا جداس
من یه fan حرفه ای زدبازی نیستم که دقیق بدونم. اینم که میگم، یه زمان دوستم نشست 4-5 ساعت همه اینا رو توضیح داد. نمیدونم مهراد میخواد قاطی بازیای ام جی و سامان و پیشرو بشه یا نه ، میدونم اگه بشه خدایی پیشرو باید عقب بکشه

آها یادم اومد، دیس آجیلی و فینچر و داریا و اون گروه که 4-5 تاپسر و دختر بودن و اینا ...
زدبازی هرکدومو اساسی دیس کرده دیگه نخوندن

والا همین که شما ها ویلی و مهراد رو قبول دارین کلیه ... !

باید بشینیم ببینیم چی میشه ... لینک اون ترکی که دیس زدبازیه رو بذارین یا حداقل تو پ.خ بدین ببینیم وضعیت چطوره و ام جی و مهراد تو ترک جدید چیکار میخوان بکنن

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

داریا خودش نخواست که دیگه نخوند، فینچر همین یک ماه پیش با نرگال آلبوم داد! قبلشم خیلی سینگل داده بود!
آجیلی گروهی نبود که بمونه، 4تا دختر فنچ بودن!

راجع به جی جی و سیجل که :D چیزی نگم بهتره! آهنگ سوسولیها گویای همه چیز هست..!
سامان، خوب خوند چنتا کاری که بود ُ، تو مایه های A2، با کارای کم خودشو گنده کرد اما با ورس افتضاحش تو تابستون کوتاهه خدافظی کرد..!
مهراد، شخصا" بدم نمیومد ازش، اما بیتی که راجع به دستگیری اژدر توی چرا بدی گفت واقعا خودش ُ پیش من یه شخصیت منفور کرد!
× دشمنته که باشه، انسان باشی از دستگیری کسی خوشحال نمیشی و تحقیرش نمیکنی، به خاطر مملکت مزخرفته که دستگیر شده باید تاسف بخوری!
ام جی ـم که.. قافیه بازیاش خوبه ولی هیچی نیست تو استایل و صدا! صرفا" خوب تکست میگه..!

جریان اثر منفی هم دقیقا" همونی بود که رضا تو کلد اسپری گفت، والسلام.

داداش خیلی شرمنده اینو میگم ولی یه نقل قول از زاخار افغانی باید برات بکنم که.. از رپ هیچی نمیدونی تز نده الکی..!

عزت زیاد.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

مبین این آهنگ های آشوب کی اومده؟

واقعا اینارو دیس کرده؟ می ارزه دانلود کنم؟

راستی جادوگران هم با تنبه 10 یه خبرایی دارن! ولی اینجور که بوش میاد دارن باهم همکاری میکنند! والا نمیدونم!

توی آلبوم تنبه 10 هم احتمال زیاد امیر خلوت و زدبازی هم هستن! بهرام هنوز مشخص نیست!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از LEGEND :
مبین این آهنگ های آشوب کی اومده؟

واقعا اینارو دیس کرده؟ می ارزه دانلود کنم؟

راستی جادوگران هم با تنبه 10 یه خبرایی دارن! ولی اینجور که بوش میاد دارن باهم همکاری میکنند! والا نمیدونم!

توی آلبوم تنبه 10 هم احتمال زیاد امیر خلوت و زدبازی هم هستن! بهرام هنوز مشخص نیست!
امیر خلوت و بهرام قراره کنار ام جی و جی جی بخونن؟؟ =)) =))
رپ فارس متحول شد =))

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از حالا من ماندم و من! :
امیر خلوت و بهرام قراره کنار ام جی و جی جی بخونن؟؟ =)) =))
رپ فارس متحول شد =))
ابله!

زدبازی با تنبه 10 یه ترک داره! امیر خلوت و تنبه 10 یه ترک دیگه! :))

بعدم من بهشون گفتم(به مهدی و شارلاتان) که اگه میخوان فیت بدن با زدبازی! ام جی و هیدن باشن! خواهشا جی جی و سیجل نباشن! =))

ولی بهرام بیاد! چه فازی بگیریم! بیشتر همه با علی 10 حال میکنم! ببینم چیکار میکنه! بعد برگشتش باید بترکونه! :>

ولی گفتن شاید با بروبچ دیوار قدیم! ساچمه و ... هم فیت بدن! با جادوگران هم که من اینطور که بوش میاد میخوان یه کارایی بکنند! :D

mohamad.ahmadi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان هاشمی نژاد ١
شهر
مشهد

دوستانی که آپدیت تشریف دارین...
لجند...مبین...و...
میشه موزیکایی که میگید رو لینک به من بدید دانلود کنم؟
من هرچی سایتا یا فیس بوک میزارن دارم اما اینا رو ندیدم!
اخبار هم منبع بدید ما هم بریم دنبالش!
مرسی!
(من فکر میکردم امیرخلوت مخالف زدبازیه)

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

بارها گفتن لینک ِ آهنگ نذارید تو سایت
به یکی پ.خ بدین لینک بگیرین خب.

mohamad.ahmadi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان هاشمی نژاد ١
شهر
مشهد

به نقل از کیــمیا :
بارها گفتن لینک ِ آهنگ نذارید تو سایت
به یکی پ.خ بدین لینک بگیرین خب.
کادر بالای صفحه رو خوندم!
من هم منظورم پ.خ بود!
بطور کلی گفتم!

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

من یه fan حرفه ای زدبازی نیستم که دقیق بدونم. اینم که میگم، یه زمان دوستم نشست 4-5 ساعت همه اینا رو توضیح داد. نمیدونم مهراد میخواد قاطی بازیای ام جی و سامان و پیشرو بشه یا نه ، میدونم اگه بشه خدایی پیشرو باید عقب بکشه
اولا که به اون دوستت بگو بیا اینجا کارش داریم.مهراد هم اون اوایل واقعا رپ میکرد و این اواخر یا ایده هاش در حد نبودن(با توجه به پیشرفت رپ فارس)یا اسکی که چه عرض کنم اسکیت بودن :)) دوما بزار یه چیزی بهت بگم:دموی آلبومُ دیدی ؟سر آهنگ چا**ل نامه این ابزار و امکاناتُ داشت که دیگه k.oمیشدن.
[
quote]آها یادم اومد، دیس آجیلی و فینچر و داریا و اون گروه که 4-5 تاپسر و دختر بودن و اینا ...
زدبازی هرکدومو اساسی دیس کرده دیگه نخوندن[/quote]
فینچ داریا رُ با رضا مقایسه کردی؟؟حرفت در چِرت بودن مث اون یارو تو صورت بوک می مونه که اومده بود گفته بود ساسی مانکن توپاکه ایرانه. =))

ولی بهرام بیاد! چه فازی بگیریم! بیشتر همه با علی 10 حال میکنم! ببینم چیکار میکنه! بعد برگشتش باید بترکونه!
بهرام اگه بیاد باور کن کلی از طرفداراش می پرن.اگه بیاد مث این میمونه که به خودش فحش داده.آخه بهرام و تنبه10؟؟ >:p(مگه این که این بچه پوادارا یه حال 3لا پهنا بهش داده
باشن. :D آره علی خوبه ولی بشرطی که واقعی باشه نه مث فری استایل آئمها که با شلوارک اومده بود حرف از بچه بودن رضا میزد یا کم بودن علمشو پشتِ امکانات استودیوش قایم کرده بود. X_X :O

البوم آرمان خیلی خوب بود.ایول خدائیش تیکه های نازی انداخته بود. در مورد حضور حصین هم گویا توی fbگفته که "یه چیزایی داره آماده میشه"یا همچین چیزایی.
و اینکه تاریخ فروش آلبوم هم به میزان استقبال بستگی داره و خداییش 10 تومن پولی نیست من حالی که با این دمو و آهنگ های قدیمیش کردمُ بخوام ریالی حساب کنم از 500000میزنه بالا(500000r=50000t)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

کاملا موافقم...بهرام با فیت دادن با تنبه 10 صرفا خودشو خراب میکنه...
باز امیر رو مثلا میگیم چون قبلا تو تنبه 10 بوده ی چیزی...خیلی هواداراش نمیپرن...
اما بهرام :-<
زدبازی هم ک کلا ازش بدم میاد...ولی شک دارم اصلا زدبازی و تنبه 10 بخورن ب هم :O

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی &quot;شهید هوابرد&quot;)

یه چیزی میدونه استادمون که میخواد فیت بده
اونوقت از کجا میدونی که می خواد فیت بده یا نه؟؟در ضمن البته همه ی این حرفایی که زدم به شرط باج و خراج ندادن به بهرام هست.می گیری که؟ =)) :-"

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

اگه به موسیقی های گذشته بهرام برگردید میبینید که بیشتر کاراش با رپرهایی که اصلا معروف نیستن بوده!(البته به جز چندتا آهنگش که با رضا و عرفان خونده)پس بعید میدونم که بخواد فیت بده با اون افراد ذکر شده...
من اینطور شنیدم که بهرام تو آلبوم جدید رضا هست...به علاوه خعلیای دیگه مثه یاس،حسین،حمیدرضا بیگ بوی و علی سورنا و خعلی های دیگه...

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

بهرام با کسی اگه فیت بده معنیش طرفداری از اون فرد و قطع دوستیش با طرف مقابلش نخواهد بود! تو مرامش نیست!
× اگه با پیشرو فیت بده معنیش این نیست که طرفدار پیشروئه! هم دوست نزدیک سروشه و هم رضا! و شایان و علی ساتراپ و بکس دیوار قدیم و ...
و به خاطر پول هم با کسی فیت نمیده!

رضا هم توی آلبومش نه بهرام هست و نه یاس!

عرفان و اوج و تتلو قطعی هستن،
استپس، سورنا، حصین، سوگند هم احتمالی و درحد حدس هستن!

Elguaje

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

به نقل از حالا من ماندم و من! :
کاملا موافقم...بهرام با فیت دادن با تنبه 10 صرفا خودشو خراب میکنه...
باز امیر رو مثلا میگیم چون قبلا تو تنبه 10 بوده ی چیزی...خیلی هواداراش نمیپرن...
اما بهرام :-<
زدبازی هم ک کلا ازش بدم میاد...ولی شک دارم اصلا زدبازی و تنبه 10 بخورن ب هم :O

تو دقیقا چه ذهنیتی نسبت به تن به 10 داری؟
تنها گروهی که تو ایران داره اصولی کار میکنه و کارش حساب شدست تن به 10ه
بهرام تو آلبوم نیست ولی اگه احتمال 1% هم باشه من خوشحال میشم.اما حتما اعضای قدیمی دیوار هستن.زدبازی هم احتمال خیلی زیاد 1ترک دارن.امیر خلوتم اگه باشه خیلی خوبه.اینجوری دهن اینایی که همش میخوان گروهو به حاشیه بکشن بسته میشه.تن به10 روزی 999 بار میگه به خدا با خلوت مشکل نداریم ولی روزی 999 بار هم ازش میپرسن چرا خلوت جدا شده

Elguaje

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

به نقل از mahdad :
اولا که به اون دوستت بگو بیا اینجا کارش داریم.مهراد هم اون اوایل واقعا رپ میکرد و این اواخر یا ایده هاش در حد نبودن(با توجه به پیشرفت رپ فارس)یا اسکی که چه عرض کنم اسکیت بودن :)) دوما بزار یه چیزی بهت بگم:دموی آلبومُ دیدی ؟سر آهنگ چا**ل نامه این ابزار و امکاناتُ داشت که دیگه k.oمیشدن.
[
quote]آها یادم اومد، دیس آجیلی و فینچر و داریا و اون گروه که 4-5 تاپسر و دختر بودن و اینا ...
زدبازی هرکدومو اساسی دیس کرده دیگه نخوندن
فینچ داریا رُ با رضا مقایسه کردی؟؟حرفت در چِرت بودن مث اون یارو تو صورت بوک می مونه که اومده بود گفته بود ساسی مانکن توپاکه ایرانه. =))
بهرام اگه بیاد باور کن کلی از طرفداراش می پرن.اگه بیاد مث این میمونه که به خودش فحش داده.آخه بهرام و تنبه10؟؟ >:p(مگه این که این بچه پوادارا یه حال 3لا پهنا بهش داده
باشن. :D آره علی خوبه ولی بشرطی که واقعی باشه نه مث فری استایل آئمها که با شلوارک اومده بود حرف از بچه بودن رضا میزد یا کم بودن علمشو پشتِ امکانات استودیوش قایم کرده بود. X_X :O

البوم آرمان خیلی خوب بود.ایول خدائیش تیکه های نازی انداخته بود. در مورد حضور حصین هم گویا توی fbگفته که "یه چیزایی داره آماده میشه"یا همچین چیزایی.
و اینکه تاریخ فروش آلبوم هم به میزان استقبال بستگی داره و خداییش 10 تومن پولی نیست من حالی که با این دمو و آهنگ های قدیمیش کردمُ بخوام ریالی حساب کنم از 500000میزنه بالا(500000r=50000t)

Elguaje

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

به نقل از FoOol GeNiUs :
اگه به موسیقی های گذشته بهرام برگردید میبینید که بیشتر کاراش با رپرهایی که اصلا معروف نیستن بوده!(البته به جز چندتا آهنگش که با رضا و عرفان خونده)پس بعید میدونم که بخواد فیت بده با اون افراد ذکر شده...
من اینطور شنیدم که بهرام تو آلبوم جدید رضا هست...به علاوه خعلیای دیگه مثه یاس،حسین،حمیدرضا بیگ بوی و علی سورنا و خعلی های دیگه...

خود رضا گفت شایعه بوده و بهرام تو آلبوم نیست
قطعا بهرام در حال جمع کردن آلبومه و فقط در صورتی تو آلبوم تن به 10 هست که آلبوم خودش قبل از آلبوم تن به 10 بیاد

Elguaje

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

به نقل از mahdad :
اونوقت از کجا میدونی که می خواد فیت بده یا نه؟؟در ضمن البته همه ی این حرفایی که زدم به شرط باج و خراج ندادن به بهرام هست.می گیری که؟ =)) :-"

اولا تن به 10 اونقدر بزرگ شده که نخواد به کسی پول واسه فیت بده.الان تن به 10 خودش داره استعداد به رپ معرفی میکنه و بقیه اید واسه فیت بهش پول بدن که البته عمرا بازم تن به 10 همچین کاری بکنه
ثانیا بهرام اهل فیت پولی نیست.این حرف شما خیلی عجیب بووود!

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از Elguaje :
خود رضا گفت شایعه بوده و بهرام تو آلبوم نیست
قطعا بهرام در حال جمع کردن آلبومه و فقط در صورتی تو آلبوم تن به 10 هست که آلبوم خودش قبل از آلبوم تن به 10 بیاد
اینطور که من شنیدم آلبوم بهرام اواخر تابستون یا اوایل مهرماه میاد.......

Elguaje

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

من به شخصه فک میکنم نیموش حتما تو آلبوم تن به 10 هست
کارش درسته

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

نیما رد داده معلوم نیست با خودش چندچنده! به طوری که تی دی گفت کارای این به من ربطی نداره نمیدونستم آهنگش دیس رضا هم هست وگرنه براش بیت نمیزدم!
× فک کـُن! اومده میگه زرت بازی و رضا پیچ گـُه نـ×××××ـَم ((:
× عین جمله ی خودشه که جواب ِ اس داد!

+ آلبوم بهرام بعد از آلبوم رضا خواهد اومد، یعنی اواخر مهر یا توی آبان!

شما یادتون نمیاد ولی یه زمانی گنده های رپ، حصین و استپس و تیغه و سروش هیچکس بودن فقط! که الان هیچکدوم جز حصین چیز خاصی نیستن! حصین بالا مونده!

بالا