kdbwnf
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی قم
- شهر
- قم
پاسخ : سمپاد حق با هوش ها یا خر خون ها؟
من اعتقاد دارم کسی که تلاش میکنه موفق میشه و میتونه آینده رو بسازه.با این که مخالف نیستید؟
اگر کار سمپاد اینه که بچهها رو از لحاظ درسی ارتقاء بده، فقط خرخونها به نظرم حقشونه که توی سمپاد باشن. اگر هم کارش اینه که آموزشها پژوهش محور باشن (که من همچین چیزی رو توی مرکز خودمون نمیبینم [البته شاید مشکل از چشمای من باشه]) حق تلاشگرها هست که توی سمپاد باشن. به عبارتی، کسانی که حاضرن برای رسیدن به هدفشون (که حالا یا شاگرد اول شدنه [خرخونها]، یا موفقیت در خوارزمی و سایر جشنوارهها و مسابقات، یا قبولی در دانشگاههای برتر یا هر هدف دیگهای) تلاش کنن، تلاشگر هستن.
سلام.به نقل از Milad.R :ببخشید از همین تلاشگرا(تو مدرسه ما بهش میگن خرخون) یه دونه تو مدرسه ما هست.موقع کارنامه ها باباش اومده بود دیده بچه اش با اینکه رتبه 50 قلمچی میشه و 7/24 در حال خر زدنه, مکانیک اش رو شده بود 15 16 یا ریاضی ش رو 17 18!اومده بود به امتحان میگفت((انتقام))!
بذارید من یه معیار نسبتا واحد بدم.من ای که همون قلمچی رو 700 میشدم مکانیک ام شد 18.5 ریاضیم 19!(عمومی هام هم تقریبا همه 20)
اونوقت به مشاورمون میگفت این چه روشی یه؟!یعنی همه جا غلطه روششون!شما ها درست اید؟!!!
------
من میگم وقتی یکی شعورش نمیرسه که تویه سمپاد دارند به بچه اش پژوهش محور بودن رو آموزش میدن و پس فردا که همه تویه دانشگاه مثله خر تو گل وا موندند!آقا میتونه درست پژوهش کنه!بلده روش پژوهش رو!نمیره یه پایان نامه بده که به لعنت خدا هم نیرزه!
وقتی این آدم واسش اینا مهم نیست!و واسش این مهمه که از اول دبیرستان روزی 100 تا تست بهش بدند, اینقدر میتونه به اصطلاح تلاش کنه ولی تویه سمپاد بستر ((به اصطلاح تلاش از نظر اون طرف)) واسش آماده نیست میتونه بره یه جایه دیگه!
البته داریم میبینیم که این آقای تلاشگرمون چی شد و من ای که کل سال داشتم 100 تا کلاس زبان و کامپیوتر میرفتم و درس نمیخوندم (به نسبت همین طرف) چی شدم!
سمپاد به درد خرخونا نمیخوره!
من اعتقاد دارم کسی که تلاش میکنه موفق میشه و میتونه آینده رو بسازه.با این که مخالف نیستید؟
اگر کار سمپاد اینه که بچهها رو از لحاظ درسی ارتقاء بده، فقط خرخونها به نظرم حقشونه که توی سمپاد باشن. اگر هم کارش اینه که آموزشها پژوهش محور باشن (که من همچین چیزی رو توی مرکز خودمون نمیبینم [البته شاید مشکل از چشمای من باشه]) حق تلاشگرها هست که توی سمپاد باشن. به عبارتی، کسانی که حاضرن برای رسیدن به هدفشون (که حالا یا شاگرد اول شدنه [خرخونها]، یا موفقیت در خوارزمی و سایر جشنوارهها و مسابقات، یا قبولی در دانشگاههای برتر یا هر هدف دیگهای) تلاش کنن، تلاشگر هستن.