mahdad
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
بهرام تو اینو بفهم یا مثلا حصین توی چالیم 2(این که خدا بود) یا پیشرو تویه لوبیا سحرآمیز یا توی پشت دیوار یا فدایی توی عشق نقره ای یا خیلی های دیگه.
1- زد قبلا خوب بود ولی الان نیس
2-ام جی اصن در حد این گندهگ...زیا نیس که با رضا کل کل کنه.(سهراب مث ماهی ای میمونه که بادش کردن تا ادای کوسه هارو دربیاره.)
3-بجز mjومهراد بقیشون باید بیان لنگ بازی .
.
.
.
جون من راس میگی؟؟ اگه اینجوری باشه این رپکن ــایی که تو موج اول رپ فارس نبودن باید برن گاراژ ولی همین الان یکی مث شایع یا فدایی (یا خیلی های دیگه)از بعضی افراد مث استپس و دیو خوف تر هستن(با اینکه اینا هم تازه دارن یه کارایی می کنن تا بیان بالا البته من کاری به سابقشون ندارم.)حالا بماند وقتی زدبازی رپ میخوند اینا بچه بودن ...
میشه گفت زرشــــــــــکساچمه هم حکم دلقک تو گروه دیوار بود تا بخندونه بقیه رو !!
خُب تعریفتو بگو تا مستفیض(؟) بشیم . ببین پسر جون فلوِ خوب انحصاری تو یه آهنگ نیس فلو باید تو همه یا حداقل تویه اکثر کارا .تازه اونایی هم که گفتی هیچی در برابر فلو های معروفی مث:تعریــف من از صدای خوب با تو فرق داره . ام جی اتفاقا صدای خاصی داره ! ام جی هم فلو قوی داره مخصوصا رو اهنگ تهران ماله منه ...
بهترین فلو ها رو هم بچه های زدبازی داشتن تو رپ که نمیشه صرف نظر کنی ، مثلا ورس مهراد تو رمیکس خط من !
بهرام تو اینو بفهم یا مثلا حصین توی چالیم 2(این که خدا بود) یا پیشرو تویه لوبیا سحرآمیز یا توی پشت دیوار یا فدایی توی عشق نقره ای یا خیلی های دیگه.
لایک شدید. لیبل کاغذ ریکوردز میارزه به کل زاخار های فرعی.من واقعا با گروه دو نفره ی حصین و صادق خیلی بیشتر حال میکنم...
ببین نیموش رُ من بزرگش نمی کنم زیادی ولی رپکنُ خوبیه حداقل بجز در تکست همه چیزی با اختلاف فاحش بهتر از سهرابهنیموش زیــادی گنده نکنید .
شاید محتمله چونEMAبه معنای واقعی...هستش من اینو در مباحثه با احسان و2-3 از کنتراکتور هاشون فهمیدم.لبوم امیرعلی چرا کنسل شـُد؟ دموشو شنیدید؟ امیرعلی خیلی گـُنده میشـُد با اون EP.
احسان پرزیدنت EMA دید اگه این بیاد بیرون بقیه باید کاسه کوزشونو جمع کـُنن خود EMA کارش میخوابه امیرعلی واسشون شاخ میشه حمایت نکردن ازش..
دقیقا حقایق هموناییه که گفتیم:حقایق نا گفته ای در مورد زدبازی وجود نداره !
1- زد قبلا خوب بود ولی الان نیس
2-ام جی اصن در حد این گندهگ...زیا نیس که با رضا کل کل کنه.(سهراب مث ماهی ای میمونه که بادش کردن تا ادای کوسه هارو دربیاره.)
3-بجز mjومهراد بقیشون باید بیان لنگ بازی .
.
.
.

!!! درسته اشکان فدایی هم کاراش شاخه ولی دلیلی نداره بیایین بگین که از حسام سرتره؟؟؟؟ بذار اشکان هم یه مدت از حضورش بگذره مثه حسام بعد ببین پرچمش میاد پایین یا نه!!!! حسام 5 سال بود رو دستش هیشکی نبود!!!! رفت دنبال مواد ، بخاطره پول با هر کس و ناکسی فیت داد و روزگارش اینجوری شد!!!
!!! ولی تعصبی رو قضایا نگاه نکن!!! مثلا اینکه رضا از زدبازی پایین تره شکی توش نیس! چون رضا آهنگسازیش چرته!!! و ............

... تو داداش و تاج سره مایی