یه چیزی کمه یه جوری شده

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
داشتم با احمدرضا هم صحبت می کردم در مورد همین موضوع
نمی دونم چرا ولی از موقعی برگشتم سمپادیا یه جوری شده سایت برام
اون جذابیت گذشته رو اصلا نداره
درسته کاربرای جدید اضافه شدن ولی دلیلش اون نیس
من الان تنها کاری که می کنم به حر بزن و 4 تا تاپیک کنکور سر میزنم چون واقعا تاپیک جذاب دیگه ی رو نمیبینم
قبلا چن تاپیک خوب اعتقادی یا گفت و شنود یا چه میدونم چیزای دیگه بود که واقعا جذاب بود و آدم احساس میکرد داره چیزی یاد میگیره ولی الان اونجوری نیس(حداقل از نظر من و احمدرضا)
من خودم به شخصه بیشتر احساس کردم داره وقتم طلف میشه
(لطفا باز نیاید بگید این اومده تاپیک چرت زده جدا میخوام یه فکری به حال سایت کنیم)

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده

علی یه بخشی از حرف ها رو زد و هدفم از این تاپیک(البته به نظر من) اینه که اون قدیمیا مثل من و علی که یه مدت برای کنکور نبودیم چه کارایی به نظرمون میاد که بکنیم تا اون شور و نشاط قبلی به ما برگرده(البته به من تا حدودی برگشته)؟
یه پیشنهاد اینه که اونایی که توی سایت توی چند وقت اخیر فعالیتشون بیشتر بوده بیان یه چند تایی از تاپیک هایی که جای بحث داره رو به این افراد معرفی کنن تا اونا هم وارد بحث بشن و دوباره اون شور و اشتیاق برگرده چون این افراد کسایی هستن که واقعن سمپادیا رو دوست داره

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

موضوعی که مطرح کردی کاملا محسوسه و فکر کنم همه قبول داشته باشن ،

اما مسئله اینجاست که قبلا هم تاپیکا آنچنان جذابیتی نداشتن ، جذابیتی که حس میشد سر بحثی بود که با دوست های صمیمیمون توی سایت میکردیم ،
مثلا الان خود تو میری توی تاپیک های کنکوری چون دوستای قدیمیت توی سایت میان اون تاپیک و یه حس آشنا داری مثل بقیه جاها غریبه نیستی !
الان فعالیت یه سری کاربرای قدیمی مثل عماد ، یاشار ،سعید ، ناهید ، مریم ، ستاره ، زهرا ، علی و خیلی های دیگه خیلی خیلی کم شده تو سایت ، میان توی حرف بزن پست میدن یا همین انتقادات پیشنهادات ، درواقع دیگه اثری ازشون توی تاپیکای عمومی سایت ، جاهایی که قبلا عاشق بحث کردن توشون بودیم نیست !
خب من واقعا وقتی میبینم با کسی آشنا نیستم ، نمیدونم کیه ، افکارش چیه ، چی میخواد بگه و ... اصلا رغبتی ندارم برم وارد بحثشون بشم ! میگم بزار خودشون بحثو ادامه بدن !
واقعیت اینه که تنها ارزش سمپادیا برای من و امثال من دوستی های درونشه ، میام اینجا تا با دوستام باشم ، باهاشون بحث کنم ، تو بحثا دعوا کنیم ، بعضی وقتا بخندیم و بعد هم همش فراموش میشه و میره ، فقط همون دوستیه که میمونه ،
سمپادیا دیگه اون جذابت سابقو واسه من نداره چون دیگه دوستای سابقمو نمیبینم !!! الان وقتی میام تو سایت نمیدونم چیکار کنم ! فقط به فکر وقت گذرونی ام و به قول علی حس میکنم وقتم داره طلف میشه !!!

فکر کنم راه حلش اینه یکم جو سایت بازتر بشه ، یعنی سخت گیری های موجود تا حد امکان کم بشه و از همه مهمتر بچه های قدیمی که از صبح تا شب آنن ولی نذرکردن هفته ای یدونه پست بدن (اصلا هم با عماد نیستم) بیان دوباره فعالیتشونو شروع کنن مثل قبل !
نمیدونم در این پست ندادن چه لذتی نهفتست که در پست دادن نیست ، آخه هدف از اومدن به سایت باید معلوم باشه دیگه !

در هر صورت خیلی خوشحال میشم جو عوض شه و مثل پارسال صبح به عشق سمپادیا اومدن از خواب بیدار شم :-<

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

من خودم احساس میکنم فعالیتم به شدت کم شده. :D
پارسال خودم از اونایی بودم که میگفتم "چرا تا مدیر میشین فعالیتتون کم میشه؟!" ولی خودم الان دچارش شدم. #-o
منم الان که میام موضوعات جدید ارسال شده رو میزنم، هیچ تاپیکی نمیبینم که به بحثش علاقمند باشم یا بخوام توش شرکت کنم.
خیـــــلـــی وقتا هم میشه که میام یه پست ُ تایپ میکنم، همین که میخوام ارسال ُ بزنم فکر میکنم "حالا چه نیازیه منم پست بدم؟ ولش کن" بعد منصرف میشم.
خلاصه آره، این جوریا، جو سایت خیــلی با اون موقعی که من عضو شدم فرق کرده. یا حتی با تابستون پارسال ! :-??

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

جو رو کاربرا میسازن من فکر میکنم الان که شما برگشتید ، مثل کاربرای تازه عضو شده اید با یه کم تجربه ، ( با توجه به حرف دکتر ) میشه دوباره با اون کاربرا هم آشنا شد، نظراتشونو دونست و ...
فک کنم هیچی "کم" نشده ، فروم طبیعیه ، حالت شمام طبیعیه :D
منم یه دوره این حس بهم دست داده بود، به خاطر این بود که چند وقت نبودم
( الان فک کنم حرف بزنم عین سابق حال نداری بخونی علـی ! )
چند وقت بیای بچرخی تو تاپیکا، با جو آشنا میشی، پستت میاد دیگه !

این که تاپیک بدی، طرف پست بده رو من روی یکی از دوستان اجرا کردم ، نتیجه نداد اصلا :D
پیشنهاد من اینه که تاپیک قدیمیا رو نگاه کنید ( همون اعتقادی، گفت و شنود(!)، حالا سمپاد، خلاقیت و ... ) + آخرین ارسالای دوستاتون ، شاید اینجوری با جو قدیمی بتونید پست بدید ، دیگه یه جوری نباشه !

× جو کاربر قدیمی دوست داریم :D باید اول جو دستمون/تون بیاد که بتونید پست بدید ، خواهشا زودتر این جو دستتون بیاد همگی !!
× فک کنم حس ستاره باز با حس کنکوریای تازه برگشته فرق میکنه !!

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Samaneh.Z :
جو رو کاربرا میسازن من فکر میکنم الان که شما برگشتید ، مثل کاربرای تازه عضو شده اید با یه کم تجربه ، ( با توجه به حرف دکتر ) میشه دوباره با اون کاربرا هم آشنا شد، نظراتشونو دونست و ...
فک کنم هیچی "کم" نشده ، فروم طبیعیه ، حالت شمام طبیعیه :D
منم یه دوره این حس بهم دست داده بود، به خاطر این بود که چند وقت نبودم
( الان فک کنم حرف بزنم عین سابق حال نداری بخونی علـی ! )
چند وقت بیای بچرخی تو تاپیکا، با جو آشنا میشی، پستت میاد دیگه !

این که تاپیک بدی، طرف پست بده رو من روی یکی از دوستان اجرا کردم ، نتیجه نداد اصلا :D
پیشنهاد من اینه که تاپیک قدیمیا رو نگاه کنید ( همون اعتقادی، گفت و شنود(!)، حالا سمپاد، خلاقیت و ... ) + آخرین ارسالای دوستاتون ، شاید اینجوری با جو قدیمی بتونید پست بدید ، دیگه یه جوری نباشه !

× جو کاربر قدیمی دوست داریم :D باید اول جو دستمون/تون بیاد که بتونید پست بدید ، خواهشا زودتر این جو دستتون بیاد همگی !!
× فک کنم حس ستاره باز با حس کنکوریای تازه برگشته فرق میکنه !!
حالا من و احمد چن وقت نبودیم جو غریبه اس
مهران و ستاره و بقیه کسایی که مهران گف چی؟
اونا مشکلشون چیه؟

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

حرف dr خوبه و من پیشنهادم اینه وقتی هر کدوم از ما ها یه تاپیک قدیمی دید که خوب بود یه بحث جالب ایجاد کرد بیاد به قدیمی ها بگه کارش یه پ.خ هستش برا خبر کردن و وقتی بیان اونجا یه بثی بین خود قدیمی ها شکل می گشره اینایی هم که تازه اومدن میان نظراتشون رو می گن و یه آشنایی شکل می گیره
من می گم اگه ما چند نفر هم شروع کنیم می تونیم کار رو راه بندازیم و بجث های مفید رو که همه عاشقشیم رو راه بندازیم و این چیزی که پیش اومده رو از بین ببریم
هر کی هست این نظر رو like کنه و البته پای حرفش هم بمونه
به نقل از علـی :
اونا مشکلشون چیه؟
اونا هم چون یه سری پایه مثه ما نداشتن

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

با ستاره موافقم مديريت خيلي تاثير داره

آدم فكر ميكنه مديره ديگه تو هر تاپيكي نبايد پست بده و به طبع اون پستاش كم ميشه

با سمانه هم موافقم منم وقتي ٥ ماه قبل بعد از حدود ١ اومدم اصن حال پست دادن نداشتم و هيچي پست نميدادم كم كم شروع كردم به پست دادن

بنابراين سعي كنين كه پست دادن دستتون بياد به قول سمانه

ما دلمون براتون تنگ شده

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از علـی :
اونا مشکلشون چیه؟
دکتر و ستاره و خیلی از مدیرا ( و خودم ! ) هم از کاربرا فاصله گرفتن ( گرفتیم ! ) ، حالا به خاطر المپیاد ، وظایف دیگه شون ، نداشتن حوصله و ...
همون جو غریبه رو کلا دلیل میبینم !
البته انگیزه ایم نداریم فک کنم !! یه چیزی که انگیزه ایجاد کنه ، فک کنم لازمه :D
به نقل از احمدرضا.ج :
من پیشنهادم اینه وقتی هر کدوم از ما ها یه تاپیک قدیمی دید که خوب بود یه بحث جالب ایجاد کرد بیاد به قدیمی ها بگه کارش یه پ.خ هستش برا خبر کردن و وقتی بیان اونجا یه بثی بین خود قدیمی ها شکل می گشره اینایی هم که تازه اومدن میان نظراتشون رو می گن و یه آشنایی شکل می گیره
من می گم اگه ما چند نفر هم شروع کنیم می تونیم کار رو راه بندازیم و بجث های مفید رو که همه عاشقشیم رو راه بندازیم و این چیزی که پیش اومده رو از بین ببریم
هر کی هست این نظر رو like کنه و البته پای حرفش هم بمونه
اونا هم چون یه سری پایه مثه ما نداشتن
دو دستگی یعنی؟!
اینم هست :D چون دکتر میگه هدفش دوستاش بوده که نیومدن دیگه !

سمر

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

هر چیزی عمری داره .

عمر سمپادیا هم تموم شد!

ببینین وقتی من میام اینجا نظرمو می دم که از نظر فلسفی هم کاملا درسته، بعد شروع می کنن بهم منفی میدن،خوب چطوری توقع دارین تعداد ارسال هامو ببرم بالا؟

به نظر من خیلی ها پست نمی دن چون می دونن نظرشون با نظر اکثریت فرق داره مثل من.

بعد اینطوری کسانی که یک نظر دارن می مونن که دیگه جای بحثی تو یه تاپیک نمی مونه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا شما ها هی منفی بدین.

دیگه همه چی تموم شد. 29 تیر،سمپادیا ف****ر میشه.

حالا برو بالا بیا پایین

• لایک
امتیازات: sayna
  • شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سمر :
هر چیزی عمری داره .

عمر سمپادیا هم تموم شد!
کاملا مخالفم
حرفت اشتباهه
سمپادیا فقط نیاز داره یه کم جوون شه

8081

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzangan
شهر
karaj

یه قانونی تو همه انجمن ها پایداره
وقتی یه سری از دوستان با هم از اول بودن بعد از یه مدتی نمی تونن عضو های جدید را قبول کنن
و فکر می کنن انجمن یه جوری شده
و بعد از یه مدتی انجمن از هم می پاشه
من این اتفاق رو خیلی دیدم :(

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Samaneh.Z :
دکتر و ستاره و خیلی از مدیرا ( و خودم ! ) هم از کاربرا فاصله گرفتن ( گرفتیم ! ) ، حالا به خاطر المپیاد ، وظایف دیگه شون ، نداشتن حوصله و ...
همون جو غریبه رو کلا دلیل میبینم !
البته انگیزه ایم نداریم فک کنم !! یه چیزی که انگیزه ایجاد کنه ، فک کنم لازمه :Dدو دستگی یعنی؟!
اینم هست :D چون دکتر میگه هدفش دوستاش بوده که نیومدن دیگه !
نه بابا دو دستگی چیه؟
به نقل از سمر :
هر چیزی عمری داره .

عمر سمپادیا هم تموم شد!
هرچی می خواستم از کنار این بگذرم دیدم نمیشه یه جورایی به خودم فحشه
آخه خواهر عزیز شما اینجا 55 تا پست بیشتر ندادی ولی اینایی که اینجان هر کردوم کمه کمش یه 1000 تا پست دادن شما یه 5 ماه بیشتر نیست اینجایی اونم تازه با این حد فعالیت اما اینایی که دارن این حرف رو می زنن هزکدومشون 1 سالی هست اینجا هستن و با یه عمر فعالیت و همشون هم سمپادیا رو از ته دل دوست دارن و اینی هم الان اینجان فقط به خاطر اون عشقشونه
یکی که عاشق سمپادیا باشه و اونو دوست داشته باشه هیچ وقت این حرف رو نمی زنه
به نقل از 1-1 :
یه قانونی تو همه انجمن ها پایداره
وقتی یه سری از دوستان با هم از اول بودن بعد از یه مدتی نمی تونن عضو های جدید را قبول کنن
و فکر می کنن انجمن یه جوری شده
و بعد از یه مدتی انجمن از هم می پاشه
من این اتفاق رو خیلی دیدم :(
اینجا سمپادیاست نه جاهای دیگه

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

اون دوست عزیزی که فقط لایک میزنی و میری چهار تا پست و نظر بدی به خدا هیچی نمیشه :-w

8081

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzangan
شهر
karaj

قصد دخالت نداشتم
فقط میگم این اتفاق نیافته
چون خیلی بده

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

این جا عمرش به هیچ وجه تموم نشده دوست عزیز!
من خودم چون چندین ماه نبودم اصلاً، در جریان مباحث و خیلی از تاپیک ها نیستم هنوز، واسه همین خیلی نمی تونم پست بدم و فعالیت داشته باشم. فیس بوک هم مثل قبل حوصله ندارم اون قدر... یه مدت باید بچرخیم تو تاپیک ها و کم کم بهتر میشه... :)
اما این رو قبول دارم که دچار یه افول نسبی شده. البته این تا حدودی طبیعی هست. چون بالاخره دوران امتحان ها تازه تموم شده و همه هنوز برنگشتن و فعالیت ها کمه...
ولی کاملاً موافقم که باید یه کاری کرد؛ ایجاد انگیزه باید بشه...
فکر می کنین چه دلایل دیگه ای می تونه داشته باشه؟

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از احمدرضا.ج :
نه بابا دو دستگی چیه؟
الان یه مشکلی دارن کاربر قدیمیا اینکه نمیتونن وارد جو کاربرایی که نمیشناسن بشن نه ؟!
خب وقتی یکیمون یک تاپیک بزنیم ، و بقیه کاربر قدیما رو دعوت کنیم و همه پست بدیم ، همین مشکل برای جدیدیا پیش میاد که نمیتونن وارد جو قدیمیا بشن ! نه ؟!

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از سمر :
هر چیزی عمری داره .

عمر سمپادیا هم تموم شد!

ببینین وقتی من میام اینجا نظرمو می دم که از نظر فلسفی هم کاملا درسته، بعد شروع می کنن بهم منفی میدن،خوب چطوری توقع دارین تعداد ارسال هامو ببرم بالا؟

به نظر من خیلی ها پست نمی دن چون می دونن نظرشون با نظر اکثریت فرق داره مثل من.

بعد اینطوری کسانی که یک نظر دارن می مونن که دیگه جای بحثی تو یه تاپیک نمی مونه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا شما ها هی منفی بدین.
ببين لطفا حرفت رو بدتر نكن!

حرف اشتباهي زدي و خودتم مطمئنا قبول داري اشتباهه!

اگه عمر سمپاديا تموم شده چرا هنوز اين همه كاربر روزانه پست ميدن و آنن؟

اون كه هر چيزي يه عمري داره فلسفيه و كاملا درسته ولي جمله دومته كه اين همه منفي خوردي واسش!

و اين كه ببين منم با اكثريت اينجا بحث ميكنم پس چرا منفي نميخورم زياد؟ يا خيلياي ديگه!

اگه تو هم حرف منطقي بزني باهات مخالف هم باشن مثبته خودش مياد

مطمئن باش شروع كني به دادن پست درست بين بچه ها جا ميوفتي و به پستات بيشتر اهميت ميدن

پ.ن: بحث منحرف شد ببخشيد ولي بايد جواب داده ميشد به بحث اصلي بپردازيم

8081

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzangan
شهر
karaj

به نقل از Samaneh.Z :
الان یه مشکلی دارن کاربر قدیمیا اینکه نمیتونن وارد جو کاربرایی که نمیشناسن بشن نه ؟!
خب وقتی یکیمون یک تاپیک بزنیم ، و بقیه کاربر قدیما رو دعوت کنیم و همه پست بدیم ، همین مشکل برای جدیدیا پیش میاد که نمیتونن وارد جو قدیمیا بشن ! نه ؟!
کاملا درست :D :D
پس من این جا چی کار میکنم :D :D :D

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه