HOSSEIN JH
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اهواز
- مدال المپیاد
- فیزیک
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
خب من بد لیست خودتو بده بخندیم
چند تا آهنگ از یاسر گوش دادی که میگی بیخیال ؟ چرا حرف بی دلیل میزنی ؟ اعتراض نکرد ؟ ریتم تند نداشت ؟ از مردونگی و همه مشکلات هم خوند ! آهنگاش انقدر بدون مورد بود که میتونست از ارشاد مجوز بگیره !!! تو آهنگ آرزوت چیه رو شنیدی ؟
سوگند این بند تنبون رو خواننده حساب میکنی ؟ اونم رپ ؟؟؟؟؟ یعنی رپ انقدر بی ارزش شد که سوگند بخونه ؟؟؟ یک آهنگ معرو ازش گوش دادم داشت حالم به هم میخورد از پر مفهوم بودن و ریتم خفنش که انگار از تو دل رپ زاییده شده بود
باز به یک آهنگ قدم به قدم جاستینا میشه امید داشت چون دو شرط ریتم و اعتراض رو داره تو یک آهنگ از سوگند بگو که منو قانع کنه ! هر چند بگی هم pay shit نمیکنم X-(
دو مورد بگم :
1.کسی رو مسخره نکن یک روز میخوری زمین حالت گرفته میشه !!!
2.رو هوا حرف نزن دلیل بیار چرا جاستینا بد چرا یاسر بد !!!!
از مسخره کردن متنفرم X-( و جواب ابله ان خاموشی است ) ولی اهل سکوت نیستم و باید جوابت رو داد X-(به نقل از پوریا عابدی :اقا من میگم این لیستتو ی جایی بنویس کلی بازدید میار واسه اونجا جان تو.اصلا اعتبار اون جا میشه..
سوگند نیست و جاستینا هست؟یاسر بی نام هم؟ قربانت
خب من بد لیست خودتو بده بخندیم
چند تا آهنگ از یاسر گوش دادی که میگی بیخیال ؟ چرا حرف بی دلیل میزنی ؟ اعتراض نکرد ؟ ریتم تند نداشت ؟ از مردونگی و همه مشکلات هم خوند ! آهنگاش انقدر بدون مورد بود که میتونست از ارشاد مجوز بگیره !!! تو آهنگ آرزوت چیه رو شنیدی ؟
سوگند این بند تنبون رو خواننده حساب میکنی ؟ اونم رپ ؟؟؟؟؟ یعنی رپ انقدر بی ارزش شد که سوگند بخونه ؟؟؟ یک آهنگ معرو ازش گوش دادم داشت حالم به هم میخورد از پر مفهوم بودن و ریتم خفنش که انگار از تو دل رپ زاییده شده بود
باز به یک آهنگ قدم به قدم جاستینا میشه امید داشت چون دو شرط ریتم و اعتراض رو داره تو یک آهنگ از سوگند بگو که منو قانع کنه ! هر چند بگی هم pay shit نمیکنم X-(
دو مورد بگم :
1.کسی رو مسخره نکن یک روز میخوری زمین حالت گرفته میشه !!!
2.رو هوا حرف نزن دلیل بیار چرا جاستینا بد چرا یاسر بد !!!!