یه چیزی کمه یه جوری شده

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام
پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده

به نظر من همین کاربر جدید و قدیم خیلی تو فعالیت مهمه!
اول یه اصلی وجود داره : اگه شما تعداد پستات خیلی کم باشه و تازه عضو شده باشی توجهی که به پستات میشه خیلی خیلی خیلی کمتر از یه نفره که ستاره هاش قرمز به بالاست .
( البته بعضی مواقع این طوری نیست )

خوب وقتی ما این اصل را قبول کنیم یه کابر میاد عضو میشه
میبینه که زیاد به پستاش توجهی نمیشه >> تصمیم میگیره تعداد پستاش را ببره بالا چجوری؟ تاپیک هایی مثه مشاعره - حرف بزن - و ......... که این تاپیک ها هم اصلا جای بحثی ایجاد نمیکنه که بقیه ی کابرا ( بخصوص قدیمیا ) توش شرکت کنن .
من خودم 3 روزه رفرش که میکنم فقط مشاعره مشاعره مشاعره !
پس این 1 مشکل .
مشکل 2 سخت گیری واقعا زیاد شده یعنی یه نفر باید 20 بار پستشو بخونه تا شاید اطمینان پیدا بکنه که اسپم نیست بعد پست بده !
نمونه این تاپیک اگه همچین تاپیکی الان زده بشه یه ساعت نکشیده قفل میشه !
و پست هایش 60 درصد به بالا الان اسپم به حساب میان .
یه نگاهی هم به این تاپیک بندازید خیلی جالبه :D
ولی یه صمیمیتی بین اونا وجود داشته که کسی نمیومده بگه اسپم ندین - بحث منحرف نکنین - و همینا باعث فعالیت میشه
مشکل 3 البته این مشکل نیست ولی تاثیر داره
از وقتی که فرمول درجه ی کابری تغییر کرد ( تاثیر تعداد ارسال کم شد ) یه نفر دیگه خیلی راغب نیست پست بده میاد رفرش میده آنم هست درجشم میره بالا .
بازم میگم این مشکل نیست ولی اگه تاثیر تعداد ارسال بره بالا بهتره _ نه خیلی زیاد مثه قبل )
بازم مشکل هست بعد میگم (;

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

علـی احمدرضا.ج 1-1 مهسا.ش Samaneh.Z dark-boy Dr.Eniac ندا مکرم *sRina * نرگس lof نرگـــ :) ـــس stewie_griffin گلی ـــــتاره زهرا.ج مُحسن..! minaaaaa سیاوش
اگه همین ها که تیواین بحث پست دادیم شروع کنیم کار راه میفته شک نداشته باشید فقط باید شروع کنیم

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

دقیقا چیو شروع کنیم ؟
چیکار کنیم که تا الان نکردیم ؟

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Dr.Eniac :
دقیقا چیو شروع کنیم ؟
چیکار کنیم که تا الان نکردیم ؟
ایجاد بحث هایی که باعث شروع آشنایی ما شده
ما بعد از بازگشتمون کارایی که قدیم می کردیم مثل ایجاد تاپیک و حضور توی بحث ها رو انجام نمی دادیم و الان باید این کار رو شروع کنیم

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

همه پستارو تقریبا خوندم و تنها پستی که نظرمو جلب کرد پست مهران بود :-?

تاپیکا همون تاپیکاست!!

اگر کوچک ترین نکته ای توی تاپیک دوستاتون برای گفتن دارید بگید

نذارید تاپیکا خالی بمونه (اسپم نگفتما :D گفتم نکته )

بحثی که حس می کنید در حدتون نیست رو به حد خودتون برسونید!!

گاهی یه تاپیک مسخره با پست جالب یه کابر (ترجیحا شناخته شده) یهو معروف می شه و به قول خودمونی پست دادن توش با کلاس می شه :D

خب چرا اون کاربر شما نباشی؟

چرا وقتی من هی زور می زنم بتونم موضوع جالب واسه تاپیک پیدا کنم تهش فقط 10 تا + نصیبم می شه؟

چون شما تهش یه جمله واسه گفتن داری و تصمیم می گیری چیزی نگی

خب بگو

باور کنید هیچی عوض نشده جز توقع ماها :)

×الان 3 تا پست آخرو دیدم :D شرمنده! دروغ گفتم همهرو خوندم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

( طومار شد :D ) ( اگه حوصله اش نیست اون خط ها که --- داره رو بخونین هم کفایت میده :D )

من به عنوان یکی که تقریبا 2 ساله عضو سایته و تا حالا نشده واسه یه مدت طولانی (بیشتر یه هفته-10 روز، اونم به خطر ف بودن سایت بود، ف شکن نداشتم) نیاد سایت چند تا چیز رو بگم

به شخصه فعالیتم خیلی کم شده مال درس و کنور هم نیست خیلی وقته فعالیتم کمه ولی 10 روزه رفتم تو جو کنکور موقع امتحانا هم همیشه بودم ( کلا به این حرکت نت رو گذاشتن کنار تا حالا اعتقاد نداشتم) تعداد ارسال ها نسبت به روزم یه زمانی 11 بود، حالا شده 4 ( البته اینم در نظر بگیریم من اسپم زیاد دادم تو زندگیم ) ( یا کسی که الان چند وقته ( شاید خیلی وقته) فعالیتش از صفر هم یه چیزی اونور تر، منفیه دیگه، ولی هنوزم از نظر تعداد ارسال ها و مدت حضور جزو بالاهاس! یعنی قبلنا خیلی فعال بود)

اول من یه سؤالی رو بپرسم، قبلن ، یه سال، یه سال و نیم، 2 سال پیش محتوای سایت کم بود؟ اگه قبول داریم و فکر میکنیم اون موقع ها محتوا نداشته و الان سایت محتوا داره خب حرفی نیست. من نمیگم مثل قبل صمیمیت و فعالیت ها بره بالا در ازاش دوباره محتوا بیاد پایین. ولی اگه اون موقع هم محتوا بوده میشه بحث کرد چیکار کنیم. ( به شخصه به نظرم اون موقع ها هم محتوا بود، تایپک های رباتیک، برنامه نویسی، خلاقیت، موسیقی، عقیدتی... همشون فعال بودن تا جایی که یادمه)

یکی از دلایل کم شدن فعالیت من همونه که dr.eniac گفت، دوستا الان من نه تنها دوستای قبلیم نیستن، دوست جدید هم پیدا نمیکنم! :D

تنها راهی که واسه شناختن کاربرای جدید میدونم تایپک حرف بزنه. دوستی هایی که هست هم بیشتر فکر کنم از یاهو و فیسبوک باشه در صورتیکه اون موقع که من عضو شدم خودم فیسبوک که اصلا یادم نیست، یا نداشتم یا اگه هم داشتم تو فرندام مامانم بود و پسر خاله ام، اد لیست یاهو هم چند تا همکلاسی هامو بابام! :D هر کی که شناختم و باش دوست شدم از خود سایت بود، تاپیک ها، بحث ها. تا حالا هر شب نشینی بوده سعی کردم باشم ولی برعکس! نه جدیدا پست میدن نه قدیمی ها! قدیمی ها به قول نرگس بود گفت فکر کنم ، همه اش میگن یادش بخیر شب نشینیا قبلی و پست نمیدن، جدیدا هم حتما میگن کسی ما رو تحویل نمیگیره

--- اینقدر تاپیک ها رو خشک پیش نبریم. درسته بعضی موضوع ها ایجاب (؟) میکنه آدم جدی باشه ( اعتقادات، سیاست، جامعه شناسی،...) ولی همونا رو هم میشه جوری پست داد که جو یکم ملایم تر باشه، یه پست میتونه کاملا در ارتباط با موضوع تاپیک باشه در عین حال زیادی هم خشک و رسمی نباشه. کیفیت و کمیت با هم نمیتونن برن بالا، یا لاقل به این راحتی نمیتونن ولی کمیت رو قدای کیفیت نکنیم به ظنر من هر فعالیتی شروعش ، هر چقدرم طرف بگه من میخوام علمی باشم و پست پرمحتوا بدم، بستگی به این داره که چقدر طرف لذت ببره، چند تا از کاربر قدیمیا از بدو ورودشون پست هاشون خفن و پر محتوا بوده؟ الان برین پستای قدیمیا رو بخونین اون اولاس پستامون / پستاشون اسپم زیاد هست، بعدا به تدریج درست شده، اینطوری بوده که خوششون اومده و ادامه دادن)

--- من واقعا اعصابم خورد میشه تا یه نفر جدید میاد یه تایپک میزنه و یه چیزی میگه یه قدیمی میاد با تف یکیش میکنه که عزیز من تایپک تکراریه، یا برو صفحه های قبلو بخون بعد پست بده

قراره جدیدا بیان حرفایی که ما زدیمو بخونن و نتیجه هم بگیرن و تموم؟ ما قدیمیا تو اون تاپیک نظرامونو گفتیم، کلی خاطره هم پیدا کردیم، با هم آشنا شدیم حالا به جدیدا میگیم شما دیگه نه چون این بحث قبلا شده دیر اومدی؟ اصلا یکی از قوانین سایته که اگه یه تاپیک زده شد که تکراری بود ولی اون قبلی مال عهد بوق بود بذارین جدیده بمونه

قبول دارم واسه ما قدیمیا بحث تکراریه ولی جدیدا چی؟ الان تاپیک واسه بحث حتی برای جدیدا هم نیست! بعدشم هر موقع ممکنه یه حرفی زده بشه و یه ایده داده بشه که کسی قبلا نگفته بوده

--- تاپیک هایی که جنبه علمیشون کمتره هم که کلا تعطیل شدن دیگه ( عکس، خلاقیت، ورزش،...) احتمالا چون هر کی میاد پست بده میترسه اسپم محسوب شه یکی بیاد یه چیزی بهش بگه بخوره تو ذوقش من فکر میکنم یه دلیلش اینه که قوانین و مقرارات و سخت گیری ها توی همه جای سایت یکسانه. یعنی همون سختگیری هایی که واسه یه پست تو سیاست هست تو ورزش هم هست. نمیدونم... به نظرم اینجوری نباشه بهتره اون جدیت و پایبند بودن به موضوع تایپک که یه پست تو سیاست، اعتقادات، میخواد واسه شناخت یا خاطرات لازم نیست

{ فقط مشکلات نخوایم بگیم، الان محتوای سایت مشکلی نداره، انجمن دانشگاه سمپادیا هم که باز شد، هم کار گروهیه هم خوش میگذره هم مفیده
انجمن هایی مثل شیمی و فیزیک هم همونطور که مهسا گفت یکم ایده های جدید میخوان + اینکه اون چند نفری که توشون فعالن دلسرد نشن ( مثلا خلاقیت، چند تا تاپیک خیلی جالب توشه، هر چند زیاد استقبال نیمشه، اون چند نفری که هستن فعلن همینطور بمونن به تدریج بقیه هم میان }

--- به با کلاس/ بی کلاس فکر نکنیم ( اگه کسی اینطوری فکر میکنه ) همونطور که تعداد پست و لایک بالا کسی رو باکلاس نمیکنه اینکه فقط بخونی و ناظر باشی و هیچی نگی ( که بقیه هم بگن حتما آدم حساب نمیکنه) کلاس نیست. در نهایت وقتی از اینجا خروج میکنی خودت میمونی و چیزایی که یاد گرفتی و حرفا و نظرایی که دلت میخواسته بقیه بشنون و اون یه جمله هایی که یه نفر تو پستش خطاب به تو و عقیده تو گفته و باعث شده تو حتی واسه 1 دقیقه هم که شده بشینی فکر کنی

--- همه تایپک قدیمیا که به نتیجه نرسیدن، اصلا بعضی بحثا واسه نتیجه گرفتن نیست، اونا رو دوباره بیاریم بالا - پست بدیم! ( چرت گفتن منظورم نیست، همون تایپک های درست حسابی که به قول ستاره تایپ میکنیم بعد پاک میکنیم میگیم بیخیال ) درباره هیچی هیچ نظری نداریم یعنی؟ ...

و در آخر هم بیش از حد سخت نگیریم. نمیگم بگیم مهم نیست، به من چه، همینه که هست ولی آدم اگه بخواد همه اش بگه چقدر همه چی بده، چقدر قبلا خوب بود، چرا دیگه مثل قبل نیست، همین خوبی هایی که الان هست ، هر چند کم رو هم نمیبینه شما الان میگین چقدر یه سال پیش بهتر بود؟ 6 ماه دیگه که بشینین فکر کنین میبینن همین بازه زمانی که به نظرتون بد بوده رو چقدر خاطرات خوش دارین ازش

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

مهم ترین حرفی که در حال حاضر براتون دارم اینه که ... نت من وصل شد.
حالا سخن دومم که زیاد هم مهم نیست این پایینه و چون اندکی طولانیه اگه جیش دارید یا مامانتون میگه فلان کار رو بکنید اول اون کارهاتون رو انجام داده سپس به مطالعه بپردازید، لعلکم تفلحون؛
الان داستان ما مثل داستان نوجواناییه که صمیمی هستن و چند سال همدیگه رو نمی بینن و بعد که همدیگه رو می بینن، اون "خل و چل" بودن کافی رو ندارن که دوباره صمیمی شن، یک جور جو عاقلی و فهمیده بودن پیش میاد.
از نظر اینجانب این پدیده به طور کل دو دلیل داره، که چون دومی مهمتره اول دومی رو میگم؛ اسمشم میذارم "القای خشکیدگی". خوب این دیگه چه کوفتیه؟ یعنی اینکه فلانی بخاطر چند سال جدایی احساس صمیمیت گذشته رو نداره و چون این عدم صمیمیت رو در بقیه هم می بینه، با خودش میگه "ببین اینا همه واسه خودشون آدم شدن، همه با هم جدی ان، بهتره منم همین وضع رو پیش بگیرم و توش تغییری ندم". حالا دلیل اولی که باعث دومی میشه هم اینه که خوب چند وقتی گذشته دیگه، صمیمیت ندارن دیگه با هم، تازه دخترا هم شوهر کردن، پسرا هم عیال اختیار کردن، این همون اضافه شدن آدمای جدید به گروهه...
خوب الان اولین چیزی که به ذهن آدم میرسه چیه؟ درسته، اینه که این چه مثال مزخرفی بود که زدم؟ در دفاع از خودم باید بگم وقت تنگ بود و صبحونه هم نخوردم و الان باس کلی تست دانشگاه آزاد هم بزنم، شما در عمق برید و معنا را دریابید. دریافتید؟ خوب حالا دومین چیزی که به ذهن میرسه چیه؟ خوب اینجا دیگه ذهن من با ذهن شما شاید فرق داشته باشه، به نظر اینجانب باس تو این جمع یکی پاش بره رو پوست موز، چاییش بریزه رو لباسش و همه قاه قاه بخندن و این جو جدی گندی که پیش اومده بشکنه و تا آخر عمر همه به خوبی و خوشی تو سر و کله هم بزنن. اینجا هم الان لازم نیست زهرا با کله بره تو ظرف سوپ یا زیپ مهران باز باشه تا جو فروم درست بشه، مفهوم رو دریابید مجددا، هر کس تلاش کنه و اون اتمسفری که در گذشته حاکم بود رو به نحو خودش ایجاد کنه...
خوب این نظر بنده بود و هر کی هم مخالفه خره چون هرچی من می گم درسته.
در انتها هم اینکه بنده زیاد به emoticon ها اعتقادی ندارم، دوستان در فیسبوک می دونن... گفتم که یه وَخ فک نکنین آدم بی احساسی هستم

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

یه چیزی بگم؟اون موقع که من به شخصه وارد سایت شدم و کاربر جدید بودم "آهنگ ورود کاربران جدید(!)" کم بود :D یعنی حداکثر 10 تا کاربر جدید بودیم که به راحتی خودمونو به زورم شده وارد بحث میکردیم!بعدم دیگه بعد از 20 تا ارسال خودمونو جدید محسوب نمیکردیم چون اکثر بچه ها رو میشناختیم :D من خودم میدونستم که توی فلان تاپیک کی داره چی میگه! ولی الان کلی کاربر جدید وارد سایت شدن که به اندازه ما مجال سرک کشیدن به این ور و اون ور رو ندارن!قدیمیای زمان ما همین قدیمیای الانن...منتها به خاطر گستردگی هر کسی سریع یه گروه پیدا میکنه که خودشون خودشونو میشناسن و فعالیت میکنه و بقیه هم...شاید برای همین جو یه جوری شده!پس این اتفاقا با زیاد شدن تعداد کاربرا طبیعیه...تقصیر هیچ کسم نیست!راه حلشم اینه که ما به جای اینکه با گروهی باشیم که میشناسیمشون و باهاشون راحتیم سعی کنیم این گروهو بزرگتر کنیم و یه توصیه به کاربرای به قول شما جدید: موقعیت خودتون رو توی سایت واضح و تثبیت کنین...نه اینکه باری به هر جهت یه پستی میدیمو با دوستامون هستیمو بعدم بای!
یه نکته دیگه در مورد مدیرا!همیشه دم دست ترین گزینه برای انتقاد مدیرا هستن!در صورتی که الان مدت طولانی ای یه که سخت گیریشون به شدت کم شده به شدت هم آدمایی هستن که بیشتر از ما حواسشون به جو باشه(نمونش خانواده سمپادیا...یادتونه که؟)منتها یه سوال:"وقتی ما فعالیت نمیکنیم اونوقت چطوری باید مراعات کنن؟!" :-?? دقیقا حرفایی که خانم زهرا گفتن هم اثبات میکنه که الان وضعیت یه انجمنی مثل عکس از نظر مدیریتی توی بهترین وضعشه...ولی فعالیت کو که این وضع نشون داده بشه؟تنها کاری که از یه مدیر برمیاد مدیریته!تغییر جو به جامعه ربط داره!به ما و ارسالامون!نشکنیم هر چی کاسه کوزست رو سر مدیرای بدبخت!
نکته آخر:این همه حرف زدم که بگم مشکل هیچی نیست!مشکلی وجود نداره!فقط باید شروع کرد!و برنامه ریزی کرد!

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

من یه چیزی بگم؟ :D
می دونم شما فبلا اینجا دوستای زیادی داشتین که به فرض الان دانشجو شدن و شاید به یه دلایلی نمی خوان دیگه مثل قبل اینجا فعالیت کنن من قبول دارم که شما دلتون واسه اون موقع هایی که اونا هم بودن تنگ شده و نظرتون برام محترمه ولی این دلیل نمیشه که ...
من یه مدتی که اینجا فعالیت کردم خیلی عاشق و معتاد اینجا شدم ولی یه مدتیه بعضی از شما ها (به قول خودتون قدیمیا) تو امضاهاتون یا تو پستای حرف بزنتون هی فقط میگین که جو سایت یه جوزی شده و از این حرفا, و الان هم تو این تاپیک درسته که خیلی ها با این که سایتو دو دسته کنیم مخالفت کردین ولی دو سه نفریم با حرفاشون خیلی تو ذوق جدیدا می زنن
من احساس می کنم بعضیاتون نمی خواین ما رو تو جمع خودتون قبول کنین چون احساس می کنین از صمیمیتتون کم میشه
کلی غلط نگارشی داشت احساس می کنم :D

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من یه چیزی بگم؟؟؟؟

بنظر من یکی از مشکل های اینجا اینه که یه ذره محیطش خشک شده...!

یعنی تنوع تاپیکا یا هیجانشون کم شده...

تو اکثر تاپیکا برای یه مدت کوتاه درمورد یه موضوعی(که معمولا هم تقریبا تکرارین) بحث میشه...

من بنظرم اینجا احتیاج به یه فان یا تنوع درت حسابی داره!!!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

اصلا اینطور نیست ! کسی نمیگه کاربر جدید نیاد ! بچه ها فقط دارن درباره این نظر میدن که چرا کاربرای قدیمی سایت فعالیتشون کم شده با اینکه مدت زمان حضورشون با قبل فرق چندانی نکرده !
سایت دو دسته نمیشه اما باید قبول کرد یه سری حلقه ها توی سایت شکل گرفته ،
بچه های هر دوره از کاربرای سایت توی این حلقه بسته قرار گرفتن و به این راحتی از دوستاشون که توی همین حلقن دل نمیکنن ، بحثا بیشتر بین کاربرای یک حلقه مشخصه تا چند حلقه باهم ، برای همین وقتی از فعالیت دوستای شما توی سایت کم بشه شما هم میلی به فعالیت نداری چون توی اون گروهی که قبلا پر آدم بوده الان احساس تنهایی میکنی !! اگه یکی از همون دوستات بیاد و یه موضوع مطرح کنه مطمئننا با اشتیاق میری توی تاپیکش نظر میدی اما اگه همون موضوعو یه کاربر از یه دوره دیگه که شما زیاد نمیشناسیش ایجاد کنه علاقت به قعالیت توی تاپیک در اون حد نیست !

باید کاری کرد این حلقه های بسته یکم باز شن و رابطه بین کاربرا بیشتر شه .

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

بهتر نیس یه مدت کوتاهی بیخیال سخت گیری بشین تا اون صمیمیتی که قبلا بوده دوباره به وجود بیاد و ما هم تو اون صمیمیته قرار بگیریم :D

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

از همین تریبون اعلام میکنم که به شدت به شب نشینی نیازه :-"

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

مهران بیلیت بگیرم؟ تو راه هندونه و انار هم بخرم؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از کوروش :
مهران بیلیت بگیرم؟ تو راه هندونه و انار هم بخرم؟

بلیتشو جور کن بقیه چیزارو میگیم آرمیتا از ترکیه بیاره :-"

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

با کفش بیام یا دمپایی؟ دَبــِرنا هم بیارم با خودم یا قراره وارد کنین؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

کوفت ، :D
تو فقط بیا من خودم تضمین میکنم نه پاهات اذیت شه ( من باب کفش و دمپایی میگم ) نه حوصلت سر بره ( من باب دبرنا میگم ) نه تشنت شه ( من باب نوشیدنی میگم ) نه گشنت شه (من باب غذا میگم ) !!!
تو فقط بیا ، بقیش با من :D

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

شاید این جمعه بیایم شاید... نه راستی کنکور دانشگاه آزاد دارم، شاید آن جمعه بیایم... شاید

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

به نقل از Dr.Eniac :
کاملا موافقم!

اگه یکی از مشکلا آشنا نبودن بچه های قدیم و جدیده این راهشه!

• لایک
امتیازات: L.E
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از Dr.Eniac :

شب نشینی نمیاین/ نمیان آخه! باید بیان ملت! تو این چند تا قبلی خداوکیلی از مرز 7-8 نفر گذشت تعداد کسایی که بودن؟ یه دفعه یه تبلیغات گسترده بشه، اون قدیمیا هم بگیم بیان ( اومدن نه اینکه فقط اسمشون بالا تاپیک باشه) کلی جو عوض میشه

بالا