- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
در این تاپیک از مسائل و اتفاقات مربوط به درس ها و کنکور و آزمون ها و ... صحبت می کنیم. اگر خبری سوالی چیزی بود اینجا قرار بدینش.
به نقل از محمّد :برخی تاپیک ها که قابل استفاده عموم هستند (مثل چگونه مفهومی بخونیم) توی انجمن مشاوره باقی میمونند. کنکوری ها رو میاریم اینجا.
حرف دبیراتون منطقیهبه نقل از علــــــــ ن ـــــــی :دبیر هندسه تحلیلی ما میگفت سوالات کنکور چند سال اخیر رو فعلا نگاه نکنیم و اگه سوالات کنکور رو میخوایم ببینیم 84 به قبل رو ببینیم چون بقیشو بعد عید باید از خودمون آزمون بگیریم
همه دبیرای ما میگن حالا مفهومی کار کنید خیلی تو تست خودمونو غرق نکنیم و تست رو بذاریم برا بعد از اسفند
حرفاشون به نظر منطقی میاد
چندی دیگر هم همین نظر رو دارن مثل دیفرانسیل یا شیمی یا فیزیک
-----------------------------------------
برای عربی دوستان محترم چی پیشنهاد میکنن؟
فوت و فن خیلی سبز رو من خریدم ولی اون بیشتر به درد بعد از تسلط کامل میخوره الان من تست هیچی برای عربی ندارم اگه وخت بشه همون تستای گزینه 2 رو میزنم!
برای فیزیک 2 هم نمیدونم چی تست بزنم مبتکران فقط دارم که انگار تستاش یکم کنکوری نیست به درد ما که نخورده
یه مشکل دیگه هم هست برای دروس اختصاصی جزوه های گزینه 2 (غیر از شیمی) رو که میخونیم و تستای خود گزینه 2 رو میزنیم هیچ مشکلی برای خود آزموناش نداریم اما این احتمال هست که اینا سوالاشون منطبق با بسته های مشاوره ایشون باشه و شاید آدم نفهمه کلا تو چی مشکل داره تو چی مشکل نداره!
=========
من درمورد دینی و ادب هم تو تاپیک کنکوری های 91 سوال کردم ممنون میشم جواب بدید :)
به نقل از پگاه :ما الان سؤالای کنکور سال های پیش رو بزنیم؟
یه نفر داشت میگفت که مثلا دانش آموز که امسال کنکور داده اومد گفت من کنکور 89 رو که زدم ریاضیم 85 درصد بود، ولی سر کنکور خراب کردم بعد میگفت شما کنکور های سال های قبل رو که از بعد عید هی امتحان میدین اگه الان سؤالاشو براتون حل کرده باشن / حل کرده باشین تکراری میشه بعد که میبینین آشناس، نکته هاشو بلدین
میگفت سؤال یه دور که حل شد دیگه اون ارزششون نداره و نمیتونه معیار باشه و تازه الان چون هر مبحث جدا میزنین به نظرتون آسونتر میاد اصلش اینه همه مبحث ها و همه درس ها با هم باشه و سؤال جدید
و پیشنهادش این بود که الان تالیفی بزنین یا مال آزاد یا کنکور های 5-6 سال پیش که بعدا واسه تون تکراری نباشه
نظر شما؟
[/quoteشمالان از هر کتابی که دارین تستاشو بزنین بعد عید تستای کنکور رو مشابه شرایط جلسه کنکور ازمون میدید
هیچی عزیزم!به نقل از 3pde.f :ممنون
ولی فکر کنم سوال منو درست متوجه نشدین
برا عربی باید تست زد و برا تست عربی زدنم باید تسلط داشت من تسلط کافی ندارم نمیتونمم خودجوش بشینم عربی بخونم چون دوسش ندارم و عذاب اوره برام!
لطفا یه راهی پیش نهاد کنین که بتونم عربیو بخونم که تسلط پیدا کنم
به نقل از پگاه :ما الان سؤالای کنکور سال های پیش رو بزنیم؟
یه نفر داشت میگفت که مثلا دانش آموز که امسال کنکور داده اومد گفت من کنکور 89 رو که زدم ریاضیم 85 درصد بود، ولی سر کنکور خراب کردم بعد میگفت شما کنکور های سال های قبل رو که از بعد عید هی امتحان میدین اگه الان سؤالاشو براتون حل کرده باشن / حل کرده باشین تکراری میشه بعد که میبینین آشناس، نکته هاشو بلدین
میگفت سؤال یه دور که حل شد دیگه اون ارزششون نداره و نمیتونه معیار باشه و تازه الان چون هر مبحث جدا میزنین به نظرتون آسونتر میاد اصلش اینه همه مبحث ها و همه درس ها با هم باشه و سؤال جدید
و پیشنهادش این بود که الان تالیفی بزنین یا مال آزاد یا کنکور های 5-6 سال پیش که بعدا واسه تون تکراری نباشه
نظر شما؟
این ویژگی رو منم داشتم . اگه بتونید مطابق ایده ی مهسا.ش عمل کنین که هیچی بالا خواهید زد و ... . ولی بعضیا مثل خود من از عربی بدشون میاد و تا آخر کنکور و حتی بعدش ( باز هم مثل خودم ) نمی تونن از عربی لذت ببرن . من این تنفر رو کنترل کردم و باعث شده تقریبا 40- 45 بزنمش . ( عربی درسیه که اگر متوسط بزنی داغون نمی شی ولی اگر بالا بزنی کلی ترازتو می کشه بالا و کسایی که از عربی خوششون میاد می گن عربی راحته! ( من که همچین حسی ندارم ) برعکسش درس دینی هست . اگه بالا بزنی خیلی فرقی نمی کنه ولی اگه پایین بزنی بدبخت می شی!) توی عربی قواعد سال سوم مهمتر از سال دومه و همینطور درس های سال سوم 7 تا هست ولی سال دوم 10 تا . من فقط منادا و مستثنی رو خوندم و بنظرم 2 تا تست از 8 تا تست قواعد همین ها بود معتل ها بسیار حفظی اند و باید حفظ باشی و اگه حفظ باشی سوال سختی نمی تونن بدن ازش . ( من چون از حفظ کردن قواعد عربی متنفرم کلا گذاشتمش کنار! اما شما نباید بزاریا!) اما بیشتر قدرتم توی عربی روی ترجمه بود . فکر کنم 1-2 تا از تست های مفهومیه درک مطلب رو هم زدم.به نقل از 3pde.f :برا عربی کلا باید چه جوری خوند که قابل تحمل باشه؟
من به دلیله خصومتی(؟) که با عرب جماعت دارم اصلا عربی خوندم برام شکنجه اور شده!
روش خوندن عربی چه جوری باید باشه؟
به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :دبیر هندسه تحلیلی ما میگفت سوالات کنکور چند سال اخیر رو فعلا نگاه نکنیم و اگه سوالات کنکور رو میخوایم ببینیم 84 به قبل رو ببینیم چون بقیشو بعد عید باید از خودمون آزمون بگیریم
همه دبیرای ما میگن حالا مفهومی کار کنید خیلی تو تست خودمونو غرق نکنیم و تست رو بذاریم برا بعد از اسفند
حرفاشون به نظر منطقی میاد
چندی دیگر هم همین نظر رو دارن مثل دیفرانسیل یا شیمی یا فیزیک
-----------------------------------------
به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :برای عربی دوستان محترم چی پیشنهاد میکنن؟
فوت و فن خیلی سبز رو من خریدم ولی اون بیشتر به درد بعد از تسلط کامل میخوره الان من تست هیچی برای عربی ندارم اگه وخت بشه همون تستای گزینه 2 رو میزنم!
برای فیزیک 2 هم نمیدونم چی تست بزنم مبتکران فقط دارم که انگار تستاش یکم کنکوری نیست به درد ما که نخورده
یه مشکل دیگه هم هست برای دروس اختصاصی جزوه های گزینه 2 (غیر از شیمی) رو که میخونیم و تستای خود گزینه 2 رو میزنیم هیچ مشکلی برای خود آزموناش نداریم اما این احتمال هست که اینا سوالاشون منطبق با بسته های مشاوره ایشون باشه و شاید آدم نفهمه کلا تو چی مشکل داره تو چی مشکل نداره!
=========
من درمورد دینی و ادب هم تو تاپیک کنکوری های 91 سوال کردم ممنون میشم جواب بدید :)
به نقل از عــلـ ن ـی :برای عربی دوستان محترم چی پیشنهاد میکنن؟