توپو می دم چن نفر باهم بازی کنن!شیپورم به جا سوت مسابقه،تیممونم که باخت ترقرو ور می داریم زمینو به ترقه می کشیم!تیم مقابلم مجروحو مسدوم و مصموم و اینا!چی گفتم الان؟!
+یکم الهام گرفته از بالایی!
ژانر با شوعور:اینایی که تا از یکی الهام می گیرن(همون تقلیدو اینا)منبعشونم می نویسن!
من الان استعداد خلاقیتیم نمیاد ولی چون میدونم تاپیک میخوابه کل خلاقیتمو میگنجونم و میگم
ترقه رو به توپ میبندم توپم میبندم به جلوی شیپور... میشه یه صلاحه جنگی.... هرکی تو شیپور فوت کنه توپ با صدای انفجار ترقه پرتاب میشه اونوخ دشمنا فرار میکنن
یکیو پیدا میکنیم شیپورو میزاریم رو صورتش بعد توپو سوراخ میکنیم توش ترقه میزاریم بعد میدیم با توپ بازی کنه ترقه که ترکید شیپورم باز میشه ، بعد قیافه طرف مثلِ آفتاب گردون میشه ما هم بهش میخندیم !
به یکی عینک می زنم بعد سوسک پلاستیکیو می ندازم جلو پاش بعد چون عینک داره نمی فمه پلاستیکه جیغ می زنه می ره بعد اون ور واسش پوست موز می ذارم بیفته زمین!
توجه:عینک باید از نوع عینک یکی مثه سروشی....دکتر حسابی ای(13بوده گویا شمارش)کسی باشه!
اول پوست موزو میندازیم رو زمین،
بعد کمی جلوتر، عینک رو میذاریم و کمی جلوتر سوسک رو...
طرف میاد روی پوست موز، لیز میخوره، حالا ما یه جوری عینک رو گذاشتیم که دقیقا وقتی خورد زمین، عینک روی چشمش قرار بگیره
بعد اون موقع، تازه سوسکو میبینه و جیغ میکشه
عینک باز هم باید همون مدلی باشه که گلی اشاره کرد
لوله خودکارو سوراخای ریز میکنیم ، یه جوری که اگه بهش ضربه بزنیم ، ازش هر سوراخیش یه قطره کوچیک جوهر بریزه
یه قالب بر می داریم می ذاریم رو یه تیکه کاغذ
زیرشم یه مشما می ذاریم که گوشی کثیف نشه
کاغذم می ذاریم رو اسپیکر گوشی
لوله خودکارو هم وصل می کنیم به فاصله نیم میلیمتری از سطح قالب
یه آهنگ راک می ذاریم ، بعد این کاغذه و قالبه هی می پرن بالا میخورن به اون لوله خودکاره ، قطره قطره جوهرمی ریزه رو کاغذه
طرح قالبه با جوهر خودکار رو کاغذه کشیده می شه
بیش از دوهزارتا شماره رو گوشی بابامه ... الانم دیگه گوشیش قدیمی شده و باید عوض شه؛ اما contact اش خرابه و اینا و خلاصه نمی شه که به یه گوشی جدید انتقالش داد و بدیهتا این اطلاعات رو هم لازم داره!
اگه قبول کنه مصادف با عوض شدن گوشی اش، گوشیه منم عوض کنه، حاضرم فقط با یه کاغذ و خودکار کل contact اش رو یکجا بیارم رو کاغذ!
... کار آسونیه وقتیکه فقط با بیست هزار تومن و یه کارگر افغانی و خودت که به این ژست نشستی: B-) کار خود به خود انجام میشه! (تریپ واکنش های خود به خودی)
ضمنا این پروسه خودش یه ماه زمان می بره، بعد از این یه ماه که دیگه گوشی جدیدمم قدیمی شده، حالا یه گوشی دیگه می گیرم تا اون افغانیه دوباره بیاد و کل این شماره ها رو از کاغذ به گوشی جدید بابام انتقال بده!!
سر جلسه ای که ماشین حساب مجاز نیس یا میخوای سریع اس بدی یا مثلاً یادت رفته بزاری رو سایلنت...
خودکارو سرشُ میبندی، بعد بجای دستت با همون با گوشی ِ تاچ کارتو انجام میدی چون اگه با دست انجام بدی بازوت هی تکون میخوره ریا میشه
بعدشم یه کاغذو که قبلش با همین خودکاره یه چیزایی نوشتی توش میزاری جلوی خودتُ موبایل که یعنی مثلاً دارم بازخونی میکنم نوشتمو... هر از گاهی سرتُ میاری بالا...
سیب رو میگیریم میزاریم رو زمین حوله رو هم میزاریم روش.
با ته قابلمه فشار میدیم روشون سیبه میترکه آبش میره تو خورد حوله بعد حوله رو میگیریم میچلونیم آب سیب بدست میاد