• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

ولی مهراد، بعد از سامان، زدبازی رو کشید سمت علاقه ی خودش. یعنی دیس بازی رو خیلی قاطی زدبازی نمی کنه و قاطی دیس بازی نمیشه. به نظرم دلیل افت نسبی زدبازی همینه. فکر نمیکنم بی سامان، دیگه آهنگی مثل خزر تا خلیج فارس بده زدبازی. بعلاوه نمیشه انکار کرد بعضی از آهنگای زدبازی خاصن. خیلی خاصن لامصبا ! مثل زندگی منه، کوکولی کو و ... .

البته برادر یکی از دوستای من دیزاینر کاور آهنگای زدبازیه، میگفت احتمال برگشت سامان تو امسال هست

اصلا قبول ندارم...
شاید شخص مهراد دنبال دیس دادن نباشه...
اما حرفای سامان تو اثر منفی رو دقت کنید"ببین...من نه اصلا میخوام با تو آهنگ بدم نه چیزی...بکش از ما بیرون..."
این آدمی نیست ک دنبال دیس دادن باشه...
اتفاقا من معتقدم با رفتن سامان بود ک زدبازی شروع کرد ب دیس دادن...دلیل افتش هم همین میدونم...
مثل دیس اخیر جی جی و ام جی

اعتقادی نیست که بابا !! سامان مادرش فوت شده بود!

دیس زدبازی که فقط به پیشرو نبوده! بشین همه دیس های زدبازی رو گوش کن، ببین مهراد از نظر دیس بازی ریده به زدبازی!

اگر هم قرار باشه سامان برگرده و به پیشرو دیس بده، نمیاد با مهراد بخونه که !! مهراد سبکش راکه ، راکی که با رپ قاطیه. یعنی اگه یه روز سامان برگرده، دیسی که میده فیت با ام جی و شاید جی جی باشه. که احتمال 99% فقط سامان و ام جی هستن

باید صبر کنیم پیشرو بیاد یه دیس بده که فرصت باشه برای جواب دادن تا ببینیم سامان چه تصمیمی میگیره. مهراد اصلا کارش دیس نیست. خودشم میگه "مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه " یعنی اصلا من با شما ها کاری ندارم

اعتقادی نیست که بابا !! سامان مادرش فوت شده بود!
داداش جواب ـا رُ خوندی؟؟برو یکم تحقیق
گر هم قرار باشه سامان برگرده و به پیشرو دیس بده، نمیاد با مهراد بخونه که !! مهراد سبکش راکه ، راکی که با رپ قاطیه. یعنی اگه یه روز سامان برگرده، دیسی که میده فیت با ام جی و شاید جی جی باشه. که احتمال 99% فقط سامان و ام جی هستن
ببین مشکلت اینه که فک می کنی هرکس اثر فردی داره ولی غلطه چون رو جمع و افراد دیگه هم تاثیر میزاره خصوصا توی موسیقی و خصوصا توی هیپ هاپ.
اگه سامان بیاد یهو دیدی که مهراد شد همون قدیمیه.در ضمن اگه واقعا توی این چندسال خداحافظی کرده باشه ویا رپُ به طور کامل کنار گذاشته باشه،حالا حالا ها باید تمرین کنه تا یه جایگاه خوب بتونه گیر بیاره.
بعضی از آهنگای زدبازی خاصن. خیلی خاصن لامصبا ! مثل زندگی منه، کوکولی کو و ... .
اینو خوب اومدی دادا :)) حالا واقعا کوکولی کو؟؟

سیم هم که قاطی این کل کل و ... نمیکنیم اما به عنوان یه هنرمند واقعآ کارش عالی بوده و یکی از مهم ترین فاکتورای پرطرفدار بودن آهنگایی مثه زندگی منه ، تابستون کوناهه و... هستش. و به قول خودشون تا حالا هر کاری توش بوده تمام و کمال انجام داده ×××نظر شخصی
تعداد فان اصلا اهمیت نداره. تازه اگه واقعی باشه.رپفا*ک رو که کلا بیخیال، واسه فیسبوکم یه سایتی بود پول میدادی واست لایک برای کامنت و پیج اصلی می گرفت(من تو سایت رپسانگ آدرسشُ دیدم) بستگی داره کارُ چی تعریف کنیم تمـــامُ کمال میگیری که؟ :-"

دلیل دیسش همین بچه بازی بود ولی دیس واقعا به جایی بود همه ی حرفایی ئم که توش گفته شد و متلک ها جای تقدیر داشت!
لایک شدید

بعدشم با زدبازی از خداشون بود مصاحبه بگیرن ولی سر اون برنامه شون (همون دیگه) زدبازی ر.....د به هیکل مجری و برنامه و همه جا فحش داد بهش که بعدش این یارو واسه لج و لجبازی رفت از پیشرو مصاحبه گرفت
واقعا حاجی؟؟ مدرک داری؟ :))

ولی از حق نگذریم سهراب تکست خیلی خوبی توی آهنگ دروغ تعطیل داشت ولی بازم اگه رضا واقعا بخواد دیس کنه.هیچی واسه گفتن نداره.ببینید شخصیت رضا خیل عجیب غریب و خاصه.دیدین بعد از این که نیموش ر...د بهش بازم میخواست رفاقتشون ادامه پیدا کنه با اینکه اونم چیزی در برابر رضا نیس.رضا کسیه که میاد با بیگی و قدر کار میده یعنی میخواد بالا بکشه اینا رُ(بالاتر) اما تا حالا یه گروهی مث زد بازی این کارُ کرده؟ اصن از هرکسی که یه آشناییت نسبتا خوبی با رپ فارس داشته باشه میفهمه که صامتی ـــا واقعا بامرام بودن.که الان رضا تقریبا همونجوری مونده ولی هیچکس نه(همون تیکه رضا که گفت:رفیقامون برق دنیا رُ دیدنُ کور شد و...)

به نقل از mahdad :
ببینید شخصیت رضا خیل عجیب غریب و خاصه.دیدین بعد از این که نیموش ر...د بهش بازم میخواست رفاقتشون ادامه پیدا کنه با اینکه اونم چیزی در برابر رضا نیس
فرقش با زدبازی همینه دیگه! داره تلاش میکنه طرفداراشو ( به قول مهراد طرفتار :دی ) از طریق هماهنگ کردن رپر ها با خودش زیاد کنه. اما زدبازی خط خودشو داره و به تعداد فن ها و دشمناش کاری نداره ؛

@مبین:حرفت درسته رفیق اما اگه یادت باشه دلیل گیرهای اولیه ی من ب زدبازی هم این بود ک چرا مفهوم نداره...آهنگسازی زدبازی خیلی قویه ها...ولی من واقعا مفهومی نمیبینم توش...
ولی مثلا جادوگران...قبول دارم ک آهنگاش برای"فاز گرفتن"و مثلا چندین بار گوشیدن ب اون شکل خوب نیست...در واقع مثل کتابیه ک خیلی میتونه تو رو وادار ب فکریدن کنه اما خیلی کشش نداره...
اما خب بازم من از این بیشتر از زدبازی خوشم میاد مثلا...
حالا مثلا یکی م3 حسین و صادق خب آهنگاشون هم مفهوم داره هم قالب موسیقیش خیلی شاخه...اون مسلما ارجحه...
اما در کل چادوگران >:D<
مثلا"چرا چگونه"رو گوشیدین؟...ی سوال...من اسم اینا رو نمیدونم...مثلا تو چرا چگونه اولین ورس مال کیه دومی مال کیه؟ :-?

اهم اهم!

همین رو بهت بگم دواش که هیچی از نیموش نمیفهمی!

صداش از ام جی خیلی بهتره! استایلشم که عالی! یعنی نیموش رو بگیریم 100 ام جی 50 هم نمیشه!

بعد که دواش من کل آهنگای زدبازی رو گوش دادم نه آهنگ های اونا رو بلکه هرکی رو که اینجا اسم میبرم! فلو و ریتم شکستن میدونی چیه؟ تو کجا ام جی ریتم مثلا فستش رو شکسته و اسلو کرده؟ مطمئنی همه آهنگ های زد رو گوش دادی؟ =))

زدبازی بعد سامان چنگی به دل نزد! توی آلبومشون کلا 3 تا آهنگشون خوب بود!

به نظر من رضا هنوز بچست! عشق کل کل و سریع تصمیم گرفتن! این خصلت رو بزار کنار چنین کدورت هایی مث نیموش و ... به وجود نمیاد!

مهراد توی دیس بد بوده؟ دواش من واقعا اگه تو کل کاراشون رو اینطوری گوش دادی واقعا برات متاسفم!

قسمت مقایست هم خیلی خنده بود! دمت گرم! تکست رو یکی میپسنده یکی نمیپسنده پس در نتیجه نمیشه گفت کی شاخ تره! =)) عزیز من همیشه تو مقایسه ها توی مثلا سبک گنگ میان اول به تکست نگاه میکنند! بعد به فلو که چقدر رو بیت سواره بعد استایل و صدا و ....! بعد تو میگی سلیقه ایه؟ تکست به رو بیت بودن ه و قافیه داشتن و ...! :))

آاگه همین طوری بخوای الکی رو هوا حرف بزنی دیگه من یکی حال جواب دادن سوالات رو ندارم!

لایک صدرا...
میشه گفت زدبازی توی دیس فقط مهراده...
تو چرا بدی ورس اول بد نبود...اما اصل قضیه باز ورس شاخ مهراد بود...
بعدم ی عزیزی گفت وقتی مهراد میگه"مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه"یعنی اینک مهراد تو کار دیس نیست =)) =)) =))
عزیز من...اینا همون گنده گ... های رپر هاست...مثلا امیرخلوت(چاکرشم :-")میاد میگه"تبصره:خیابونا مال کیه؟! امیر خلوت!" مثلا این دلیل میشه کل خیابونای تهران مال امیر باشه؟ =))...
یسری بلوف و این چرت و پرتاست...
مهراد میشه گفت ته دیس زدبازیه...دیس جدید زدبازی جز همون تیکه ای ک ب یاشار انداخت چیزی نداشت ب نظر من :-?

ببین زدبازی آهنگ خوب داره...مثلا تو همین آلبوم من خودم از سیگار صورتی و تهران مال منه و چرا بدی مهد کودک خوب بود...واقعا اینا رو قبول دارم...
اما زدبازی رو دیگه گنده نکنین...
زدبازی بدون مهراد و سامان=ام جی مخفف... =)) =))
;D

امروز قراره نیموش یه تیزر بده یه سری حقایق ُ روشن کنه! ببینیم چی میشه تـــَش..!

البته نیموش چندماه پیشم اومده بود فــُش ُ کشیده بود به اوج و پیشرو و حصین تو فیثبوک! که دیدیم با اوج 2-3هفته پیش آهنگ داد :-؟
× با تی دی ـم که میکس کارای حصین ُ میکـُنه که رفاقت داره!

نمیدونم درکـُل قضیه خیلی مسخرس..!

× همین الان یکی از کاراش با علی ساچمه یادم اومد که جزو بهترین گنگ های فان فارسیه ((: "پس بدو" رو حتما" گوش کـُنید!
به نظر من رضا هنوز بچست! عشق کل کل و سریع تصمیم گرفتن! این خصلت رو بزار کنار چنین کدورت هایی مث نیموش و ... به وجود نمیاد!
به جز کدورتش با سروش که تا حد زیادی تقصیر خودش بوده کدورتای دیگه مثل A2 و زدبازی و نیموش اصلا تقصیر رضا نبوده..

پس نمیتونی بگی که اون بچه بازی دراورده..

Back
بالا