- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجـنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : ستایش
نه
+ یکی بیاد لطفا تعریف کنه این قسمتم نشد ببینم : ))) #مرسی
نه
+ یکی بیاد لطفا تعریف کنه این قسمتم نشد ببینم : ))) #مرسی
مام نديدم ولي خانواده ميگفتن نمردبه نقل از Am.mA :منم هم ندیدم ، مُرد ؟
به نقل از Am.mA :نه دیگه ! هر کی ستایش رو میبینه از سرِ علافیه ، کار و بار نداره بیکاره میشینه میبینه ، ولی کسی که سریالای فارسی 1 رو میبینه اندازه یه جو عقل نداره یعنی شعور نداره ! خیلی تفاوت هست بین آدم بیکار و بی شعور
× کسی که دیس می کنه یعنی فارسی 1 میبینه ؟
نه خب نباید یه حکم کلی داد ! بعضیا واقعا ستایش رو از رو علاقه میبینن مثه مامان خودم ! عقیده ش اینه که فیلم آموزنده ایه !
در ضمن صرفا جهت اطلاع مـامـان بزرگــــ بنده فارســی 1 و Gem و سـتایـش میبینه !
ینی شما میفرمایید هرکی فارسی وان و چم و اینارو نگا کنه سطح علم و فرهنگ و دانشش کمه؟یا ادعا و هوش و عقلش ناقصه؟به نقل از Am.mA :خب دیگه ، اگه دقت کنی چند تا پست بعدی گفتم در رابطه با قشر کم سواد جامعه نمیشه حرفی زد ... ولی کسی که ادعای فرهنگ و داناییش میشه اگه بشینه فارسی 1 ببینه ، واقعا باید به ادعاش و هوش و عقلش شک کرد
به نقل از Møøñ-Łįkē :ینی شما میفرمایید هرکی فارسی وان و چم و اینارو نگا کنه سطح علم و فرهنگ و دانشش کمه؟یا ادعا و هوش و عقلش ناقصه؟
به شخصه با اینکه با برنامه های این شبکه ها مخالفم و از نظرم بهتر از اونا واسه گذران وقت هست ولی به نظر بقیه احترام میذارم!خوب یکی هم دوست داره اونارو نگا کنه!
در ضمن مادربزرگ ایشون چون مادربزرگه جزو قشر کم سواده؟!
اینجور قضاوتا به نظرتون واسه یه مثلا تیزهوش جامعه یکم دور از انتظار نیس؟!
به نقل از Møøñ-Łįkē :ینی شما میفرمایید هرکی فارسی وان و چم و اینارو نگا کنه سطح علم و فرهنگ و دانشش کمه؟یا ادعا و هوش و عقلش ناقصه؟
به شخصه با اینکه با برنامه های این شبکه ها مخالفم و از نظرم بهتر از اونا واسه گذران وقت هست ولی به نظر بقیه احترام میذارم!خوب یکی هم دوست داره اونارو نگا کنه!
در ضمن مادربزرگ ایشون چون مادربزرگه جزو قشر کم سواده؟!
اینجور قضاوتا به نظرتون واسه یه مثلا تیزهوش جامعه یکم دور از انتظار نیس؟!
بحث اعتیاد با بحث برنامه های تلویزیون فک نمیکنید کمی متفاوته؟علاوه بر اون کسی که شیشه مصرف میکنه بهش نیاز داره،لزوما بهش علاقه نداره اما کسی که یه برنامه رو دنبال میکنه صرفا از روی علاقش به اون برنامه هسدش!به نقل از Am.mA :قبلا هم گفتم ! شمایی که میگی به نظر بقیه احترام بذار ، کسی که شیشه میکشه نمیشه بهش گفت که عقل و درکش ناقصه ؟ باید به سلیقش احترام گذاشت ؟
لحنم خیلی بد بود میدونم واسه همین هم عذر میخوام ! ولی در کل کسی که میشینه فارسی 1 میبینه و ادعاش بشه از نظر روشن فکر بودن و اینا ، ادعاش پوچه ...
نمیدونم واقعا کسی که میشینه میبینه ، نمیتونه مخرّب بودن این شبکه رو تشخیص بده ؟؟ اگه نمیتونه که دیدش تو این زمینه محدوده !
در ضمن شماهایی که اینقد بحث میکنید ، پست اولم رو بخونید ! در جواب چه پستی بود ؟
پیشنهاد میکنم یه تاپیک واسه خوب یا بد بودن ماهواره ( شبکه فارسی 1 و جم ...) بزنید اونجا بحث میکنیم