ستایش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smartgirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ستایش

کسی میدونه این فیلم کی تموم میشه؟؟! :-/ :-??
اخرش چی میشه؟مثل این که قرار با این همه لِفت بد تموم شه! این درسته یا شایعه است؟ :-/

داستان ایرانیه ها...بد تموم شه؟؟

تموم شه؟
مثکه تو روزنامه نوشته ستایش 2 رو دارن میسازن :)) X_X

اگه فک کردین با مرگه ستایش فیلم تموم میشه سخت در اشتباهین ! :-" بعد مرگشم احتمالا تو دنیای روح ها ادامه خواهد داشت ! ;D
ول کنین این چیزا رُ حالا ! به نظرتون ازدواج میکنه با مهندسه ؟ 8-^

ول کنین این مسخره بازیا رو این ستایش از قبل از مختارنامه شروع شد هنوزم که هنوزه ادامه داره یه فیلم چرت و پرت باباهه دم از مسلمونی می زنه بعد از قانون کشور اسلامی فرار میکنه آخنه این چه مسلمونیه بعدشم کی تو دهه شصت به دخترش می گفته تو راجع به خواستگارت آزادی اصلا کسی جرات نداشته راجع به ازدواج حرف بزنه برید از مامان، باباهاتون بپرسید

به نقل از بو علی :
ول کنین این مسخره بازیا رو این ستایش از قبل از مختارنامه شروع شد هنوزم که هنوزه ادامه داره یه فیلم چرت و پرت باباهه دم از مسلمونی می زنه بعد از قانون کشور اسلامی فرار میکنه آخنه این چه مسلمونیه بعدشم کی تو دهه شصت به دخترش می گفته تو راجع به خواستگارت آزادی اصلا کسی جرات نداشته راجع به ازدواج حرف بزنه برید از مامان، باباهاتون بپرسید
خب جناب ، داره یه رفتار غلط از یه آدمُ نشون میده ! باباهه داره اشتباه میکنه !
بعدم همیشه استثناهایی وجود داره . در ضمن ، ستایش یه بار ازدواجش به نتیجه نرسیده بود ! دیگه بابائه چی باید میگفت ؟

آخه باباهه رو دارن یه آدم مسلمون امانت دار خیلی با ایان نشون می دن بعدمش گذشته از این حرفا تهش هر چی که بشه هیچی نیست مثلا نابرده رنج فیلنامه قشنگی داشت اینکه جز بدبختی چیزی نداره میدونم که این هم یه نوع ژانر فیلم سازی ولی آخه جالبه نتیجه هم نداره به خدا حرومه آّب دریاچه ارومیه داره خشک میشه اون وقت اینا تو سریالشون آب بستن

به نقل از محمّد :
عده ای میگن این سریال فمینیستیه. نظر شما چیه؟

بنظر من که هست ، ستایش الان یه مرد ِ واقعی ِ واسه زندگیش .اون صحنه هایی که پنجا کیلو برنج وصل می کرد به ترازو آدم یاد ِ مردان آهنین میُفتاد ;D ( منظورم اینه که اینم از نظر جسمی )

الان وقایع این فیلن از بدو شروعش تا الان اصن چه ربطی به هم داشتن واقعن؟!!!!!!!!!
فراره اون پسره از جبهه و مرگ طاهر و کللن یه وضعه عجیبی شده! ;D :-"
کللن اینه که داره به حقوق زن اینا اشاره میکنه خوبه....ینی مثلن میخواد بگه تو ایران بیس سال پیش این جوری بوده هاااااااا!!!!بدونین!! ;D :-"
واقعنم که زنای ما کم از ستایش نیستن!! ;;)همه قوی و محکم! ;;)مردا مونم بسیار مشابه این فردوس هستن! ;)) :))کللن فک کنم اگه بدیاین فردوس کل زنا رو از تیغ میگذرونه! ;))
راستی از انیس و اون دختر ی که نوکر بود چه خبر؟؟!!!

• لایک
امتیازات: JB

داش شما انگار خیلی با مردا مشکل داریا معلومه تو زندگیتون یه مرد یا پسر خوب نبودخ که نمی دونید چیه. نه؟

به نقل از بو علی :
داش شما انگار خیلی با مردا مشکل داریا معلومه تو زندگیتون یه مرد یا پسر خوب نبودخ که نمی دونید چیه. نه؟
الان دقیقن با کی بودی؟!با من؟!اتفا قن بودن خعلیی هم بودن!! ;Dاما از اون یکی نوعش هم دیدیم!وهم چنین اینایی که گفتی چه ربطی به ستایش داشت؟؟!! ;D

• لایک

دیگه دیدن انیس از مد افتاده ، فلجش کردن گذاشتن به حال خودش ! :-"

• لایک

یک دقیقا منظورم با شما بود دختر باهوشی هستی
دو من داشتم صحبت دوستمون رو که می گفت سریال فمینیستیه رو تایید میکردم . این سریال داره میگه مردا یه مشت موجود بی شعورند که هیچ تاثیری رو زندگی ندارن و مایه بدبختین ولی چه بخوای چه نخوای دو جنس بشر به هم نیازمندند و هیچ کدوم نسبت به دیگری برتری ندارند ولی این موضوع رو خیلی ها نمی خوان بپذیرن مثل تهمینه میلانی و فیلم هایی می سازن که کپی پیستی از هالیووده منظورمو فهمیدین دیگه

به نقل از بو علی :
یک دقیقا منظورم با شما بود دختر باهوشی هستی
دو من داشتم صحبت دوستمون رو که می گفت سریال فمینیستیه رو تایید میکردم . این سریال داره میگه مردا یه مشت موجود بی شعورند که هیچ تاثیری رو زندگی ندارن و مایه بدبختین ولی چه بخوای چه نخوای دو جنس بشر به هم نیازمندند و هیچ کدوم نسبت به دیگری برتری ندارند ولی این موضوع رو خیلی ها نمی خوان بپذیرن مثل تهمینه میلانی و فیلم هایی می سازن که کپی پیستی از هالیووده منظورمو فهمیدین دیگه
اتفاقن درست گفتی الان که یه مشت موجود بی شعورن! ;Dو دقیقن از این قسمت فیلم که میخواد اینو بگه خوشم میاد! ;Dولی مرد های آدم هم کم نیستن! ;)سریالم اصن فیمینستی نی!

• لایک

ستایش هم مثل یانگوم داره تبدیل به اسطوره ملی میشه چند وقت دیگه اوصافش رو باید تو شاهنامه بخونیم به نظر من فیلم بی محتوا و خیلی خیلی خیلی ضایعیه مثلا آخرش که چی ستایش می خواد هفت خوان ستایش رو بگذرونه فیلم باید نزدیک به جامعه باشه نه صرفا یه داستان خالی اونوقت که میشه عالیجناب جومونگ

به نقل از بو علی :
ستایش هم مثل یانگوم داره تبدیل به اسطوره ملی میشه چند وقت دیگه اوصافش رو باید تو شاهنامه بخونیم به نظر من فیلم بی محتوا و خیلی خیلی خیلی ضایعیه مثلا آخرش که چی ستایش می خواد هفت خوان ستایش رو بگذرونه فیلم باید نزدیک به جامعه باشه نه صرفا یه داستان خالی اونوقت که میشه عالیجناب جومونگ
این که یکم چرته شکی توش نی! ;Dولی داره راس میگه خو. میگه که زنای ما چه قد میتونن قوی باشن وچه قد مشکل دارن..
چه قد این مردا بشون زور میگن...ولی زن ایرانی میتونه از 1000000000000000مرد خعلیییییییییییییییی بهتر باشه!!!!! :)

یک زن ایرانی می تونه قوی باشه ولی نمی تونه اسطوره باشه
دو : من آنم که رستم جوانمرد بود شما خودت چند مرد حلاجی
و سه اینکه باید واقعیت رو دید که ستایش به نظرم کوره و هیچی رو نمی بینه ، منظورم فیلمش بود. داستان نویسی کار ساده ایه

ینی چی برادرمن؟؟؟!! :-w X-(کی گفته نمیشه؟؟؟!!!!!!!!خعلیییی خوب میشه که اسطوره شه!نمیخوام بحثو سیاسی کنم...شما هم ادامه نده ولی فک کنم ندا اسطوره شد!!! :|
حتمن این مردان که میتونن فقط؟؟!!!!من خودم هر چن تا مرد که شما بگی حلاجم! :-w
درسته یه قسمتاش ایراد داره...ولی نه کللش!

ای خدا کیا شدن اسطوره های جامعه ما خدا به خیر کنه تاپیک نمی گنجه وگر نه ادامش می دادم

Back
بالا