پیام خوش آمدگویی به اعضای جدید

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پیام خوش آمدگویی به اعضای جدید

با این که خودمم متن نوشتم ولی بنظرم متن اولی از همه بهتر بود... شاید یکم جلف باشه ولی بنظرم جذاب بود...

نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

خب..

این طور که پیداس دیگه قرار نیست یه متن صمیمی ساده و قابل فهم نوشته شه!

دوستان علاقه مندن یکم جذبه و ابهتم قاطیش شه!

یه سریم میخوان از سایت هم تعریف شه و معرفیش کنن!

قوانینم بعضی(از جمله خودم!) موافقشن که باشه!

حالا که میتونه یه متنی بنویسه که در ع طنز بودن تا حدودی رسمی و گاهیم پر جذبه باشه؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آقا تعریفتون از طنز غلطه ! قرار نیست واسه طرف جوک بگین که بخنده یا خودتونو اونقدر پایین بیارین و شخصیتتون رو خورد کنین تا یه لبخند بیاد رو لب طرف !

دیدین بعضی آدما هستن حرف زدن عادیشون آدمو به خنده وا میداره ؟ (اصلا با کوروش نیستم :-" ) میگم سبک نوشتن اونجوری باشه خوبه اما بازم باید تقلیلش داد !
شما هیچوقت توی دیدار اولتون با یه آدم نمیپرین تو بغلش قربون صدقش برین و جوک بگین بخنده !
اینجوری مطمئننا طرف فکر میکنه اینجا یه سایت برای مسخره بازیه !
باید همه جوانب سایت بهش نشون داده بشه ، طوری که طرف هر سلیقه ای داشت اون پیغامو بپسنده !
چه مذهبی بود چه بی دین !
چه پیرو ولایت چه نه !
خلاصه باید همه پسند باشه که متن لوس نمیتونه این کارو بکنه !

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

مخالفم بات +ون!

شما تو برخورد اول به هرکسی لبخند بزنی یا باهاش بخندی اون شخص قطعا احساس راحتی بیشتری باهات+ون میکنه...

از اول تاپیکم هدف این بود که کاربرای تازه کار رو به پست دادن ترغیب کنیم نه اینکه سایتو بهشون بشناسونیم!

مطمئن باش+ین اگه اون ادم یه سری اطلاعات در مورد سایت نداشت همین طور سرشو نمیداخت پایین بیاد عضو شه!قطعا اون سری چیزایی که شما گفته بودی+ن رو میدونسته!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

لبخند زدن فرق داره با اینکه خودتو خورد کنی ! اینجوری به چشم یه سوژه خنده واسه مسخره بازی بهت نگاه میشه !
به نقل از afroDt :
از اول تاپیکم هدف این بود که کاربرای تازه کار رو به پست دادن ترغیب کنیم نه اینکه سایتو بهشون بشناسونیم!

مطمئن باش+ین اگه اون ادم یه سری اطلاعات در مورد سایت نداشت همین طور سرشو نمیداخت پایین بیاد عضو شه!قطعا اون سری چیزایی که شما گفته بودی+ن رو میدونسته!

اون چیو میدونسته ؟ خب اگه چیزی میدونسته چرا اکثر دوستای ما اینجا عضون و فعالیت نمیکنن وقتی میگم چرا فعالیت نمیکنین میگن سایت شلوغه آدم گیج میشه ؟؟؟
باید محیط رو بهش شناسوند ! همین شناخت محیط و آشنایی با جو سایته که باعث به وجود اومدن حس صمیمیت توی اون طرف میشه !

خلاصه میگم ، اینکه قوانین سایت واسش کپی شه کاریست بسی مسخره چون قول میدم حتی نگاه هم نمیکنه ! ( طبق عادت وقتی توی فروم ها ثبت نام کنی این پیغام میاد و طرف اگه توی یه فروم دیگه ثبت نام کرده باشه میدونه چیه و اصلا نگاه نمیکنه ! )
پس باید این متن بسیار کوتاه ، به صورت عامیانه و یه مقدار صمیمی نوشته بشه تا بتونه بخونه !

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از afroDt :
شما تو برخورد اول به هرکسی لبخند بزنی یا باهاش بخندی اون شخص قطعا احساس راحتی بیشتری باهات+ون میکنه...

ولی باید حواست باشه که اون لبخندی که طرف بت تحویل میده از رو تمسخر و ترحم نباشه!

به نقل از afroDt :

زورکی که نمیشه کسی رو ترغیب کرد!......امکان پست دادن برا هرکسی هست!......دلش نخواست میتونه پست نده!.....
من خودم اوایل به صورت مهمان میومدم......پست نمیدادم.....ولی انجمنا رو نیگا میکردم و پستا رو میخوندم.....

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

خب من خودم متن هنگامه رو دوس داشتم چون بامزه بود! اکثر دخترا هم از متنش خوششون اومد!

ولی اکثر پسرا هم باهاش مخالف بودن!

پس در نتیجه سلایق خیلی باهم فرق دارن!

به نقل از علـی :
هرچی تایپ کردم پرید :((
سلام
یه پیسنهاد داشتم به هر کسی که جدید عضو میشه یه پیغام با متن کاملا صمیمی و خودمونی داده بشه (تاکید می کنم رسمی نباشه) همین میتونه روی کاربر تاثیر گذار باشه و احساس کنه غریبه نیست شما خودتون تصور کنین وارد یه مکانی بشید باهاتون صمیمی برخورد کنن و حس کنین جوریه که انگار بار اولتون نیس با اون افراد برخورد می کنید بهتره یا کاملا رسمی باهاتون برخورد بشه؟
نمی دونم سایت این امکان رو داره به صورت اتوماتیک بفرسته یا نه؟
اگه هم نداره میتونن 3 4 نفر داوطلب شن این کار رو انجام بدن(وقت گیر نیس اصن (; )
اگه متن پیشنهادی هم دارین اینجا بگید
کلا به نظرم میشه توی این تاپیک در مورد بخورد با اعضای جدید به بهترین شیوه و این که باعث جذب همیشگی شون بشیم بحث کرد (;

میبینید! این نظر من نبوده که حالا بخوام دلیل بیارم براش!هدف تاپیک کلا این بوده!

درسته دست و پای هیچکدوممون رو برای پست دادن نبستن!

به نقل از Dr.Eniac :
اون چیو میدونسته ؟ خب اگه چیزی میدونسته چرا اکثر دوستای ما اینجا عضون و فعالیت نمیکنن وقتی میگم چرا فعالیت نمیکنین میگن سایت شلوغه آدم گیج میشه ؟؟؟
باید محیط رو بهش شناسوند ! همین شناخت محیط و آشنایی با جو سایته که باعث به وجود اومدن حس صمیمیت توی اون طرف میشه !

یکم با این حرف موافقم!

اره ادم گیج میشه و اولش و یکی از پست هامم نظر دادم که میشه چن تا لینک پیشنهادی بهش داد که فعالیتشو از پست دادن تو اونا شروع کنه! مثلا حرف بزن! جایی که توش نیاز نباشه از اطلاعات خیلی شاخی برخوردار باشی...

به نقل از Dr.Eniac :
خلاصه میگم ، اینکه قوانین سایت واسش کپی شه کاریست بسی مسخره چون قول میدم حتی نگاه هم نمیکنه ! ( طبق عادت وقتی توی فروم ها ثبت نام کنی این پیغام میاد و طرف اگه توی یه فروم دیگه ثبت نام کرده باشه میدونه چیه و اصلا نگاه نمیکنه ! )
پس باید این متن بسیار کوتاه ، به صورت عامیانه و یه مقدار صمیمی نوشته بشه تا بتونه بخونه !

اینم حرفیه!

خب متن شما صمیمی نبود که...

بعدشم کلی لینک طولانی توش داشت که من اصلا حوصله خوندشو نداشتم...

به نقل از پسر خیابون پشتی :
ولی باید حواست باشه که اون لبخندی که طرف بت تحویل میده از رو تمسخر و ترحم نباشه!

من که دخترم اون متن به نظرم از روی ترحم و تمسخر نبود!اتفاقا کاملا صمیمی و دوستانه بود!

زورکی که نمیشه کسی رو ترغیب کرد!......امکان پست دادن برا هرکسی هست!......دلش نخواست میتونه پست نده!.....
من خودم اوایل به صورت مهمان میومدم......پست نمیدادم.....ولی انجمنا رو نیگا میکردم و پستا رو میخوندم.....

ترغیب کردن ینی زورکی نبودن دیگه! ینی همون لینک تاپیکای پیشنهادی...
حالا این نظرات منه!

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Dr.Eniac :
ولی من هر کدوم از دوستام که از اینجا فراری میشن علت این کارشونو خشک بودن فضا میدونن...

همشون میگن یه محیطی داره که به تازه واردا محل نمیزارن!!!!

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Captain. Pisko :
متن پیش نهادی من :

پس بالاخره تو هم عضو سمپادیا شدی B-)

ای کلک :D

جون مادرت قسم بیا اینارو بخون بلکه هیچ احدی نتونه تو این سایت بهت گیر بده:

بند یک قابل توجه تو:

1- ببین اینجا یه سری آدم عجیب غریب ریختن تو سایت به اسم سمپادی غیر خودی هارم راه نمی دن! اگر سمپادی نیستی بدون آخرش اینا می کشنت

خودت کوتاه بیا بورو خودتو معرفی کن به عنوان مجرم( جون تو راس میگم غیر سمپادی بودن اینجا جرمه! :-" )

2- چه خوش گفت شاعر معاصر (خودم) که گفت:

اکانت یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی

اصلا راه نداره بخوای دو تا اکانت بسازی! اونم جرمه، میان می گیرنت، تهشم که می ندازنت بیرون

خو چرا زحمت مامور گشت سایت رو زیاد می کنی؟ یه دونه اکانت بیشتر حق نداری بسازی، حله؟ ;;)

3- اینجا واسه تاپیک زدن اصولی داریم (جنگل که نیس :-" سمپادیاس! یه سایت شاخ که رو دستش از ازل آفریده نشده B-) )

_ نبینم یه وقت بخوای تاپیک بزنی از این جینگولک بازیا دربیاری کل اسم تاپیکو پر علامت سوال و تعجب کنی یا تهش واسه

اینکه جلب توجه کنه تاپیکت بزنی ((تورو خدا بخون)) ،یا ((تاپیک فوری)) ها!!! اون وقته که رفاقتمون بهم می ریزه :D

(شاخامون می ره تو هم! منم که شاااااااااااخ :-" )

بعد تازشم یکی عنوان تاپیکتو بخونه باید حدودا دستش بیاد تو تاپیکت قراره چی نوشته باشه (یعنی عنوان تاپیک هایی که در آینده ایشالله می زنی رو قشنگ و واضح انتخاب کن )

4-متن های که می نویسی:

_ اینجا بچه ها خیلی رو فارسی غیرت دارن
اصن تا حدی که شعارشون اینه: تاپیک فینگلیش = پنچر ???
این یعنی چی؟ :D یعنی متن فینگلیش ننویس اینجا لطفا دوست عزیز

_ یه وقتی خدایی کرده تاپیک زدی حواست باشه تو کدوم انجمن زدی. باید مثلا محتوای تاپیکت به انجمنی که توش تاپیک میزنی مربوط باشه)

_ تاپیک که میزنی باید یه چیزی بزنی که هرکی ببینه به به و چه چه کنه! یعنی تاپیک یه بار علمی یا خلاقانه یا سرگرمی جالب داشته باشه
کلا پر محتوی و از این چیزا دیگه (چند تا تاپیک خوب ببینی دستت میاد)

_آها! راستی اینم بگم باید مراقب باشی تاپیکت جدید باشه! یعنی قبلا کسی درباره اون موضوع تاپیک نزده باشه یا اگر زده بود دیگه برگرده به دوره تراناساروس

5- وقتی کاربر جدید تصمیم می گیرد توی تاپیکی پاسخ ارسال کند: ???

_یعنی اگر جوابی که دادی به موضوع تاپیک مرتبط نباشه نفله ای :D میان خفتت می کنن تا دم سایت راهنماییت می کنن می گن برو بیرون :-" (اونا می گن ! به من چه :-" )

_ پستی که باعث تشویش اذهان عمومی شه، کسیو مسخره کنه ، توهین باشه به عقیده ای ، واسه کسی مشکل ایجاد کنه

، به حریم شخصی کسی تجاوز کنه (چقدر همه اینا شبیه همن! توهم موافقی؟ :D ) اون وقته که ...! هیچی دیگه!

بی شخصیت واسه چی همچین پستی میدی خوب؟ :D ( به مولا جرمه :( نده از این پستا دیگه!)

_ یه قاعده ای هس می گه نظری نداری نظری نده :-? (چند سالی پژوهش کردیم اینو بدست آوردیم) پس لطفا: تو تاپیک نظری نداری پستی نده :)

6-وقتی کاربر جدید تصمیم می گیرد پیغام خصوصی چک کند :D :

_پیغام خصوصی خصوصیه! (هرچند اصلا از رو اسمش قابل تشخیص نیست :-" ) پس حق افشاگری پیغام خصوصی دیگران رو ندارین (<

_تو پ.خ (پیغام خصوصی) نباس توهین و فحش و ناسزا و تحقیر و پیشنهاد دوستی (اونجوریاش) داده بشه! :D می دونی که؟

تازه اگر کسی از این پ.خ ها داد بهتون می تونید به مدیرا گزارش بدین (جون تو :-")

7- کابر جدید امضا می ذاره:

چه خبرهههههههههههههه؟ 10 خط امضا آخه؟ :D طول و عرضش زیاد بشه می زنن پاکش می کنن .حالا از ما گفتتن! ( باو خب سایت زشت می شه دیگه :-s )

امضا با شکل یا محتوای زشت هم بذاری فرت می شه ???

8- کاربر آواتار می گذارد:

_ تصویر مستهجن، شخصی ،اهانت آمیز بذاری دیگه نمی ذاری :D باشه؟ (جرمه اینم :-" )

9- کاربر به فکر تبلیغ در سایت می افتد:

_ببین جز این انجمنه تریبون تبلیغاتی و توی امضا هیچ جا دیگه تبلیغ نکن! (اصن تو تبلیغ می خوای چیکار؟ :-? )

من اینجا یه سری چیزای کلی و دمه دستی رو بهت گفتم خواستی قبول کن نخواستی هم سعی کن قبول کنی :D

با همه اینایی که گفتم اینجا یه محیط خیلی سرگرم کننده و مفرحه و کافیه یکم با بقیه کنار بیای و با مدیرا همکاری کنی تا ببینی چه حالی می دن بهت

هر سوالی و مشکل و کمکی هم خواستی می تونی از مدیرا بگیری!

بعدشم بیا اینو بخونی بد نی : قوانین انجمن (من که می دونم اون اول اول هم نخوندیش کلک :-" :D )

بیشترشو تو این صفحه بهت گفتم ولی هرچی نگفتم می تونی اونجا بخونی (; موفق باشی

ساعت های خوشی رو تو سمپادیا سپری کن ضرر نمی کنی :)
خدای من (;
هنگامه جون محشره >:D<
واقعا عالیه <:- x:P
از دیروز تا الان تاپیک شده 5 صفحه؟ :O
ماشا...
ولی دوستان خب اگه با این متن مشکل دارید
خودتون یه متن پیشنهاد کنید
خود هنگامه هم گفته متن پیشنهادی من
پیشنهاد داده دیگه
:D

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

دقیقن .....نمیدونم چرا فراری میشن ؟؟؟؟ :D

باید دو تا متن داشته باشیما اگه جنسیت پسر بود متن مورد قبول پسر هارو میزاریم ;;)

و اگه دختر متن مورد نظر دخترا :) :)
چطوره ؟؟؟ ;;) ;;)
یکی نماینده پسرا یه متن بنویسه :-"

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

به نقل از farnazZ :

باید دو تا متن داشته باشیما اگه ج ن س یت پسر بود متن مورد قبول پسر هارو میزاریم ;;)

چطوره ؟؟؟ ;;) ;;)
منم به این فک کردم!

ولی مشکل اینه ادم که تازه عضو میشه یه مقدار طول میکشه به پروفایلش سر و سامون بده!

واس همین اکثرن ج ن س ی تشون نامشخصه!

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

نمیشه همون اول که میخوان عضو بشن جنسیت رو مشخس کنن ؟؟؟ B-)

یعنی تو مراحل عضویت جنسیت هم ذکر بشه :D

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Meli :
ولی من هر کدوم از دوستام که از اینجا فراری میشن علت این کارشونو خشک بودن فضا میدونن...

همشون میگن یه محیطی داره که به تازه واردا محل نمیزارن!!!!

ببین مثلا مدیر که نمیدونه یارو جنبه اش رو داره یا نه که بش محل بزارن.....یهو میبینی جو گیر میشن کاربرای تازه (که تعدادشونم زیاده) و سایت تبدیل میشه به یه چیزی تو مایه های سیتی.....

به نقل از afroDt :
من که دخترم اون متن به نظرم از روی ترحم و تمسخر نبود!اتفاقا کاملا صمیمی و دوستانه بود!

خوب تفاوت بین دختر و پسر زیاده توی علایق.....شما برو توی انجمن کتب و مجلات....ببین کتابایی که دخترا دوست دارن رو پسرا رد کردن!....چون به نظرشون مسخره بودن!......

این کار (سلام دادن به کاربرای جدید و اینا...) مثل این وبلاگهای تازه کار میمونه که تا میخوای وارد سایت بشی شجره نامه رو میپرسن تا فقط اسمت رو بالای وبلاگ نمایش بدن و آخرشم بعد از حدود 5 دقیقه یه (خوش اومدی جیگر!) برات مینویسن و بت اجازه ورود میدن!.....

این کارا مال آماتور هاست!.....کسی که به بازدید سایت خودش اهمیت میده به نظرم نباید این کارای Useless (کلمه ای برای بیان معنی الآنش پیدا نکردم!) رو انجام بده!.....

با اینکه دخترا خوششون میاد و این جور چیزا نمیشه یه سایت و فروم رو اداره کرد.......دربرابرش فکر کنین که پسرا بدشون میاد.....

در کل به نظرم یه جور کار لوسه.....شما که میگین فضا خشکه اگه این کارو بکنید دیگه خیلی لوس بازی میشه!......و انجمن دیگه از تر بودن وارد مرحله ی خیسی میشه! :D

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

ببینین قانون یه پیام خوشامد این شکلیه اکثر جاها:
کاربر عزیز...(=فلانی!)
سلام
جمله اول:خوشامد گویی
جمله دوم:معرفی جامعه خیلی مختصر(ویژگی برتر اونم فقط تو یه جمله)
چند تا جمله از مهمترین چیزایی که به محض ورود باید دونست(مثلا فقط لینک قوانین و چند تا توصیه)
اکثرا روش پیشنهاد و انتقادو هم شرح میدن(یه جمله)و یا اینکه اگه به مشکلی برخوردین فلان کارو بکنین
آرزوی موفقیت و لذت بردن از فضای جامعه

×شبیهه این برگه هاست که پشت در هتلا میزنن!×
خلاصه زیاده گویی اصلا جالب نیست
اگه خیلی میخواین خلاقانه باشه جملات رو خلاقانه بیان کنید وگرنه ترتیب همینه اکثرا.صمیمیت رو هم باز باید توی انتخاب جملات در نظر بگیرین.
(من هنوز اعتقاد دارم کسی نمیخونه چنین پیامیو!من که خودم خط اولشو شاید میخوندم!تکراریه کمی و کمی هم لوس!طنزم در حد یه جمله چون پیام خوشامد باید رسمی باشه!)

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

ببین مثلا مدیر که نمیدونه یارو جنبه اش رو داره یا نه که بش محل بزارن.....یهو میبینی جو گیر میشن کاربرای تازه (که تعدادشونم زیاده) و سایت تبدیل میشه به یه چیزی تو مایه های سیتی.....

خوب تفاوت بین دختر و پسر زیاده توی علایق.....شما برو توی انجمن کتب و مجلات....ببین کتابایی که دخترا دوست دارن رو پسرا رد کردن!....چون به نظرشون مسخره بودن!......

این کار (سلام دادن به کاربرای جدید و اینا...) مثل این وبلاگهای تازه کار میمونه که تا میخوای وارد سایت بشی شجره نامه رو میپرسن تا فقط اسمت رو بالای وبلاگ نمایش بدن و آخرشم بعد از حدود 5 دقیقه یه (خوش اومدی جیگر!) برات مینویسن و بت اجازه ورود میدن!.....

این کارا مال آماتور هاست!.....کسی که به بازدید سایت خودش اهمیت میده به نظرم نباید این کارای Useless (کلمه ای برای بیان معنی الآنش پیدا نکردم!) رو انجام بده!.....

با اینکه دخترا خوششون میاد و این جور چیزا نمیشه یه سایت و فروم رو اداره کرد.......دربرابرش فکر کنین که پسرا بدشون میاد.....

در کل به نظرم یه جور کار لوسه.....شما که میگین فضا خشکه اگه این کارو بکنید دیگه خیلی لوس بازی میشه!......و انجمن دیگه از تر بودن وارد مرحله ی خیسی میشه! :D

خوب میتونیم متن رو با راهنمایی مدیر ها یکم رسمی ترش کنیم (; (; (;

تا به قول شما از حالت لوسی و خیسی در بیاد :-"

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از farnazZ :

باید دو تا متن داشته باشیما اگه ج ن س یت پسر بود متن مورد قبول پسر هارو میزاریم ;;)

چطوره ؟؟؟ ;;) ;;)

آقا به اینم فکر کنین که یه استاد یا یه دبیر هم بخواد بیاد اینجا عضو شه!.....به نظرتون این خوشامدگوییا میتونه مناسب باشه؟.....
(الآن میگن خوب سن رو هم مشخص کنن تا به اقتضای سنشون براشون خوشامدگویی بنویسیم!)

چه گیریه که بیایم خوشامد گویی بگیم؟...... :-??

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

آقا به اینم فکر کنین که یه استاد یا یه دبیر هم بخواد بیاد اینجا عضو شه!.....به نظرتون این خوشامدگوییا میتونه مناسب باشه؟.....

خوب دبیر ها هم بیان بخونن شاد میشن
فک کنم این جا آدم بزرگ تر از ۳۰ سال نباشه
خوب من که گفتم میتونیم بعضی جاهاشو اصلاح کنیم

من هم نمیدونم گیرش چیه؟؟

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

ما اکثریت رو در نظر میگیریم...

اگه بخوایم برای هر سنی یه خوشامد گویی بگیم که نمیشه!!!!

اکثریت بچه های اینجا هم یا راهنمایی اند یا دبیرستان!!!!---> فوق فوقش دانشگاه!!!!(اینطور نیست؟؟؟؟

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Meli :
ما اکثریت رو در نظر میگیریم...

اگه بخوایم برای هر سنی یه خوشامد گویی بگیم که نمیشه!!!!

اکثریت بچه های اینجا هم یا راهنمایی اند یا دبیرستان!!!!---> فوق فوقش دانشگاه!!!!(اینطور نیست؟؟؟؟

اگه اینو میگی که دوباره اختلاف نظر در مورد علایق دخترونه و پسرونه شروع میشه!....

خدایی یه دور چیزایی رو که برا مثال نوشتین به عنوان خوشامدگویی بخونین و ببینین یه دانشجو یا یه فرد دبیرستانی اینارو بخونه فراری نمیشه؟ :D

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

اره باتون موافقم!

مثلا تو مدرسه ی ما یه دفترچه هس واس معرفی کلاسای پژوهشیمون! ولی خب داداشم که اینو میخوند میگف مربی مهدکودکتون اینار و نوشته؟

اون همیشه با لحنی شبیه لحن هنگامه نوشته میشه! در حالی که خب رسمیتش رو هم داره!

خب پس میشه به جای خیلی صمیمی شدن! همون لینک قوانین و راهنمایی واسه شروع کار تو سایت رو داد! همین!

هنوز سر حرفم واسه دادن لینک جاهای محبوبی که میشه کارشو ازون جا شروع کنه مثه حرف بزن! هستم!

• لایک
امتیازات: meli
بالا