ستایش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ستایش

اینجا گفته درحالِ ساخته. :-? چیزِ دیگه‌ای راجع بهش نگفته. ولی همین که یه توضیحی درموردش داده یعنی قرارِ پخش یشه. آخه چندوقت پیشا که ما میشنیدیم اصلا ستایش دو ئی در کار نیست. :-"
بعد باتوجه به عکسا خودِ ستایش قرارِ نقشِ خودشُ بازی کنه؛ که خب واقعن باعث مسرتِ. :-" ((: قبلا میخواستن یکی دیگه رو انتخاب کنن فک کنم. 8-|

یکش که فاجعه بود ولی دوش حداقل یکم بهتره دلم میخواد ستایشو خفه کنم :-&

به نقل از fateme12 :
یکش که فاجعه بود ولی دوش حداقل یکم بهتره دلم میخواد ستایشو خفه کنم :-&

الان با همین یک قسمت که نصف‌ش هم خلاصه‌ی سری اول بود این رو میگی؟ :-" نمیشه انقدر سریع قضاوت کرد.

حالا دا از فیلنامه و اینا ، یه زن بی شوهر بعد بیست سال بدون هیچ منبع در آمدری با دو تا بچه ی کوچیک تنها فرقش اینه که یه عینک نازک به قیافش اضافه شده؟ :////// فاجعه رسمن گریم.

:))
با نظر گائوچو موافقم هیچ فرقی نکرده جز یه عینک.. :-"

به نظر من صداوسیما بهتره بجای سرمایه گذاری روی سریال‌هایی که نه داستان جذابی داره و نه مخاطب راغب به دیدن سری‌های جدید اونه پولش رو توی این وضعیت صرف ساخت آثار خلاقانه‌تری بکنه.
مثلا کدوم یکی از شما دغدغه شب و روزش این بوده که فصل جدید ستایش ساخته بشه؟!
برداشت اشتباه نکنید البته.
من نمیخوام به سلیقه‌ی کسی توهین کنم. ولی اگر همین نظرسنجی این تاپیک رو معیار قضاوت قرار بدیم اکثریت از این نوع سریال‌ها، یعنی سریال‌هایی که همش رنج و بدبختی رو نشون میده و از اول تا آخرش یه نفر عربده میکشه و اون یکی گریه میکنه خوششون نمیاد.

×ضمنا حالا جدا از بحث عینک که اشاره شد برای من جالبتر از همه مقدار موهای اون پدربزرگ (داریوش ارجمند) بود که بعد بیست سال نه تنها یه تار موش کم نشده بود که اتفاقا پرپشت تر هم شده بود!

انتخاب بازیگراشون از همه ضایع‌تر.نرگس محمدی سه سال اختلاف سنی داره با حدیث میرامینی، گریمشون هم که معرکه‌تر، اصن می‌خوره ستایش از دخترش کوچیک تر هم باشه. :)) :/

قسمت اولش که رسماً افتضاح بود، پسره دختره رو توی خواب دیده ://من دیگه صحبتی ندارم.

بنظرم اگه به ساخت ِ ستایش یک اکتفا می‌کردن، همون عدّه‌ای که طرفدار این سریال بودن چهره‌ی بهتری ازش تو ذهنشون میموند.

من جدیدا به این نتیجه رسیدم که عمده ی ضعف سریال های ایرانی، برای فیلمنامه است. کانسپت سریال، روی داستان می چرخه. چون مخاطبش، مخاطب خاص نیست که بگه وای این دکوپاژ مسخره بود یا این چه کادریه که کارگردان انتخاب کرده. مخاطب عام، می خواد که داستان سریال رو دنبال کنه. در ضمن تو سریالی که فیلمنامه ش قوی باشه، دست ِ کارگردان و بازیگر بازتره برای انجام درست تر ِ کارهاشون.

از همین یه قسمتی که تا الآن پخش شده، ضعف فیلمنامه ی ستایش فوران می کنه تو چشم ِ مخاطب، از دیالوگ های ضعیف و ابتداییش، تا کنش هایی که توی سریال اتفاق می افته.

تو این قسمت آخرش گفت عقد کنن هم باطله. جریان چیه؟ به خاطر اینه که باید رضایت پدربزرگ رو داشته باشه؟ (وقتی پدر مرده باشه رضایت پدربزرگ الزامیه)

* این استراتژی سریالای ایرانی برای تو کف گذاشتن بیننده تو لحظه آخر واقعا بده!

به نقل از میم ح میم دال :
تو این قسمت آخرش گفت عقد کنن هم باطله. جریان چیه؟ به خاطر اینه که باید رضایت پدربزرگ رو داشته باشه؟ (وقتی پدر مرده باشه رضایت پدربزرگ الزامیه)

احتمالا بخاطر اينه كه شناسنامه ي ستايش به اسم خودش نيست و نميشه خطبه رو به اسم يكي ديگه (كه الان هم زنده نيست) خوند و اگه اينجوري بشه خطبه باطله!

حیف وقت آدم که صرف دیدن این فیلمای مسخره ایرانی بشه. :-"

صحنه ای رو تصور کنین که محمد فامیلی واقعیشو بشنوه...

بنظر من چند حالت داره:

1.این دوتا خواهربرادر شیری باشن
2. تو اداره ثب احوال و اینا ثبت شده باشه که صاحب شناسنامه مرده
3.همون که بچه ها گفتن(اجازه پدربزرگ)

راستی یه سوال: نازگل و محمد اسم اصلی شون تو فصل اول که بچه بودن چی بود؟

بعد چجوری جای عکس واقعی ثنا رودباری عکس ستایش الان تو شناسنامس؟
ولی انگار یه چیز دیگه بود،ها فک کنم تو فصل اول گلناز بوده :-"

به نقل از ایلیا :
بعد چجوری جای عکس واقعی ثنا رودباری عکس ستایش الان تو شناسنامس؟
ولی انگار یه چیز دیگه بود،ها فک کنم تو فصل اول گلناز بوده :-"

انگار اون دختره یکم شبیه ستایش بوده ُ اینا
بعد دیگه ستایشُ ب جاش غالب کردن. ;D
نه نه :-"
همون نازگل بود

خب اومدیمو پدربزرگ طرف مرده بود .. جدّش باید اجازه بده ؟ :دی ای بابا !! :-"

به نقل از خدیـــج ه! :
تو فصل اولم همین بود و الان واقعا جای سواله که چه جوری میشه اسم اون دونفری که شناسنامه هاشونو گرفتن هم اسم نازگل و محمد بودن

:-/ ;D

اینم از همون ریزه کاریای فیلمای ایرانیه :))

دوستان چ ربطی ب اسم شناسنامه داره ؟ مهم اون خطبه هس :-" اینا خلاقیت بخرج دادن الان :)) :/

+ عاطفه با سوناتا 2012 میاد ( سوناتا 2012 بود دگ ؟ ) بعد ستایش بهش میگه گنج پیدا کردی ؟ میگه ن ، ازدواج عاقلانه کردم ؛؛) :/
ینی هر کی ماشین خارجی داشته باشه ازدواج عاقلانه کرده الان ؟ :/
بعد جالب شوهرشه با دسته گل درحد خواستگاری میاد خونه :))) :/

• لایک
امتیازات: setaa

و من خیلd شیک با خودم فکر کردم شاید محسن عموش باشه ... برادرش حتی :-?
خوب ممکنه ;;) ;D

به نقل از خدیـــج ه! :
تو فصل اولم همین بود و الان واقعا جای سواله که چه جوری میشه اسم اون دونفری که شناسنامه هاشونو گرفتن هم اسم نازگل و محمد بودن

:-/ ;D
اگه اینجوری باشه که یه سوتی بزرگ دادن
ینی حتی سن هاشونم درست نیست

فکرکنم حدود5سال طول بکشه این شماره2 ;D

Back
بالا