ستایش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ستایش

به نقل از Fitz William . Darcy :
من واقعا از عزت ضرغامی کمال تشکر رو دارم بخاطر اولتیماتومی که به سازندگان ستایش داده بود!! تموم شد رفت بالاخره ! /m\

.
جه اولتیماتومی؟

به نقل از The Merovingian :
مطمئنا در فصل های بعدی این سریال، دیگه از نرگس محمدی برای بازی در نقش ستایش دعوت نمیکنن!
100%! وسط سریال گذاشته رفته برزیل, مردمو مسخره کردن مریض نشون دادنش! بعد یهو خب شد و پیداش نشد :-" قسمت آخر فیلم نقش اصلی حضور نداشت! [-(

به نقل از :: باران :: :
100%! وسط سریال گذاشته رفته برزیل, مردمو مسخره کردن مریض نشون دادنش! بعد یهو خب شد و پیداش نشد :-" قسمت آخر فیلم نقش اصلی حضور نداشت! [-(

میگن، و همچنین عکس هایی هم دیدم، که تو برزیل به طور نامناسبی خودشو ظاهر کرده بوده و معلوم نیست چیکار کرده که فوری این فصل رو به پایان بردن و فصل بعدی هم نقششو به کس دیگه ای میدن.

البته نمیشه قضاوتی کرد . . .

جه اولتیماتومی؟

والا نـمیدونم خبرش تایید شد یا تکذیب، دگ پیگیری ش نـکردم! اما اگ حقیقت داشته ک کارِ خوبی بوده!!

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=280271

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=280179

مطمئنا در فصل های بعدی این سریال، دیگه از نرگس محمدی برای بازی در نقش ستایش دعوت نمیکنن!

من ترجیح میدم اصن فصل های بعدیِ در کار نـباشه!! ;D

پ.ن: شرلوک با اون داستان خوب و شاهکار بودنش، هر فصلش 3 قسمته 1.5 ساعتس! بعد اینا تو فصل اول ک به آب می بندن، تو فصل دو هم بخاطر انتقادات ریتمشو جوری تند میکنن ک بازم الکی تموم شه!!

.

به نقل از The Merovingian :
میگن، و همچنین عکس هایی هم دیدم، که تو برزیل به طور نامناسبی خودشو ظاهر کرده بوده و معلوم نیست چیکار کرده که فوری این فصل رو به پایان بردن و فصل بعدی هم نقششو به کس دیگه ای میدن.

البته نمیشه قضاوتی کرد . . .
خیلی یهویی شد ولی! معمولا قسمت آخرو از ی هفته قبل اعلام می کنن! کلن از نرگس محمدی هم نقشی نبود آخرین قسمت با اینکه بازیگر اصلیه و سریال به اسم اونه :-??

اصن خدا وکیلی این نرگس محمدی نقش پیری ستایش رو خوب بازی نکرد ، اصن مناسب اون نقش نبود
کل حرکات مصنوعی کل دیالوگ ها مصنوعی واقعا به نحوی فیلمو حال بهم زن کرده بود ~X(

حالا باز من یچی بگم میگه میخواد لج دربیاره :)) :))

آقا این فیلم برداری تو بیمارستان ایناش موقع برف اینا بود وسط زمستون با کلی کاپشن اینا بودن بعد جام جهانی که تابستون بود :-"

بسیـــــــــــار مزخرفـــــــــــــــــ و چرتــــــــــــــــــــــــــــــ (:| >:p

Back
بالا