• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاثیر گذارترین صحنه ای که دیدین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تاثیر گذارترین صحنه ای که دیدین

اشکا ی فاطمه دوستم تومراسم تشیع مامانش که نمیذاش دفنش کنن میگفت مامانمو دف میکنن منم دف کنین :(( :(( :(( :(( :| :|

11 سالم بود بعد پدر بزرگ مامانم همه میگفتن نفسای آخرشه آخه بدجور مریض بود
من به این بنده خدا وابستگی شدیدی داشتم آخه زیاد خونه مادر بزرگم میرفتم اون هم اونجا بود
خلاصه صبح بود فوت شد
بردنش غسال خونه غسلش بدن
نمیدونم چیشد که خر شدم رفتم درو باز کردم نگاه کردم
داشتن دیوونه میشدم تا چند روز حالم بد بود :(( :((
....مرگ چقد نزدیکه

به نظر من تاثیر گذار ترین صحنه ای که یه انسان میتونه تجربه کنه اینه که ببینی کسی که ازش تو ذهنت اسطوره ساختی جلو چشت خرد شه و کمرش بشکنه!!
من با چشای خودم این صحنه رو دیدم......................... :( =((

یه موزیک ویدیو بود ک اسمش بود "نوع دوستی"
سر ِ زنگ اجتماعی معلممون گذاشت ..
اولین نفر زدم ریز گریه .. همه ی دوستامم بعدش .. 8->
عــــــــالی بود .. و این که باعث شد یه سری قرار ـا با خودم بذارم ک شاید میتونه خــیلی رو زندگی ـم تاثیر بذاره .. : )

وقتي كه از همه جا بي خبر وارد يه جايي شدم و عكس كسيو كه از ته دل دوسش داشتم ديدم... عكسي كه يه روبان مشكي بالاش بود و دوتا شمع سياهم كنارش... تا عمر دارم اون صحنه رو يادم نميره...

سی و یکم شهریور بود که مصادف میشد با نیمه ی شعبان،صبح روز بعد اولین روز ورود من به مدرسه بود،وقتی از خواب بیدار شدم مادرمو با چشمای خیس بالای سرم دیدم
یکی از عزیزانم دیگه پیشم نبود :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(

به نقل از Shadow! :
تاثیر گذارترین صحنه ای که دیدم زنده زنده سوختن 4 تا جوون تو یه 405 بود ! :-$
وقتی داشتیم از بندرعباس برمیگشتیم،وسطای جاده راهبندون بزرگی شده بود منو داداشم رفتیم ببینیم چی شده،چهارتا جوون تو یه 405 التماس میکردن یکی کمکشون کنه،اطرافشون پر از اب بودو مردم فکر میکردن بنزینه بخاطر همین فقط تماشا می کردن،چند لحظه بعد بخاطر بنزینای توی باک ماشینشون اتیش گرفتنو دل منم همراهشون سوخت :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Back
بالا