سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تنها فایل هایی پاک میشن که روی درایو سی بودن و مابقی اتفاقی براشون نمیفته .
اگر فایل های روی درایو سی براتون مهم هست ، میتونین یا ببرین پیش فرد ماهر یا خودتون اگر سیستم دیگه ای دارین ، یه نسخه لایو ویندوز دانلود کنین و با روفوس بریزینش رو فلش و فلش رو بوتیبل کنین . بعد با بوت کردن ویندوز لایو قبل از نصب ویندوز جدید فایل هاتون رو از درایو سی انتقال بدین به هارد یا اس‌اس‌دی اکسترنال .
یک راه دیگه هم اینه که سی دی ویندوزتون رو بذارین داخل لپ‌تاپ و از روی سی دی ، ریپیر کنین ویندوز رو .
مرسی مرسی 😍

سلام
من از تلگرام نسخه‌ی اصلی استفاده می‌کنم، با اینکه گروه و کانال‌های کمی هم عضو هستم اما هر دفعه می‌خوام از طریق لینک وارد چنلی بشم، می‌گه شما محدودیت دارید. آیا راهی غیر از حذف حساب وجود داره؟

سلام
من از تلگرام نسخه‌ی اصلی استفاده می‌کنم، با اینکه گروه و کانال‌های کمی هم عضو هستم اما هر دفعه می‌خوام از طریق لینک وارد چنلی بشم، می‌گه شما محدودیت دارید. آیا راهی غیر از حذف حساب وجود داره؟
محدودیت میشه 500 گروه و کانال به بالا !؟

و اینکه احتمالا قبلا از تلگرامای فیک استفاده میکردی تو چنلای چرت و پرت عضو شدن یا چه میدونم به هرروشی محدودیتت اومده پایین تر فکر نکنم راهی داشته باشه مطمئن نیستم

محدودیت میشه 500 گروه و کانال به بالا !؟

و اینکه احتمالا قبلا از تلگرامای فیک استفاده میکردی تو چنلای چرت و پرت عضو شدن یا چه میدونم به هرروشی محدودیتت اومده پایین تر فکر نکنم راهی داشته باشه مطمئن نیستم
بله می‌گه شما تو ۵۰۰ کانال و گروه عضویید.
نه از اول هم تلگرام اصلی رو داشتم
ممنون

من حین کار با HandBrake با ارور There are no pending jobs مواجه می‌شم. کسی تجربه‌ای داره در این مورد؟

یه چیزی تو اینستا دارم میخوام دوباره اکتیو شه ببینم دوباره دی اکتیو شم ولی میزنه یه خطا داره رخ میده
چی کار کنم؟

Back
بالا