اولا که به اون دوستت بگو بیا اینجا کارش داریم.مهراد هم اون اوایل واقعا رپ میکرد و این اواخر یا ایده هاش در حد نبودن(با توجه به پیشرفت رپ فارس)یا اسکی که چه عرض کنم اسکیت بودن

دوما بزار یه چیزی بهت بگم:دموی آلبومُ دیدی ؟سر آهنگ چا**ل نامه این ابزار و امکاناتُ داشت که دیگه k.oمیشدن.
[
quote]آها یادم اومد، دیس آجیلی و فینچر و داریا و اون گروه که 4-5 تاپسر و دختر بودن و اینا ...
زدبازی هرکدومو اساسی دیس کرده دیگه نخوندن
فینچ داریا رُ با رضا مقایسه کردی؟؟حرفت در چِرت بودن مث اون یارو تو صورت بوک می مونه که اومده بود گفته بود ساسی مانکن توپاکه ایرانه.

بهرام اگه بیاد باور کن کلی از طرفداراش می پرن.اگه بیاد مث این میمونه که به خودش فحش داده.آخه بهرام و تنبه10؟؟ >:p(مگه این که این بچه پوادارا یه حال 3لا پهنا بهش داده
باشن.

آره علی خوبه ولی بشرطی که واقعی باشه نه مث فری استایل آئمها که با شلوارک اومده بود حرف از بچه بودن رضا میزد یا کم بودن علمشو پشتِ امکانات استودیوش قایم کرده بود.
البوم آرمان خیلی خوب بود.ایول خدائیش تیکه های نازی انداخته بود. در مورد حضور حصین هم گویا توی fbگفته که "یه چیزایی داره آماده میشه"یا همچین چیزایی.
و اینکه تاریخ فروش آلبوم هم به میزان استقبال بستگی داره و خداییش 10 تومن پولی نیست من حالی که با این دمو و آهنگ های قدیمیش کردمُ بخوام ریالی حساب کنم از 500000میزنه بالا(500000r=50000t)