rozaa
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بهشهر
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
آهنگ ینی رپ...رپ ینی زدبازی....
به نقل از LEGEND :اولا اینکه کدوم اهنگ بهتر ئه بحث سلیقه نیست!
حالا اگه بگی سیک اره این سلیقست ولی سر اهنگ نه!
ببین خیلی راحت میتونم بهت بگم که چرا 3ft اهنگ خوبی مثلا نسبت به صبح ظهر شبش نیست!
ما چندین تا فاکتور داریم! مث فلو (جریان) بیت (موسیقی) شعر (همون تکست) میکس و مسترینگ ، به کار گیری ارایه و ...!
پس من دیکته نکردم و نمیکنم هیچوقت به کسی که سلیقش فیلان و ... بشه! فقط بهش پیشنهاد میکنم همین و بس!
بعد دوستان عزیز من "فقط" به خاطر اینکه دوست ندارم گوشاتون خراب بشه پیشنهادامو اینجا میگم و برا راهنمایی هست صرفا!
من 9 ساله رپ گوش میدم! تا همین 3 سال پیشم تو جو اسم و ... بودم! خودم رو طرفدار 2 اتیشه بهرام میدونستم! ولی بعد اون دیگه از جو اومدم بیرون! حرفه ای تر گوش دادم سوا از اسم طرف یا اینکه صداش خوب باشه اهنگ گوش کردم!
بهرام سعیش اینه کار خوب بده درسته ولی از سادگی مخاطبا استفاده کرده و یه بت خواسته یا ناخواسته در اونا به وجود اورده!
اقا من با اطمینان میگم کل البوم سکوت که 28 تا اهنگ رو گلچین کرد و 14 تاش کرد از همون 14 تاش 4 تاش عالی بود و حرفی واسه گفتن داشت! بقیش خوب و معمولی بود! حالا شما هی بیا بگو نه و فیلان!
ولی با منطق به این فکر کن! چرا 3 سال و اندی اهنگ نداده؟؟ یعنی یه البوم جمع کردن اونم برای بهرام که همه ارزوشون ئه براش بیت بزنن و میکس و مستر کنن و ... انقدر طول میکشه؟؟؟ چرا این بحث هارو هی گاه و بی گاه تو توئیتر راه میندازه؟
چون برا مخاطبا جذاب ئه و یادشون میره فکر کنن! مخاطبا حرفه ای نشدن! یاد نگرفتن که رپ #زیرزمینی ئه و کار باید درست باشه! رپ #تجاری بحثش جداست! خیلی از رپر های #زیرزمینی کار درستن و تکنیک و حرفاشون بهتر خیلی از این رپر هایی هست که ملت له له میزنن که یه ترک بدن!
ولی متاسفانه رپ فارس اینطوری ئه! شما اگه واقعا میخوای یه شنونده خوب باشی اول یاد بگیر که گنده کردن یکی اولین اشتباه هست!
وسلام!
هر موقع هم دیدم که نکته ای هست این بین میگم! شرمنده سرتون هم درد اوردم!
آهنگ ینی رپ...رپ ینی زدبازی....