شما یادتون نمیاد، قدیما...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شما یادتون نمیاد، قدیما ...

شما یادتون نمیاد، قدیما دست جمعی میرفتیم پارک نفری یه بلالِ شیرِ گُنده میخریدیم 150-100 تومن. تازه آبلیموهم اگه میخواستیم بهش میزدن! الان تنهایی میریم پارک ،آقائه یه بلال کچل میده دستت، 2000 تومنم پول میخواد!

شما یادتون نمیاد قدیما ما اونقدر GTAبازی میکردیم که دیگه تمام خیابوناشو حفظ شده بودم! =)) =))

شما یادتون نمیاد قدیما قلک بابا برقی میخریدیم با کلی ذوق و شوق پرش میکردیم میدادیم بقالی سر کوچه بهمون 2 تا اسکناس سبز میداد بابامون ازمون میگرف میگف بده برات نگر دارم دیگه پیدا نمیشد :-<

شما یادتون نمیاد، قدیما بچه های سایت جای غر زدن به وضعیت تلاش می کردن عوضش کنن :|

شما یادتون نمیاد قبلا اینجا همه باهم دوست بودن :-<
شما یادتون نمیاد همچی به هم میگفتن داداش که 1000 تا داداش از دهنشون راه میگرفت :-<

یادتون می یاد اون قدیما ...
عمو زنجیر باف ....بله .....زنجیر منو بافتی ......بله .....پشت کوه انداختی .... :))
ولی الان
عمو کتاب ......بله.......نمره ی منو می بافی؟......بله....

شما یادتون نمیاد قدیما وقتی به یکی میگفتیم داداش ، یعنی دیگه تا تهش داداش ! یعنی جون میدیم برات ! مثه الان نبود که ...

ای بابا... #-o

شما یادتون نمیاد قدیما تاب بازی میکردیم...تاب... تاب.. عباسی... خدا منو نندازی....

الانم زیاد فرقی نکرده فقط اون قسمت آخرشو میخونیم...(خدا منو نندازی!!!! بذار در کنار این درسا حال کنیم با هم) به هر حال دیگه یه وقتایی باید یادمون بیا اون قدیما رو...

شما یادتون نمیاد اون قدیما به یکی پ.خ میدادی چقدر زود ج میداد کلی هم تحویلت میگرفت الان ده تا پ.خ بدی بعد صد سال با کلی ادا و اطفار به زور (:| جواب یکیشو میده!!!

شما یادتون نمیاد ، قدیما وقتی با 2 نفر دعوا میکردی یه افتخار بود چون اون موقع دو نفر خیلی بودن ;D

اونقد واسه ماهواره سخت میگرفتن که میترسیدیم به کسی بگیم داریم

با عرض پوزش شما خیلی غلط میکنی بستنی آلاسکا نارنجیه یادت نیاد ;D + آدامس خرسی
غیر ممکنه نوشابه شیشه ای ها کوکاکولا یا زمزمو یادت نیاد , میدادی مغازه داره باز میکرد میخوردی بعد شیشه رو باید پس میدادی , دور لبت نارنجی میشد فک میکردی خوشگل شدی پاک نمیکردی ؟ ;D
شما یادت نمیاد دروغ میگفتی میرفتی جهنم ؟
ورژن دخترونه : 10 بیست 3 پونزَ 1000 و شست و شونزَ خاله پیرزن خونه نیست رفته بره انگلیس تا بخره خود نویس خود نویسش گرونه قیمت زعفرونه !
ورژن پسرونه ( من یادمه همیشه تو جمع دخترا همه میگفتن : وای پسرا خیلی بی ادبن ;D ) : 10 بیست 3 پونزَ 1000 و شست و شونزَ . آشغالیه پدرسگ چندتا به من لغط زد ! ( بقشو نمیدونم ! تا همین حدش ما سرخ و سفید و زرد میشدیم تو آمادگی ;D )
شما یادت نمیاد روز معلم , خانم جهازیه 4 تا دخترشو بار میزد میبرد ؟
BMW رو میگفتی بی ام وِ , الان مثه اینکه بی ام دبلیوِ ! اون تیریپ بی سوادیشه :))
نگو بازی کرمیه اولین گوشی باباتو یادت نمیاد ! اوج شاخ بازیت تعداد level ها همین کرمیه بود !
یادت نمیاد تحقیق کنیدا علوم رو میرفتی تحقیق میکردی ؟ برگ جمع آوری کنید رو پدر من یکی خوب یادشه :))
شما یادت نمیاد جفت دندونا جلوت که افتاد 24 ساعت روز دو نقطه دی میرفتی افه بیای ماهم بزرگ شدیم ؟ ;D
اولین واکسنه قبل از دبستان یادت نمیاد میخواستن شکلات بزارن تو جیب شلوارت ؟ ;D
یخچال فریزر امرسان چطور ؟ ;D
یادت نمیاد یکی از تفرحا تابستون این بود والدین بخوابن بری سر فریزر تو یخچال برفک بکنی بخوری ؟
شما خط اول پست منو یادت میاد ؟ ;D

شما یادتون میاد اون قدیما که من نبودم تو سایت تاپیک ها پر بار بود همه خوب و خوش بودن حالا که من اومدم هر تاپیکی که میرم پست میدم نفرین و محکوم به شکست میشه و دیگه کسی توش پست نمیده. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

شما یادتون نمیاد....
قدیما کسایی بودن که از ته دل واست جون میدادن ...
اما حالا همه ی اون کسایی که دم از رفاقت میزنن پاش بیفته بدترین دشمنتم میشن...

شما یادت نمیاد...
قدیما وقتی کوچولو بودیم با دوستامون که قهر میکردیم زودی آشتی میشدیم...قهرمون چند ثانیه بود
حالا دوستیامون چند ثانیه است... :-j

یادت نمیاد؟ قدیما به یکی فوش میدادی گذشت میکرد میگفت دوستیم ولش کن؟ حالا بهش میگی نفهم خونوادتو میشوره :-<

شما يادتون نمياد قديما كپي پيست يه آداب و رسومي داشت

ببخشید من اینجا هیچ کاره ام ... ;D
ولی:
به نقل از Nahid :
تکراری نَگین لطفاً ! 8-|
از جایی هم کپی نکنین ! خلاقیته مثلاً ...
فک کنم لازم بود یه بار دیگه گفته بشه!

8-|
از این به بعد پست های کپی پیست بدون اخطار حذف میشن (منفی هم میگیرن ;D :-" )

!!
به نقل از مارال ^-^ love^_^ :
یادت نمیاد؟ قدیما به یکی فوش میدادی گذشت میکرد میگفت دوستیم ولش کن؟ حالا بهش میگی نفهم خونوادتو میشوره :-<
به نقل از s`dni :
:o
ببخشید این چیه؟؟ :-??

شما یادتون نمیاد ...منم یادم نمیاد ...مامان بابامم یادشون نمیاد ...ولی تو تاریخ خوندیم یه زمانی نیشابور ابرشهر بوده! :-"

شـما یادتــون نمیاد قدیمــا مامان و بابامون بعد از غذا کــه ورجه وورجــه می کـردیم بعد تهـــدیدمون می کـردن کـه آپاندیسیت می گــیریـم !

شما یادتون نمیاد
قدیما یه قول نصفه نیمه میدادی تا تهش پاش وایمسادی
حالا با 100تا قسم و آیه یه قول کامل و درس حسابی میدی زرتی میزنی زیرش

شما یادتون نمیاد تابستون پارسال یه عالمی داشتیم!دیگه نداریم...

شما یادتون نمیاد

5سال پیش تو مدرسه کلی سی دی رپ رد و بدل میشد...

شما یادتون نمیاد
این یکیو نمیگم که دیگه هم یادتون نیاد...

شما یادتون نمیاد
5م راهنمایی یه سری آدم ادعا که تیزهوشان قبول نشده بودن همون طور که حسادت از سر و روشون میبارید میومدن جلو و میگفتن "مهم نیس که قبول نشدیم!شانسی قبول شدین شما هم!چند وقته دیگه تو همه چی میمونین و هم خودتون پشیمون میشین که رفتین هم اونا پشیمون میشن که قبولتون کردن"

شما یادتون نمیاد
میگفتن دستشویی های مدرسه که کنارش یه سطل آشغال بود توش جمجمه ی آدم مرده است!
خودتو نگه میداشتی تا وقتی که برسی خونه و قبل از اینکه سلام کنی بپری تو دسشویی....

شما یادتون نمیاد قدیما 500تومنی سکه نمیزدن!

شما یاتون نمیاد قدیما میرفتی باک ماشینو پر کنی یه تراول 50ی قرار نبوذ بیاری بیرون...

شما یادتون نمیاد قدیما آدما آدم بودن...

شما یادتون نمیاد قدیما ایران چیزی بوده برا خودش!پادشاه داشه!کوروش داشته...

کاش شما یادتون نمیومد...
اونجوری راحت تر میشد با نبودن همه ی اون چیرا کنار اومد... :|

Back
بالا