• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاثیر گذارترین صحنه ای که دیدین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تاثیر گذار ترین صحنه ای که توی زندگیتون دیدین رو تعریف کنین ;D

تاثیر گذار ترین صحنه ای که من دیدم یه آقایی بود ازینا که کارتون جمع میکنه خیلی فقیر به نظر میرسید دو تا بچه 4 ، 5ساله هم پشت سرش بودن داشتن پچ پچ میکردن بعد یکیشون اومد جلو گفت آقا ببخشید این 5 هزاری از جیبتون افتاد مرده که داشت شاخ درمیورد پولو گرفت متعجب شدو رفت بعد بچه دومیه با اولیه دعواش شد که پول توجیبیشونو الکی هدر داده ;D خیلی از بچه هه خوشم اومد!چون خودم وقتی 4 5 سالم بود جز به چیپس و پفک به چیزی فکر نمیکردم و همچین کاری رو هم اونموقع،هیچوقت انجام نمیدادم!

پاسخ : تاثیر گذارترین صحنه ای که دیدین

يه يارو تو جاده داشت رانندگي مي كرد! احتمالا يچيزيش مي شد!!! كل جاده رو بهم ريخته بود. يهو پيچيد جلو ما و رفت كسي هم كه رانندگي مي كرد تو ماشين ما اگه سرعتش ميومد پايين 150 km/h به نظرش رانندگي نبود!!! يهو داشتيم ميكوبيديم به ماشين جلوييه كه ترمز كرديم!!!!! مث فيلما شده بود!!!! خاك بلند شد و ما مماس با جلويي بوديم!!!! تاثيرش خيييييييييييييييلي زياد بود تا حدي كه ديگه جايي مي خوايم بريم سوار اون ماشين نميشم!!

به جرئت می تونَم بگم هیچی !
و فقر ِ هیشکیم تا حالا آزارَم نداده ! ایران کشور ِ کم ثروتی نیس !
هرکیَم ولخرجی نکنه فقیر نمی شه !
همین آقاهه که بچه هم داشته ، ینی از اول فقیر بوده و اینقد تونسته با همین وضع زندگی کنه ؟
همش از شیوه ِ غلط ِ زندگیه ، و الا لا اقل اینجا هیشکی فقیر نمی شه
و شاید همین دلیل باعث شده هیچ وقت از دیدن ِ فقر ِ کسی تحت ِ تاثیر قرار نگیرَم
شاید تاثیر گذارترین صحنه ای که تا حالا دیدَم همون صحنه هَس که تلویزیون هَر وخ برنامشون ایراد تو پخشش بوجود میاد میذاره !
یکی از اوناس !
همونکه چار تا جوجه سرشونو از تو لونه آوردن بیرون اُو وَخ مامان ِ داره غذا می ذاره دهنشون ! همین !

تاثیر گذارترین صحنه ای که دیدم زنده زنده سوختن 4 تا جوون تو یه 405 بود ! :-$

یا بار از کلاس زبان بر میگشتم داشتم از خیابون رد میشدم جلو پام یه موتوریه چپ کرد موتورش رفت اونور خیابون خودشم پرت شد و کلش خورد لب جدول...
من یه حالی شده بودم وسط خیابون خشکم زده بود مونده بودم رد شم یا وایسم...
خیلی صحنه ی بدی بود... :-ss

راستش صحنه هایه زیادی هستند که روی انسان تاثیر زیادی میرسه اما به نظر من دیدن کعبه برای اولین بار برای من خیلی خیلی تاثیر گذار بود

به نقل از fatameh :
راستش صحنه هایه زیادی هستند که روی انسان تاثیر زیادی میرسه اما به نظر من دیدن کعبه برای اولین بار برای من خیلی خیلی تاثیر گذار بود
دقیقا واسه منم همینه

یه بار با مامیم رفتیم خیابون یه بنده خدا کنار خیابون سبزی میفروخت اصن یه وضعی بود ...طفلک معلول بود قطر پاهاش اندازه قطر انگشتای من بود دستاشم نمیتونست تکون بده فقط یکیش انگشتاش کار میکرد ...با همون وضعیت اومده بود کار میکرد ...اصن تا دوروز تو فکرش بودم ...
صحنه تصادفا نمیدونم چرا هیچوقت واسم تاثیرگذار نبوده ...نمونش تصادف خودم ;))

به نقل از کــو ییــ ــ ــن :
به جرئت می تونَم بگم هیچی !
و فقر ِ هیشکیم تا حالا آزارَم نداده ! ایران کشور ِ کم ثروتی نیس !
هرکیَم ولخرجی نکنه فقیر نمی شه !
همین آقاهه که بچه هم داشته ، ینی از اول فقیر بوده و اینقد تونسته با همین وضع زندگی کنه ؟
همش از شیوه ِ غلط ِ زندگیه ، و الا لا اقل اینجا هیشکی فقیر نمی شه
و شاید همین دلیل باعث شده هیچ وقت از دیدن ِ فقر ِ کسی تحت ِ تاثیر قرار نگیرَم
بابا تو کوتاه بیا ! یه دختر 15 ساله با بچش.....زیر بارون نشتن ! دختر بددخت داشت از خستگی میمرد...داشت گریه میکرد...معلوم بود جایی رو نداره......به خدا وقتی دیدم نزدیک بود گریم بگیره ! ببین به هر حال دست خود دختره بوده که به این وضع افتاده..؟ معلوم بود که به زور شوهرش دادن و حالا.......! حتی بازم اگه اینجوری نبوده.....خود دختره که نمیخواسته خودشو بد بخت کنه !
کسی ام نبود بهش کمک کنه...مملکت هم که هیچی ! :-"
البته حرف های شما هم کاملا درست ان :-"

تاثیر گذار ترین صحنه ای که دیدم تا حالا !
بابای دوتا بچه ی دوقلو که از زیر آوار بیرونشون اورده بود ،فقط ماتِ مات بهشون نگاه میکرد !

Back
بالا