• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ساختمان پزشکان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ساختمان پزشکان رو میبینید؟

• رای‌دهندگان
    186
پاسخ : ساختمان پزشکان

من بیشتر از همه از نازنین بیچاره خوشم میومد
نکه خوشم بیادها دلم براش میسوخت
آخی! بیچاره.......

از 27 ـم ifilm داره ساختمان پزشکـان میذاره؛ از 26 ـم تمـاشا! :/ مثل اینکه تغییر دادن زمانشو :-"

× " طنـز " خوبی بود کلاََ! درست ِ که سیلی از انتقادات بهـش وارد شد ولی این خـاصیت ِ طنزه.[nb]فقط نمیدونم چرا به خنده بازار انتقاد کمتری میشه. [/nb]

× میشه گفت بازی شقایق دهقـان عـالی بود!
هنوزم که هنوز ِ بعضی از حالات خـانم شیرزاد رو داره ;D

می‌بینید؟ انقدر کمبود طنز ِ واقعی تو تلوزیون ایران هست که یه سریال عالی مثل ساختمان پزشکان رو چند بار پخش میکنن. از این نظر که بازپخش (!) بشه خوبه امّا آدم حسرت میخوره به خاطر این همه کمبود.

خیلی قشنگ بود...ولی وقتی یه فیلمو صد بار پخش میکنن اون قشنگی و حالت کومیک اولشو نداره

واقعا زیبا بود...به نظرم بعد مسافران بهترین فیلم طنزی بود که تو صدا و سیما پخش شد!!
فیلمهای طنز زیاد پخش شدن ولی فیلمهایی مثل اینها که علاوه بر طنز بودن،انقدر آموزنده باشن،کم هستند...

به نظر من عالی بود یعنی حرف نداشت من هنوزم بعضی قسمتاش یادمه!!!
مخصوصا اینکه بازیگراشونو خوب انتخاب کرده بودن!!

خورده ای که به ساختمان پزشکان گرفته شد جنسش با دیگر فیلم ها فرق داشت!
دانشگاه علوم پزشکی تهران یه فیلم ساخت و فیلم رو برد زیر سوال

ناگفته نبود یه هفته تریل فیلم تو لابی ما پخش میشد که بیایید برای اکرانش..

فیلم می گفت داره ترویج غرب گرایی میکنه و نوع روابط در اون درست نیست
هم چنین راه راه های گورخر تیتراژ اول فیلم رو به فراماسومنی ربط دادن..
در مصاحبه ای که بعد از دزد و پلیس انجام شد
گفتند اسم ها "ستاره" و "داوود" بود که ما وسط فیلم گفتیم نکنه بیان بگن "ستاره ی داوود" و دوباره اذیت کنن..اما بیشترشو ساخته بودیم اون موقع..

به نقل از ریـحـانـه :
می‌بینید؟ انقدر کمبود طنز ِ واقعی تو تلوزیون ایران هست که یه سریال عالی مثل ساختمان پزشکان رو چند بار پخش میکنن. از این نظر که بازپخش (!) بشه خوبه امّا آدم حسرت میخوره به خاطر این همه کمبود.
آخه بازپخش هم نمی کنن که! ده میلیون بار اون سریال ِ آشغال ِ ترش و شیرین یا زیر زمین رو پخش می کنن، ولی این یکی رو الآن پخش می کنن.

به نقل از بیلی بچه...! :
آخه بازپخش هم نمی کنن که! ده میلیون بار اون سریال ِ آشغال ِ ترش و شیرین یا زیر زمین رو پخش می کنن، ولی این یکی رو الآن پخش می کنن.

شبکه تماشا هرشب ساعت 9
امشب قسمت سوم ش رو میده :)

به نقل از Farz :
شبکه تماشا هرشب ساعت 9
امشب قسمت سوم ش رو میده :)

~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( یادم بود که تبلیغش رو دیده بودم و از 27 پخش میشد الان سه شبه دارم میزنم آی فیلم و هی فحش میدم که

چرا پخش نمیشه ~X( ;))

لعنت به این درس ومدرسه که حواس واسه آدم نمیمونه ^-^

Back
بالا