• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

به نقل از Tizzz :
مطمئنی؟ آخه شکی نیس این آهنگ دیس " یه وجب از ما بود "
Aemha : فک کنم منظورش خشایارِ که یه مدت طولانی نمی خوند
تو این دیس حتی رو کاور هم مانور دادن
00lmvb7ji99elw9zxc2g.jpg

با این آدمک رسما به پایدار تیکه انداخته :
پایدار ، تا پای دار
علی 10 : تک چشم : منظورش تک چشم رو کاور رو حرف E تو یه وجب از ماست
قدش کوتاهه : منظورش تهمِ .
اینم کاورش:
n18s0glr69ildcoantko.jpg

در ضمن E اولین حرف اسم Erfan هم هست .
تیکه ببین خواهرم در راستای تیکه باقالی عرفانه به عرفان بود
عرفان : موتی : موتی : منظورش مصاحبه تهم با فراز فرنام تو برنامه Cold Spray ( اسپری سرد ) Gem TV بود .
موتی : اینم در راستای تیکه زرفان تو آهنگ مارس به عرفان بود
سزار : اینم که طبق معمول به عرفان ... به قول خودش:خشایار : موتی : آلفا :
می شناسی مارو : لیبِل تن به 10
بیست هم که مشخصه چیه نه؟ ;D
اینا چیزایی بودن که من فهمیدم .
بابا لولو اسمه اون سگس که تو فری استایلشون آورده بودن پارس نمیکرد....ریدینا!!! ;D

به نقل از vomiting :
بابا لولو اسمه اون سگس که تو فری استایلشون آورده بودن پارس نمیکرد....ریدینا!!! ;D
من فری استایلو ندیدم حتما دیگه ;D
مودب باش حاجی ^-^

به نقل از Tizzz :
من فری استایلو ندیدم حتما دیگه ;D
مودب باش حاجی ^-^
:)) مودب!!!بابا ریدی که بد نیست ;D تو همین آهنگ و کلا آهنگ های دیگه فحش های بدتری داره....:))

به نقل از vomiting :
:)) مودب!!!بابا ریدی که بد نیست ;D تو همین آهنگ و کلا آهنگ های دیگه فحش های بدتری داره....:))
چه ربطی داره هر چی تو آهنگ گف تو هم باس بگی؟
جای دیگه هر جور می خوای حرف بزن فقط اینجا سعی کن مودب باشی !

به نقل از Black Death :
چند تا تیکه هم به تیک تاک داشت طبق معمول ! اونجا که میگه با لولو اومدی که منظورش فیتشون با سهراب بود به نظرم
و نمیدونم من توهم زدم یا جدأ به زدبازی هم پریده بودن ! که به احتمال زیاد من توهم زدم ! ! !
یکی دوبار بیشتر نگوشیدم پس حرفامو الان زیاد جدی نگیرید !

@پایینی :‌ پس همون توهم زده بودم :))
آقا من ببخشید زیاد وقت ندارم!

بیشتر ترجیح میدم برم فیسبوک تا آهنگ های جدید و اخبار رو دنبال کنم!

اول تنبه 10! لول از وقتی آره اومد اتفاقات رو نگه داشته و همه چیز رو از تهم و خشایار گرفته تا عرفان و حتی جادوگران تیکه انداخته! بیشترش برا تهم و عرفانه و خشایار!

اول اینکه اون لولو جریان دیگست! لولو اسم سگ پایداره! که یه ویدیو داده بودن که همین لولو جوابتون رو میده و... که جادوگران توی مارس مینا جادوگر رو آورد که روشون رو کم کنه تو اینجا هم آئمها میگه بعد 6 ماه با لولو میای روی کار // وقتی میبینمت انگاری هلو میاد روی کار!

2 اینکه لقب سورنا: مرد تنهاست! بعدم اینکه من با ورس خود ام جی حال کردم ولی همونجور که گفتم تیک تاک فقط سینا مافی نه اون یکی! ;D (الآن اسمش تویه یادم نیست) استعداد داره!

در ضمن این 2 تا دیس تنبه 10 بهنظرم توی 5 تا دیس برتر تاریخ رپ فارسه! واقعا قوی بودن! نظر سنجی هم کردن که آیا دیس بک بدیم یا نه! تا چند وقت دیگه هم ارتش تنبه 10 سوم میاد بیرون!

بهرام آماده داره آلبوم رو ولی نمیده بیرون فعلا! :)) هیچکسم داره کار میکنه! کاره هیچکس مخصوصا این کارهای اخیرش نشون میده واقعا هیچکسه سابق شده وخیلی قوی داره کار میکنه و دوباره برگشته توی قلبم و من همیشه آرزو میکردم دوباره هیچکس برگرده به اون روزاش!

گار زیاد تو کاره! امیر علیم برمیگرده مث که! جو داده! رفته سربازی! :))
یه جریان دیگه هم این بود که پول حصین رو توی اما خوردن! ولی مث که گرفت ازش! این آذیش خیلی ناتوئه! باو نباید باهاش همکاری کنند! آلبوم 10 ترکه حصینم میاد! واو!

نظرم در مورد آلبوم اما هم خوبه! 3 تا ترکش به نظرم هیچکس و فوق العاده لیتو و...(که کار لاو قوی بود) و من حصین! ولی تنگ بازی و چندتا دیگه هم بد نبود! ;D

بقیه چیزامم فردا اگه آن شدم میگم دیگه! ;D من باید برم فعلا!

دیس تنبه10 حرف نداشت ولی ولی ولی ولی این علی10 کارو کشید پایین!!! خیلی بد خوند!!! هر چی موتی و سزار و شارلاتان کوبیدن علی10 بد خوند!! البته اینو میذاریم پا اینکه 2سال نبوده!! پارس کردن اینترو هم خودش ای نوع دیسِ به فری استایل :)) حالا به هر حال بیخی!!! یه تیکه ا شارلاتان به تیک تاک انداخت خوشم اومد!!!

رفته دوبی راش نمیدادن پارسال کیش
لاتی مینویسه خالتور 4سال پیش ;D
...

یه سایت نقد تکست آهنگ من "اگه تو نباشی" هیچکس رو گذاشته بود ... جالبه ! گفتم بذارم .

از تو میگیرم تاثیر تنده زبونم
تاثیر:ته سیر که باعث تند شدن دهن میشه
تا حالا رو کسی که داره آتیش میگیره یا تشنه‌س آب رو بستی؟؛
یعنی دهنش داره اتیش میگیره و میگه رو کسی که تشنست اب رو بستی؟
---------------
وقتی‌ پایین بودم گفتی‌ نمیشنوی همصداتم؟ پکری
پکری=پس کری نمیشنوی حرفامو؟پس کری
به جا دعوا و قرصم ا کی‌ بگی خالی‌ میشی‌
به جا دعوا و قر زدن صم ا کی:سمعکی بگیر خودتو خالی کن
حالا این حرفش طعنه داره
---------------------
بهم دادی نیرو گاهی‌
نه، نه طنز نیستم
من بلد نیستم مخفیکاری رو
خط اول بهم نیروگاهی که بعدش میگه من نطنز نیستم بلد نیستم مخفیکاریو که جلوه ی سیاسی داره
خط دوم که میگه نه نه طنز نیستم یه منظور دیگه هم داره که میگه من شوخ نیستم یا طنزی ندارم حتی تو موزیکای قبلیشم گفته که ادم شوخی نیست
خط سوم هم میگه بلد نستم مخفیکاریو شاید منظورش به این بوده که عینه رپرای دیگه یا کارای دیگه چیزیو مخفی نمیکنم.البته گفتم با این سه خط دو منظورو رسونده هم سیاسی و هم کار خودشو
------------
بعضیارو دوس نداشتی ولی مشوق بودی افتخار کردی
منظورش اینه که بعضی از افرادو دوس نداشتی کاراشونو حالا منظورش معلوم نیست به خودشه یا به کسای دیگه بعدش میگه تشویقشون کردی و بهشون افتخار کردی بابت کاراشون
-----------
بعدش میگه نسبت بهت مسولییت دارم که منظورش کامل به رضا پیشروئه
میدونم عوض نشدم:منظورش به اهنگ لوبیای سحر امیزه رضائه که تو اوترو میگه تو خیلی عوض شدیو خودتو گم کردی خودتو پیدا کن
------------
بعدش میگه واسه پیشرفت چرا سفر نکنم تا دیدن رفتم همه دور برداشتن تا بهشون بگی دردونه
منظورش اینه که وقتی رفت خارج از کشور واسه پیشرفت همه سو استفاده کردنو دور برداشتن نمونش هم دیس های افراد نا اشنا تو رپ به هیچکس که خودشونو قاطیه ماجرا کردن در صورتی که این مسئله بین رضا و سروش بوده
--------------
بعدش میگه میام میام نه که بشم اسطوره که منظورش اینه که اومدنش به خاطره اسطوره شدنش نیست
تو باور داری از بارون میگیری پا یه خودی نشون بدی روتو کم کنی از بروروت چی میمونه؟منظورش اینه که روتو کم کنی هیچی ازت نمیمونه یعنی خیلی پررویی حالا اینجا منظورش معلوم نیست کیه
---------------
حالا قسمت اخر که قوقایی کرد تو ارایه هاش و با این کارش نشون داد پدر رپ فارسه و خیلی تجربه داره تو این کار
یه جم بندی بکنی میبینی پا بر جام

تو باور داری از بارون میگیری پا : (بارون) - با = رون = پا
+
روت رو کم کنی از بروروت چی میمونه : (بر + روت) - (روت) = بر
+
حتی اگه جهانی نباشه میگیری جام : (جام جهانی) - (جهانی) = جام

حالا یه جم بندیم بکنی میبینی پابرجام

این سه خطه اخرو جمع بندی کردید؟؟ سه کلمه ی اخرو با هم جمع کنید میشه:پا بر جام

یعنی با این ارایه ها و کنایه ها و انقلاب رپیش شاهکار کرد سروش رپ نمیده بیرون نمیده بیرون وقتی میده شاهکار میکنه
تا دیدن رفتم دور برداشتن بلکه بهشون بگی دوردونه .
یعنی وقتی که من بودم همشون دونه (ذره . ناچیز) بودن . حالا که من رفتم "دور" برداشتن و چسبوندن به دونه که بهشون بگی دوردونه. (دور+دونه)
اگه نظرمو بخوای توو جنگل آسفالت قانونو میدم به اختلاف ترجیح.
اینجا منظورش آلبوم نیست چون هیچ دلیلی برا اینکه چرا قانونو به اختلاف ترجیح میده نیاورده.
منظورش اینه :
جنگل آسفالت : ایران
قانون : قانون مداری و نظم
اختلاف : تضاد و اختلاف طبقاتی بین آدما

اتفاقا دوست عزیز علی 10 خوب خوند! همشون عالی کار کردن! مخصوصا بک ووکال که گروه تنبه 10 و بعدشم زدبازی توی استفاده کردن ازش استادن بسیار زیبا بود!
بک ووکال: پشت صدای خواننده صدای بقیه اعضای گروه هست که چیز های مربوط به اون ابیات در حال خوندن رو میگن!

مخصوصا اون تیکه ای که گفت تو که از ایران به جا نمره فقط دیس گرفتی! :))

بعد دوستان! لطفا کپی پیست نکنید! 100 تا پست از سایت های مختلف در مورد رپ کپی کردین یا ...! نکنید اینکارو! همه میدونند تاریخچه رپو اگه هم ندونند و علاقه داشته باشن سرچ میکنند و میفهمن! اگه هم زیاد تر بخواید بهم پ.خ بدید مطالب قابل اطمینان و ... رو بهتون بدم تا در مورد چیزهای مختلف فرهنگ هیپ هاپ مقاله بخونید!

خلاصه که یکم جو بالاست تو رپ! تقریبا هم معلوم نیست کی با کیه!

اما در مورد یه چیز که بعضیا میگن توی خیلی جاها که دیس بازی خز شده و ... بگم که دیس بازی همیشه و همه جا هست! یعنی جزئی از رپ و هیپ هاپه! یعنی نمیشه جداش کرد! جادوگران 10 تا هم دیس میداد بازم خز نمیشد! درسته کمی خودشو می آورد پایین اما بد نبود کارشون!

مثلا یه سری میگفتن که تنبه 10 فقط تو دیس و ... هست! برا همین زیاد معروف نشده!

باید بگم تنبه 10 یکم تنبلن! امکانات نداشتن زیاد(الآن دارن) و یه سری دلایل دیگه که باعث شده توی این همه سال که هستن کاراشون کم باشه! توی این 2 سال اخیر تنبه 10 داره معمول و خوب کار میکنه و زیاد کار میده بیرون! من یادمه اون اوایل کاراشون سالی 1 دونه کار میدادن! تا این حد بوده! اصلا برا دیس نیست! بلکه برا کم کار کردنشونه!

بد چیزا ی دیگه هست! اگه وقت بود! اطلاع رسانی میشه! ;D

فعلا!

adami past tar az shahin najfi nadidam

=))

وای مارو توی فیسبوق دعوت کردن به نمایشگاه گرافیتی! تو گیشا!

کار ها چند تاش واقعا خوب بود اما این آدمایی که می اومدن اونجا ته خنده بودن! :)) چقدر ما خندیدیم بهشون!

من نمیدونم کی بهشون گفته با شلوار بگ رنگی و کلاه کج و پیراهن تا زانو شاخ میشن و هیپ هاپی؟ هان؟ معیار چیه؟ فازشون چیه؟

خلاصه خیلی هرس خوردیم اما خوب بود! تا 6 وایسادیم امیر خلوت نیومد! ;D جمعه افتتاحیشم نرفتیم! علی اوج و ... اومده بودن! ;D کلا برا اونا نرفتم! صرفا برا دیدن و سطح اون رفتم! کارا خوب بود اما آدمایی که میومدن نمیشه حرفی زد در موردشون! ;D

همین دیگه! حال داشتم عکس هایی رو خواهم گذاشت! تا 3 آبانم هست! آدرسشم اگه رفته باشید طرف گیشا! اون تونل(پاساژ) وسطش کوچه پایینیش! وسطای کوچه معلومه! از 4 تا 8 هه! میتونید برید! بدک نیست! ;D

Back
بالا