- شروع کننده موضوع
dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
سلام
از بچگی اعتقاد داشتم انجمن تاریخ سمپادیا یکی از جذاب ترین انجمن هاشه ، برای همین دیدم حیفه مسابقه نداشته باشه !
نشستم فکر کردم یه مسابقه جالب به ذهنم رسید و اونم مسابقه تاریخ سازیه ...
خب حالا این مسابقه رو توضیح میدم براتون ،
ببینید من چندتا دوره زمانی پیشنهاد میکنم ،
شما یک شخصیت حقیقی رو توی این دوره های زمانی انتخاب میکنین و خودتونو جای اون میزارین ، با این شرایط که :
حالا شما به عمق تاریخ سفر کردین و میتونین تاریخ مورد نظرتونو بسازین ! فقط به این نکته ها توجه کنین :
خب دوره های مد نظر من اینا هستن ، بهتره توی این دوره ها تاریخ سازی کنین تا مقایسه آسونتر بشه اما اگر دوره دیگه ای مد نظرتونه اشکالی نداره :
پادشاهی اسکندر مقدونی (323-356 پیش از میلاد)
زمان ظهور اسلام ، تا اتمام خلافت علی ابن ابی طالب (610 - 662 بعد از میلاد )
پادشاهی فتحعلی شاه قاجار (1797-1834 بعد از میلاد )
جنگ اول جهانی ( 1914-1918 )
جنگ دوم جهانی ( 1939-1945 )
آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی تا به امروز ( 1967-2011 )
تاریخی که ساخته شده شماست اینجا قرار میگیره و وقتی به حد قابل قبولی رسید یه نظرسنجی میزاریم تا بهترین اونا انتخاب بشه ،
حتی بعد از اتمام مسابقه میتونیم تاریخ های ساخته شده رو به بحث بزاریم ، مثلا بگیم مشکل هرکدوم چیه ! چرا باهاش موافق و مخالفین ، چه اشکالاتی ممکنه در جریان این تاریخ به وجود بیاد و ....
امیدوارم استقبال کنین ، به کسانی که میشناسین هم بگین بیان شرکت کنن
با تشکر.
× کسایی که دوره معاصر رو انتخاب میکنن میتونن خودشونو جای شخصیتی بزارن و واسه آینده تاریخ سازی کنن ! مثلا بگن چیکار میکنم تا در آینده چه اتفاقی بیفته !
از بچگی اعتقاد داشتم انجمن تاریخ سمپادیا یکی از جذاب ترین انجمن هاشه ، برای همین دیدم حیفه مسابقه نداشته باشه !
نشستم فکر کردم یه مسابقه جالب به ذهنم رسید و اونم مسابقه تاریخ سازیه ...
خب حالا این مسابقه رو توضیح میدم براتون ،
ببینید من چندتا دوره زمانی پیشنهاد میکنم ،
شما یک شخصیت حقیقی رو توی این دوره های زمانی انتخاب میکنین و خودتونو جای اون میزارین ، با این شرایط که :
- شخصیت میتونه از هرجای دنیا باشه ، فقط بهتره که شناخته شده باشه .
- این شخصیت میتونه در اون دوره و اتفاق مورد نظر هیچ نقشی نداشته باشه و شما این نقشو بهش بدین .
حالا شما به عمق تاریخ سفر کردین و میتونین تاریخ مورد نظرتونو بسازین ! فقط به این نکته ها توجه کنین :
- شما حق استفاده از امکانات علمی همون دوران رو دارین ، مثلا نگین دوران جنگ های صلیبی بمب اتم استفاده میکردم و این حرفا ( )
- باید واقع بین باشین ، مثلا اگه نقش رهبر یک قبیله توی بورکینافاسو رو انتخاب میکنین و میخواین فاتح آمریکا بشین باید درست و منطقی توضیح بدین چطور این کارو میکنین !!!
خب دوره های مد نظر من اینا هستن ، بهتره توی این دوره ها تاریخ سازی کنین تا مقایسه آسونتر بشه اما اگر دوره دیگه ای مد نظرتونه اشکالی نداره :
پادشاهی اسکندر مقدونی (323-356 پیش از میلاد)
زمان ظهور اسلام ، تا اتمام خلافت علی ابن ابی طالب (610 - 662 بعد از میلاد )
پادشاهی فتحعلی شاه قاجار (1797-1834 بعد از میلاد )
جنگ اول جهانی ( 1914-1918 )
جنگ دوم جهانی ( 1939-1945 )
آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی تا به امروز ( 1967-2011 )
تاریخی که ساخته شده شماست اینجا قرار میگیره و وقتی به حد قابل قبولی رسید یه نظرسنجی میزاریم تا بهترین اونا انتخاب بشه ،
حتی بعد از اتمام مسابقه میتونیم تاریخ های ساخته شده رو به بحث بزاریم ، مثلا بگیم مشکل هرکدوم چیه ! چرا باهاش موافق و مخالفین ، چه اشکالاتی ممکنه در جریان این تاریخ به وجود بیاد و ....
امیدوارم استقبال کنین ، به کسانی که میشناسین هم بگین بیان شرکت کنن
با تشکر.
× کسایی که دوره معاصر رو انتخاب میکنن میتونن خودشونو جای شخصیتی بزارن و واسه آینده تاریخ سازی کنن ! مثلا بگن چیکار میکنم تا در آینده چه اتفاقی بیفته !