• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بهترین یا بدترین خوابی که دیدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    خواب

روزی چند ساعت میخوابی؟؟

• +10

رای‌ها: 14 10.9%
  • 8-10

رای‌ها: 37 28.9%
  • 6-8

رای‌ها: 59 46.1%
  • -6

رای‌ها: 18 14.1%

• رای‌دهندگان
    128
پاسخ : خواب

× دیشب خواب دیدم مامانم رفته مدرسه کارنامه مو بگیره , این مشاوره وایساده با مامانم حرف زدن ولش نمیکنه ~X(
منم دیگه دیوونه شده بودم داشتم خودمو میزدم!

( دوستان میدونن من جدیدا سایه این مشاوره رو با تیر میزنم :-" )

بعد وسط خوابم فهمیدم دارم خواب میبینم ولی گفتم بزار ببینم چی میگن ...

بیدار که شدم , گفتم خب مامانم قرار نیست بره مدرسه که , بابام میره !!!
بعد فهمیدم مامانم هم قراره بره ! X_X
ظاهرا با مامانم حرف زده ولی مامانم نمیگه چی گفته فقط میگه یه چیزی در مورد پژوهش ازش پرسیده ! 8-|

دیشب خواب دیدم با مامانم رفتم مدرسه واسه کارنامه؛حالا همه ی معلما هم تو دفتر نشسته بودن و منتظر بودن بشنون من 20 شدم! بعد تو خواب دیدم معدلم شده18!!! معاونمون هم با تاسف هی سر تکون میده!!!!!!
فک کنم بدترین خواب تمام زندگیم بود! :(

من تو راهنمایی که بودم هر شب یک تیکه خوابم مال معلم ریاضیم بود
.
.
.اینقد از امتحاناش میترسیدم
یک شی خواب دیدم 20شدم اومده برام بستنی گرفته دهنم شده بود تو خواب =P~

خواب بد زیاد دیدم ، چن شب پشت سر هم خواب دیدم یکی از بهترین دوستام مرده :-ss :-ss خیلی بد بود :(
بهترین خواب: خواب یکیو که خیلی خیلی دوسش دارم دیدم 8-^ :x

یکی از دوستام کلا کرم خالص تو وجودش هست یعنی همینطور کرم میریزه >)
من پاکنشو گرفته بودم بشم پس دادما اما میگم این بچه از بس کرم داره بعده یه رب میگه پاکنمو ندادی :))... هیچی دیگه اخر سر تموم شد اون موضوع
منم دیگه فراموشش کرده بودما ولی نمیدونم چرا اینجوری شد مامانم تعریف میکرد :
همینطور واسه خودم حرف میزدم میگفتم :هستی پاکن , پاکنه هستی
تازه نمیدوونم چطوری مامانمو با پاکنه هستی اشتب گرفته بودمو بش گفتم پاکنه هستی :))
اخه یکی نیست بگه مگه پاکن راه میره مگه میشه اینقدر گنده باشه و... :))

بهترین خوابم مهمونی رفتن با کسی بود که دوسش دارم.راستش خیلی خوش گذشت حالا بماند از اینکه تحویلم گرفته بود چقد ذوق مرگ شده بودم 8-^ تازه دوتایی تنها رفته بودیم و مامانو بابامم نبودن که گیر بدن ;D
بدترین خوابمم مرگ همون فرد بود تازه دوبار خواب دیدم مرده :-/ هر دوبارم کلی گریه کردم :((

اغا از وقتی مدرسه ها تعطیل شده من همش خواب مدرسه و همکلاسی و مسابقه و در سو امتحان میبینن.......اصلا از کاووسم بدتره بخدا :-s :-s :-s

چن شب پیش یه خواب طولانی ولی خودآگاهی دیدم تهش خیلی جالب بود داشتم با رفیقم درد وو دل میکردم گفتم ببین گلی مثلا الان همه تو ذهن منیم

من بیدار شم هممون نابود میشیم :دی

بعد مامانم بیدارم کرد :| :))

بدترینش این بود که خواب دیدم تصادف کردیم و خالمو پسرخالمو دخترداییم مردن :(( :((

بهترینشم این بود که خواب دیدم معاونمونو کشتم از دست همه هم فرار کردم حالاهم دارم تو ساحل کنار دریا راه میرم :-?? :-??

بدترین خواب(هام)این بوده که یکی منو با کله از یه مکان خیلی(خیلیا!!!)بلند با کله ولم میکرد پایین.یه بار دوبار که ندیدم بالای 1000 بار دیدمش واقعا دیگه حالم ازش بهم میخوره

Back
بالا