به نقل از notebook :اینایی که ساسی یا تهی یا ابیرام یا......
می خونن رپ محسوب میشن؟
نه کاملا جدی بود چرا فک کردی دارم مسخره میکنم؟به نقل از am.ma :اگه سوالت جدیه که جوابش میشه آره !
اگه به معنای مسخره کردن پرسیدی میشه نه !
![]()
بعد 10 سال ساز و تاول سر انگشت/بشی سیبل تیر و کیسه واسه مشتبه نقل از rozaa :مهراد هیدن:
.....میگین آهنگ نخون از جنگو کل کل،پس از چی بخونم اکوهو درختو جنگل
جزئیاتشم باشه گلوگیاهو شبنم,یا ا یه پارتی توی لندن بگم ک دختراشون شب چ کردن...
بشینم ا لام تا کام خالی ببندم ک مردم تو دربن برقصن,بخندن,بگن تینا چ بامزن?!!!?
(یه چی تو همین مایه ها بود!!!!)
به نقل از (ArOo(ArShaM :میدونید نظرِ من درباره ی زدبازی چیه؟
فاز میده؟ قبول
طرفدار داره؟ شاید قبول
مشکلش میدونی چیه؟ خیلی سطحیه
هیچوقت نمیتونی تکستشو با تکستای شاهین.ن و یغما گلرویی یا هادی پاکزاد(هرچند اینا رپ نباشن) مقایسه کنی
یا یجور دیگه بهش نگاه کنیم:
مثل فیلم بهش نگاه میکنیم...
یه سری فیلما هستن مثل که از لحاظِ مفهومی فیلمای خوبین، هرچند ممکنه فروشِ زیادی نداشته باشن مثل : sin city
یه سری فیلما هستن مثل twilight که خیلی پرفروشن اما در حقیقت فیلمای خوبی نیستن! که زد بازی میاد جزو این دسته!
زدبازی فاز میده به یه عده، یه عده طرفدارشن اما موزیکِ خوبی نیست!
قبول داری تو پرانتز نوشتم "هرچند اینا رپ نباشن"به نقل از am.ma :آره سطحی بودن قبوله ! ولی قبول داری شاهین دیگه رپ نمیخونه تقریبا ؟
+ اکثر مردم واسه مفهوم آهنگ رو گوش نمیدن و فقط دنبال فاز گرفتنن ! اگه دنبال مفهوم بودن که میرفتن سنتی گوش میدادن![]()
اره شیشو هشت می خونن باهات موافقم ولی اخه شیشو هشتی که می خونه هم با شیشو هشتای خوب مثن مدل شهرام شپره هم از نظر محتوای اهنگی که می خونه هم از نظر مدل خوندن فرق داره وسط اهنگاش رپ می خونه ساسیبه نقل از Zahra_77 :این ساسی مانکن و امثال خز و خالطورشونو به رپ نسبت ندین![]()
![]()
اونا شیش و هشت میخونن![]()
![]()
رپ در اصل باید اعتراضی باشه B-)به نقل از rozaa :سیجل: ا 15 ب بالا دگ گوش میده ب ما ن ب گوشزد بابا/چون ک کارای بقیه دگ بوش زده بالا..
+دقیقا میشه بگید رپ چ مفهومی باید داشته باشه?!!?
به نقل از (ArOo(ArShaM :قبول داری تو پرانتز نوشتم "هرچند اینا رپ نباشن"
خب سبک موزیک خیلی مهمه! مثلا پدربزرگ من شاید دنبال فاز گرفتن باشه اما گردنشو بزنی رپ گوش نمیده مثلا
آدم اول یه سبکو انتخاب میکنه بعد تو همون سبک دنبال فاز یا مفهوم یا ... میره
مثلا شما میتونی رپ دوس داشته باشه، اونوقت اگه دنبالِ مفهوم بودی مثلا صادق گوش یدی
اما این که میگن فاز، بازم خیلی من قانع نمیشم...میدونی چرا؟ چون: رانندگی در مستیِ شاهینو گوش دادی؟
جعفرخودش خزه ، مي پيچه پرو پاچه زد بازي ،اوناهم حسابي مي كشه پايين و خز مي كنه واسه همين ازش خوشم ميادبه نقل از مُحمد :ول کنین این بچه بازیا رو
مهندس جعفر ایز رپ گاد
instagram.com/jafarofficial
instagram.com/mamad_zerzan
http://www.jafarmusic.ir
+
![]()