• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بهترین یا بدترین خوابی که دیدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    خواب

روزی چند ساعت میخوابی؟؟

• +10

رای‌ها: 14 10.9%
  • 8-10

رای‌ها: 37 28.9%
  • 6-8

رای‌ها: 59 46.1%
  • -6

رای‌ها: 18 14.1%

• رای‌دهندگان
    128
پاسخ : خواب

آخرین ویرایش:

خیلی خواب نمی بینم ولی وحشتناک ترین خوابی که دیدم این بود که یه نفر با چاقو دنبالمه ومیخواد بکشتم :(
وقتی بیدارشدم کل صورتم خیس بود. :|

خواب ديدم يکي از پشت سر داره با چاقو منو مي زنه #-o و يکي مدام دنبالمه که منو بکشه.
صداي تپش قلبمو مي شنيدم.
صحنه هاي واقعا اکشني داشت

من خواب ديدم زن عموم مامانمو باچاقو كشت... :-s
آخه مامانمو زن عموم هميشه باهم دعوا دارن..بابا سر ترشي هم اين زن عموم با مامانم دعوا داره =)) =)) ~X( ~X(

خب بنده بعنوان خدای دیدن خواب های پمزخرف باید بگم که
خواب دیدم تو خواب رفتم که بخوابم و تو خواب رفتم خوابیدم و تو خواب خوابم خواب دیدم دارم میرم بخوابم... بعد دیگه حوصلم سررفت از خواب پا شدم
من این خوابو 4بار دیدم هر چهار بارشم یشکل بود!!! تو خیابونای خلوت و اینا چن نفر دنبالمم و من هم موبایلم شارژ نداره و هیچی ندارم بعد میرم تلفن سکه ای زنگ بزنم جایی... بعد مثلا میخوام 12345 رو بگیرم 5 رو نداره... یا 23456 رو بگیرم 6 رو نداره....
یبارم خواب دیدم شدم معلم یه سری بچه(همون شیشم و هفتمی!) بعد هیچی انقدر فحش دادم سرکلاس بهشون که مشاورشون گف بابا بس کن انقد فحس نده که به مشاورشونم گفتم غلط زیادی نکن ;D ....

خواب دیدم برا پیش دباره امتحان تیزهوشان گرفتن بعد نتایج اومد توش یه علی محمدی قناتغستانیه بعد تو کلاسمون دو تا علی محمدی قناتغستانی بود (تو کلاس خوابیم)

بعد من قبول نشدم #:-S

یه دورم خواب دیدم همون شب که یه عمه جدید دارم که زد خودشو کشت بعد زنده شد یه عالمه دنبالم کرد ^-^

بهترین خوابمو دیشب دیدم...!!
خواب دیدم رتبه 20 کنکور شدم 8-^ :x
تازه ناراحت هم بودم که چرا بهتر نشدم :-w ;D ;)) 8-}
وای خدا یعنی میشه؟؟؟؟؟؟ مگه این که تو خواب ببینم!
دوستان خواهشمندم دعا کنین واسم!!!

من یه بار خواب دیدم دبیر دفاعیمون داره بمون ریاضی درس میده! بعد تو کتاب ریاضی عکس بناهای تاریخی اصفهان هست و داره درباره ی اونا توضیح میده!!! بعد بچه ها هم اونور دارن تست فیزیک میزنن!! بعد تخت خواب و در واقعا اتاق خواب منم تو کلاس هفتمیا بود!! :-"
بعد تازه مدرسمونم با قدوسی یکی شده بود!

خلاصه اصن یه وضی بود!!! خر تو خر!!! :-"

یه بار خواب دیدم فرمانده عملیات نجات سوسنگرد بودم و این شهرو از دست عراق نجات دادم

شب بعدش خواب دیدم کل سیستمای سامسونگو هک کردم

دیشبم خواب دیدم رفتم از ورزشی جوراب خریدم روش دوچرخه و توپ اشانتیون دادن.....همشونم جدی ان بخدا
.:بامزه هم خودتی

پاسخ : بهترین یا بدترین خوابی که دیدید

خاب دیدم ک سوالای امتحان نهایی رو خریدم.اصلا داشتم بال در میاوردم.بیدار شدم دیدم نخیر.حس مرگ داشتم

Back
بالا