ستایش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ستایش

یعنی زنه ;D شوعر داره.

ببخشیدا.. من قسمت پیش رو ندیدم. چرا عاطفه گف اونا نمیتونن ازدواج کنن؟ ;D

به نقل از Elahek :
ببخشیدا.. من قسمت پیش رو ندیدم. چرا عاطفه گف اونا نمیتونن ازدواج کنن؟ ;D

چون اجازه‌ی پدربزرگ (اگه زنده باشه) لازمِ و شوهر عاطفه پی‌گیری کرد فهمید زندس و حالا ستایش می‌خواد مثلِ بچّه‌یِ آدم بره به فردوس بگه که بیا و مردونگی کنُ اجازه بده. :-" :))

آغا اینو چرا ساعت پخشش رو تغییر دادن؟الان داره میده چرا؟؟ :o

واااای اونجایی که فردوس به محمد میگف: من وَبا ندارم ^#^ عاااالی بود :))

بیچاره خاستگارنازگل:( :(

به نقل از میم ح میم دال :
قسمت آخر بود این؟
تازه شروع شد.بره اعتراف کنه و بره زندان و....

به نقل از kimia_soleimani :
تازه شروع شد.بره اعتراف کنه و بره زندان و....
[/زندان که نمیره نگهش میداره میگه ت باید نوکر عروس و بچه هام بشیquote]

اونجایی ک محمد از فردوس دوری میکرد خیلی مسخره بود :|

بیچاره نازگل ونازمدش :(

من فقط محسن رو دوس میدارم

چرا اینا اینقد مصنوعی بازی میکنن؟!!

هی بازیگرا میگفتن خوابه توهمه فیلم هندیه. بعد خودشون تکذیب میکردند. مثل اینکه کارگردان میخواست به خودش بگه اصلا هم فیلم هندی نخواسته !

الان دیگه کار می‌افته رویِ روالِ اداری، اونم بروکراسیِ از نوعِ ایرانیش و کِش و قوس‌هایِ اعصاب خرد کن، بنابراین من به خانواده اعلام کردم که تا اتمامِ این مراحل سریال رو دنبال نخواهم کرد... ;D

به نقل از Mysterious Quéèn :
الان دیگه کار می‌افته رویِ روالِ اداری، اونم بروکراسیِ از نوعِ ایرانیش و کِش و قوس‌هایِ اعصاب خرد کن، بنابراین من به خانواده اعلام کردم که تا اتمامِ این مراحل سریال رو دنبال نخواهم کرد... ;D

فک کن 1% بتونی مقاومت کنی و نبینی!

اخه چرا ریتم ابن فیلم کنده؟
هر اشکالی داره ب کنار(اشکال کمم نداره از انتخاب بازیگرا بگیرتا داستانو بازی هاو....)
یکی منو توجیه کنه لدفن
اخه چرا باید 30دقیقه از کل 45دقیقه فیلم این صحنه باشه ک ستایش بره بگه اقا فردوس بیا و مردونگی کن اجازه بده نازگل عروسی کنه
این همه کش و قوس لازم بود؟
نیم ساعت از هر قسمتم ک ستایش گذشته هارو مرور میکنه!!
البته حقم دارن
میدونین برا دقیقه چن میگرن از تلویزیون؟ :-?? :-L

و چقدر افتضاح بود این قسمت!
میتونستن واقعا خیلی قشنگ تر بنویسن این قسمتُ و مشخصا بازیگرا هم میتونستن بهتر بازی کنن.

+اره اگه کسی بتونه تا یه هفت_هشت قسمتِ بعدی رُ نبینه واقعا خیلی کارِ درستی کرده!

من دیشب به اصرار حضار دیدمش :-" و کشف کردم یکی از خوبیهای این فیلم اینه که نیازی به دیدن نداره فایل صوتیش رو هم دانلود کنید بسه. :> بس که سخنرانی میکنن.
این ازدواج نازگل رُ اینقدر عقب میندازن تا آخر فیلم تا فیلم حالت ایرانی داشته باشه. :-"

الان تکرارشو دیدم :/

این محمد چرا انقد مسخرس ؟ الان فکرکرده که بچه دو سالس که انگار میخوان آمپولش بزنن ؟ :|

الان کارگردانو نویسنده با تکرار جملاتی مثل: باورم نمیشه ؛ عین قصه س و فلان قصد طبیعی کردن دارن واقعا ؟ :|

این نازگلم که مث بچه های سه چهار ساله هی چشماشو گرد میکنه ذوق میکنه :| ://

بعد اون تیکش که عاطفه گفت بچه من (منظور مرتضی) رو ببین ؛ بعد مرتضی گفت کل دنیارو میدم واسه یه تار موت(تقریبا همچین چیزی)

پوووووف واقعا درباره اون لحظه مثل فامیل دور باید بگم من حرفی ندارم واقعا ؛ الان به قیافشون میاد آخه این حرفا؟ : |

به نقل از shery :
الان تکرارشو دیدم :/

این محمد چرا انقد مسخرس ؟ الان فکرکرده که بچه دو سالس که انگار میخوان آمپولش بزنن ؟ :|

الان کارگردانو نویسنده با تکرار جملاتی مثل: باورم نمیشه ؛ عین قصه س و فلان قصد طبیعی کردن دارن واقعا ؟ :|

این نازگلم که مث بچه های سه چهار ساله هی چشماشو گرد میکنه ذوق میکنه :| ://

بعد اون تیکش که عاطفه گفت بچه من (منظور مرتضی) رو ببین ؛ بعد مرتضی گفت کل دنیارو میدم واسه یه تار موت(تقریبا همچین چیزی)

پوووووف واقعا درباره اون لحظه مثل فامیل دور باید بگم من حرفی ندارم واقعا ؛ الان به قیافشون میاد آخه این حرفا؟ : |

نه اصن من موندم چجوری دلشون اومد پیشِ اون ستایشِ شوهر مرده اینجوری لاو بترکونن! 8-|
+ :-"
++ :))

Back
بالا