پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده
به نظر من همین کاربر جدید و قدیم خیلی تو فعالیت مهمه!
اول یه اصلی وجود داره : اگه شما تعداد پستات خیلی کم باشه و تازه عضو شده باشی توجهی که به پستات میشه خیلی خیلی خیلی کمتر از یه نفره که ستاره هاش قرمز به بالاست .
( البته بعضی مواقع این طوری نیست )
خوب وقتی ما این اصل را قبول کنیم یه کابر میاد عضو میشه
میبینه که زیاد به پستاش توجهی نمیشه >> تصمیم میگیره تعداد پستاش را ببره بالا چجوری؟ تاپیک هایی مثه مشاعره - حرف بزن - و ......... که این تاپیک ها هم اصلا جای بحثی ایجاد نمیکنه که بقیه ی کابرا ( بخصوص قدیمیا ) توش شرکت کنن .
من خودم 3 روزه رفرش که میکنم فقط مشاعره مشاعره مشاعره !
پس این 1 مشکل .
مشکل 2 سخت گیری واقعا زیاد شده یعنی یه نفر باید 20 بار پستشو بخونه تا شاید اطمینان پیدا بکنه که اسپم نیست بعد پست بده !
نمونه این تاپیک اگه همچین تاپیکی الان زده بشه یه ساعت نکشیده قفل میشه !
و پست هایش 60 درصد به بالا الان اسپم به حساب میان .
یه نگاهی هم به این تاپیک بندازید خیلی جالبه
ولی یه صمیمیتی بین اونا وجود داشته که کسی نمیومده بگه اسپم ندین - بحث منحرف نکنین - و همینا باعث فعالیت میشه
مشکل 3 البته این مشکل نیست ولی تاثیر داره
از وقتی که فرمول درجه ی کابری تغییر کرد ( تاثیر تعداد ارسال کم شد ) یه نفر دیگه خیلی راغب نیست پست بده میاد رفرش میده آنم هست درجشم میره بالا .
بازم میگم این مشکل نیست ولی اگه تاثیر تعداد ارسال بره بالا بهتره _ نه خیلی زیاد مثه قبل )
بازم مشکل هست بعد میگم
به نظر من همین کاربر جدید و قدیم خیلی تو فعالیت مهمه!
اول یه اصلی وجود داره : اگه شما تعداد پستات خیلی کم باشه و تازه عضو شده باشی توجهی که به پستات میشه خیلی خیلی خیلی کمتر از یه نفره که ستاره هاش قرمز به بالاست .
( البته بعضی مواقع این طوری نیست )
خوب وقتی ما این اصل را قبول کنیم یه کابر میاد عضو میشه
میبینه که زیاد به پستاش توجهی نمیشه >> تصمیم میگیره تعداد پستاش را ببره بالا چجوری؟ تاپیک هایی مثه مشاعره - حرف بزن - و ......... که این تاپیک ها هم اصلا جای بحثی ایجاد نمیکنه که بقیه ی کابرا ( بخصوص قدیمیا ) توش شرکت کنن .
من خودم 3 روزه رفرش که میکنم فقط مشاعره مشاعره مشاعره !
پس این 1 مشکل .
مشکل 2 سخت گیری واقعا زیاد شده یعنی یه نفر باید 20 بار پستشو بخونه تا شاید اطمینان پیدا بکنه که اسپم نیست بعد پست بده !
نمونه این تاپیک اگه همچین تاپیکی الان زده بشه یه ساعت نکشیده قفل میشه !
و پست هایش 60 درصد به بالا الان اسپم به حساب میان .
یه نگاهی هم به این تاپیک بندازید خیلی جالبه
ولی یه صمیمیتی بین اونا وجود داشته که کسی نمیومده بگه اسپم ندین - بحث منحرف نکنین - و همینا باعث فعالیت میشه
مشکل 3 البته این مشکل نیست ولی تاثیر داره
از وقتی که فرمول درجه ی کابری تغییر کرد ( تاثیر تعداد ارسال کم شد ) یه نفر دیگه خیلی راغب نیست پست بده میاد رفرش میده آنم هست درجشم میره بالا .
بازم میگم این مشکل نیست ولی اگه تاثیر تعداد ارسال بره بالا بهتره _ نه خیلی زیاد مثه قبل )
بازم مشکل هست بعد میگم