ستایش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ستایش

نه ;;)

+ یکی بیاد لطفا تعریف کنه این قسمتم نشد ببینم : ))) #مرسی

منم هم ندیدم ، مُرد ؟ ;D

نه اصلا ستایشو نشون نداد!داستان روی صابر بیشتر و کمی هم حشمتو ممد چرخید!

احتمالا اینقدر نشونش نمیدن تا قسمت آخر بشه بکشنش ;D صابر اموال حشمت ُ نکشید بالا؟ :-? #-o

این قسمتش بسیار جالب و جذّاب بود چون بازیگرا حرکت میکردن، برخلاف همیشه که فقط میرن بالا منبر حرف میزنن. ;;) ;;)

شاید هدف از هفته به هفته نشون دادنش این باشه که تو ذهنا بمونه ولی به نظرم در این حد نیست .

به نقل از Am.mA :
نه دیگه ! هر کی ستایش رو میبینه از سرِ علافیه ، کار و بار نداره بیکاره میشینه میبینه ، ولی کسی که سریالای فارسی 1 رو میبینه اندازه یه جو عقل نداره :| یعنی شعور نداره ! خیلی تفاوت هست بین آدم بیکار و بی شعور :|

× کسی که دیس می کنه یعنی فارسی 1 میبینه ؟ :O

نه خب نباید یه حکم کلی داد ! بعضیا واقعا ستایش رو از رو علاقه میبینن مثه مامان خودم ! عقیده ش اینه که فیلم آموزنده ایه ! :-??

در ضمن صرفا جهت اطلاع مـامـان بزرگــــ بنده فارســی 1 و Gem و سـتایـش میبینه ! :-"

نه خب نباید یه حکم کلی داد ! بعضیا واقعا ستایش رو از رو علاقه میبینن مثه مامان خودم ! عقیده ش اینه که فیلم آموزنده ایه ! :-??

در ضمن صرفا جهت اطلاع مـامـان بزرگــــ بنده فارســی 1 و Gem و سـتایـش میبینه ! :-"

خب دیگه ، اگه دقت کنی چند تا پست بعدی گفتم در رابطه با قشر کم سواد جامعه نمیشه حرفی زد ... ولی کسی که ادعای فرهنگ و داناییش میشه اگه بشینه فارسی 1 ببینه ، واقعا باید به ادعاش و هوش و عقلش شک کرد :|
در ضمن واسه ستایش هم که گفتم لفظم بد بود ! منظور من وقتی کسی کاری نداره تو اون تایم میشینه میبینه دیگه ...
بعد اگه اون پستی رو که من بهش این جوابو داادم بخونی متوجه میشی ...

به نقل از Am.mA :
خب دیگه ، اگه دقت کنی چند تا پست بعدی گفتم در رابطه با قشر کم سواد جامعه نمیشه حرفی زد ... ولی کسی که ادعای فرهنگ و داناییش میشه اگه بشینه فارسی 1 ببینه ، واقعا باید به ادعاش و هوش و عقلش شک کرد :|
ینی شما میفرمایید هرکی فارسی وان و چم و اینارو نگا کنه سطح علم و فرهنگ و دانشش کمه؟یا ادعا و هوش و عقلش ناقصه؟

به شخصه با اینکه با برنامه های این شبکه ها مخالفم و از نظرم بهتر از اونا واسه گذران وقت هست ولی به نظر بقیه احترام میذارم!خوب یکی هم دوست داره اونارو نگا کنه!

در ضمن مادربزرگ ایشون چون مادربزرگه جزو قشر کم سواده؟!

اینجور قضاوتا به نظرتون واسه یه مثلا تیزهوش جامعه یکم دور از انتظار نیس؟!

به نقل از Møøñ-Łįkē :
ینی شما میفرمایید هرکی فارسی وان و چم و اینارو نگا کنه سطح علم و فرهنگ و دانشش کمه؟یا ادعا و هوش و عقلش ناقصه؟

به شخصه با اینکه با برنامه های این شبکه ها مخالفم و از نظرم بهتر از اونا واسه گذران وقت هست ولی به نظر بقیه احترام میذارم!خوب یکی هم دوست داره اونارو نگا کنه!

به هرحال بعضی وقتا افراد میخوان نظر خودشون رو با نادیده گرفتن یا عبور از نظر و عقیده بقیه به کرسی بشونن.

بذارید خوش باشن چون جواب دادن عقیده و نحوه بحث اون دسته رو عوض نمیکنه صرفا موضوع کش میاد و بحث منحرف میشه.

به نقل از Møøñ-Łįkē :

قبلا هم گفتم ! شمایی که میگی به نظر بقیه احترام بذار ، کسی که شیشه میکشه نمیشه بهش گفت که عقل و درکش ناقصه ؟ :-? باید به سلیقش احترام گذاشت ؟

لحنم خیلی بد بود میدونم واسه همین هم عذر میخوام ! ولی در کل کسی که میشینه فارسی 1 میبینه و ادعاش بشه از نظر روشن فکر بودن و اینا ، ادعاش پوچه ...

نمیدونم واقعا کسی که میشینه میبینه ، نمیتونه مخرّب بودن این شبکه رو تشخیص بده ؟؟ اگه نمیتونه که دیدش تو این زمینه محدوده !

در ضمن شماهایی که اینقد بحث میکنید ، پست اولم رو بخونید ! در جواب چه پستی بود ؟

پیشنهاد میکنم یه تاپیک واسه خوب یا بد بودن ماهواره ( شبکه فارسی 1 و جم ...) بزنید اونجا بحث میکنیم

به نقل از Am.mA :
قبلا هم گفتم ! شمایی که میگی به نظر بقیه احترام بذار ، کسی که شیشه میکشه نمیشه بهش گفت که عقل و درکش ناقصه ؟ :-? باید به سلیقش احترام گذاشت ؟

لحنم خیلی بد بود میدونم واسه همین هم عذر میخوام ! ولی در کل کسی که میشینه فارسی 1 میبینه و ادعاش بشه از نظر روشن فکر بودن و اینا ، ادعاش پوچه ...

نمیدونم واقعا کسی که میشینه میبینه ، نمیتونه مخرّب بودن این شبکه رو تشخیص بده ؟؟ اگه نمیتونه که دیدش تو این زمینه محدوده !

در ضمن شماهایی که اینقد بحث میکنید ، پست اولم رو بخونید ! در جواب چه پستی بود ؟

پیشنهاد میکنم یه تاپیک واسه خوب یا بد بودن ماهواره ( شبکه فارسی 1 و جم ...) بزنید اونجا بحث میکنیم
بحث اعتیاد با بحث برنامه های تلویزیون فک نمیکنید کمی متفاوته؟علاوه بر اون کسی که شیشه مصرف میکنه بهش نیاز داره،لزوما بهش علاقه نداره اما کسی که یه برنامه رو دنبال میکنه صرفا از روی علاقش به اون برنامه هسدش!

مخرب بودن این شبکه ها بستگی به خود ادم دارن،عوامل زیادی توش دخیله،از جمله سن و ظرفیت ادم ها،مسلما رو یه بچه 11-12 ساله خیلی بیشتر تاثیر میذاره تا یه خانوم یا اقای 40-50 ساله

صحیح که این بحث نباید اینجا مطرح میشد ولی وقتی بحث به اینجا کشیده شده نمیشه جواب نداد! :)

پ.ن:کسی میدونه ستایش چند قسمته؟!تا اخر تابستون تموم میشه؟!

دیگه موضوع داره منحرف میشه (شده در واقع.)
از این به بعد هر ارسال بی‌ربط با موضوع اصلی پاک میشه.

مدیر جان ، میگم پستایی رو که در رباطه با فارسی 1 بود رو منتقل کن به یه تاپیک جدید اونجا بریم بحث کنیم ! من 10 خط جواب نوشته بودم دیدم شما نوشتی موضوع داره منحرف میشه ;D خواهشا یه تاپیک بزن در رابطه با شبکه های فارسی 1 و جم و اینا !

امشب قسمت آخرهههههههههههههه!!! <:-P <:-P <:-P <:-P

بزن اون دس قشنگه روووو!!

شله شله!!

خیلی مسخره بود انصافا [-(

یکی بگه چی شد ;D

من حتی یه قسمتشم ندیدم یعنی فقط قسمت اخر فصل1 رو دیدم حوصلم سر رفته بود :))

ولی مامانم اینا نگاه میکنن میدونم قصش چیه ;D

من واقعا از عزت ضرغامی کمال تشکر رو دارم بخاطر اولتیماتومی که به سازندگان ستایش داده بود!! تموم شد رفت بالاخره ! /m\

.

Back
بالا