ail73
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی بیرجند
- شهر
- بیرجینیا(بیرجند)
- مدال المپیاد
- به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
- دانشگاه
- شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی-طراحی فرآیند
پاسخ : چهارمین همایش علوم پایه سمپاد "همایش کرمان"
مقاله اول فیزیک کی بود ؟؟
معلوم بود اون گروهی که فیزیک برنده نشدن باسشون خیلی سخت بود چون خیلی اعتراض میکردن .
جالبه همه از همدیگه انتقاد میکردن ، ما با بیشتر بچه ها ی تو همایش رفیق بودیم با خیلی هاشون میگشتیم بعد این یکی زیرآب اون یکی رو میزد ، اون یکی زیرآب این یکی ...
ما هم زیر آب هر 2 تا .. شوخی کردم هر کی اومد جا ما دل داریش دادیم حرفاش رو به کسی نگفتیم .. پیش خودمون موند .. ولی با خیلی حقایق آشنا شدیم فهمیدیم چه خبر بود !! (خبرا ربطی به همایش و داوری و مقالات نداره مربوط به مسائل دیگه ای بود ... )
همه چی عالی بود به جز تقدیرنامه که باز یه دونه بود...
خودمونیم ها به کسی نگین .. 80 درصد سوال ها هماهنگ شده بود ... البته این مخصوص یه گروه خاص نبود اکثریت همین جوری بودن
من صحنه ی آخر که گریه میکردن رو ندیدم ..حیف شد
با تشکر از همه بچه های هسته : درانی ، دماوندی ، جوکار ، گلستان نژاد و... بقیه نمیشناسم
رصد باحال بود ولی ما هر کار کردیم خورشید رو ندیدیم
ماهان خوب بود ولی از اون چیزا که قل قل میکنه نیاوردین ... ما که اهل این کارا نبودیم باسه بقیه میگم
بقیش باسه بعداً چون حرف خیلی زیاده خاطرات زیادی هم داشتیم بقیش رو بعداً میگم
مقاله اول فیزیک کی بود ؟؟
معلوم بود اون گروهی که فیزیک برنده نشدن باسشون خیلی سخت بود چون خیلی اعتراض میکردن .
جالبه همه از همدیگه انتقاد میکردن ، ما با بیشتر بچه ها ی تو همایش رفیق بودیم با خیلی هاشون میگشتیم بعد این یکی زیرآب اون یکی رو میزد ، اون یکی زیرآب این یکی ...
ما هم زیر آب هر 2 تا .. شوخی کردم هر کی اومد جا ما دل داریش دادیم حرفاش رو به کسی نگفتیم .. پیش خودمون موند .. ولی با خیلی حقایق آشنا شدیم فهمیدیم چه خبر بود !! (خبرا ربطی به همایش و داوری و مقالات نداره مربوط به مسائل دیگه ای بود ... )همه چی عالی بود به جز تقدیرنامه که باز یه دونه بود...
خودمونیم ها به کسی نگین .. 80 درصد سوال ها هماهنگ شده بود ... البته این مخصوص یه گروه خاص نبود اکثریت همین جوری بودن

من صحنه ی آخر که گریه میکردن رو ندیدم ..حیف شد
با تشکر از همه بچه های هسته : درانی ، دماوندی ، جوکار ، گلستان نژاد و... بقیه نمیشناسم
رصد باحال بود ولی ما هر کار کردیم خورشید رو ندیدیم
ماهان خوب بود ولی از اون چیزا که قل قل میکنه نیاوردین ... ما که اهل این کارا نبودیم باسه بقیه میگم
بقیش باسه بعداً چون حرف خیلی زیاده خاطرات زیادی هم داشتیم بقیش رو بعداً میگم

) از همه جا ها بهتر اون چایخونه ه بود