نمیدونمبه نقل از Suspicious Boy :فک کنم خیلی وقته شاهین رو رپر و کار هاش رو رپ حساب نمیکنن ها![]()
این که اصن جای بحث ندارهبه نقل از rozaa :
شاهین کیه باو،زدو عشق است!!!![]()
ارهبه نقل از Suspicious Boy :فازشون فرق داره خب,شاهین جای خودش,عالیه و زد هم جای خودش,من فن جفتشونم![]()
منم همه فن حریف اونتمبه نقل از Suspicious Boy :فازشون فرق داره خب,شاهین جای خودش,عالیه و زد هم جای خودش,من فن جفتشونم![]()
ببین فرزندم آق ایلیا میگه که اینا فازشون فرق میکنه یعنی تو یه رنج و دسته نیستن که بخان و بشه مقایسشون کرد!به نقل از This Is NiKy :اره
شاهین به پای زد بازی نمیرسه
اصن نمیشه باهم مقایسه شون کرد![]()
توهین به امام بوده فک کنمبه نقل از Mohammad128 :منم همه فن حریف اونتم
الان قضیه چیه که ش.ن لعنه الله علیه رو رپر حساب نمیکنن؟
مردم به این اسکلی ندیده بودمبه نقل از This Is NiKy :توهین به امام بوده فک کنم
عکس یکی از پوستراش....
نه این قضیه ش فرق داره![]()
یکی مثه پیشرو بیت سازی هایی که میکنه به هیچ دردی نمیخوره . همش دنبال دیس کردن و دعواس . خب تهش که چی؟چیو میخواد ثابت کنه؟عقده هاشو؟
به نقل از esten_dekart :اولا بیت سازی های پیشرو خوب نیس..درست...اما نه اینکه به هیچ دردی نمیخوره....بلاخره بیت سازیه متوسطیه......
در مورد دیس و دعوا ....چرا این حرفو میزنی؟؟؟..پیشرو جز با اون گروهه خوش گذرون و سوسول و ....(زد بازی) دیگه با کی کل کل بزرگ کرده؟؟؟
حصین که بیشتر دیس کرده....حتی همون زد بازی هم بیشتر دیس کرده...مشکل رضا اینه که کسی نتونسته تو دیس کردن جواب درست بده و همه جلوش کم اوردن واسه همین این حرفو واسش درست کردن ....وگرنه کل کل معمولی رو هر رپری داشته..
پس اگه به عقده باشه حصین عقده ای تره ینی؟؟؟؟