ساختمان پزشکان

ساختمان پزشکان رو میبینید؟

• رای‌دهندگان
    186

Angel_f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
به امید خدا تهران!!
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا!
پاسخ : ساختمان پزشکان

به نقل از ...Mahsa... :
نیما و داداشش و پدرش واقعا به نظرم نقشاشونو هنر مندانه بازی میکنن (; نیما که در کل، ناصر و آقاجونه هم توی قسمتای خاص خودشون هنرشونو نشون دادن واقعا!! B-)
معرکه نیس اما خلی وقت بود تی وی مون همچین طنزی نداش :D در حد یه طنز "ایرانی" خب خیلی خوبو خنده داره و در "کللل" هم قااابل تحمله :D نویسندگیش خلی توپه <D= و همچنین بااااازیش :D اما یکمی داره قسمتاش اخیرا شبیه هم و لوس میشه هاااا :-? ولی ما از بیکاریییییی به دیدن ادامه میدیم :D
درست نمیگیم؟؟!! (< :P :))
چرا به شدت موافقم.... :D :D

ولی واقعا پیمان قاسم خانی گل کاشت.... <D= <D= <D= دمش گرم...

Angel_f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
به امید خدا تهران!!
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا!

به نقل از LADY RUBIKER :
خب واقعا به روانشناسا توهین میکنن دیگه!
یعنی یک روانشناس رو اونقدر پایین اوردن که باید تو برنامه رادیوییش تن ماهی تبلیغ میکنه!یا حتی عرضه نداره از خودش دفاع کنه یا....
آره خب....ولی اینا که قصد توهین ندارن...
حالا خوبه صد دفعه هم گفتن که نیما دکتر نیس..... کم نیستن کسایی که تو جامعه ی ما مدرک میخرن و یا اصلا دکتر نیستن و ادای دکترا رو در میارن... X-(
به هر حال به نظر من قصد توهین به روان شناسا رو نداشتن...
دیدین که اون شخصی که استاد نیماس و تو پایان نامش بهش کمک میکنه رو کلی تو فیلم تحویل گرفتن یا مثلا اون شخصی که تو دانشگاه هم دوره ای بودن...(اسماشونو یادم نمیاد)
به هر حال به ما چه روانشناسا اگه فک میکنن که بهشون توهین شده(که بیشترشونم متاسفانه چنین فکری دارن) برن اعتراض کنن ببینن کجای دنیا رو بهشون میدن...
به من چه!!! :-??

8134

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
مدال المپیاد
بلی تا حدودی !
دانشگاه
هاروارد !
رشته دانشگاه
پزشکی

یه مطلب در مورد ساختمان پزشکان پیدا کردم ، حتمن بخونیدش !
البته من قبلن به این چیزای ساختمان پزشکان پی برده بودم ولی گفتم بی خیال بابا این رسانه ملی ِ ولی دیدم نه ...
http://www.takhribchimajazi.ir/hamsangaran/45-jelveha/1269-sakhteman-pezeshkan
http://www.takhribchimajazi.ir/hamsangaran/45-jelveha/1353-sakhteman-pezeshkan
واسه سن پطرزبورگ هم چن تا سراغ دارم ، بروبچ سروش صحت ، مهراب ُ پیمان قاسم خانی ُ دس کم نگیرین ...

• شروع کننده موضوع

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از .:Sherlock Holmes:. :
البته من قبلن به این چیزای ساختمان پزشکان پی برده بودم ولی گفتم بی خیال بابا این رسانه ملی ِ ولی دیدم نه ...
واسه سن پطرزبورگ هم چن تا سراغ دارم ، بروبچ سروش صحت ، مهراب ُ پیمان قاسم خانی ُ دس کم نگیرین ...

واقعا برای صدا و سیما متاسفم که نمیتونه جلوی این چرت و پرت گفتن ها رو بگیره. [-( [-(
از اولش همین بود. هر فیلمی طرفدار داشت براش از این حرفا در میاوردن. مگه کم برای هری پاتر و مرد عنکبوتی و ... و حتی جومونگ حرف درآوردن که شیطان پرستی و این جور چیزاس؟ ~X(
وقتی تو سریال خیلی واضح از مسئولین انتقاد میکنه. چرا از اون ایراد نمیگرن؟ چون گند های خودشون بیشتر در میاد....

ای خدا یعنی میشه ما یه فیلم ببینیم و خوشمون بیاد بعد از این حرفا براش در نیارن؟؟؟ [-o< [-o< [-o<

4تا استخون

Angel_f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
به امید خدا تهران!!
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا!

به نقل از سومپاد :
نیما وااقعااااا دکتره و مدرکشو نخریده که آخههههههههههههههههههههههههه
ببین من اعلام کردم به من ربطی نداره....دست بردارین دیگه... ~X( ~X(

بعدشم من گفتم شبیه به اونه نگفتم مدرکشو خریده ....دیدین که خودشون گفتن به صورت مکاتبه ای از دانشگاه... دریافت کردن!!!!
چند قسمت قبلم اگه دقت کرده باشید اون پلیسه( سرگرده سروانه چه میدونم!!!) گفت که میتونم خیلی راحت ثابت کنم که مدرکتم تقلبیه و به درد نمیخوره!!!(دقیقا جملشو یادم نمیاد ولی یه چیزی تو همین مایه ها گفت!!!)
اگرم روان شناسا بهشون برخورده به ما چه مربوطه....خودشون بهتر میدون چیکار کنن... من رسما اشتباه کردم اعلام کردم....هی وااااااااای من.. X-(

بنده رسما پوزش میطلبم... X-( [-o<

Angel_f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
به امید خدا تهران!!
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا!

بچه ها راستی سینما گلخانه هم یه نظر سنجی راجع به ساختمان پزشکان داره....

دوست دشتین شرکت کنین!!!! :D

• شروع کننده موضوع

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از .:Sherlock Holmes:. :

به نقل از smartgirl :
واقعا برای صدا و سیما متاسفم که نمیتونه جلوی این چرت و پرت گفتن ها رو بگیره. [-( [-(
از اولش همین بود. هر فیلمی طرفدار داشت براش از این حرفا در میاوردن. مگه کم برای هری پاتر و مرد عنکبوتی و ... و حتی جومونگ حرف درآوردن که شیطان پرستی و این جور چیزاس؟ ~X(
وقتی تو سریال خیلی واضح از مسئولین انتقاد میکنه. چرا از اون ایراد نمیگرن؟ چون گند های خودشون بیشتر در میاد....

ای خدا یعنی میشه ما یه فیلم ببینیم و خوشمون بیاد بعد از این حرفا براش در نیارن؟؟؟ [-o< [-o< [-o<

4تا استخون

صبح که رفتم این لینک ها رو خوندم فکر کردم شاید اینا توی فیلم بوده... اما الان خیلی فکرمو درگیر کرده فکر میکنم واقعا تو فیلم این جور مسائل بوده یا نه. برام شده یه علامت سوال من تقریبا همه قسمت ها رو دیدم ولی این چیزا رو توش ندیدم.... مثلا عکس فروید.... یا اینکه نازنین دربارش بگه... و خیلی مسائل دیگه...

یه نکته هم هست ... اینا فکرشون منحرفه به اینا توجه میکنن دلیل نمیشه همه مردم دقت کنن و باعث ترویجش بشه.....

:-?? :-?? :-?? :-?? :-? :-? :-? :-? :-? :-?? :-??

8134

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
مدال المپیاد
بلی تا حدودی !
دانشگاه
هاروارد !
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از smartgirl :
صبح که رفتم این لینک ها رو خوندم فکر کردم شاید اینا توی فیلم بوده... اما الان خیلی فکرمو درگیر کرده فکر میکنم واقعا تو فیلم این جور مسائل بوده یا نه. برام شده یه علامت سوال من تقریبا همه قسمت ها رو دیدم ولی این چیزا رو توش ندیدم.... مثلا عکس فروید.... یا اینکه نازنین دربارش بگه... و خیلی مسائل دیگه...

یه نکته هم هست ... اینا فکرشون منحرفه به اینا توجه میکنن دلیل نمیشه همه مردم دقت کنن و باعث ترویجش بشه.....

:-?? :-?? :-?? :-?? :-? :-? :-? :-? :-? :-?? :-??
به نقل از smartgirl :

4تا استخون
ینی قبلش نرفتی بخونی ؟
همین جوری یه چیزی گفتی ؟
حالا اون لینک ها رو ولش کن ، خودت بگو وختی بابا ُ مامان ُ برادر نیما بدون در زدن میان تو چه حسی داری ؟
حتمن خوشت میاد ؟ خیلی هم می خندی ؟ آره ؟!
این اصلن مهم نیس که چه عقیده ای داری ، اصلن مهم نیس که بعد از خوندن لینک ها مخالف بودی یا موافق مطلب ؛
مهم اینه که اینا رو گوشه ذهنت داشته باشی ، اون وخ رو ضمیر ناخودآگاهت تاثیر می ذاره ، اون وخ شرطی میشی و روی تمام جزئیات دقت می کنی !
یه فیلم نامه نویس به اسم عابد کیانی میگه : تو وختی یه فیلم ُ درست نگاه کردی که به جزئیاتش دقت کنی ، دقت کنی که این اتفاق در چه ثانیه ای افتاد ، روی دیوار ها چی بود ، دیالوگ ها چه حالتی رو بت تلقین می کردن و ...
این لینک تو رو شرطی می کنه که بیشتر دقت کنی ، خواه موافق خواه مخالف ...
اونایی رو که میگی تو فیلم نبوده قسمت های اول فیلم است ...

president

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بیرجند
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من که فیلم رو بخاطر خانم شیرزاد نگا می کنم.واقعا قشنگ بازی کرده.خب بقیه هم همون نقش هایی رو دارن که باید داشته باشن.اما نقشه شیرزاد متفاوته...

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

واااااااااای ! این چیه ؟!
"همون قسمت هاي اول اين سريال اگر يادتون باشه برادر نيما (يعني ناصر) از زندان آزاد شده و اومده بود خونه نيما . حالا چه جوري اومده بود ؟ نيما بيدار شد ديد ناصر نشسته توي خونشون داره يک چيزي مي خوره ! زن نيما هم توي اتاق ديگري خوابيده بود . حالا نيما ميخواست بره سر کار ولي ناصر اصرار داشت من مي خوام بمونم خونه و زن داداشم رو ببينم و نيما ميگفت حالا برو خونه ي بابا من شب اومدم بيا ببين ولي ناصر اصرار داشت بمونه توي خونه تا نازنين بيدار بشه و ببينتش . البته قربون صدقه هاي نازنين و ناصر در قسمت بعد و اينکه نازنين چقدر ايشون رو قبول داره هم در ادامه همين اصرار ها بود."
اینجاس : http://www.takhribchimajazi.ir/hamsangaran/45-jelveha/1269-sakhteman-pezeshkan
ینی اصن فک نمیکنن که این فیلمه ! فک کنم توقع داشتن نویسنده رساله بزاره جلوش از رو اون فیلم نامرو بنویسه ! #S-:

shayan-emperor

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
:-&quot;

به نقل از ریــحــانــه :
واااااااااای ! این چیه ؟!
"همون قسمت هاي اول اين سريال اگر يادتون باشه برادر نيما (يعني ناصر) از زندان آزاد شده و اومده بود خونه نيما . حالا چه جوري اومده بود ؟ نيما بيدار شد ديد ناصر نشسته توي خونشون داره يک چيزي مي خوره ! زن نيما هم توي اتاق ديگري خوابيده بود . حالا نيما ميخواست بره سر کار ولي ناصر اصرار داشت من مي خوام بمونم خونه و زن داداشم رو ببينم و نيما ميگفت حالا برو خونه ي بابا من شب اومدم بيا ببين ولي ناصر اصرار داشت بمونه توي خونه تا نازنين بيدار بشه و ببينتش . البته قربون صدقه هاي نازنين و ناصر در قسمت بعد و اينکه نازنين چقدر ايشون رو قبول داره هم در ادامه همين اصرار ها بود."
اینجاس : http://www.takhribchimajazi.ir/hamsangaran/45-jelveha/1269-sakhteman-pezeshkan
ینی اصن فک نمیکنن که این فیلمه ! فک کنم توقع داشتن نویسنده رساله بزاره جلوش از رو اون فیلم نامرو بنویسه ! #S-:

این سایتی که گزاشتی جز مزخرف چیز دیگه ای نزاشته ! آی هِیت ایت !!! :D

mohsen_mankan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

من تو این سریال راستش از "نازنین" خیلی خوشم اومده....
خیلی خوشگله............ :D

sweet_girl

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
ahvaz

به نقل از 007 :
only shirzad!!!! P:>
realyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? :))
Exactly :D
هركودومو ميبينم ياد يه كلمه ميفتم
نيما:اساسا :D(بدبخت هر دفعه ميخواد كاري بكنه خرابترش ميكنه و هيچوقت بلد نيست از خودش دفاع كنه) :-<
ناصر:دستتوبكش درست صحبت كن :))(ادم فرصت طلب كه فقط بفكر خودشه وهلي هميشه عزيزتر ازنيماست)
شيرزاد:اواواقعا؟؟ ;))(فقط واسه خندست و ادم هميشه به مغزش شك ميكنه :D)

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

شیرزاد که واقعا لج ادمو در میاره
ولی خداییش قشنگ بازی میکنه

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من خوشم میاد از ساختـمان پزشکان ؛ واسـه خنـده خوبه ! :-"
شقـایق دهقـان عالـی باری میکنه ! x:

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

منم بدم نمی آد کلی می خندیم ولی این بی عقلی شیرزاده و دست و پا چلفتی نیما بعضی وقتا آدمو کفری می کنه

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مهسا.ق :
منم بدم نمی آد کلی می خندیم ولی این بی عقلی شیرزاده و دست و پا چلفتی نیما بعضی وقتا آدمو کفری می کنه
چرا کفری میشی ؟ :D طنزه دیگه ! نباید حرص بخوری بشین بخند ! :D

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

من خ ُ خوشم اومد از سریالش ولی واقعا شوخیاش در اون حدی نیس که برسین به این حالت => =)) اصولَن در همین حد می مونه => :D یا نهایت :))
سبک ِ خیلی از مجموعه های طنزَم هس این . ترجیحَن لبخند
ولی خ بعضی قسمتا یه ایرادی که داره اینه که از این قسمت می ره به قسمت ِ بعدی انگار پرش کرده . ینی از قسمت ِ قبل هیچ خبری نی . البته سریالای ِ قسمت قسمت همینطورین ( عبارت مناسبتری پیدا نکردم ) ولی خ بعضی وختا چیزای مهمترم که رو روند داستان یکم تاثیر می ذاره از این قسمت به اون قسمت حذف می شه . ینی دیگه نیس . نمی دونَم شایدم بخاطر متفاوت بودن نویسنده ها باشه .

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

نمی دونَم شایدم بخاطر متفاوت بودن نویسنده ها باشه .
اون قسمتایی که دنباله دارن ، نویسنده هاش یکی ان ! عوض نمیشن
من خ ُ خوشم اومد از سریالش ولی واقعا شوخیاش در اون حدی نیس که برسین به این حالت => =)) اصولَن در همین حد می مونه => :D یا نهایت :))
خداییش سر اون صجنه ی " هل کنید هل کنید وااای " خانوم شیرزاد تو اتاق نیما با هومن ، وقتی که پدر هومن میخواست بیاد ، اینجوری نبود =)) ؟ یا اون صحنه ی دستا بالا چشا رو میز ؟!
کلی از این صحنه ها تا حالا بوده که من همش اینجوری شدم =)) ، البته فقط من نبودم ، خیلیا اینجوری شدن ، اینکه شما نمی خندی به خودت مربوطه ، یا دقت نمی کنی ، یا اینکه کلا" دوست نداری بخندی

بالا