یه چیزی کمه یه جوری شده

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده

من هم کنکوری بودم و بعد از 9 ماه برگشتم.
اولش واسه م سایت به شدت غریبه بود.
راستش ماها که قدیمی تریم وابستگی خیلی زیادی به سمپادیا داریم و نمیخوایم برامون غریبه باشه.
بحثی که هست اینه که همون 9 ماه پیش هم اون آخراش خیلی خوب نبود بار علمی سایت و تاپیکها مفید نبود اما این شناختنها و این دوستیهایی که اینجا شکل گرفته بود مار ومی کشوند به سایت.
الان من از دوستهای قدیمی که تو سایت پیدا کردم فکر کنم هیچ کسو تو این چند روز که برگشتم سایت مشاهده ننمودم!!!!
شاید یه راهش این باشه که دوستای قدیمیو که میشناختیم و باهاشون در ارتباطیم برگردونی مبه سایت.
یه کار دیگه که میشه کرد مطالعه ست.مطالعه کنیم و تاپیکهای مفید راه بندازیم.مثلا من تا پارسال از فیزیک متنفر بودم.اما با فیزیک نوین که تو پیش دانشگاهی آشنا شدیم تازه فهمیدم چقدر این علم قشنگه.حالا من دلم میخواد مقالات خوبی در این زمینه در اختیارم باشه که به زبان ساده منو آشنا کنه با این بخش از فیزیک.خب اینجا بچه های انجمن فیزیک میتونن دست به کار شن!
کلا این یه مثال بود ها!!
من هم که خودم یه وقتی مدیر انجمن رباتیک بودم سعی میکنم خودمو برگردونم به اون روزها و به یاد بیارم چه چیزهایی میتونه مورد نیاز بچه ها باشه و مطلب بذارم.
در عین حال حرف محسنو هم تایید میکنم.اون موقع که من بودم همه مسئولا غیر از آقای بذرکار فکر کنم دانش آموز بودن.اما خب الان اغلب فارغ التحصیلن یا اینکه تازه کنکور دادن یا کنکوری شدن تازه!:پی

d3c0der2

مهمان

یه نکته ایی رو فراموش کردین . . .
یه سری تاپیک ها که بحث سر عقاید بود ، اونی که دسترسی مدیر داشت خیلی راحت به هر چیزی که دلش میخواست توهین میکرد ( و میکنه ! ) پست هایی که مخالف عقیده خودش بود رو پاک میکرد و . . .
خوب این کار به نظرتون چه معنی داره ؟!
آیا توهین به شعور بقیه نیست ؟!!!!
من و چند نفر دیگه که تو اون تاپیک بحث میکردیم واقعا دیگه بعدش زده شدیم از هر چی بحث تو این سایت !
تاپیک هایی بود که خیلی توش بحث میکردیم ولی این افرادی که دسترسی مدیریت دارند ، یه سری هاشون واقعا نمیفهمند مدیر بودن یعنی چی . . .
خیال میکنن وقتی مدیری یعنی باید عقایدتو به بقیه تحمیل کنی و زورت زیاده . . .
تاپیک love sampad رو که یادتون نرفته ؟!
باور کنید بارها حرصم گرفته و خواستم یه چنین حرکتی بزنم و یه بلایی سر یوزر اون طرف بیارم ولی منصرف شدم . . . ( وقتشو هم نداشتم البته :D )
به هر حال من معتقدم اگه میخواین شاهد تغییرات مثبت باشید باید از بین خودتون شروع کنید
مدیران رو یا تغییر بدین یا اصلاحشون کنید

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از dark-boy :
مدیران رو یا تغییر بدین یا اصلاحشون کنید
این یه اشتباه رایجه.
تو جامعه هم مردم عوض اصلاح خودشون میگن باید دولتمردانو اصلاح کرد.در حالیکه وقتی مردم اصلاح بشن دولتمردان راهی جز اصلاح خودشون ندارن!!
اینجا هم همون قضیه ست.
من از فعالای انجمن اعتقادات بودم و تا جایی که یادم میاد خیلی از کاربرها هم به خودشون اجازه میدادن به اعتقادات همه توهین کنن.
اگه کاربرا یاد بگیرن روش درست بحث کردن رو مشکلات نصفش حل میشه!البته من نمیخوام مدیر اون انجمنو که یادم هم نمیاد کی بوده تبرئه کنم ها!!اما میگم اگه کاربرها رعایت کنن مدیر هم رعایت میکنه.
ولی کلا اگه یاد بگیریم روش درس تبحث کردنو فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه و از بحث زده شه کسی.

d3c0der2

مهمان

به نقل از مهسا.ش :
این یه اشتباه رایجه.
تو جامعه هم مردم عوض اصلاح خودشون میگن باید دولتمردانو اصلاح کرد.در حالیکه وقتی مردم اصلاح بشن دولتمردان راهی جز اصلاح خودشون ندارن!!
اینجا هم همون قضیه ست.
من از فعالای انجمن اعتقادات بودم و تا جایی که یادم میاد خیلی از کاربرها هم به خودشون اجازه میدادن به اعتقادات همه توهین کنن.
اگه کاربرا یاد بگیرن روش درست بحث کردن رو مشکلات نصفش حل میشه!البته من نمیخوام مدیر اون انجمنو که یادم هم نمیاد کی بوده تبرئه کنم ها!!اما میگم اگه کاربرها رعایت کنن مدیر هم رعایت میکنه.
ولی کلا اگه یاد بگیریم روش درس تبحث کردنو فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه و از بحث زده شه کسی.
حالت خوبه ؟!!!!!
من میگم اون توهین میکرد ، بعدش شما میگی باید کاربرارو اصلاح کرد ؟؟!!!!!!!
مشکلتون اینه که خیال میکنید گوشه اسمتون نوشته مدیر یعنی خیلی آدم حسابی هستین ، مغرور هم شدین (; (;
که صد البته تمام این غرور کاذبه . . .

d3c0der2

مهمان

به در گفتم دیوار بشنوه !!!!!

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

هر سال یه سری افراد کنکور دارن،و وقتی بعد از یه مدت میان تو فروم،حس می کنن اینجا یه جوری شده!!تا الآن این قضیه فقط مربوط به کنکوریا و افرادی که یه مدت تو سایت نبودن، بوده!
اما امسال این مسئله گسترده تر شده،و اکثر کاربرا و مدیرا این عقیده رو دارن که فروم یه جوری شده و مثل قبل پربار و جالب نیست.
البته هنوز هم خیلی تاپیک های خوب و مفید و فروم هست اما نسبت به پارسال و سال های قبل کم شده.
دلیلش هم واضحه کاملا!پیشرفت نکنولوژی و شبکه های اجتماعی فراوان باعث شده کاربرا کمتر جذب این فروم و امسال این بشن.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

بابا چقدر بحثُ منحرف میکنین ! #-o
به نقل از علـی :
به نظر من باید چن تا تاپیک زده بشه یه پل بین بچه های جدید قدیم باشه
باید یه سری تاپیک زده بشه که یکم قدیم جدیدیا رو با هم آشنا تر کنه ! مثلن شب نشینی ای که قدیمیاــَم شرکت کنن و نگن " هعی یادش بخیر شب نشینیای قدیم سمپادیا فلان و بهمان بود.." و اینا ! کم کم این ارتباط دوستیه بین بچه آی جدید و قدیم برقرار میشه . :-?
به نقل از نرگس :
دلیلش هم واضحه کاملا!پیشرفت نکنولوژی و شبکه های اجتماعی فراوان باعث شده کاربرا کمتر جذب این فروم و امسال این بشن.
موافق !

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من اینجا از همه ی قدیمی ها می خوام اگه میان اینجا یه نظری بدن هرچقدر هم می خواد کم باشه چون اون نظرشون باعث میشه خیلی ها دلگرم بشن
مرسی

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نظر من بعضی از تاپیک های قدیمی بیان بالا بد نیست.
میرم میخوام نظر بدم می بینم نوشته 120 روز از آخرین ارسال گذشته پشیمون میشم.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از stewie_griffin :
به نظر من بعضی از تاپیک های قدیمی بیان بالا بد نیست.
میرم میخوام نظر بدم می بینم نوشته 120 روز از آخرین ارسال گذشته پشیمون میشم.
فک نکنم تاثیر داشته باشه ! اینکه یه تاپیک قدیمی بیاد بالا دلیل نمیشه که جوشم همونجور مثل قدیم دوستانه بمونه ! :-?

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از نرگـــ :) ـــس :
فک نکنم تاثیر داشته باشه ! اینکه یه تاپیک قدیمی بیاد بالا دلیل نمیشه که جوشم همونجور مثل قدیم دوستانه بمونه ! :-?

آخه اگه دوباره یه موضوع به همون اسم زده شه که پاک میشه. بعضی تاپیکا واقعاَ خوب و لازم اند. مثل ایدز.

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از stewie_griffin :
آخه اگه دوباره یه موضوع به همون اسم زده شه که پاک میشه. بعضی تاپیکا واقعاَ خوب و لازم اند. مثل ایدز.
خوب شما وا3 چی پشیمون می شین؟
من که کلا به آخرین ارسال نگاه نمی کنم اگر نظری راجع به او تاپیک داشته باشم می گم!!!
خوب خود شما هر تاپیکیو که می فکرین خوب به روزش کنین!!

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

یه چیزی بگم؟اولین نکته ای که من وقتی داشتم ارسالای قدیمیو میخوندم دیدم این بود که سابقا بیشتر تاپیکها روی بحث راجع به یه پست میچرخیدن مثلا یه نفر یه خاطره میگفت یه جامعه بحث میکردن سر جزییات و چه میدونم چرا و چی و کجا و اینا...شوخی بود،بحث بود ،گاهی وقتای خیلی اندک پست نامربوط بود خلاصه عملکرد بیشتر شبیهه کامنت دادن بود توی فیسبوک
ولی الان چی؟الان شما دو دقه حواست پرت باشه...زندگی شیرین شده و با صحنه ی دلنشین چت روم مواجه میشی!
حتی من اونموقع ها(چنان میگم اونموقع ها!نه بابا اونموقع ها من نبودم!قدیمیا اونموقع ها...)خیلی راحت پست میدادن بدون استرس
حالا کلی باید تجزیه تحلیل کنی پستتو که خدایی نکرده شبهه اسپم نباشه(اسپم که خدا نکنه...)
بعد توی یه جایی مثل خاطرات یا گفت و شنود یا اعتقادیم پست ندی کلاس کارت میره بالا!
خیلی شیک صبح به صبح آن میشی 4تا (حداکثر!)پست با محتوا میدی حوصلت سر میره پا میشی میری!
بعدم میبینی آفرین چه کاربر کم دردسر و محترمی هستی!!!!
پ.ن:فاصله زمانی بین پستارو توی یه انجمنی مثل اعتقادی مقایسه کنید...گویا قبلنا تجمع توی یه تاپیک بوده و بحث منسجم بوده!گویا الان اینطور نیست!
پ.ن.2:من از خودم شروع میکنم:پست اول:انجمن اعتقادی سابق:
به نقل از *sRina * :
به نقل از *sRina * :
چیزی نمیشه گفت به جز اظهار تاسف برای خودمون و این ادما....
به نقل از *sRina * :
:Oمن چنین چیزی ندیدم تا حالا
این از شبکه و اینترنت:
به نقل از *sRina * :
من mute بودم :))....
عکسش ناز بود رنگ چشمای دختره خفنه :D...
(به نیمه ی پر لیوان بنگرید!!!!)
این از فلسفه:(نگاهم فوق العاده فلسفی بوده :))):
به نقل از *sRina * :
زندگی یه چیزیه که وقتی داریش میخوای زودتر تموم شه و برات یه اجباره
ولی وقتی میخوای از دستش بدی میشه مهمترین چیز برات و افسوس میخوریو نمیخوای از دستش بدی
البته انواع مختلفی داره
زندگی مجردی=عشق و صفا
زندگی زناشویی=بدبختی و حمالی
زندگی دانشجویی=فقر و بی پولی
و...
خب الان سارینا بخواد ساریجون بشه میره تحت نظر!خداییشم خجالت میکشم از چنین پستایی ولی اونموقع من کاربر جدید بودم و مجالی که بهم داده شد منو عاشق این سایت کرد
ولی الان من خودم بدون توجه به اینکه ممکنه اولین پسته یه کاربرو پاک کنم و بزنم تو ذوقش انجام وظیفه میکنم!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

ببین سارینا پیرو حرف تو
نمیدونم انجمن عکس پارسال تابستونو یادتونه یا نه ،
من به جرات میتونم بگم همه دوستام توی سمپادیا رو از اون انجمن عکس شناختم !
از همون حرفایی که شروع میکردیم درباره عکسا میزدیم ،
مثلا ننه غلام عروس شده بود عکس عروسیشونو میزاشتن همگی شروع میکردیم نظر دادن دربارش ، خیلی فان بود و واقعا خوش میگذشت !
اما به قول بچه ها تولید محتوا ( :D ) نداشت و سطح کیفی فروم رو میورد پایین !
ان موقع به جمله بالا خیلی شدید معتقد بودم ، میگفتم هرجور شده باید انجمن عکس درست شه ( جزو مخالفین پروپاغرس/ص/ث/ش بودم :D ) اما وقتی درست شد فهمیدم چه اشتباهی کردم !
الان به نظرم همون انجمن عکس فوق العاده بود ! خیلی خیلی زیاد !!! :-<

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

و فقط عکس نبود...
الان اون جو رو شاید یکم توی خلاقیت یا هنر گاهی بتونی پیداش کنی
فقط گاهی...
خواهش میکنم یه نگاهی بندازین به صفحه آخر ارسالاتون
خواهش میکنم :D
پ.ن:البته قبول دارم که این حس میتونه به خاطر برگشتن باشه بعد از یه مدتی...منم این حسو داشتم قبلا!
پ.ن.2:شرمنده محبتایی شدم که در حقم شده پارسال!از همینجا...خیلی باحالین جامعه 7000 نفره...:D

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

برعکس نظر خیلیا،به نظر من مشکل الآن اصلا ربطی به کاربرای جدید نداره!
یعنی چی که میگین:
به نقل از علـی :
به نظر من باید چن تا تاپیک زده بشه یه پل بین بچه های جدید قدیم باشه
همیشه تو سایت کاربرای جدید بوده و هست و خواهد بود! ما خودمون هم از اول که کاربر قدیمی و خاک انجمن خورده نبودیم!حالا فرضا چنین تاپیکی هم زده بشه،که چی؟مثلا در این تاپیک در چه مورد قراره بحث بشه؟!
بابا این کاربرای جدید هم با گذشت زمان راه می افتن،با جو و نوع تاپیک های این فروم و مدیرا و کاربرای دیگه آشنا میشن!
اصلا درست نیست که کاربرا رو 2 گروه می کنین.(به نظر من البته)
همون طور که قبلا گفتم این موضوعِ یه جوری شدن فروم به خاطر سایت ها و شبکه های اجتماعی زیادیه که الآن وجود داره!وقتی یه کاربر میبینه یه جایی هست که اسپم معنا نداره و راحت تره،دیگه نگاه نمیکنه که مطالب و بارِ علمی کدوم سایت/فروم و ... بیشتره!ناخداگاه میره سمت سایتی که راحت تره!برای همین مخاطبان واقعی اینجا هی دارن کمتر میشن و این فروم هی داره یه جوری میشه.

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

گفتی انجمن عکس داغ دلمو تازه کردی :د این حرفای زیر رو داخل ِ پرانتز بدونین :د
{من و عماد از اوایل خرداد به عمق فاجعه در مورد انجمن عکس پی بردیم. این که فعالیتش نسبت به گذشته به عبارتی صفر شده! خیلی فک کردیم که چه تاپیکایی میتونن زده شن که هم مفید باشن هم جذاب که رغبت پست دادن رو ایجاد کنه. "خیلی فک کردیم!" ولی من به شخصه تنها موضوعاتی که به ذهنم میرسید تو انجمن عکاسی میگنجید نه عکس!
بعد یاد اون موقع که من میفتم وقتایی که روزانه 10 تا تاپیک میزدن دوستان تو انجمن (:د) پیش خودم فک کردم حداقل از اون 10 تا شاید یکیش چیز خوبی در میتونست بیاد.
احساس میکنم این سیستم جدید که " عکس تو تاپیک محوری اگه فلان بود تاپیک شه" اصن جا نیفتاده. یعنی یه جورایی سفت و سخت شده که حتی من به شخصه همچین موضوعی به نظرم نمیرسه!(و این خیلی بده) چه برسه به کاربرا.
دو تا حالت و نظر هست : 1- همینجوری خوبه چون اگه یه تاپیکی واقعا خوب باشه زده میشه (که الان به صفر رسیده!) و منظمه انجمن! 2-تاپیک زنی آزاد شه یا حداقل قبل از نمایش مورد تایید مدیرانجمن قرار بگیره. سر این قضیه یه سری پ.خ زده شد که بی جواب ماند :-" و الان علنی شد درواقع! }

پرانتز بسته :د حالا ارتباط این پاراگرافی که من نوشتم با این تاپیک نمیدونم چقده و منو ببخشید :د

در مورد فعالیت من به شخصه بعد اردیبهشت به طرز فجیعی فعالیتم پایین اومد به خاطر کارای مدرسه و اینا. بعدم میخواستم تو بحثی شرکت کنم همون اینکه تو یه تاپیکی افراد قدیمی رو نمیدیدم ، اون افرادی که میشستیم شیش خط شیش خط کلکل میکردیم :د میگفتم بیخیال. ولی راستش دلیل اصلی ِ "یه جوری شدن" هنوز واسه خودم معلموم نیس! ولی من فکر میکنم با برگشتن کاربرای قدیمی تر و فعالیتشون این پتانسیل رو تو ما ایجاد میکنه که ما هم فعالیت کنیم! و این باعث میشه کاربرای جدید تر هم فعالیت کنن و یواش یواش همون روند قبلی ِ دوست شدن ِ کاربرای جدید با قدیمیا صورت میگیره!یعنی طرف نظرشو میده بدون این که احساس کنه تاپیک مخصوص ِ جو ِ به خصوصیه! و این که یه کم یه کم باید سخت گیری ها کم تر بشه به نظرم! نه در حدی که ضررش بیشتر از سودش باشه در حدی که تو یه سری انجمن و تاپیک زندگی ادامه پیدا کنه! :د

ببخشید انقد حرف زدم :د

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

با نرگس موافقم. اصلاً نباید کاربرا رو دو دسته کنیم، جدید و قدیمی! همه ی ما هم یه روزی جدید بودیم. ولی خیلی زود جا افتادیم. اوایلش پست دادن یه کم سخت بود واسه مون، ولی یه مدت تو تاپیک های مختلف گشتیم، کم کم دستمون اومد چی به چیه و شروع کردیم به پست دادن. خیلی هم زود با همه آشنا شدیم!
به نظرم هر چه قدر به این دو دستگی تاکید کنیم، بدتر میشه و این حس بیشتر القا میشه که کاربرای جدید با قدیم تفاوت دارن و نمی تونن تو هر بحثی شرکت کنن!
خیلی لازم نیست از این بابت نگران باشیم :)

سارینا حرف جالبی زد. اتفاقا منم همیشه همین فکر رو می کردم که پست هایی که اون اوایل عضویتمون ارسال می کردیم، با پست های الانمون کاملاً متفاوته. یه جورایی انگار "بزرگ" می شیم و این خیلی خوبه که هر کس بتونه همچین رشدی بکنه این جا و به نظر خودش هم محسوس باشه :)
به نظرم یه کم باید به خودمون جرئت بدیم. جرئت ِ پست و نظر دادن! اما نه هر پستی، خوب بهشون فکر کنیم... بزرگ ترین مزیت اینجا واسه هر سمپادی می تونه همین باشه؛ این که از اینجا استفاده کنه و مهارت های اجتماعیش رو تقویت کنه... (خیلی مربوط به تاپیک نیست، اما حیفم اومد نگم :) )

جیران

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان خرم آباد
مدال المپیاد
المپیاد شیمی و زبان

راستش من خودم توی دوران کنکور هی سعی میکردم هرازگاهی بیام سایت(البته هرازگاهی نبود خیلی بود :D) ولی به قول بچه های دیگه چون قبلا با یه سری از دوستان بودیم که میشه گفت اکثرا کنکوری بودن و یهو همه رفتن سایت سوت و کور شد مطمئنم اگه مهر برین مدرستون هم همین حس رو دارین چون دیگه یه فاصله افتاده بینتون و سر اون کلاسایی که یه روز مینشستین و میخندیدین و خلاصه با دوستاتون بودین الان یه سری دانش آموز دیگه نشسته
همین مثال واسه سمپادیا هم صادقه یه روزی همه ماها با هم پست میدادیم و میخندیدیم و الان که میایم سایت میبینیم کسایی دیگه هستن و الان اونا جای ما این کارارو میکنن
من میگم بهتره باز همه (اینایی که نبودیم) سعی کنیم بازم مثل قبل باشیم
و به قول ندا جان اعضای سایت رو دو دسته نکنیم ما هم بریم قاطیشون و مثل پارسال باشیم :D

بالا