خالكوبي

پاسخ : خالكوبي

ببینید بستگی داره چی خالکوبی شده باشه و رو کجا خالکوبی شده باشه که هر کدوم معانی خاصی دارن ولی با خالکوبی بی هدف مخالفم
من فرصت پیش بیاد می رم مشابه عکس زیرو رو بازوم می زنم!
images

خوب ما می گیم هیچ آثار رو ضرری نداره
تو روت میشه بری به بابات بگی بابا پول بده میخوام برم عقایدم رو رو تنم خالکوبی کنم چون خالکوبی هنوز اولای جا افتادن به صورت بهداشتی و ثالمشه بهتره هنوز نریم دنبالش و دلیل دیگشم اینکه که هنوز تو جامعه عرف نشده هرموقع شد برین اما هوای آینده رو هم داشته باشین

بله من روم میشه بگم ...چون به عقیده ام ودر ستی ابرازش ایمان دارم..
پدرم هم آدم منطقی هست...اگه تو کتش بره قبول میکنه...چرا که نه...
اگه با هدف درست و خوشگل باشه... :xکه خیلی عالی هست.. ;D :)

خوب هر کسی عقیده خودشو داره و قابل احترا م هس...من خودم به شخصا دوس دارم خالکوبی کنم...البته هدف دار ... عشق فوتبال و ریاضی هستم ...شرایطش پیش بیاد حتما این عشق رو (با خالکوبی که باعث زیبایی هم بشه) نشون میدم

كسي رو ميشناسيد كه خالكوبي كرده باشه البته دائمي ، نظرش بعد از دزدن خالكوبي راجع به خودش و اين كار چيه؟ :-?

به نقل از پسر مهربان :
كسي رو ميشناسيد كه خالكوبي كرده باشه البته دائمي ، نظرش بعد از دزدن خالكوبي راجع به خودش و اين كار چيه؟ :-?
من میشناسم
پشیمون بود :(

اکثر پست هایی که اینجا گفتین اینه که یا عقده ای هستن یا دنبال جلب توجهن :-??

خوب مگه یه شکل کوچولو آدم روی قسمتی از بدنش برای زیبایی بکشه چه مشکلی داره که بگیم عقده ایِ؟؟؟ :-/

پدرم رو شونش و بازوش چند تا جک و جونور داره.اما الان اینقد پوستشو سوزونده که دیگه معلوم نیستن.مثلا توبه کرده.جونای دهه 50 همه اینجوری بودن دیگه!!!!!الان فرهنگ رفته بالا میگیم بده...اون موقع هر کی خالکوبی نداشته خز بوده!!!

واقعا بدم میاد !
شاید موقتیش خوب باشهُ زیبا و اینکه بتونه احساساتُ عقایدُ نشون بده ولی فقط موقت !
وقتی یکی دائم خالکوبی کنه ، اومدُ دو روز دیگه اون عقیدهُ نظرش تغییر کرد ! چی کار میتونه بکنه دیگه ؟! فقط گند میخوره به پوستش !
منُ کلا یاد خلافکاراُ اینا میندازه خالکوبی ! ;D

منم موافق نیستم ..
دفتر نقاشی نیست که ! بدنه ...

من به نظرم تا یه حدیش بد نباشه! ;D
آخه خالکوبی داریم تا خالکوبی!
من بدم نمیاد!

این که میگین واسه ابراز عقاید:
مثلا کجا خالکوبی رو میشه زد که همیشه معلوم باشه؟ مخصوصا دخترا! شما رو صورتت خاکوبی میکنی اخه؟ ابراز عقاید واسه جامعه س دیگه نه اهل خانواده.

من به شخصه از خالکوبی بدم میاد هرکیم میبینم داره حس خوبی بش ندارم نمیگم کار مزخرف و.. هست اما به شخصه مخالفشم در اجتماع هم دید خیلی خوبی نداره خالکوبی با سوزن درد داره خب ادم مگه مریضه درد بکشه برچسبیشم جلب توجهیه...

به هر حال خالکوبی تا یه حدی به نظرم خیلی خوبه گرچه، اینجا بد میدوننش...
در ضمن خالکوبی هایی وجود دارن که بدون درد هستن و به سادگی پاک میشن
چیز خیلی جالب و فانی هس.

× بخش های نامربوط به بحث تاپیک حذف شدند !

• لایک
امتیازات: .._..

به نقل از lady chemist :
به هر حال خالکوبی تا یه حدی به نظرم خیلی خوبه گرچه، اینجا بد میدوننش...
در ضمن خالکوبی هایی وجود دارن که بدون درد هستن و به سادگی پاک میشن
چیز خیلی جالب و فانی هس.
ببین اینجا به نظر مردم بده ، چون همه میدونن که اکثر مردم ما آدمایی نیستن که همیشه رو حرفشون بمونن !
ینی اکثر کسایی که خالکوبی میکنن به قول شما عقایدشونُ ، دو روز دیگه عقیدشون عوض میشه !!
حالا یکی باهاش کنار میاد یکی نه میره گند میزنه به بدنش که اونُ پاک کن هیه طرح جدید بزنه !!

خوب ببسن به نظر من غلطه که بد میدونش دیگه....
به شخصه کسیم که از ابراز عقایدم نمیترسم.واگه بدونم درسته اصلن کم نمیارم....
ما که به حرفدیگرون زندگی نمیکنیم.
به نظرم خالکوبی میتونه یه روش خیلی خوب وعالی برای این کار باشه چون در شرایطی واقعن میتونه خیلی زیبا باشه.

خالكوبي فقط از گردن تا آرنج!!!
اونم طرح هاي شلوغ پلوغ!!

واسه این تاپیک یه نظرسنجیم میذاشتن به نظرم بهتر بود!

به نقل از lady chemist :
خوب ببسن به نظر من غلطه که بد میدونش دیگه....
به شخصه کسیم که از ابراز عقایدم نمیترسم.واگه بدونم درسته اصلن کم نمیارم....
ما که به حرفدیگرون زندگی نمیکنیم.
به نظرم خالکوبی میتونه یه روش خیلی خوب وعالی برای این کار باشه چون در شرایطی واقعن میتونه خیلی زیبا باشه.
اصن منظورم این نبود .
میگم از کجا معلوم که تو عقایدت دو روز دیگه عوض نشه ؟
اصن ما تو سن الانمون شاید افکارُ عقایدمون کلا با بعدنمون فرق کنه !!
اون وقت چجوری میخوای اون عقاید قبلیتُ از بدنت پاک کنی ؟! ;D

به نقل از پسر مهربان :
آره منم میشناسم
میترسه بره پاکش کنه
به نظر خودم هم خیلی زشته :-&

Back
بالا