تفکیک جنسیتی از گهواره تا گور؟

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : تفکیک جنسیتی از گهواره تا گور؟

به نقل از Dorna :
حرفم اینه که مختلط بودن دانشگاه هایی که خفن محسوب میشن سدی برای پیشرفتشون نبوده.پس چیزی نیست که بخوایم بگیم عیب بزرگیه که بر مزایا میچربه‏!‏
توجه تون رو به تفاوت جوامع جلب میکنم ! بستری که وجود داره برای دانش جو های اونجا متفاوته.
درست اشاره نکردی کدوم دانشگاه ؛ اما به احتمال قوی توی کشوریه که دبیرستانش هم مختلط بوده!
نمی تونیم بگیم عکس العمل تربیتی دانشجو های اینجا و اونجا یکیه.
+ من خودم مخالف تفکیکما ؛ گفتم این نکته اصلا بهش توجه نشد.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

طبیعتا.
چیزی که میگم یه حرف کلیه: در هر صورت اختلاط جنسیتی‏ توی محیط های درسی چیزی نبوده که سد راه پیشرفت علمی باشه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از Dorna :
این بهونه ی بالا یا پایین رفتن بازده ی درس از اونجور بهونه هاست‏!‏
دیگه وضع دانشگاه های ما بین سایر دانشگاه های جهان رو همه مطلعید.‌ما مشکلاتمون از جای دیگس وگر نه دانشگاه های سرآمد همچنان مختلط هستند.
حرفم اینه که مختلط بودن دانشگاه هایی که خفن محسوب میشن سدی برای پیشرفتشون نبوده.پس چیزی نیست که بخوایم بگیم عیب بزرگیه که بر مزایا میچربه‏!‏
نمیدونم چرا به نظرم خودمتناقض بود پستت! :D نفهمیدم چی میگی دقیقا!
و در ضمن وقتی یه دانشجو که تو محیط قرار گرفته نظری میده مطمئن باش قابل اتکاتره تا کسی که تو شرایط قرار نگرفته
شاید من قبل از تجربه کردن این محیط خیلی نظرم با الان متفاوت بود...
و اینکه فکر کنم هسپراید هم تو این موقعیت قرار نگرفته باشه.

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من تفکیک تا همون دبیرستان خوبه که بچه ها بلد نیستن رفتار کردنو..اما بعدا که دیگه کم کم بزرگ میشن نمیشه جلوشونو گرفت..در ضمن تو کلاس که اتفاقی نمی افته تگه اختلاطی هست خارج کلاس تو محیط های دانشگاهه.
راستی1 من پسرا رو نمیدونم ولی دخترای ما که همش حواسشون به دتختراست! اصلا پسر هارو نمیشناسیم بعضیاشونو بعد دو ترم!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من زیاد موافق نیستم!
دوران دبیرستان دوران بلوغ فکری هستش و چون پسر ها نسبت به دخترا و برعکس تصویر مشخصی ندارن باعث ابهام در شناخت جنس مخالف میشه!
من میگم اگر از اول(مهد کودک دبستان راهنمایی ) کنار هم باشن باعث میشه از هم شناخت پیدا کن و این در دبیرستان که دوران اصلی بلوغ فکری هستش این ابهام به وجود نمیاد و دیگه لازم نیست یه نفر به خاطر این ابهام در تقابل مستقیم در جامعه بخواد این ابهام رو رفع کنه! چون در مدرسه بیشتر مواظب میشن (هم اولیا هم مسئولین) و امکان اتفاق افتادن بعضی مسائل کمتره(البته با مدیریت درست نه با این وضع) ولی در جامعه دیگه این فوکوس رو دخترا و پسرا کمتره!

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از no one :
من زیاد موافق نیستم!
دوران دبیرستان دوران بلوغ فکری هستش و چون پسر ها نسبت به دخترا و برعکس تصویر مشخصی ندارن باعث ابهام در شناخت جنس مخالف میشه!
من میگم اگر از اول(مهد کودک دبستان راهنمایی ) کنار هم باشن باعث میشه از هم شناخت پیدا کن و این در دبیرستان که دوران اصلی بلوغ فکری هستش این ابهام به وجود نمیاد و دیگه لازم نیست یه نفر به خاطر این ابهام در تقابل مستقیم در جامعه بخواد این ابهام رو رفع کنه! چون در مدرسه بیشتر مواظب میشن (هم اولیا هم مسئولین) و امکان اتفاق افتادن بعضی مسائل کمتره(البته با مدیریت درست نه با این وضع) ولی در جامعه دیگه این فوکوس رو دخترا و پسرا کمتره!
خوب اینکه که از اول راه دختر وپسر با هم باشند که خیلی قشنگ نیست. چرا که تا سن راهنمایی وحتی برای یعضی ها دبیرستان جوانان به بلوغ فکری نرسیده اند. که این ممکنه باعث بشه که یک سری اتفاقات در سنین پایین و جهل روی بده. مثلا سن ازدواج کاهش پیدا می کنه که این کاملا احساسی است نه عقلانی.
ما حتی این مشکل رو تو دانشگاه هم داریم چراکه می بینیم جوان ما بلافاصله بعد از ورود به دانشگاه عاشق می شه و دو سه سال بعد هم ازدواج میکنه و چهل روز بعد پشیمون می شه. چرا ؟ چون تا اون زمان هیچی ندیده بود و یکباره چشماش باز شده.
پس تفکیک کردن خیلی هم بد نیست. البته تا حدی .باقیش باید فرهنگ سازی بشه که قرار نباشه دانشگاه ها هم تفکیک بشن که متاسفانه دارن می شن. بالاخره در دانشگاه باید همدیگرو بشناسند.

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

چنین اتفاقی نمیفته
میگم بابام تو مختلط بوده
تجربشو داره
دخترا و پسرا تو اون سن اتفاقن زیاد باهم راه نمیرند و بصورت گروه های دخترانه و پسرانن اکثرا
تو سالای راهنمایی اینا کم کم به هم جذب میشن

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اتفاقا اوج فاجعه تو همین راهنمایی رخ میده.
اصلا راهنمایی دیگه اوج احساساتی عمل کردنه. که متاسفانه به هم نزدیک می شن.طبق گفته ی شما.

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

سری به آمار بزنید بد نیست !

من داشتم آمار سوربنو میخوندم افتضاح بود !

کسایی تو همون دانشگاها موفقن که سرشون تو درسه ! و انقد درک و شعور دارن که عینهو بچه آدم برن تو محیط آموزشی نه با مانتو کوتاه و

آرایش و هزار تا چیز دیگه هم دخترا هم پسرا ! گند کاری هاشون مال مهمونی هاشونه تو دانشگاهاشون مث بچه آدمن ! ولی ایران اینجوری

نیس ! حرف آزادی و به خودشونم ربط داره رو نزنید لظفا که خیلی امل بازیه ! تو خیابان هر جور دلت خواست برو ولی محیط آموزشی برای

درس خوندنه نه قرتی بازی ! حواس اون آقا پسری هم که میخاد درس گوش بده میره تو بحر این سایه ای که من زدم گوشه چشمم شاید

دست خودشم نباشه ولی رفته ! نگید به ما چه ! کاملا به ما مربوطه ! قرت یبازی مال بیرون از محیط آموزشیه ولی درک نکردن دانشجوها اینو

و الان این وضعیت دانشگاهامونه ! والسلام

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از kourosh2 :
خوب اینکه که از اول راه دختر وپسر با هم باشند که خیلی قشنگ نیست. چرا که تا سن راهنمایی وحتی برای یعضی ها دبیرستان جوانان به بلوغ فکری نرسیده اند. که این ممکنه باعث بشه که یک سری اتفاقات در سنین پایین و جهل روی بده. مثلا سن ازدواج کاهش پیدا می کنه که این کاملا احساسی است نه عقلانی.
ما حتی این مشکل رو تو دانشگاه هم داریم چراکه می بینیم جوان ما بلافاصله بعد از ورود به دانشگاه عاشق می شه و دو سه سال بعد هم ازدواج میکنه و چهل روز بعد پشیمون می شه. چرا ؟ چون تا اون زمان هیچی ندیده بود و یکباره چشماش باز شده.
پس تفکیک کردن خیلی هم بد نیست. البته تا حدی .باقیش باید فرهنگ سازی بشه که قرار نباشه دانشگاه ها هم تفکیک بشن که متاسفانه دارن می شن. بالاخره در دانشگاه باید همدیگرو بشناسند.

نه! نگاه کن اگه یه پسر تو ابتدایی با یه دختر سر یه کلاس یا سر یه نیمکت بشینه(مثال زدم میتونه برعکس باشه در کل و ادامه) دیگه آروم آروم همدیگرو میشناسن و اونقدر در مورد هم با ابهام رفتار نمی کنن و در همین زمینه اگه مدرسه دقیقا در همون زمان آموزش هایی رو به بچه ها بدن دیگه در راهنمایی و دبیرستان که اوج بلوغ فکری اونهمه نسبت بهم کشش ندارن و مشکلات بزرگ رخ نمیده که الان در همین موضوع در دانشگاه ها ماجرا هایی رخ بده و یا داستان های دیگه ای

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

آمار هم نشون میده که سنی که تو دانشگاه ملت کنار هم میشینن اوج کشششه ! کششم چیزی نیست که بشه با آموزش کنترل کرد !

خود اروپایی هم به این نتیجه رسیدن آزادی جنسی رشدی در پی نداره بعد چرا شما هی میخاین الکی همو متقاعد کنین ! :-?

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از fateme ... :
سری به آمار بزنید بد نیست !

من داشتم آمار سوربنو میخوندم افتضاح بود !

کسایی تو همون دانشگاها موفقن که سرشون تو درسه ! و انقد درک و شعور دارن که عینهو بچه آدم برن تو محیط آموزشی نه با مانتو کوتاه و

آرایش و هزار تا چیز دیگه هم دخترا هم پسرا ! گند کاری هاشون مال مهمونی هاشونه تو دانشگاهاشون مث بچه آدمن ! ولی ایران اینجوری

نیس ! حرف آزادی و به خودشونم ربط داره رو نزنید لظفا که خیلی امل بازیه ! تو خیابان هر جور دلت خواست برو ولی محیط آموزشی برای

درس خوندنه نه قرتی بازی ! حواس اون آقا پسری هم که میخاد درس گوش بده میره تو بحر این سایه ای که من زدم گوشه چشمم شاید

دست خودشم نباشه ولی رفته !
نگید به ما چه ! کاملا به ما مربوطه ! قرت یبازی مال بیرون از محیط آموزشیه ولی درک نکردن دانشجوها اینو

و الان این وضعیت دانشگاهامونه ! والسلام
(به نام خدا، فرشید هستم، ضمن اعلام موافقت با نقل قول، به عنوان یک پسر قسمت قرمز رنگ رو قویا تکذیب می کنم)

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

ولی بازم آمار و نظر سنجیا یه چیز دیگه میگه ها !

شما گلی اصلا ! سر به زیر آقا !

هلو کجایی من بخورمت تو رو !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:-s منو نخور
آخه بقیه همکلاسیا هم اینجورین! فقط من نیستم!

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

میگم شما مشکل نداری ؟

یه دکتر برو بد نیست به خدا !

=))

+ ببخشید زحمت مدیر میشه این اسپمارو پاک کنه ! بنده عذرخواه میباشم ! >:D<

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از GCD :
آخه بقیه همکلاسیا هم اینجورین! فقط من نیستم!

انقد از حرف دیگران مطمئنی که میگی بقیه نیستن!
آدم به خودش و فکر خودش هم شک میکنه گاهی چه برسه به حرف دیگران :-"

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از fateme ... :
میگم شما مشکل نداری ؟

یه دکتر برو بد نیست به خدا !

=))

+ ببخشید زحمت مدیر میشه این اسپمارو پاک کنه ! بنده عذرخواه میباشم ! >:D<
دکتر هسپراید قراره بنده رو ویزیت کنن، ببینیم درمانی واسش هست یا نه :-<

به نقل از sahere :
انقد از حرف دیگران مطمئنی که میگی بقیه نیستن!
آدم به خودش و فکر خودش هم شک میکنه گاهی چه برسه به حرف دیگران :-"
دیگران که حرفی نمی زنن اصولا، ولی خوب اینطور که هسپراید میگه به محض ورود دختر به کلاس همه چشم ها باید به سمت اون بچرخه و تا موقع نشستن روی صندلیش این برانداز کردن ادامه پیدا کنه، خب همچین حرکتی اگه انجام بشه تابلوئه دیگه! حتی اگه زیر چشمی هم باشه میشه به راحتی تشخیصش داد، ولی من هرچی دیدم این نگاه کردن فقط در حد یک ثانیه ست برای این که ببینن کی اومده تو کلاس (چه دختر چه پسر)، نه این که تمرکزشون به هم بخوره

ولی جدی جدا از شوخی، موافقم که توی ایران اختلاط کلاسها موجب بی جنبه بازی میشه و تمرکز رو هم ممکنه به هم بزنه، اما پس چرا توی دانشگاهای تاپی که درنا گفت (مثل هاروارد، MIT، ییل، کلا همه دانشگاه های اول تا صدم دنیا)با این که مختلطن راندمان بالاست، و توی دانشگاهی مثل الزهرا با این که مختلط نیست، راندمان به شدت پایینه؟ چه اتفاقی توی جامعه شون افتاده؟ چه عاملی فرق داره؟ اینو بررسی کنید!

• لایک
امتیازات: dorna

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از GCD :
دکتر هسپراید قراره بنده رو ویزیت کنن، ببینیم درمانی واسش هست یا نه :-<

دیگران که حرفی نمی زنن اصولا، ولی خوب اینطور که هسپراید میگه به محض ورود دختر به کلاس همه چشم ها باید به سمت اون بچرخه و تا موقع نشستن روی صندلیش این برانداز کردن ادامه پیدا کنه، خب همچین حرکتی اگه انجام بشه تابلوئه دیگه! حتی اگه زیر چشمی هم باشه میشه به راحتی تشخیصش داد، ولی من هرچی دیدم این نگاه کردن فقط در حد یک ثانیه ست برای این که ببینن کی اومده تو کلاس (چه دختر چه پسر)، نه این که تمرکزشون به هم بخوره

ولی جدی جدا از شوخی، موافقم که توی ایران اختلاط کلاسها موجب بی جنبه بازی میشه و تمرکز رو هم ممکنه به هم بزنه، اما پس چرا توی دانشگاهای تاپی که درنا گفت (مثل هاروارد، MIT، ییل، کلا همه دانشگاه های اول تا صدم دنیا)با این که مختلطن راندمان بالاست، و توی دانشگاهی مثل الزهرا با این که مختلط نیست، راندمان به شدت پایینه؟ چه اتفاقی توی جامعه شون افتاده؟ چه عاملی فرق داره؟ اینو بررسی کنید!

یه ثانیه ؟ خوبی شما ؟ البت بستگی داره به طرفش ثانیه ها ! متغیره بین یک الی 1 ساعت ! یه عده خز بازی در میارن راندمان میاد پایین

ولی در مورد آخر خوب بود بررسی میشود ببینیم آمار چه میگوید

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

بابا ما هم به خدا دانشجوییم! از این خبرا نیست! میگم ما یه سری از اونارو اصلا نمیشناسیم!!

در ضمن دبیرستان خیلی ملت جوگیرن..کنار هم بودن بیشتر از شناخت موجب اتفاقات ناگوار میشه..بهتره توسن راخنمایی و دبیرستان جدا باشن.

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

من هنوز برا دبیرستان مطمین نیستم اما میگم اگه از پیش از اون کنار هم باشن بازم مشکلی پیش نخواهد آمد
ولی مثلا الان ییهو ورداری بریزیشون تو هم قطعا یکسری مشکلاتو یکسری افراد ایجاد میکنن
اما الانم جلوی اونا گرفته نشده البته
هویجور کرارو در سطح جامعه انجام میدن و حتی مرز های مدرسه نیست براشون و یکهو میخان تمام کمبودارو هم جبران کنن

بالا