- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
ولی نتایجم اصلا خوب نیستخب بازم خیلی خوب وقت میذارین
ولی نتایجم اصلا خوب نیستخب بازم خیلی خوب وقت میذارین
از من ب شوما نصیحت خرخونی رو شرو کن کتابای الکی بخون بزا مغزت عادت کنع ب خوردن کتاباوگرنع میشی عین من ک ی عمر ب قدرت یادگیری بالاش متکی بودع و الان ک ب دلایلی دیگ عین قبل درک بالایی ندارع ب مشکل برخوردعخب بازم خیلی خوب وقت میذارین
برای یه کلاس هشتمی خرخون محسوب میشیآره خب شاید. ولی میانگین خوندنم از کل روزای سال تا الان 66 دقیقه است.یعنی مثلا یه روز هیچی نخوندم یه روز 180 دقیقه مثلا خوندم. بعد خودمو با میانگین کلاس مقایسه می کنم میبینم خیلی کمترم ولی ناراضی نیستم
نه نمیشه به نظر منبرای یه کلاس هشتمی خرخون محسوب میشی
والا ما که نمیخوندیم الان هم هیچیمون نشدهنه نمیشه به نظر من
دیگه روزی یه ساعت درس خواندن لازمه .. هر پایه ای ک می خاد باشه ..از هشتم ب پایین منظورمه
به نظر من که لازمه ...والا ما که نمیخوندیم الان هم هیچیمون نشده
نه والابه نظر من که لازمه ...
دیگه شما که نخوندین احتمالا یه جای دیگه جبران کردینش...
الان این جای بحث داره واقها؟؟نه والا
وقتتون رو با درس خوندن تلف نکنیدالان این جای بحث داره واقها؟؟
باشه بابا
برای شما حتما لازم نبوده
ولی برای کسی که میاد و می پرسه که اینقد کافیه یا نه .. این نشون میده که طرف از خودش راضی نیست ..و لازمه که همینقدر یا حتی بیشتر بخونه
با این حرفتون مخالفم .. هر کسی هدفی داره .. برای یکی با درسشه و برا یکی دیگه با فعالیت هنری یا جانبیوقتتون رو با درس خوندن تلف نکنید
هر کاری وقتی داره
منطق من رو وقتی بزرگ تر شدی میفهمی.با این حرفتون مخالفم .. هر کسی هدفی داره .. برای یکی با درسشه و برا یکی دیگه با فعالیت هنری یا جانبی
هدف های هیچ کسی یکی نیست .. بنابر این شما اجازه ندارین درسخوندن رو وقت تلف کردن تلقی کنید .. در ضمن با روزی یک ساعت .. فقط یک ساعت درس خواندن آدم واقعا ب همه کار هاش می رسه .. تا پنج ساعت این چیز برای اکثریت جواب میده ...
من منطق شما رو نمی فهمم