• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جایگاه سمپادیا در خانواده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جایگاه سمپادیا در خانواده

به نقل از نسترنّگار :
× مطهری‌ رو هم به عنوان صاحب سایت می‌شناسن! /m\
یک بار توی برنامه سعدآباد که بچه‌های سایت گذاشته بودن مامان یکی از بچه ها منو میشناخت و کلی تحویلم گرفت و بنده شدیدا غافل گیر شدم. مونده بودم چی بگم :دی

من خیلی وقتا تقریبا تمام بحثایی که اینجا انجام میدمو برای مامانم تعریف میکنم . دیده شده حتی مامان هم بهم میگه : اینو نگو اون یکی بهتره ! اصلا حرف تو با عقل جور در نمیاد کع ! ;D

همچین خانواده روشن فکری دارم من ! ;;)

بابامم واکنش خاصی نشون نمیده ! ;D :-"

مامان من که تو همه ی سایتا فکر می کنه دارم چت می کنم
و همش هم وقت تلف کردنه

• لایک
امتیازات: Shery

منم که همش از اهل خانواده سوتی می گیرم بهشون میگم میرم تو سمپادیا مینویسم آبروتون بره! بعد باج می گیرم که ننویسم ;D
پس نتیجه می گیریم از سمپادیا میترسن :-"

مامانم میدونه یه سمپادیا هست واس بچه های سمپادی و من بیشتر از نصف وقتم رو پای اون میگذرونم.

ولی کلا اصن به پای نت نشستن من خیلی خوش بی نیس.

بابام هم فک نکنم چیزی بدونه.

× من یه موقعایی یه چیزایی در مورد سمپادیا واسشون تعریف میکنم ... مثلا آره پادکست گذشتن و از این جور چیزا ولی عکس العمل خاصی نشون نمیدن ...

من خودم دوتا سایت دارم دیگه جایی برای توضیح دادن و تعریف این سایت تو خانواده نمیمونه

زیاد براشون میگم ینی "تقریبا" همه چیو حتی خونواده ی سمپادیا ;D
میگن وقتتو داری تلف میکنی و از اینجور چیزا! البته بعضی وختا بابام میاد پستای بچه هارو میخونه(بیشتر پستای ح.ب رو)

میشه گفت فقط میدونن ی سمپادیا وجود داره.در مورد نت کلا دید خوبی ندارن چندان .وقت تلف کردن میدونن.نسبت ب سمپادیا هم هیچ واکنشی ندارن.اما کافیه ی تبلیغ چت روم باشه رو صفحه .دیگه برو هر کاری دلت میخاد بکن .. تو آدم نیستی :))
اما کلا چیزی نمیگن.چون کلا شاید 1 ساعت در روز میبینمشون دیگه جایی برا تعریف از نت نمیمونه

تقریباً تمام دوستـامو میشناسن اینجـا!
بعد گاهی مطالب مفید رو بازگو می‌کنم میگن کجـا خوندی؟ میگم سمپـادیا .بعد کلاً میدونن من استفاده مفیدی میکنم از سایت. :-"
برایِ گذاشتن بعضی بانگ‌ها و آواتار هم ازشون نظرسنجی میکنم. ;D

Back
بالا