شما یادتون نمیاد، قدیما...

lopho28

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1406
یه مدت سرچ همه این بود که نحوه درست کردن اسلایم بدون بوراکس
هوش برتر
خندوانه:سلام من رامبد جوان هستم از شبکه نسیم اینجا خندواااانه است
(متعلق به جم جونیور: جزیره ارزوها،ادگار و الن، پونی کوچولو،همینارو یادم میاد درحال حاضر)

Arm.Karimi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
نمیدونم یادتون میاد یا نه ولی یه زمانی توی مدارس شیر و مجله‌ی رشد میدادن. مجله ای که مسابقه بود بین بچه ها که بتونن قسمت سرگرمیش رو تموم کنن. توی زنگ تفریح ها دنبال هم میوفتادیم و ادای گنگستر ها رو در میاوردیم. محرما و شاید روز های عادی به صورت رندوم بچه ها دسته راه مینداختن و روی دفتر و کتاباشون یا ظرف ها میزدن.
یه وقتایی توی زنگ تفریح سه تا سنگ میریختیم وسط و نباید میذاشتیم که خط بشه یا از روی سکو پایین بیوفته و در آخرش گلش میکردیم.
بعضی از بچه ها میرفتیم و یه باریکه ی آب از لوله ی آبخوری به سمت همه ی گیاها میبردیم تا گیاها بتونن از آب استفاده کنن.
بازی کردن با ات آشغال که همیشه بوده فقط قبلا با کاج بود الان با زباله.
بوفه هم که خودش به صورت جدا یه داستانی بود و همین که معماری مدرسه ی ما اینجوری بود که بوفه به دستشویی چسبیده بود کافیه.
اینکه سر دیکته یکی بره پایین هم پدیده ی عجیبی بود.
نمیدونم الان هم پیدا میشه یا نه ولی معلم دوم دبستان ما(خانوم دشتی) درکمون میکرد و زنگ اول رو درس نمیداد و چراغ ها رو خاموش میکرد و برامون صحبت میکرد و ما هم با علاقه گوش میدادیم.
بچه ها بعضی هاشون یه ظرف پر از لگو داشتن و می اوردن و باهاشون بازی میکردن. ما هم دورشدن جمع میشدیم و نگاه میکردیم.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
برنز ریاضی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
تلگرام
شاید یادتون بیاد نمیدونم. ولی نون بربری ساده میخریدم 50 تومن، کنجدی 100 تومن.
بعد یادمه یه مقداری پول واسه خودم داشتم. همیشه فکر میکردم که اگه منو از خونه بندازن بیرون، با اون پولم (دقیق یادم نیس، مثلاً فک کن 3000 تومن بوده)، میتونم تا 60 روز با نون بربری زنده بمونم و دنبال کار بگردم و خودمو نجات بدم ((((((: نمیدونم چرا اصن همچین چیزی به ذهنم خطور میکرد.

riri

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
...
قدیما آدما واقعی بودن الان مجازی شدن :)

بالا