• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

آهنگ تنبه 10! برید دانلود کنید! باحاله! جواب شایعات هم دادن! شایعاتی که رضا پیشرو درست کرد! همون تلفن و این حرفا!

به تیکتاک و بدخواها هم مث همیشه تیکه انداختن! بیت قوی بود! تکستا مخصوصا موتی و مهدی و تقریبا علی 10 خوب بودن! 3 روزه کار بسته شده!

آهنگ داریوش پلاک با بیت مضراب هم اومد! عالیه! دانلود کنید! به نام پرواز ممنوع!

لیلی حوضک هیدن هم به نظر من خوب رو به عالی بود! دم هیدن گرم! به حصین و همه تیکه انداخت!

آلبوم پیشرو رو که خریداری کردم! خوب نبود زیاد! کلا 3 تا آهنگش به دلم نشست! ولی 10 تومن برا حمایت رپ پارس می ارزه!

همین دیگه! خلاصه بود!

ححال نداشتم دیگه! ;)

به نقل از LEGEND :
آهنگ تنبه 10! برید دانلود کنید! باحاله! جواب شایعات هم دادن! شایعاتی که رضا پیشرو درست کرد! همون تلفن و این حرفا!

به تیکتاک و بدخواها هم مث همیشه تیکه انداختن! بیت قوی بود! تکستا مخصوصا موتی و مهدی و تقریبا علی 10 خوب بودن! 3 روزه کار بسته شده!

آهنگ داریوش پلاک با بیت مضراب هم اومد! عالیه! دانلود کنید! به نام پرواز ممنوع!

لیلی حوضک هیدن هم به نظر من خوب رو به عالی بود! دم هیدن گرم! به حصین و همه تیکه انداخت!

آلبوم پیشرو رو که خریداری کردم! خوب نبود زیاد! کلا 3 تا آهنگش به دلم نشست! ولی 10 تومن برا حمایت رپ پارس می ارزه!

همین دیگه! خلاصه بود!

ححال نداشتم دیگه! ;)

میشه تیکه هایی که به حصین انداخت بگی؟
مهراد دوباره رضا رو بدجور قهوه ایی کرد!

به نقل از LEGEND :
حالا حرفای من ثابت شد تو چند صفحه قبل :-"
تیکش به حصین کدوم بود؟ :-? من متوجه نشدم ...

z1.zed-bazi.org
برین تحلیل های جالبی گذاشته مخصوصا واسه دروغ تعطیل(sohrab mj) و تنگ بازی(alireza jj) و از مصرف به تولید(tiktak& mj) :-"

دوستان کمی گوش کنید میفهمید!

مخصوصا اون قسمت که یهو فلو عوض میشه و میگه و یه سری چیز درمورد الکل و ... میگه بعد میرسه میگه اگه خالیا رو پر نکنی صورتت کاریکاتور میشه!

Show must go on - عرفان

پر بود از تیکه های مختلف به زدبازی ! با این حال میان اف بی استاتوس میذارن که ما با زد مشکلی نداشتیم و نداریم ! :-??
خودشون میفهمن دارن چیکا میکنن آخه ؟!

در کل نه خوب بود نه بد !

دقّت کردین رپ به ... رفته؟ :/
هرکی از خونه ــشون قهر کنه میره رپر میشه |:
به هرکسی که یه پیرهن گشاد بپوشه و هر شرُّوری بگه میگن رپر؛ولی ارزش ِ رپ واقعا خیلی بیشتر از این حرفاس!
نمیدونم یه عدّه ای چه فکری با خودشون میکنن؛شاید ما رو خر فرض کردن ...
:/

عشقش این کاره
شبُ روزه بیکار
دوس داره چالش کنه تو قبرستون هیپ هاپ

به نقل از شـکـیبـا :
دقّت کردین رپ به ... رفته؟ :/
هرکی از خونه ــشون قهر کنه میره رپر میشه |:
به هرکسی که یه پیرهن گشاد بپوشه و هر شرُّوری بگه میگن رپر؛ولی ارزش ِ رپ واقعا خیلی بیشتر از این حرفاس!
نمیدونم یه عدّه ای چه فکری با خودشون میکنن؛شاید ما رو خر فرض کردن ...
:-/
هــــــوم. تقریبا موافقم!البته تقریبا!!!یه عدی میان اسم خودشون ُ میذارن رپــر ولی اصلا...!
ولی خوب رپر عالی هم کم نداریم!

:|

رپر خوب کم نیست,بله . مثلا زدبازی من قبلا خوشم نمیومد ولی خیلی هم بد نیستن گویا :-"
یاس ولی بیشتره گوش میدم,اجتماعیه بیشتر آهنگاش .
خوبیش اینه که حداقل یه مفهومی دارن!

ما با کلی تلاش ، دادیم تراش

رپ تو موسیقی ایران با اون نصفه تلاش

رپ مثله رقص که نیست هرکسی نمیتونه

هرکی که شلوار بگی بپوشه که نمیخونه
---------------------
ای خدا من از دست این منتقدای رپ برم سرم رو به کجا بکوبم :(( :(( :((
------------------------------------------------------------------------
آهنگ فدایی با سروش رو گوش کردم بسی حال داد.این چیزا از آهنگ دستگیرم شد شرمنده اگه چرته :( جاهایی هم که بلد نبودم رو شما بگین :

خاله زنک. به درکه
چی میگه. شیره ولی فلکه(همون شیره ولی پاستوریزه ی خودمون که میگیمه ولی سروش میگه شیر ولی فلکه(آب خوری))
میزنه زنگ و چیزی که میخوره ترکه(شیر فلکه زنگ میزنه ترک هم تو سرما می خوره دیگه :دی)
حاشیه خرکه : (منظرش خرک زیمناستیک نیست :| صفت مرکب مرخم هستش :دی کسی که حاشیه ایجاد میکنه حاشیه خر کوچک)
میخواد بیاد بالا ولی جای ما تو فلکه : البته خرک و بالای این قسمت ایهام تناسب داره ;)
بچه ي صادقیه؟ نه
ما از دنیا میکشیم و چیزی که میکشه سرکه

دولتا عنکبوت، رسانه شبکه (همونجوری که عنکبوت با تارهاش به همه جا احاطه داره دولتا هم مثل شبکه هستن که به هم رابطه دارن البنه ناگفته نماند عنکبوت نام مستعار یکی از رسانه های اونور آبی هم هست
بپا نخوری تو گول نمک برنامه کلکه (خیلی واضحه دیگه)
ککه میخوره به بیراهه نمیرسی
با اینکه چیزی که میکشه اسم بشریته : ( دولتا اسم بشریت رو یدک می کشن در حالی که دروغی بیش نیست )
که اونم یدکه
تو ذهن ملکه
شده آرزو. تلاش (طلاش) نباشه مثل آرد بی الکه (اگه طلا بخونی باید آرزو رو اسم دختر بدونی اگه تلاش بخونی هم که دیگه خیلی واضح هستش .
هستی طلبه؟ بیا قمقمه (قم قمه) یادت نره (:بهترین قسمت آهنگ از نطر من اینه : میگه شعر من مثل قمقمه ی آب هست که باعث رفع خشک شدن ذهنت (مرده پرستی) میشه از طرفی هم قم با طلبه کم ایهامی نیستا)
اینجا دهنا خشک میشن با نور جمجمه : بالا
میگه روشنفکره ولی قمپزه :(نفهمیدم حقیقتا قم پز یا قمپز ؟؟ )
بقیشم که دیگه یه جوریه :دی

Back
بالا