به نقل از ایلیا :اینجور چیزا جز جدا نشدنیه رپه دوست من :)
و تاحالا نشده یه ترک از زد گوش بدم و بدم بیاد,صرفا ساید از یکی دوتا خ خوشم نیومده باشه
بیت سازی ش بده ؟ آر یو کیدین می؟یکی مثه پیشرو بیت سازی هایی که میکنه به هیچ دردی نمیخوره . همش دنبال دیس کردن و دعواس . خب تهش که چی؟چیو میخواد ثابت کنه؟عقده هاشو؟
یه جور میگی شاهین انگا رفیق فابته !شاهین از احساسات مردم سو استفاده میکنه و شعر و آهنگ سازیش تا اواسط کاراش با بقیه بود .
الانم منتظره یه اتفاقی توو ایران بیافته تا اونم سوژه
آهنگ بعدیش جور بشه . مطمئن باشید اگه توو ایران به شاهین هم سهمی میرسید و میذاشتن بخور بخور راه بندازه
الان رپ اعتراضی نمیخوند بلکه یه گوشه اختلاس میکرد.
حنجره سیاه پوستا ؟ وات د هل ایز دت؟از دید من هیچکدوم ازینا رپر نیستن .
وقتی یه رپر موفقه که فَن هاش توو هر شرایطی با هر فازی که دارن آهنگاشو گوش بدن.
پیشنهاد میکنم Big rich town از 50Cent رو حتما گوش بدید تا رپ واقعی رو حسش کنید . رپ فارسی هرچقدر هم که پیشرفت کنه
بازم رپ جنجره ی سیاه پوستا رو میخواد . امینم هم یه ستاره استثناس که از هر صد تا یه دونه ش اینجوری پیدا میشه.
از طرفی ، پیشرو علاوه بر زد با هیچکسم مشکل داره ، پیشرو کلا با خیلیا مشکل داره در حالی که از بعضی نظرها از بقیه پایینه.
در ضمن به نظر من کسی که توو دیس هاش فحش ناموسی بده یا بزنگه به طرف فحش خوار و مادر بده کلا ارزش نداره جوابشو بدی.
اگه خیلی مرده به جای فحش دادن بره بیت سازی شو قوی کنه[/b
051 بود چند بود یادم نیست ، برو آهنگای اون زمان حصین رو گوش کن ، این حرفتم پس میگیریدر ضمن حصین هیچوقت برنمیگرده بره نداشته هاشو توی آهنگ هاش منعکس کنه . حصین دغدغه هاش مثه خودش بزرگن
پیشرو بچه س ، چیزایی که نداشته رو میخواد به زور به بقیه بفهمونه . کارایی مثه میلیاردر و ... کاملا این موضوع رو نشون میده.
رضا هی گیر میده به بقیه تا اسم خودشو مطرح کنه . پاچه بزرگ هارو میگیره تا هی اسمش کنار اسم اونا بیاد .
لطفا یکی بیاد به من توضیح بده که زدبازی و امثالهم دقیقا دارن چکار میکنن؟ (بجز یکی دو تا تکست مثل تابستون کوتاهه که تا حدی یجور مفهوم نوستالژیک اجتماعی و نوجوانانه داره...)
هرچند خوشم نمیاد از زدبازی اما اونقدری ازش گوش دادم که در حدِ درکِ خودم موزیکشو بشناسم...
اما واقعا تنها چیزی که دیدم آهنگاییه که با قاطعیت از نظر من آهنگای چیپی هستن... مثل : اوبی...
حرف آخر رو اول میزنم ؛ دیگه از کنار این تاپیک رد نشو .مثلا: تولستوی از فهیمه رحیمی بهتره...هرچند یه عده فهیمه رحیمی رو ترجیح میدن!!!
این که تولستوی از فهمیمه رحیمی بهتره یه واقعیته...حالا اگه من فهیمه رحیمی رو ترجیح بدم و بگم: این برمیگرده به سلیقه،سلیقه من و اینهمه فن فهیمه رحیمی این کارای از نظر تو چیپ(!)خیلی خوبه و دوس داشتنی.
این حرفم قابل قبوله؟
اگه آره، من دیگه کلا از نزدیکِ این تاپیکم رد نمیشم
زدبازی آیفونه؟مقایسه زد بازی با بقیه رپر ها ، مثل مقایسه آیفون با گوشی های اندرویده .
سامسونگ یه چیزش خوبه ، اچ تی سی ، سونی و غیره هرکدوم مزایا و معایبی دارن .
و میشه گفت انتخاب مدل گوشی اندروید کاملا به سلیقه برمیگرده.
اما آیفون قابل مقایسه نیست ، زد بازی همون آیفونه .
زد بازی از رپر های دیگه جداس ، نمیتونم و نمیخوام قبول کنم زد بازی مقایسه بشه.
علی بودی دیگه ؟بد دهنی و بد ذاتی چند نفر رو نمیشه به اسم رپ زد !
یاس محافظه کار و ترسو و دستماله کمی,من قبلا بدجور فنش بودم,اصلا وقتی هیچ رپریو نمیشناختم یاس گوش میدادم,این حرفو بهم گفتن برخورد بهم,ولی الان قبولش دارم,خلاصه یاس اثتسناعهبه نقل از am.ma :الان صادق و یاس توهینی میکنن عایا ؟
بد دهنی و بد ذاتی چند نفر رو نمیشه به اسم رپ زد !!
هر وقت آهنگای قشنگ زدبازی رو تونستین با خونواده بشینین گوش بدین ، بیاین بگین خوبه
# اینکه تو آهنگاشون ثروتشونو به رخ میکشن هم خیلی رو مخه![]()
به نقل از مـهدی :علی بودی دیگه ؟![]()
اصلا ایران رو میذارم کنار، تو اون کشوره (شیطان بزرگ) خب؟ کساییی هستن که رپ رو بوجود آوردن ؛ همونا تو آهنگ همینطوری رپ میکنن
متوجه شدی ؟![]()
به نقل از ایلیا :یاس محافظه کار و ترسو و دستماله کمی,من قبلا بدجور فنش بودم,اصلا وقتی هیچ رپریو نمیشناختم یاس گوش میدادم,این حرفو بهم گفتن برخورد بهم,ولی الان قبولش دارم,خلاصه یاس اثتسناعهو همونی ک مهدی گفت.
به نقل از ایلیا :گیربکس بهرام رو گوش بده یدفه عزیزم! :) و باز هم مثل اون داره چون زیاد فنش نیستم خبر ندارم,سروشو هم الان یادم نمیاد ولی فوش زیاد میده!صادقم فازش چیزی نیس ک نیاز ب این چیزا داشته باشه,ولی ب جاش استفاده میکنه,و لات بازیه خزانه و یافت ابادو نظام اباد رو بمن نگو دیگه!و اینکه خب این لات بازیارو تو کارای یکی مثل پیشرو ک بچه هم نجاس میشه دید ن زد بازی!الان تو تهش میخا ب چ نتیجه ای برسی و چی بگی؟اونو بگو همین الان!
به نقل از مُحمد :یه آهنگی معرفی کنین که توش فحش نباشه بعد روحیه آدم رو خوب کنه![]()
به نقل از ایلیا :تو کلا با زدبازی مشکل داری!چرا بقیه رو نمیگی؟به اثر منفی پیشرو اندازه سر تا پای زدبازی فوشه!خالا بقیش بماند,بعد چندتا ترک از زدبازی بگم ک لفظ رکیک نداره؟شهر تاریک,دلم تنگ شده,منتظر بودن…,نکنی باور,فوق العاده,زمین صافه,بگم بازم؟
اوج پرواز صادق و بردو باختش,منتظر بودن زد هم عالیه,اوه داست بخند مصنوعی رو یادم میرف!من هنیشه کلی حالم با بخند مصنوعی خوب میشه :) اول بخند مصنوعی رو گوش کن بعد بقیه ای ک گفتم.به نقل از مُحمد :یه آهنگی معرفی کنین که توش فحش نباشه بعد روحیه آدم رو خوب کنه![]()
به نقل از ایلیا :اوج پرواز صادق و بردو باختش,منتظر بودن زد هم عالیه,اوه داست بخند مصنوعی رو یادم میرف!من هنیشه کلی حالم با بخند مصنوعی خوب میشه :) اول بخند مصنوعی رو گوش کن بعد بقیه ای ک گفتم.
@علی:قبول کن خیلی وقتا همون رکیکاش فاز میده!![]()
به نقل از ایلیا :تو کلا با زدبازی مشکل داری!چرا بقیه رو نمیگی؟به اثر منفی پیشرو اندازه سر تا پای زدبازی فوشه!خالا بقیش بماند,بعد چندتا ترک از زدبازی بگم ک لفظ رکیک نداره؟شهر تاریک,دلم تنگ شده,منتظر بودن…,نکنی باور,فوق العاده,زمین صافه,بگم بازم؟
به نقل از ایلیا :تو تازه شناختیشفکر کنم از سوگندم قدیمی تر باشه…