- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
واتساپ ویندوزمو وقتی نصب می کنم بعد از چند روز میگه باید به روز بشه ولی نه به روز میشه نه باز. چی کار کنم بی خیال بشه؟
ویندوز چندهستید؟واتساپ ویندوزمو وقتی نصب می کنم بعد از چند روز میگه باید به روز بشه ولی نه به روز میشه نه باز. چی کار کنم بی خیال بشه؟
10ویندوز چندهستید؟
مگه از خود سایتش دانلود نمی کنی؟
دیروز همین کارو کردم و نمی دونم چند روز بعد همین داستانو تکرار می کنه یا نهمگه از خود سایتش دانلود نمی کنی؟
احتمال زیاد اتفاق نیوفتهدیروز همین کارو کردم و نمی دونم چند روز بعد همین داستانو تکرار می کنه یا نه
اگه افتاد باید دوباره نصب کنم؟((:احتمال زیاد اتفاق نیوفته
ساده ترین راه اینه که سوییچ کنی تحت وب (اگه خراب شد ، فقط تماس ها رو جواب نمیده)اگه افتاد باید دوباره نصب کنم؟((:
راست کلیک روی آیکون صدا و بعدش Open Volume Mixerتازه اسپاتیفای نصب کردم، یه آهنگو زدم روش انگار داشت پخش می شد ولی هیچ صدایی نبود. با کامپیوتر که میرم تو سایتش درسته، مشکل از گوشیمم نیست. کسی بلده چه جوری کار می کنه؟
مشکل توی گوشیمه با کامپیوتر کار می کنهراست کلیک روی آیکون صدا و بعدش Open Volume Mixer
میتونی فایل های صوتی دیگه رو پخش کنی؟ اگه فقط داخل یه برنامست با حذف و نصب یا راه اندازی مجدد درست میشه، اگه نه تنظیمات برنامه یا دسترسی برنامه به بلندگو رو بررسی کنمشکل توی گوشیمه با کامپیوتر کار می کنه
میخوای پاک نشه؟اقا من بخوام ویندوز11 رو نصب کنم، درایو c پاک میشه یا نه؟
اپدیت کردم و پاک نشد :)میخوای پاک نشه؟
اینستا رو نمیدونم ولی توییتر یک ماه اکانتت غیرفعال بمونه پاک میشه کلا و از دست میره.اومدم توییتر و یکی از اکانت های اینستامو ری اکتیو کنم ولی انگار بعد دی اکتیو کردنم کلا اکانت هام از بین رفته، به ایمیل هام هم هیچ پیامی نمیاد، راهی هست که برشون گردونم ؟
اصلا چرا اینطوری شده؟
اخه قبلش حدودا یک سال دی اکتیو بود تونستم ری اکتیو کنم، البته الان از دفعه قبلی همون یک ماه می گذره، قانون جدیدشه ؟اینستا رو نمیدونم ولی توییتر یک ماه اکانتت غیرفعال بمونه پاک میشه کلا و از دست میره.