.samin
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ارومیه
پاسخ : افسردگی
امتحان میگکنیییییییییییم!
اگه نمردیمو جواب داد میاییم میگیم!!!
این شد یه حرف حسابی!به نقل از اخوی! :بسم الرب الشهدا والصدیقین
مسلما کم ترین کاربردش افسردگی هست شما به چیزی بیشتر از تغییر احساساتتون دست پیدا می کنید.
لازم هم نیست حتما پیش کسی برید با یک کتاب خود هیپنوتیزم که در بازار موجود است می توانید خودتان را هیپنوتیزم کنید.
شما با خودهیپنوتیزم عوامل اصلی ناراحتی در ضمیر نا خودآگاه شما که اصل شخصیت شما را تشکیل می دهد را اصلاح می کنید.
فقط کافی است ضمیر خودآگاه ضعیف شود و به خلسه روید و به خود تلقینی آن چیزهایی که مایلید به آن فکر کنید را جایگزین فکر های منفی کنید
از عبارات زمان حال استفاده کنید نه گذشته
مثلا نگویید من انسان موفقی می شوم
بگویید من انسان موفقی هستم
خودتان می دانید که دارید به خودتان عباراتی می گویید که واقعی نیستند ولی این ضمیر خودآگاه شماست که درست را از نادرست تشخیص می دهد.
ضمیر نا خودآگاه شما فاقد منطق است و پذیرنده هرگونه دستوراتی است که ضمیر خودآگاه به او می دهد
شما با ضعیف کردن ضمیر خودآگاه می توانید از سد منطقی آن گذشته اطلاعاتی که مایل هستید را به آن تلقین می کنید.
با تکرار این قضیه شما کم کم به آن شخصیتی که برای خود متصور شده اید خواهید رسید.
مثالش این است که وقتی از نیمه شب از خوب بیدار می شوید هنوز خوابی که داشتید می دیدید را واقعی می پندارید!
یا مثلا خیلی تشنه تان است و می خواهید یک لیوان آب بخورید و ذهنتان اینطور تصویر می سازد که الان یک لیوان آب بالای سرتان است ولی شما هرچه دست می برید خبری از لیوان نیست!
و مثال های دیگر از تجربیات خودتان
همه اینها مواردی غیر واقعی بودند که فرد در آن حالت به واقعی بودنشان ایمان دارد یعنی همان تلقین که گفتم
حالت خلسه هم چیز عجیب غریبی نیست همان حالت خواب و بیدار و تلقین پذیر است
یک تمرین ساده ،شما دراز بکشید با شمارش معکوس از 100 به یک به درون خود فرو روید وعمیق تر و عمیق تر شوید و همچنان که عمیق می شوید جملات تاثیر گذار خود را با احساس خوبی که دارید برای خودتان تکرار کنید.
وقتی هم که خواستید به حالت عادی برگردید همان شمارش را برعکس می کنید و از عمق به سطح می آیید.
همه این مراحل را در جایی آرام و با متانت انجام دهید و از شتابزدگی بپرهیزید.
عجله معنی ندارد!
امتحان میگکنیییییییییییم!
اگه نمردیمو جواب داد میاییم میگیم!!!