• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاد حق با هوش ها یا خر خون ها؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sogand1374
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما سمپاد حق با هوش ها است یا خرخوان ها؟

• با هوش ها

رای‌ها: 17 45.9%
  • خرخون ها

رای‌ها: 2 5.4%
  • هر دو میتونه باشه

رای‌ها: 18 48.6%

• رای‌دهندگان
    37
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سمپاد حق با هوش ها یا خر خون ها؟

میدونین چیه؟؟!به نظر من جای باهوش هاست و وظیفیه سمپاد پرورش این هاست...یعنی یاد دادن پشتکار وتلاش به این با هوش ها در واقع محل با هوش های خر خون شده!!!((چی گفتم!!!)) :)) ;Dام اونایی که به زور تست پا میشن میان بعد یه مدت خودشونم کلافه میشن ..وقت افراد دیگه رو میگرن مثل اونایی که اون دوستمون گفت سوالای چرت و پرت میپرسن.... ;D

آخه خر خونی تا کی
یک روزی خسته میشی؟
ولی کسیکه هوش داره خسته نمیشه چون تو ذاته شه
پس درود بر باهوشان

آها به نظرم خیلی جالبه! اسمش تیزهوشانِ اما عده ای خرخونی میکنن!! خب میدونید که کسی که باهوشِ ممکنه خرخون باشه!
من کاملا موافقم، تیزهوشانِ دیگه تیزهوشان سابق تیست! یعنی خرخونا بیشتر حس میشن!!! واسه کسی که هوش داره کاری نمیکنن طرف باید خودشو نشون بده ولی خرخون واسش کلاس میزارن بره یه رتبه بیاره!!!
از نظرم به جای اهمیت به درسای چرت مث عربی، مطالعات، جغرافی دیگه خودتون بهتر میدونید!!! باید اهمیت رو روی ریاضی شیمی فیزیک (والا به خدا دروس اختصاصی یذارن!)، بچه های دیگه (حالا بیهوش:دی یا باهوش) میتونه درسای عمومی رو بخونه، پس دیگه نباید وقت صرف اونا کرد! ما باید یه فرقی داشته باشیم نه؟!؟!؟! :-<

حرف منم به خدا اینه...میگم چرا این خر خون ها الکی پا میشن میان بعد هم حق با هوش ها رو که میتونستن در شرایط برابر با اونا خیلی بازده داشته باشن میخورن....
وظیفه ی سمپاد پرورش افراد با هوش جامعه هست...نه افرادی که عقده ی تیز هوشان دارن...نه افرادی که دوست دارن پز اسم سمپاد رو بدن...در حالی که واقعن به اونجا متعلق نیستن...!!

مسلما حق باهوشا !
کسی که شبُ روز داره میخونهُ به جز درس کار دیگه ای بلد نیستُ با یه نمره ی 19 میشینه گریه میکنه واقعا چرا باید چایی تو مدرسه ی ما داشته باشه ؟!
ما اومدیم تو سمپاد که زندگی کنیمُ زندگی رُ بفهمیم ! که یاد بگیریم چند بعدی باشیم !
ولی حتا معلما ـَم ( نمیگم همشون ولی اکثرشون ) خرخونا رُ بیشتر قبول دارن !
کی میاد ببینه طرف تو چند تا مسابقع علمی یا نمایشگاها و همایشای مدرسه مقام اورده ؟!
نمرت خوب شد ، شد ! نشد شاگرد تنبلی !!
[-(

به نظر من هم باهوش بودن لازمه هم درسخونی( نه خرخونی)، یعنی یه مقداری تلاش.
شرط اول که تقریبا برای همه برقراره. یعنی من فکر میکنم بین سمپادیا همه یه حداقل هوشی رو دارن، درواقع هیچ کس خنگ نیست! اما همه درس نمیخونن.
من با خرخونی مخالفم کاملا چون زندگی چیزای دیگه ام داره. اما به نظرم ما در قبال جایگاهی که داریم مسئولیم. من دارم تو فرزانگان درس میخونم، شاید کسای دیگه ای باشن که از من باهوش تر باشن ولی تو این مدرسه نباشن. تو یه مدرسه عادی باشن و امکانات و سطح آموزشی مارو نداشته باشن. اما اگه ما از این امکانات استفاده نکنیم و درس نخونیم( نمیگم خرخونی، درس خوندن، در همون حدی که درسو یاد بگیری نه اینکه خر بزنی!) و از جایگاه سمپادی بودنمون استفاده نکنیم، این امکانات حقمون نیست، بهتره جامونو بدیم به کسایی که بیرون از سمپادن اما میخوان بیان توش.

این اصطلاح خرخون اصولن اصطلاح خوبی نیس
با حرف آقای محسن موافقم .
بهترین هوش ها هم بدون پشتکار هیچَند .
و تیزهوش ها کسانی هَستند که هم هوش رو دارَن ُ هم پشتکار
و اِلا عَمَله باهوشَم زیاده . هیچ کدومَم سَمپادی نبودَن !
سمپاد جای اَفراد خاص ِ . افرادی که هر دوی این توانایی ها (پشتکار + هوش)رو با هَم دارَن

سمپاد اولاش يكم خوب بود !
ولي بعدش يه عده آدم طمع كار ازش براي جلب توجه استفاده كردن
خودتونم ميدونيد كيا رو ميگم !‌خانواده هاي خر پولي كه فقط ميخوان پز خودشون و بچه هاشونو بدن
انواع و اقسام كلاس هايي كه حتي خرجش ار كنكور بيشتره برگزار ميكنن تا بزور هم كه شده دانش آموز رو به سمپاد بفرستن . . .
نمونه ي اين دانش آموزا تو مركز ما بود . . . همش تجديد ، همش نمرات زير 10
اما خوب انصافا در كل بچه ها خيلي با استعداد بودن . . .
خرخون هم تو مركز ما تك و توك يافت ميشد ;D يارو زنگ تفريح ، زنگ ورزش ميرفت تو كتابخونه مثل آهو ( همون خر ;D ) درس ميخوند !
اون وقت يه نفر ديگه كه همش در حال ول چرخيدن بود ( اما انصافا واسه خودش نابغه ايي بود ) تو المپياد رياضي نفر سوم شد . . .

پس هم باهوشش هست هميشه هم خرخونش . . . مهم نيت و برداشت ما از سمپاده ;D
اگه كادر خوبي تو مدرسه باشه هم خرخونا به يه جايي ميرسن هم باهوشا . . .

صد در صد باهوشا!البته باهوشی که پشتکار هم داشته باشه!
هرچند که خرخونا (منظور همونایی که پشتکارشون زیاده )خیلی درجه ی بالایی دارن ....
ولی خوب خرخونی که باهوش نباشه لازم نیست جایی بره که استعدادشو شکوفا کنه یا امثالها!
ولی سمپاد جای باهوشاس...
میتونن یه مدرسه درست کنن...
مثلا" خرخوانان!(البته با کمی رعایت بیشتر ادب)

البته به نظر من هوشی هم که پشتکار نداشته باشه به درد نمیخوره! ;;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا