Karo
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- سنندج
- دانشگاه
- دانشگاه تبریز
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : کتابهای مناسب برای کنکور
مثلا واسه نسبت بار به جرم الکترون تو گزینه ها اومده جاشو عوض کرده نوشته نسبت جرم به بار بعد گفته اشتباس خب نسبته چه فرقی میکنه این به اون یا اون به این (سوال 77 فصل 1) تو شیمی مبتکران فوق العادس ولی من واسه شیمی 2 فار رو خوندم خیلی زیاده ولی واقعا در حد مبتکران هست البته هر کس با یه کتاب راحت تره
مثلا اکثر کلاس ما مبتکران خوندن ولی من متن فار رو ترجیح میدادم مبتکران برام سخت بود فار از ساده شروع کرده و همشو گفته خیلی زیاده ولی ارزش داشت
شیمی 2 الگو سوال اشتباه زیاد دارهبه نقل از ninja :برای فیزیک اول درس نامه الگو رو خوب بخونید بعد تستای گاج سفید رو کامل بزنید!محشره خیلی از دوستام از این کار راضی بودن
فیزیک 3 سبز از الگو بهتره!
شیمی 2 الگو از مبتکران سخت تر و بهتره!من از وقتی شیمی 2 الگو رو زدم یهو حس کردم شیمیم عوض شد!!!!
مثلا واسه نسبت بار به جرم الکترون تو گزینه ها اومده جاشو عوض کرده نوشته نسبت جرم به بار بعد گفته اشتباس خب نسبته چه فرقی میکنه این به اون یا اون به این (سوال 77 فصل 1) تو شیمی مبتکران فوق العادس ولی من واسه شیمی 2 فار رو خوندم خیلی زیاده ولی واقعا در حد مبتکران هست البته هر کس با یه کتاب راحت تره
مثلا اکثر کلاس ما مبتکران خوندن ولی من متن فار رو ترجیح میدادم مبتکران برام سخت بود فار از ساده شروع کرده و همشو گفته خیلی زیاده ولی ارزش داشت